- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
bizdede öyle canım yiyeceğin ardı arkası yok ama ben bugün niyetliyim birde öğretmenler odasına girmemeye çalışıyorum girersem de tadına bakıp olay mahalinden uzaklaşıyorumKızlar okulda yaklaşık 1 haftadır yerli mali haftası varöğretmenler odasının masası hep dolu nefsime hakim olamıyorum
Bu teneffüste bir baktım iki çeşit börek biri şu böreği , elmalı kurabiye, iki çeşit kek ve açma vardıher çeşitten bir tane yedim maalesef 1 şu böreği, yarım açma, 1 dilim kek ve 1 kurabiye yedim
Bugün kesin spor yapacam kurtuluşu yok
mrb canım bende fikrimi söyliyimGünaydıiiinnn güzel bir haftanın ilk günü olmasi dileği ile...
Hatunlar size bir soru
Farz edelim ki hepimiz ideal bedenimize Kavuştuk. Peki bundan sonra hayatımıza kattigimiz üç şey ve hayatımızdan çıkardığımız üç şey desem ne dersiniz
Ben söyleyeyim mesela
Kattigim üç sey:
Bitki Çayı
Ogunlerimde Bol salata
Hareket ve spor
Çıkardığım üç şey
Aşırı ekmek yemek
7 den sonra yemek yemek
Amaaan battı balık düşüncesi
Canim ne güzel haber tebrik ediyorum seni, desene incecik fit bir Müdüre olacaksınGünaydın ince belli, dolgun kalçalı hanımlar, günaydın ajda bardak gibi hissedenler, günaydın elmaz gözlüler :)
süper bir haftasonu oldu. kızımızı verdik, ben ağlıyacaktım resmen onun mutluluğuna. allah bizede güler umarım böyle bir konuda :) zormuş kız vermek bakalım düğünde nasıl ağlaşıcaz. herkesin gönlüne göre versin bu hayat..
kilomu bilmiyorum ama çok fazla şey yemedim. tatlılar güzeldi, onları normal yedim. sarma ve pırasalı börek efsaneydi onlardan azcık yedim. bu arada ben kalp pırasalı börek
bugün menüme geçeyim;
sabah: çavdarlı tost, 1 salatalık, ince dilim kaşar
ara: 2 ufak salatalık, yeşil çay.
öğlen: döner yemeyi düşünüyorum...
ara: yeşil çay içerim gene.
akşam 17:00 gibi : 3 yemek kaşığı salçalı parmak köfte, 4 yemek kaşığı bezelye yemeği.
sonra spor
bu arada güzel hanımlar sizlere bi güzel haberim var kendimle ilgili.
Bu sabahtan itibaren "müdüre hanım" ünvanı ile iş hayatımın geri kalanaına devam ediyoru olacağım
canım ne diye kendi yaşam stilini değiştiriyorsun, yapma öyle birşey. sen kendi yediğine içtiğine dikkat et, aktivite yap.Kızlar bu ara misafirlerim var. Eşimin tarafı. Ve uzun kalacağa benziyorlar. Ben kendimden bu ara ıyı bır performans beklemiyorum. Zira bılındık bir erkek ailesi muhatabım maalesef. O yuzden duzenım her seyın bırbırıne geçecek. ;(
canım ne diye kendi yaşam stilini değiştiriyorsun, yapma öyle birşey. sen kendi yediğine içtiğine dikkat et, aktivite yap.
