2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

bizdede öyle canım yiyeceğin ardı arkası yok ama ben bugün niyetliyim birde öğretmenler odasına girmemeye çalışıyorum girersem de tadına bakıp olay mahalinden uzaklaşıyorum

Günaydın ince belli, dolgun kalçalı hanımlar, günaydın ajda bardak gibi hissedenler, günaydın elmaz gözlüler :)
süper bir haftasonu oldu. kızımızı verdik, ben ağlıyacaktım resmen onun mutluluğuna. allah bizede güler umarım böyle bir konuda :) zormuş kız vermek bakalım düğünde nasıl ağlaşıcaz. herkesin gönlüne göre versin bu hayat..
kilomu bilmiyorum ama çok fazla şey yemedim. tatlılar güzeldi, onları normal yedim. sarma ve pırasalı börek efsaneydi onlardan azcık yedim. bu arada ben kalp pırasalı börek

bugün menüme geçeyim;
sabah: çavdarlı tost, 1 salatalık, ince dilim kaşar
ara: 2 ufak salatalık, yeşil çay.
öğlen: döner yemeyi düşünüyorum...
ara: yeşil çay içerim gene.
akşam 17:00 gibi : 3 yemek kaşığı salçalı parmak köfte, 4 yemek kaşığı bezelye yemeği.
sonra spor

bu arada güzel hanımlar sizlere bi güzel haberim var kendimle ilgili.
Bu sabahtan itibaren "müdüre hanım" ünvanı ile iş hayatımın geri kalanaına devam ediyoru olacağım

mrb canım bende fikrimi söyliyim
kattiklarim
ilk önce bol su içmek
kesinlikle spor yapmak
cikardiklarim
hamur işleri en çok hata yaptığımdı
tatlı işleri ve aşırı tuzlu yemek yani üç beyaz un,şeker,tuz
tabii tamamen değil ama,beniM hayatımı düzenimi bozmayacak kadar...
ve kesinlikle belli saatten sonra hicbirsey yememek...

Canim ne güzel haber tebrik ediyorum seni, desene incecik fit bir Müdüre olacaksın

Kızlar bu ara misafirlerim var. Eşimin tarafı. Ve uzun kalacağa benziyorlar. Ben kendimden bu ara ıyı bır performans beklemiyorum. Zira bılındık bir erkek ailesi muhatabım maalesef. O yuzden duzenım her seyın bırbırıne geçecek. ;(

canım ne diye kendi yaşam stilini değiştiriyorsun, yapma öyle birşey. sen kendi yediğine içtiğine dikkat et, aktivite yap.

canım ne diye kendi yaşam stilini değiştiriyorsun, yapma öyle birşey. sen kendi yediğine içtiğine dikkat et, aktivite yap.

Sinir sistemi bozulunca ne denge kalıyor ne öğün ne öğünlerin saati veya içeriği.. ;( hicbir sey olmasa öğün atlamaları ve saat gecikmeleri olacaktır. Sinir harpleri arasında yaşam stilimi düşünecek halim olacağını hiç sanmıyorum ;(

AAAAAAAA. bak ayıplıyorum seni. başkaları yüzünden kendini neden sinir ediyorsun, neden kendini mutsuz ediyorsun. neden yaşam kaliteni düşürecekmişsin? yapma güzelim lütfen. her ne olursa olsun, çizgini çekmek zorundasın. unutma bu senin yaşamın. kimsenin seni sinir etmesine veya başka bir kötü duygu yüklemesine izin vermemelisin.. sen sinirlendikçe yaz buraya, ben seni sakinleştirir desteklerim canım benim..

Canim hayirdir ?

Ay ay ay mudure hanim tebrik ederim yine basarilar dilerim yeni gorevinde insallah yeni yil sana ve bize bir cok sey kazandirirken kaybedicegimiz tek sey kg olur insallah....

Bende su 3 seyi katmaliyim

Herseyden dengeleyerek yiyip bol su icmek

Kacirdigimizda batti balik diyip salmamak

Veeee kesinlikle haftanin en az 3 gunu spor /yuruyus/vs

Cikardigim sey

Hareketsiz yasam
Abur cubur
Ve Gece atistirmalari

Kizlar bugun tek ogunle gecistiricem gunumu soyleki bugun biyere davetliydim sabaha dogru yattik kizimla saat 5 te uyudu dolayisi ile 11 de kalktim yemeklerimi hallettim gitmeden o ara bitki cayi ictim kahvalti gelmdi aklima sonra hazirlan mazirlan diyene kadar bisey yemedim orda yerim diye sonra saat 15 gibi ikramliklardan yarim islak kek 1 dlm borek 1 kucuk kurabiye ve kuck kase makrna salatasi yedim sekersiz cayla aksam yersem bi kase corba icerim buyuk ihtimal bugunku menum boyle malesef sporumu da yaparim insallah

Kizlar neler yapiyorsunz? Birde bazi arkadaslardan en azindan gunluk menu paylasimi ve bi kac msj bekledigimizi belirtmek isterim.Motivasyon icin katilim sart haftadan haftaya kg bildirimi yapmak yeterli degil bence lutfen baskalarinin hakkina girmeyelim olur mu?

Benimde hayatımda su 3sey olmalı
Bol su
Spor
Sevdiğim yiyecek lerden vazgeçmek değil kararında yemek
Ckkarttiklarim
Hareketsizlik
Gece kaçamaklari
Arkadaşlar iki gündür iyi değilim morel bozukluğu bitkinlik aşırı yeme isteği sonunda nazariniz değdi galiba:))
Birden yarım kilo aldım ama sorun değil onuda takmıyorum pek.yazasimda yok menulerini paylasicam fazla aktif olamicam bu hafta.ve gelelim berbat menüye
Ilık su
Saat 10:30 1haslanmis yumurta,2dilim ekmek üzeri salçalı sos,2 dilim peynir, maydanoz, domates, salatalık, 2kibrit kutusu kadar helva,iki çay kaşığı bal.
Ara: yeşil çay
Öğle: bir tabak bulgur pilavı,bir tabak nohut, parça tavuk, biber turşusu.
ARA: iki fincan Türk kahvesi 10 havuçlu cezerye
Akşam: salata yerim birde yoğurtlu meyve inşallah
Su 1,5litre kadar
Spor malesef

Canm ya deme oyle hepimz masalllah diyoruz sna nazar degildir bence bazen psikoljmz bozuk olabiliyo bazi nedenlerden dolayi duzelirsin herzmn bir olmuyoruz insaniz sonucta dimi?

mrb kızlar...
sonunda tableti oglumdan alabildim.
2,5 yaşındaki çocuğa göre hareket ediyoruz yaa..
Bugün ben neler yedim içtim
sabah..10.00
1 dilim koy ekmegi
1 su bardağı Nogay çayı
öğlen ..saat 14.00
ton balıklı salata
18.30 akşam
2 kepçe yayla çorbası
çok az ekmek
10 bardak ılık su
plates...göbek ve kol çalıştım..
Y yagmur7968 canım bence kendini yemeye verme.moralini bozma.her ne canını sikarsa sıksın hincini yemek yiyerek çıkarma olurmu..o kadar cezeryede yeme bi daha canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…