Valla bende anlamadım ama güzel oldu :) Şimdi bunu korumam lazım dönene kadar almasam iyidir.Cok iyi vermissin valla tebrik ederim hic caktirmadin hee bu hafta
Supersin canm yalniz lokum ve bitterler gozume carpti sayilari yari olaydi iyiydi afiyet olsun
Afiyet olsun cnm o zmnHaklısın canım.Haftasonu olunca canım birşeyler yemek istedi.Aklımdan geçenler bir dilim pasta,kestane çikolata falandı.Nefsimle baya mücadele ettim ama sonra yenik düştümama 5mil leslie yaptım
Salata ile yedim canım.ama cacık hakikaten yakışırdı yanına.
Güzel menü canım.
Valla dogru diyon ona yorum yaparken utaniyorum ne diycegmi bilmiyorum inanCanım bırak ya gözüne bişey çarpmasın yesin ne istiyorsa yesede kilo veriyor yemesede
Cnm menu cok iyi yalniz o gofret olmamis en azindan diger tatliyi yediginde bunu yememeni tercih ederdimafiyet olsun yinede daha iyi olacak sporunda cok iyi sonuclar cok guzel olucak gor sen .... birde bidahakine kahvaltini yine detayli yazsan olur mu ?
Gunaydin benim guzel yurekli meleklerim
Herkese sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu saglikli bir gun diliyorum herseyin gonlunuzce olmasi dilegiyle...
Kız niye utanicaksin Allah iyiliğini versinB
Valla dogru diyon ona yorum yaparken utaniyorum ne diycegmi bilmiyorum inan
B
Valla dogru diyon ona yorum yaparken utaniyorum ne diycegmi bilmiyorum inan
Gunaydin benim guzel yurekli meleklerim
Herkese sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu saglikli bir gun diliyorum herseyin gonlunuzce olmasi dilegiyle...
Günaydın canım 40 42 derken 68 kilolardayken aslında demek istemiştim.şuan üst beden M yada L ye kadar düştüm şükür..pantolon olarak 38 ligrali olursa çok rahat...iri kemikli değilim aslında ama öyle narin miyon bir yapımda yok ..benim sorun ,göbek kısmı ..bende istiyorum ki göbek gitsin ..ne giyersem giyiyim olsun..sanirsam son 5 kilo ordakaldi..onuda verirsemAslinfa senin boy ve kgda olan biri 40- 42 giymemeli ya boyun uzun cunku iri kemiklimisin acep ? Ahh ahh magazaya gidip 36 -38 bedeni hic denemeden almak istiyorum bende cok biktim artik gercekten ideal kgya dusup onu korumk istiyorum senin gibi ve sizler gibi)
gunaydin canım hoşgeldin sende..ozletme kendini..Gunaydinlar, hayırlı huzur dolu ve kacamaksiz pazarlarımiz olsun...
Giyiyodun yani 38 beden ne guzel inanirmisin benumde ustum M veya L benimde kgmun yuzde 70 i basenlerde ;( orantisiz degilim yani ust cok ince de degil goren 65 - 70 kg sun diyo asil kgmu soyleyince tabi sok oluyorlar o kadar yoksun diyeGünaydın canım 40 42 derken 68 kilolardayken aslında demek istemiştim.şuan üst beden M yada L ye kadar düştüm şükür..pantolon olarak 38 ligrali olursa çok rahat...iri kemikli değilim aslında ama öyle narin miyon bir yapımda yok ..benim sorun ,göbek kısmı ..bende istiyorum ki göbek gitsin ..ne giyersem giyiyim olsun..sanirsam son 5 kilo ordakaldi..onuda verirsem
Cok iyi cnm afiyet olsunHayırlı günler bayanlar nasılsıniz
Menümu simdiden paylaşiyorum
Sabah
Siyah cay(sekersiz)
1poğaça ,4 ince dilim köfte
Yagsiz tuzsuz domates salata (birer tane)
Bir kücük peynir iki çatal salam
3 yesil zeytin
Ara (bir kase yogurt yada bir meyve yerim )
30 dakika bisiklet
Egzersiz
Akşam en gec 16:00 da bir tabak ıspanak
2.5 lt su
Yok canim simdilik cuma gunu yeni tabloya gecince p.tesi olacak tarti gunumuz insalah.. bu arada supersin tebrik ederimGünaydınnnn :)
Tabloya göre bugun tartılmaz günü mü? Öyleyse Ben 102.0 olmuşum :) kabak tatlısı ve gofret rağmen.
Afiyet olsun bilmen ki yakarmisn acep
Kocamaaaannn günaydınnnnlaarrr hepinizeee
Kızlar boşnakların bi böreği var mantı da diyorlar Maraş'ta bulamadığım için bu sabah ondan yedim valla kaç kalori bilmiyorum ama 5mille yakarmıyım acabaçünkü heyvan gibi yedim
orantısız olmaması çok güzel bişey...mekik son zamanlarda biraz ara verdim.ama plates programı indirdim.yarın ona baslicam inşallah.o programda göbek,kol,basen,kalça sıkılastirma ne ararsan var güzel bir program..ordan calisacam bakalım gobege..Giyiyodun yani 38 beden ne guzel inanirmisin benumde ustum M veya L benimde kgmun yuzde 70 i basenlerde ;( orantisiz degilim yani ust cok ince de degil goren 65 - 70 kg sun diyo asil kgmu soyleyince tabi sok oluyorlar o kadar yoksun diyemekik cekiyomusun en etkili yontemi o valla bolgesel incelmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?