AAAAAAAA. bak ayıplıyorum seni. başkaları yüzünden kendini neden sinir ediyorsun, neden kendini mutsuz ediyorsun. neden yaşam kaliteni düşürecekmişsin? yapma güzelim lütfen. her ne olursa olsun, çizgini çekmek zorundasın. unutma bu senin yaşamın. kimsenin seni sinir etmesine veya başka bir kötü duygu yüklemesine izin vermemelisin.. sen sinirlendikçe yaz buraya, ben seni sakinleştirir desteklerim canım benim..Sinir sistemi bozulunca ne denge kalıyor ne öğün ne öğünlerin saati veya içeriği.. ;( hicbir sey olmasa öğün atlamaları ve saat gecikmeleri olacaktır. Sinir harpleri arasında yaşam stilimi düşünecek halim olacağını hiç sanmıyorum ;(
Canim hayirdir ?Sinir sistemi bozulunca ne denge kalıyor ne öğün ne öğünlerin saati veya içeriği.. ;( hicbir sey olmasa öğün atlamaları ve saat gecikmeleri olacaktır. Sinir harpleri arasında yaşam stilimi düşünecek halim olacağını hiç sanmıyorum ;(
Ay ay ay mudure hanim tebrik ederim yine basarilar dilerim yeni gorevinde insallah yeni yil sana ve bize bir cok sey kazandirirken kaybedicegimiz tek sey kg olur insallah....Günaydın ince belli, dolgun kalçalı hanımlar, günaydın ajda bardak gibi hissedenler, günaydın elmaz gözlüler :)
süper bir haftasonu oldu. kızımızı verdik, ben ağlıyacaktım resmen onun mutluluğuna. allah bizede güler umarım böyle bir konuda :) zormuş kız vermek bakalım düğünde nasıl ağlaşıcaz. herkesin gönlüne göre versin bu hayat..
kilomu bilmiyorum ama çok fazla şey yemedim. tatlılar güzeldi, onları normal yedim. sarma ve pırasalı börek efsaneydi onlardan azcık yedim. bu arada ben kalp pırasalı börek
bugün menüme geçeyim;
sabah: çavdarlı tost, 1 salatalık, ince dilim kaşar
ara: 2 ufak salatalık, yeşil çay.
öğlen: döner yemeyi düşünüyorum...
ara: yeşil çay içerim gene.
akşam 17:00 gibi : 3 yemek kaşığı salçalı parmak köfte, 4 yemek kaşığı bezelye yemeği.
sonra spor
bu arada güzel hanımlar sizlere bi güzel haberim var kendimle ilgili.
Bu sabahtan itibaren "müdüre hanım" ünvanı ile iş hayatımın geri kalanaına devam ediyoru olacağım
Günaydıiiinnn güzel bir haftanın ilk günü olmasi dileği ile...
Hatunlar size bir soru
Farz edelim ki hepimiz ideal bedenimize Kavuştuk. Peki bundan sonra hayatımıza kattigimiz üç şey ve hayatımızdan çıkardığımız üç şey desem ne dersiniz
Ben söyleyeyim mesela
Kattigim üç sey:
Bitki Çayı
Ogunlerimde Bol salata
Hareket ve spor
Çıkardığım üç şey
Aşırı ekmek yemek
7 den sonra yemek yemek
Amaaan battı balık düşüncesi
Evt bunlar daha onemli gibi sanki cunku yemek yeme ve yememe aliskanligi kesinlikle psikolojiyle de alakalikattıklarım:
pozitif düşünce, kendimi önemseme, spor.
çıkardıklarım: kötü düşünce, umursamama, herşeyi kafaya takma.
Canm ya deme oyle hepimz masalllah diyoruz sna nazar degildir bence bazen psikoljmz bozuk olabiliyo bazi nedenlerden dolayi duzelirsin herzmn bir olmuyoruz insaniz sonucta dimi?Benimde hayatımda su 3sey olmalı
Bol su
Spor
Sevdiğim yiyecek lerden vazgeçmek değil kararında yemek
Ckkarttiklarim
Hareketsizlik
Gece kaçamaklari
Arkadaşlar iki gündür iyi değilim morel bozukluğu bitkinlik aşırı yeme isteği sonunda nazariniz değdi galiba:))
Birden yarım kilo aldım ama sorun değil onuda takmıyorum pek.yazasimda yok menulerini paylasicam fazla aktif olamicam bu hafta.ve gelelim berbat menüye
Ilık su
Saat 10:30 1haslanmis yumurta,2dilim ekmek üzeri salçalı sos,2 dilim peynir, maydanoz, domates, salatalık, 2kibrit kutusu kadar helva,iki çay kaşığı bal.
Ara: yeşil çay
Öğle: bir tabak bulgur pilavı,bir tabak nohut, parça tavuk, biber turşusu.
ARA: iki fincan Türk kahvesi 10 havuçlu cezerye
Akşam: salata yerim birde yoğurtlu meyve inşallah
Su 1,5litre kadar
Spor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?