Canm benim bi bilgim yok malesef ;(Kızlar size bişey danışayım. Yasmin kullanıyorum Perşembe cuma Cumartesi içmeyi unuttum bu sabah 3ünü birden içtim akşamda bu günü içtim. Adetim 14ünde bitmişti bu akşam leke geldi. Yanlış mı yaptım?
Bilgisi olan var mı?
Kiz o yesede veriyo ben anlamadik benim gibi cabalasa varya iki ayda 40 kgya duser ojoleya sen ye ye misirlari cumaya goruscez canım senle..
Anladm canm iyi gelir insallahplay store da plates yazdım o program çıktı..orda kız videolu gösteriyor..zaman orda var..kaç dk lik aslında bilmiyorum.çünkü kız Setler halinde yapıyor..ne kadar yaptığı süresi yan tarafta yazıyor..yarın bi bakim yapınca anlarım..ama güzel bişeye benziyor..arada leslie ve koşu bandına devam edicem tabii..
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Saat 12 yarım simit .Bir dilim peynir zeytin.2tstli kaşığı kahvaltılık sos.roka maydanoz.
ARA Türk kahvesi 5minik lokum
17:00 yumurta salatası (peynirli,bol yeşillik lı)
ARA 2si bir arada kahve.2avuc leblebi
19:00 bir kase pirinç li tavuk suyu çorbası.bir kaç parça haşlanmış tavuk.
2kase patlamış mısır
Su 1.5litreye tamamlamaya calisicam
Spor 80 sabah 80 akşam ipatladim
Evet cok zararli biliyorum ama bi bardakcik ictim sadece ama biliyomusun artik sekersiz iciyorum kahvaltida bile cayi alistim sayilirÇok şükür canım bildiğin gibiyizne aldım ne verdim
Ah kola vah kola Olmasaydın keşkemsaat erken mis canım afiyet olsun
Menun cok iyi cnm afiyet olsunMenumu vereyim
Sabah: ılık limonlu şu 1 kaşık kuru üzüm
Kahvaltı 11.00: 1 dilim ekmk,2 has yumurta
5 zeytin kk peynir
1 çay k bal ve kaymak
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 16.00: 1 küçük tabak kusbasili bulgur pilavı
Ara 18.15: 1 kase yoğurt
Ara: yarım muz 1 mandalina
Türk Kahvesi bitki çayı
2.5 litre su
Bende spor yaptim 1 saati geckin iyiyim yani spor yapinca kendimi iyi hissediyirum ama yinede gram gram gidiyor ama pes etmiyorum sıkılasma var en azindan pantolnm flan bol gelmeye basladiBen misafir bekliyorum canım.erken giderlerse spor yapıcam.sen neler yapıyorsun?
Menun cok iyi bugun spor yaptin mi?Benim menüm
Kahvaltı:
12.00 2dilim tam b.ekmeği
2dilim peynir
Sucuk
Domates
Marul
Ara:
15.00 1hurma
10 adet kabak çekirdeği
Marul:)
Akşam:
17.00 1porsiyon şiş
Salata
3 kaşık bulgur pilavı
1 çiğ köfte
Ayran
Su 1.5litre 2.5 litreye tamamlarım.
Yeşil çay yada türk kahvesi içerim.
Hem yiyorum hem eritiyormjoleya sen ye ye misirlari cumaya goruscez canım senle..
Heh şöyle yaaa maşallahida unutmayınKiz o yesede veriyo ben anlamadik benim gibi cabalasa varya iki ayda 40 kgya duser obisey diyimmi biz boyle diye diye nazar degdircez du bi masallah diyelim tu tu tu masallah nazar degmez insallah Y yagmur7968
Benimde bir fikrim yok ama mantığıma göre aksayan ilac yerine ilaç icilmez diye biliyorum başka ilaçların prospektusunde öyle yazıyor..Kızlar size bişey danışayım. Yasmin kullanıyorum Perşembe cuma Cumartesi içmeyi unuttum bu sabah 3ünü birden içtim akşamda bu günü içtim. Adetim 14ünde bitmişti bu akşam leke geldi. Yanlış mı yaptım?
Bilgisi olan var mı?
Kattığım 3 şey aynı olur heraldeGünaydıiiinnn güzel bir haftanın ilk günü olmasi dileği ile...
Hatunlar size bir soru
Farz edelim ki hepimiz ideal bedenimize Kavuştuk. Peki bundan sonra hayatımıza kattigimiz üç şey ve hayatımızdan çıkardığımız üç şey desem ne dersiniz
Ben söyleyeyim mesela
Kattigim üç sey:
Bitki Çayı
Ogunlerimde Bol salata
Hareket ve spor
Çıkardığım üç şey
Aşırı ekmek yemek
7 den sonra yemek yemek
Amaaan battı balık düşüncesi
3mil leslie yaptım canım.Menun cok iyi bugun spor yaptin mi?
Bunda unuttuğunuzu hatırladığınız an için diyor ama üçünü birden demiyor tabi günlük sadeceBenimde bir fikrim yok ama mantığıma göre aksayan ilac yerine ilaç icilmez diye biliyorum başka ilaçların prospektusunde öyle yazıyor..
Günaydıiiinnn güzel bir haftanın ilk günü olmasi dileği ile...
Hatunlar size bir soru
Farz edelim ki hepimiz ideal bedenimize Kavuştuk. Peki bundan sonra hayatımıza kattigimiz üç şey ve hayatımızdan çıkardığımız üç şey desem ne dersiniz
Ben söyleyeyim mesela
Kattigim üç sey:
Bitki Çayı
Ogunlerimde Bol salata
Hareket ve spor
Çıkardığım üç şey
Aşırı ekmek yemek
7 den sonra yemek yemek
Günaydıiiinnn güzel bir haftanın ilk günü olmasi dileği ile...
Hatunlar size bir soru
Ben söyleyeyim mesela
Kattigim üç sey:
Bitki Çayı
Ogunlerimde Bol salata
Hareket ve spor
Çıkardığım üç şey
Aşırı ekmek yemek
7 den sonra yemek yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?