Afiyet olsun bilmen ki yakarmisn acep
Afiyet olsun cnm menu cok iyi birde bu sıkma dedigin nasil biseyİyi akşamlar kizlar
sabah saat:11.00
1 peynirli sıkma
domates,zeytin
1 şu bardağı ballı çay
ara öğün yok
saat 16.00
yarım kase sarımsaklı köfte
2 şu bardağı ayran
8 bardak su
yarım saat egzersiz
yediklerim az gelebilir ama midem tam duzelmedigi icin almıyor midem
opuldunuz güzellikler
Yakarsn yakarsin3 mil + 200 mekik
Insalhh iyi gelir kac dklik program ve sirf onu mu yapicaksin ?orantısız olmaması çok güzel bişey...mekik son zamanlarda biraz ara verdim.ama plates programı indirdim.yarın ona baslicam inşallah.o programda göbek,kol,basen,kalça sıkılastirma ne ararsan var güzel bir program..ordan calisacam bakalım gobege..
Çok şükür canım bildiğin gibiyiz
Ah kola vah kola Olmasaydın keşkemKizlar bugunku menum biraz degisik oldu disardaydik acikmistimselin_01 senin gibi salata yiyemedim ama telafi edecegim insallh
Sabah -ogle 1 saat 12
1 kase tahilli meyveli sutlu gevrek
Ara 1 muz
Aksam 16 .30 1 etli hamburger 1 kucuk bardak kola (belki 1 ay olcak icmeyeli ) cok az patates
Spor disarda 3 saat yurudum ama toplam 1 saat diye dusunun 1 saat daha spor yaparm insallh
Su 2 lt birde 2 fincan bitki cayi icerim
Menün çok değil kaloriyi aşmamışsındır.yinede keşke kola ile hamburger olmasaymış.Kizlar bugunku menum biraz degisik oldu disardaydik acikmistimselin_01 senin gibi salata yiyemedim ama telafi edecegim insallh
Sabah -ogle 1 saat 12
1 kase tahilli meyveli sutlu gevrek
Ara 1 muz
Aksam 16 .30 1 etli hamburger 1 kucuk bardak kola (belki 1 ay olcak icmeyeli ) cok az patates
Spor disarda 3 saat yurudum ama toplam 1 saat diye dusunun 1 saat daha spor yaparm insallh
Su 2 lt birde 2 fincan bitki cayi icerim
Güzel dengeli menü canım.Bu arada hoşgeldin.Menumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 1 kaşık kuru üzüm
Kahvaltı 11.00: 1 dilim ekmk,2 has yumurta
5 zeytin kk peynir
1 çay k bal ve kaymak
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 16.00: 1 küçük tabak kusbasili bulgur pilavı
Ara 18.15: 1 kase yoğurt
Ara: yarım muz 1 mandalina
Türk Kahvesi bitki çayı
2.5 litre su
Menüde sporda güzel.mısırda bir tabak olsaymış.Bugünkü menüm
Saat 12 yarım simit .Bir dilim peynir zeytin.2tstli kaşığı kahvaltılık sos.roka maydanoz.
ARA Türk kahvesi 5minik lokum
17:00 yumurta salatası (peynirli,bol yeşillik lı)
ARA 2si bir arada kahve.2avuc leblebi
19:00 bir kase pirinç li tavuk suyu çorbası.bir kaç parça haşlanmış tavuk.
2kase patlamış mısır
Su 1.5litreye tamamlamaya calisicam
Spor 80 sabah 80 akşam ipatladim
tsk ederim canım...anneciğim yapardı..biz kalabalık bir aile olduğumuz için ekmek dayanmazdi bize pek..o yüzden annemde iki üç güne kahvaltıda sıkma yapardı..tarifini bilirsin aslında belki adı değişik gelmiş olabilir..un,ılık su,tuz,1 yumurta kırıp yumUşak ele yapismayan bir hamur yoguruyorum..bezelere ayırıp çok ince bir şekilde açıyorum..geniş teflonda Arkalı onlu pisiriyorum..sonra içine tereyağı sürüyorum.ve birtavada kavurdugum sogan,Salça,peynir ve maydonozlu ictende sürüyorum.sımsıkı sariyorum..sıcak sıcak çayla yiyorsun..benim keretalar acayip seviyor ..onlara yapıyorum.ben kendime ekstra küçük bir tane yapıyorum..normalde 3 tane rahat yerim yani..un hafif kepekli bendeki ama yinede yemiyorum fazla..böyle anlatıpta canını cektirmis gibi olmiyim ama ..Afiyet olsun cnm menu cok iyi birde bu sıkma dedigin nasil bisey
play store da plates yazdım o program çıktı..orda kız videolu gösteriyor..zaman orda var..kaç dk lik aslında bilmiyorum.çünkü kız Setler halinde yapıyor..ne kadar yaptığı süresi yan tarafta yazıyor..yarın bi bakim yapınca anlarım..ama güzel bişeye benziyor..arada leslie ve koşu bandına devam edicem tabii..Insalhh iyi gelir kac dklik program ve sirf onu mu yapicaksin ?
joleya sen ye ye misirlari cumaya goruscez canım senle..Bugünkü menüm
Saat 12 yarım simit .Bir dilim peynir zeytin.2tstli kaşığı kahvaltılık sos.roka maydanoz.
ARA Türk kahvesi 5minik lokum
17:00 yumurta salatası (peynirli,bol yeşillik lı)
ARA 2si bir arada kahve.2avuc leblebi
19:00 bir kase pirinç li tavuk suyu çorbası.bir kaç parça haşlanmış tavuk.
2kase patlamış mısır
Su 1.5litreye tamamlamaya calisicam
Spor 80 sabah 80 akşam ipatladim
Bizde de var sıkma bizim kine benziyor mu diye merak etmistim ..Valla mis gibi kim dayanabilir ki buna :) afiyet olsun canim benim ..tsk ederim canım...anneciğim yapardı..biz kalabalık bir aile olduğumuz için ekmek dayanmazdi bize pek..o yüzden annemde iki üç güne kahvaltıda sıkma yapardı..tarifini bilirsin aslında belki adı değişik gelmiş olabilir..un,ılık su,tuz,1 yumurta kırıp yumUşak ele yapismayan bir hamur yoguruyorum..bezelere ayırıp çok ince bir şekilde açıyorum..geniş teflonda Arkalı onlu pisiriyorum..sonra içine tereyağı sürüyorum.ve birtavada kavurdugum sogan,Salça,peynir ve maydonozlu ictende sürüyorum.sımsıkı sariyorum..sıcak sıcak çayla yiyorsun..benim keretalar acayip seviyor ..onlara yapıyorum.ben kendime ekstra küçük bir tane yapıyorum..normalde 3 tane rahat yerim yani..un hafif kepekli bendeki ama yinede yemiyorum fazla..böyle anlatıpta canını cektirmis gibi olmiyim ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?