2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Evet canm tebrik ederim bu iradenden dolayi ayrica ve darisi basimiza insallah....keske benimde hedefime 5.5 kg kalsa
bende 83 lerdeydim canım bir zamanlar ..olur sen yeter ki iste, inan, kendine güven,pes etme ..kilolarimizi verdikten sonrada bitmiyor ki hayat boyu dikkat etmemiz gerekicek bi daha başa donmiyelim diye..hedefime nasip olup ulaştıktan sonra şekeri tuzu hamur islerini yine sokmicam hayatima.sporu hiç birakmicam inşallah..Şu imrendigim kaslı göbek varya onu yapıcam ..birgün basarirsam sana özelden atacam resmimi..Bu yolda basarimizi sanada borçluyuz...iyiki kurmussun grubu canim

Aynen keşke benim de 5.5 kilom kalsa. 102, 5kiloyum resmen ;(
Grupta en tontik olan benim herhalde.

Canım benimde 8 kilom var .boyun uzun aslında senin şu an ki kilon bile güzel bence .

Verirsin inşallah canım en güzel örnek K kecigibi ,senin kilolarından dusmus .azminle iradenle buradaki arkadaşların da desteğiyle istediğin kiloya inersin inşallah.

Bugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim 12:00
4kare çay lokması,2dilim peynir,zeytin,2tatli kaşık salçalı sos,bir tatlı kaşığı bal,marul,maydonox,roka
ARA: Türk kahvesi şekersiz.5minik lokum
Küçük kaşe leblebi
16:00 iki kepçe mercimek çorbası,3 kaşık makarna,bol salata.
18:15 Türk kahvesi 6kare bitter
Akşam yemeği yemiyorum mısır patlatirim bir kase yerim inşallah.
Su 1.5litre ye tamamlarim
Spor 15dk kol bacak kalça hareketleri,50 ip atladim 50 daha atlarim yatmadan
Kızlar 62 yi ucundan da olsa gordum bugün aslında vücudum şiş biraz bu sabah hastalandım eminim şişlik gidince daha da inicemm

Menun güzel canım afiyet olsun

Menun kararında afiyet olsun

mrb canım inşallah olur sen yeter ki bu yoldan geri dönme..en başta gerçekten hayal gibi geliyor insana..ben aynaya bakardim bu gobek bu kollar bacaklar nasıl gidecek diye ..evet gerçekten uzun ve mesakkatli bir yol bu ..ama sonunda mutlu okacaksak değer herseye canım..

Canım benimde 8 kilom var .boyun uzun aslında senin şu an ki kilon bile güzel bence .
teşekkür ederim canım..kıyafetleri giydiken sonra evet sorun gözükmüyor..işte ben kendime baktığımda hiç fazlalık istemiyorum artık..kilo alıp vermekten çok sıkıldım artık..başka bebekte düşünmedigimiz için..artık ideal kiloma gelip hep öyle devam etmek istiyorum hayatıma..öf ya gerçekten bıktım 40 42 beden olmaktan..bide 36 38 olalım dimi ya..

Evet 36 38 olmak harika ben 30 yaşına kadar o bedenler feydim hatta 2.dogumdan sonra dahi 46 kiloydum hiç kilo almıyor dum yediğim halde.hatirliyorimda 33filandim sanırım 57 olmuştum psikolojim bozulmuş tu . şimdi ise 57 ye raziyim

Bende aynen öyle düşünüyorum işte. Benim tüm kilolarım basenlerimde nerdeyse. Belim, karnım az var. Yani gören asla 103 demezdi. Taş çatlasa 85 derlerdi. O yüzden avutup durdum kendimi nasılsa gösteriyorum dıye. Ama artık kesin kararımı verdım. Insallah Allah irademizin kırılmasına müsade etmez.

Çok sağol canım.tablo içinde teşekkürler.
Güzel menü canım.afiyet olsun.
Dengeli güzel menü canım.afiyet olsun

33 muuu 33derken kilomu yanii anliyamadim..ama çok aşırı zayıf olmuyormusun o zaman benim 5 yaşındaki oğlum suan 26 kilo olunca senide 33 dusununce sadece arada 7 kilo farkın olmasi şaka gibi..

Menüm:
Kahvaltı:
9.30 ılık su
2 dilim tam b.ekmeği
1dilim peynir

Öğlen:
4 5 parça ekmeksiz döner
(Oğlumunkinden yedim)

Ara:1 muz 5kuru üzüm
20 adet kabak çekirdeği

Akşam :
19.00 1 tabak güveç
Salata 1dilim beyaz ekmek (çok sıcaktı dayanamadım)

Ilkokul 5.sınıfa giderken 33 kiloydum.demekki ben hep tombikmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…