- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Menun güzel canım afiyet olsunMenüm:
Kahvaltı:
9.30 ılık su
2 dilim tam b.ekmeği
1dilim peynir
Öğlen:
4 5 parça ekmeksiz döner
(Oğlumunkinden yedim)
Ara:1 muz 5kuru üzüm
20 adet kabak çekirdeği
Akşam :
19.00 1 tabak güveç
Salata 1dilim beyaz ekmek (çok sıcaktı dayanamadım)
Ayy ne bilim canim ya ..gulmeée anlayamadimm..Kız 33 kilo değil yaş
Masallahh canimm afiyet olsunn..olsunda bunlar hic iyi seyler degil...yol,su,elektrik olarak donmesinde sonra...Menüye 1 tabakta mısır ilave
Yok canm yapmiyruz sukur ben kendi adima kongunaydin kizlar
şekersiz gayvefimi yudumlarken dedim ne örüyo bizim bacilar bi bakem bakem..nasıl gidiyor güzellikler hafta sonu..kaçamak yapmıyorsunuz dimi..Bu arada Y yagmur7968 yeni rakibim sensin..önümüzdeki hafta kafa kafa ya gidebiliriz ona goree...
Menun super cnm afiyet olsun cnmİyi akşamlar kızlar bugünkü menümu veriyim ..
sabah 10.30
şekersiz bitki çayı
yarım dilim çavdar ekmek
zeytin
3 yemek kaşığı kadar melemen
3 su bardağı ılık su
ara öğün yiyemiyorum
saat 15 .00
tavuklu tel Şehriye çorbası 2 kepçe
ekmek yok
1 kase sade yoğurt
akşam menüsü henüz yemedim
1 kepçe nohut yemeği
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
yarım dilim ekmek 1 bardak ayran içerim
su 3 daha içtim..akşam yemeğinden sonra yatana kadar anca 10 bardak icebilirim
spor henuz yapmadım
birazdan 3 mil yaparım..
Insallh yabende 83 lerdeydim canım bir zamanlar ..olur sen yeter ki iste, inan, kendine güven,pes etme ..kilolarimizi verdikten sonrada bitmiyor ki hayat boyu dikkat etmemiz gerekicek bi daha başa donmiyelim diye..hedefime nasip olup ulaştıktan sonra şekeri tuzu hamur islerini yine sokmicam hayatima.sporu hiç birakmicam inşallah..Şu imrendigim kaslı göbek varya onu yapıcam ..birgün basarirsam sana özelden atacam resmimi..Bu yolda basarimizi sanada borçluyuz...iyiki kurmussun grubu canim
Cnm menu cok iyi yalniz o gofret olmamis en azindan diger tatliyi yediginde bunu yememeni tercih ederdimBende bildireyim yediklerimi
Sabah 10.00 aynı kahvaltım
Ara. 12.00 yarım ekşi elma
Öğle.14.00 bir kase tarhana çorbası
Bir dilim tam buğdayekmek
Salata
Bir küçük dilim kabak tatlısı
Ara.16.45 Bir bitter çikolatalı gofret
Bir kupa nescafe
Akşam 18.45 gibi yemeyi planlıyorum. Balık ve salata olacak Insallah.
Son ara da tarçınlı süt içeceğim.
Ayrıca spora da başladım. Şimdilik Leslie 2 mil 30 dakika yaptım.
:)
Kiz zaten asil amacim zayiflamk onemli olan o yaglarin yakilmasi o yuzden sıkılasma hareketi yapiyorum ama halen aynaya baktigimda o kdr rahatsiz oluyorum ki basenlermdem hic sormayinKız dur accik zayifla sonra kas yaparsino sikilasma bende de var taş gibi oldum valla
Cok iyi vermissin valla tebrik ederim hic caktirmadin hee bu haftaMislisse canım çook teşekkür ederim. Evet 56,5 doğruymuş tartıldım bu gün. Kardeşim bugün yemeye dışarı çıkardı yazdıklarınızı okuyamıyorum eve dönünce okuyacağım.
