2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menun güzel canım afiyet olsun

Yine birgun daha bitti...yarin sabaha yeni bir gune yeni umutlarla guzel bir dunyaya hep birlikte uyanmak dilegimle...sizin gibi tatli ruyalar kizlarrrr hepinize....

Yok canm yapmiyruz sukur ben kendi adima kon
Menun super cnm afiyet olsun cnm

Insallh ya valla 6 li rakamlari ozledim inan esim bugun bayagi zayiflamissin dedi bende kendimde farkedemiyorum diyince yok gercektn farkediliyor sakin pes etme dedi birde iyi ki sizlerde varsiniz butayi tek basima actim ama sizlerle daha guzel daha eglenceli ideal kgmuza gelince daha da guzel olacak insallh....

Cnm menu cok iyi yalniz o gofret olmamis en azindan diger tatliyi yediginde bunu yememeni tercih ederdim afiyet olsun yinede daha iyi olacak sporunda cok iyi sonuclar cok guzel olucak gor sen ....birde bidahakine kahvaltini yine detayli yazsan olur mu ?

Kız dur accik zayifla sonra kas yaparsino sikilasma bende de var taş gibi oldum valla
Kiz zaten asil amacim zayiflamk onemli olan o yaglarin yakilmasi o yuzden sıkılasma hareketi yapiyorum ama halen aynaya baktigimda o kdr rahatsiz oluyorum ki basenlermdem hic sormayin ama eriycek o pis yaglar eriticem onlari insallh ....

Aslinfa senin boy ve kgda olan biri 40- 42 giymemeli ya boyun uzun cunku iri kemiklimisin acep ? Ahh ahh magazaya gidip 36 -38 bedeni hic denemeden almak istiyorum bende cok biktim artik gercekten ideal kgya dusup onu korumk istiyorum senin gibi ve sizler gibi )

Supersin canm yalniz lokum ve bitterler gozume carpti sayilari yari olaydi iyiydi afiyet olsun

Allahm bunyeye bak ya iste tam istedigim metabolizma

Menu kararinda cnm yalniz guvecin yanina cacik veya salata ve yogurt olsa daha uzn sure tok kalirdn gibi

Yine birgun daha bitti...yarin sabaha yeni bir gune yeni umutlarla guzel bir dunyaya hep birlikte uyanmak dilegimle...sizin gibi tatli ruyalar kizlarrrr hepinize....
Guzel dileklerin icin cok tesekkurler keske gun olsa dunyanin hicbiryerinde hicbir kotuluk olmasa kotu haber almasak kimse kimseyi kirmasa uzmese oldurmese ;(

Mesajlarinizi okuduktan sonra menunu paylasayim

Sabah 10.30 sulari
2 dlm ekmek
Kk peynir 2 has yum zeytin salatalik domates
Sekersiz cay (3.gunum) sirf seker yok diye aksam icmiyorum onun yerine bitki cayi iciyorum gunde 2 fincan

Ara yok

Aksam 18 yarim pors makarna 7-8 adet cigkofte 2 bardak ayran

Ara 20 1 portkal yrm elma

1.5 lt su

Spor yok bugun dinleniyorum

Masallahh canimm afiyet olsunn..olsunda bunlar hic iyi seyler degil...yol,su,elektrik olarak donmesinde sonra...
Haklısın canım.Haftasonu olunca canım birşeyler yemek istedi.Aklımdan geçenler bir dilim pasta,kestane çikolata falandı.Nefsimle baya mücadele ettim ama sonra yenik düştümama 5mil leslie yaptım
Menu kararinda cnm yalniz guvecin yanina cacik veya salata ve yogurt olsa daha uzn sure tok kalirdn gibi
Salata ile yedim canım.ama cacık hakikaten yakışırdı yanına.
Güzel menü canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…