2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canm benim bi bilgim yok malesef ;(

joleya sen ye ye misirlari cumaya goruscez canım senle..
Kiz o yesede veriyo ben anlamadik benim gibi cabalasa varya iki ayda 40 kgya duser o bisey diyimmi biz boyle diye diye nazar degdircez du bi masallah diyelim tu tu tu masallah nazar degmez insallah Y yagmur7968

Anladm canm iyi gelir insallah

Afiyet olsun canim kiz ip atlayinca alt katina ses gidiyo mu?

Çok şükür canım bildiğin gibiyiz ne aldım ne verdim

Ah kola vah kola Olmasaydın keşkem saat erken mis canım afiyet olsun
Evet cok zararli biliyorum ama bi bardakcik ictim sadece ama biliyomusun artik sekersiz iciyorum kahvaltida bile cayi alistim sayilir herne kdar esimle aksam cay keyfi yapamasam da alisacagim onada insallah hele turk kahvesininhic sekersiz icemem onda daha deneyimlemedim bakalim nolcak

Menun cok iyi cnm afiyet olsun

Ben misafir bekliyorum canım.erken giderlerse spor yapıcam.sen neler yapıyorsun?
Bende spor yaptim 1 saati geckin iyiyim yani spor yapinca kendimi iyi hissediyirum ama yinede gram gram gidiyor ama pes etmiyorum sıkılasma var en azindan pantolnm flan bol gelmeye basladi

Menun cok iyi bugun spor yaptin mi?

Kiz o yesede veriyo ben anlamadik benim gibi cabalasa varya iki ayda 40 kgya duser o bisey diyimmi biz boyle diye diye nazar degdircez du bi masallah diyelim tu tu tu masallah nazar degmez insallah Y yagmur7968
Heh şöyle yaaa maşallahida unutmayınkilo alırsam sorarım size he

Benimde bir fikrim yok ama mantığıma göre aksayan ilac yerine ilaç icilmez diye biliyorum başka ilaçların prospektusunde öyle yazıyor..

Günaydıiiinnn güzel bir haftanın ilk günü olmasi dileği ile...
Hatunlar size bir soru
Farz edelim ki hepimiz ideal bedenimize Kavuştuk. Peki bundan sonra hayatımıza kattigimiz üç şey ve hayatımızdan çıkardığımız üç şey desem ne dersiniz
Ben söyleyeyim mesela
Kattigim üç sey:
Bitki Çayı
Ogunlerimde Bol salata
Hareket ve spor

Çıkardığım üç şey
Aşırı ekmek yemek
7 den sonra yemek yemek
Amaaan battı balık düşüncesi

Kattığım 3 şey aynı olur heralde

Çıkardıklarım:
Abur cubur
Beyaz ekmek
Akşam atıştırmaları

Günaydıııııııııııınnnnnnnnnn hatunlaaarrrr

Benimde bir fikrim yok ama mantığıma göre aksayan ilac yerine ilaç icilmez diye biliyorum başka ilaçların prospektusunde öyle yazıyor..
Bunda unuttuğunuzu hatırladığınız an için diyor ama üçünü birden demiyor tabi günlük sadece

Çıkardığım 3 şey

Beyaz ekmek
Şeker
Kola

Kattığım 3 şey
Spor
Bol salata
Esmer ekmek

Kızlar okulda yaklaşık 1 haftadır yerli mali haftası var öğretmenler odasının masası hep dolu nefsime hakim olamıyorum
Bu teneffüste bir baktım iki çeşit börek biri şu böreği , elmalı kurabiye, iki çeşit kek ve açma vardı her çeşitten bir tane yedim maalesef 1 şu böreği, yarım açma, 1 dilim kek ve 1 kurabiye yedim
Bugün kesin spor yapacam kurtuluşu yok

Günaydın hanımlar mutlu haftalar
ben hala adet olmadım test yaptım negatif
bi doktora gidicem zaman bulabilirsem
haftasonu yediklerimi yazayım çok işim varrr

cumartesi bir dilim ekmek bir tavada yumurta beyaz peynir zeytin
öğleden sonra günüm vardı 3 gibi 6 sıkım mercimek koftesi salatalık ve turşu ile, bir dilim ağlayan pasta, yarım dilim börek yedim
akşam yemedim

pazar: bir dilim börek 6 çatal yağsız patates kızartması 2 haşlanmış yumurta zeytin peynir süt
akşam yarım ekmek arası kokoreç ve ayran

kendime bir şişeye kabuk tarçın ve limon dilimleri üzerine su doldurdum sürekli evde ondan içiyorum 2 litreyi geçiyor.

bugün niyetliyim nasipse akşamada çorba ve tavuklu pilav var bende pilavını yememeye çalışıcam. yanına salata ile

7den sonra birşey yememek ve abur cuburu minimuma indirmek birde yavaş ve çok çiğnemek hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…