Aslinfa senin boy ve kgda olan biri 40- 42 giymemeli ya boyun uzun cunku iri kemiklimisin acep ? Ahh ahh magazaya gidip 36 -38 bedeni hic denemeden almak istiyorum bende cok biktim artik gercekten ideal kgya dusup onu korumk istiyorum senin gibi ve sizler gibiteşekkür ederim canım..kıyafetleri giydiken sonra evet sorun gözükmüyor..işte ben kendime baktığımda hiç fazlalık istemiyorum artık..kilo alıp vermekten çok sıkıldım artık..başka bebekte düşünmedigimiz için..artık ideal kiloma gelip hep öyle devam etmek istiyorum hayatıma..öf ya gerçekten bıktım 40 42 beden olmaktan..bide 36 38 olalım dimi ya..
Supersin canm yalniz lokum ve bitterler gozume carpti sayilari yari olaydi iyiydi afiyet olsunBugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim 12:00
4kare çay lokması,2dilim peynir,zeytin,2tatli kaşık salçalı sos,bir tatlı kaşığı bal,marul,maydonox,roka
ARA: Türk kahvesi şekersiz.5minik lokum
Küçük kaşe leblebi
16:00 iki kepçe mercimek çorbası,3 kaşık makarna,bol salata.
18:15 Türk kahvesi 6kare bitter
Akşam yemeği yemiyorum mısır patlatirim bir kase yerim inşallah.
Su 1.5litre ye tamamlarim
Spor 15dk kol bacak kalça hareketleri,50 ip atladim 50 daha atlarim yatmadan
Kızlar 62 yi ucundan da olsa gordum bugün aslında vücudum şiş biraz bu sabah hastalandım eminim şişlik gidince daha da inicemm
Dusuceksin canim merak etme yavas yavas gidicek yeterki pes etmeAynen keşke benim de 5.5 kilom kalsa. 102, 5kiloyum resmen ;(
Grupta en tontik olan benim herhalde.
Allahm bunyeye bak ya iste tam istedigim metabolizmaEvet 36 38 olmak harika ben 30 yaşına kadar o bedenler feydim hatta 2.dogumdan sonra dahi 46 kiloydum hiç kilo almıyor dum yediğim halde.hatirliyorimda 33filandim sanırım 57 olmuştum psikolojim bozulmuş tu . şimdi ise 57 ye raziyim
Menu kararinda cnm yalniz guvecin yanina cacik veya salata ve yogurt olsa daha uzn sure tok kalirdn gibiMenüm:
Kahvaltı:
9.30 ılık su
2 dilim tam b.ekmeği
1dilim peynir
Öğlen:
4 5 parça ekmeksiz döner
(Oğlumunkinden yedim)
Ara:1 muz 5kuru üzüm
20 adet kabak çekirdeği
Akşam :
19.00 1 tabak güveç
Salata 1dilim beyaz ekmek (çok sıcaktı dayanamadım)
Rica ederim canm sende hosgeldin tekrarKızlar kilo veren herkesi tebrik ederimMislisse eline sağlık canım
Vilma 37 hoş geldin arkadaşım nasılsın görüşmeyeli elizanelizan sende hoş geldin canım emin ol iki hanelere çok yakinsin yeter ki pes etme
Guzel dileklerin icin cok tesekkurler keske gun olsa dunyanin hicbiryerinde hicbir kotuluk olmasa kotu haber almasak kimse kimseyi kirmasa uzmese oldurmese ;(Yine birgun daha bitti...yarin sabaha yeni bir gune yeni umutlarla guzel bir dunyaya hep birlikte uyanmak dilegimle...sizin gibi tatli ruyalar kizlarrrr hepinize....
Haklısın canım.Haftasonu olunca canım birşeyler yemek istedi.Aklımdan geçenler bir dilim pasta,kestane çikolata falandı.Nefsimle baya mücadele ettim ama sonra yenik düştümMasallahh canimm afiyet olsunn..olsunda bunlar hic iyi seyler degil...yol,su,elektrik olarak donmesinde sonra...
Salata ile yedim canım.ama cacık hakikaten yakışırdı yanına.Menu kararinda cnm yalniz guvecin yanina cacik veya salata ve yogurt olsa daha uzn sure tok kalirdn gibi
Güzel menü canım.Mesajlarinizi okuduktan sonra menunu paylasayim
Sabah 10.30 sulari
2 dlm ekmek
Kk peynir 2 has yum zeytin salatalik domates
Sekersiz cay (3.gunum) sirf seker yok diye aksam icmiyorum onun yerine bitki cayi iciyorum gunde 2 fincan
Ara yok
Aksam 18 yarim pors makarna 7-8 adet cigkofte 2 bardak ayran
Ara 20 1 portkal yrm elma
1.5 lt su
Spor yok bugun dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?