2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Afiyet olsun cnm o zmn

Tabiki yazarım canım.
Evet onu düşünemedim ya birinden birini yemeyip dengelemem lazımdı. ;(

B

Valla dogru diyon ona yorum yaparken utaniyorum ne diycegmi bilmiyorum inan

Gunaydin benim guzel yurekli meleklerim

Herkese sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu saglikli bir gun diliyorum herseyin gonlunuzce olmasi dilegiyle...

Kocamaaaannn günaydınnnnlaarrr hepinizeee

Kızlar boşnakların bi böreği var mantı da diyorlar Maraş'ta bulamadığım için bu sabah ondan yedim valla kaç kalori bilmiyorum ama 5mille yakarmıyım acaba çünkü heyvan gibi yedim

Hayırlı günler bayanlar nasılsıniz

Menümu simdiden paylaşiyorum
Sabah
Siyah cay(sekersiz)
1poğaça ,4 ince dilim köfte
Yagsiz tuzsuz domates salata (birer tane)
Bir kücük peynir iki çatal salam
3 yesil zeytin

Ara (bir kase yogurt yada bir meyve yerim )
30 dakika bisiklet
Egzersiz

Akşam en gec 16:00 da bir tabak ıspanak

2.5 lt su

Günaydın canım 40 42 derken 68 kilolardayken aslında demek istemiştim.şuan üst beden M yada L ye kadar düştüm şükür..pantolon olarak 38 ligrali olursa çok rahat...iri kemikli değilim aslında ama öyle narin miyon bir yapımda yok ..benim sorun ,göbek kısmı ..bende istiyorum ki göbek gitsin ..ne giyersem giyiyim olsun..sanirsam son 5 kilo ordakaldi..onuda verirsem

Giyiyodun yani 38 beden ne guzel inanirmisin benumde ustum M veya L benimde kgmun yuzde 70 i basenlerde ;( orantisiz degilim yani ust cok ince de degil goren 65 - 70 kg sun diyo asil kgmu soyleyince tabi sok oluyorlar o kadar yoksun diye mekik cekiyomusun en etkili yontemi o valla bolgesel incelmede

Cok iyi cnm afiyet olsun

Afiyet olsun bilmen ki yakarmisn acep

orantısız olmaması çok güzel bişey...mekik son zamanlarda biraz ara verdim.ama plates programı indirdim.yarın ona baslicam inşallah.o programda göbek,kol,basen,kalça sıkılastirma ne ararsan var güzel bir program..ordan calisacam bakalım gobege..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…