2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Spor yapiceksin bebisim ..hadi ver bakem olculerini ..bak ben veriyorum..bende vericem demistim sana çünkü..
Gogus 88 bel 70 kalca 91 :)) birazdaha azimle calisirsam beli 62 63 e dusurmek niyetim digerlerinde sıkıntı yok..
Bencede olculerin ideal benim ust te seninki gibi asil sorunm basende ve belimde benim benimde olculerim senin ki gibi olucak insaallh 90 60 90

Benm kiz yine uyumadi 1saat once 1elmayi 2yk yogurdn icine dograyip tarcin attim cok guzel oldu ama icim cok ezildi ya off offf uyusak gecicek aclik hissim yanicak yaglarim bisey ymk istemiyorum

Günaydın hanımlar
dün yine söylediğim menünün dışına çıktım canım yemek yemek istemedi. koca bir tabak karnıbahar salatası yaptım yedim. fakaaaaat tatlı isteğime dur diyemedim. çikolata yemek yerine çocuklara yaptığım havuçlı incirli kekten 2 dilim yedim. su 1,5 litre

Afiyet olsun canım da ye ye cezeryeleri birde kilo ver hiç utanmıyosun değilmi?
afiyet olsun kuzum harika menü

afiyet olsun canım menün güzel

Merhaba kızlar,

dün hastanedeydim hiç giremedim internete.

Hemen menümü yazayım ve geçmişi okuyayım. umarım herkes iyidir.

Sabah : Peynirli omlet, zeytin, 2 dlm ekmek ve bolca yeşillik
Öğle: Yoğurtlu kereviz salatası ve havuç-turp- yeşillikle yaptığım salata
Ara : Nar,Kefir
Akşam: Tarhana çorbası, 1 küçük patlıcan dolması, yoğurt
Ara: Mandalina

Günaydın kızlar :) dün çok düzensiz, kaçamaklı ve öğün atlamalı bir gündü.

Bugünkü menümü şimdiden paylaşayım.

Sabah -domates, salatalık,
1.kk peynir
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
2 dilim salam
5 zeytin
Yumurta
2 dilim ekmek ve şekersiz kupa çay

Ara-yarım ekşi elma

Öğlen- tonbalıklı salata ve bir dilim ekmek

Ara - kahve ve bir iki adet grissini

Akşam- nohut yemeği Salata ve yoğurt. Ekmek yemeyeceğim

Ara öğünlerim değişebilir şimdilik planım böyle.

Spor yapiceksin bebisim ..hadi ver bakem olculerini ..bak ben veriyorum..bende vericem demistim sana çünkü..
Gogus 88 bel 70 kalca 91 :)) birazdaha azimle calisirsam beli 62 63 e dusurmek niyetim digerlerinde sıkıntı yok..

Mezurayı bulayım hemen ölçücem. Yalnız nerden Ölçücem tam olarak. Birde Spor yapıyorum problem yok da göbeği nasıl sıkılaştırıcam.
Yapıyorum canım göbek sarktı iyice onu düşünüyorum.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…