canimmmm...Kizlaaaarr ???
mrb canım bence menu dengeli her ne kadar kaçamak gibi görünsede aslında yediklerin bence sıkıntı yaratmaz..sporla zaten telafi ediyorsun canım..Kizlar bugun tek ogunle gecistiricem gunumu soyleki bugun biyere davetliydim sabaha dogru yattik kizimla saat 5 te uyudu dolayisi ile 11 de kalktim yemeklerimi hallettim gitmeden o ara bitki cayi ictim kahvalti gelmdi aklima sonra hazirlan mazirlan diyene kadar bisey yemedim orda yerim diye sonra saat 15 gibi ikramliklardan yarim islak kek 1 dlm borek 1 kucuk kurabiye ve kuck kase makrna salatasi yedim sekersiz cayla aksam yersem bi kase corba icerim buyuk ihtimal bugunku menum boyle malesef sporumu da yaparim insallah
Menun cok iyi canm afiyet olsunmrb kızlar...
sonunda tableti oglumdan alabildim.
2,5 yaşındaki çocuğa göre hareket ediyoruz yaa..
Bugün ben neler yedim içtim
sabah..10.00
1 dilim koy ekmegi
1 su bardağı Nogay çayı
öğlen ..saat 14.00
ton balıklı salata
18.30 akşam
2 kepçe yayla çorbası
çok az ekmek
10 bardak ılık su
plates...göbek ve kol çalıştım..
@JoleYa canım bence kendini yemeye verme.moralini bozma.her ne canını sikarsa sıksın hincini yemek yiyerek çıkarma olurmu..o kadar cezeryede yeme bi daha canım.
Aksam corba bile icmedim bitki cayi iciyorum spor yapicm simdi insallah..mrb canım bence menu dengeli her ne kadar kaçamak gibi görünsede aslında yediklerin bence sıkıntı yaratmaz..sporla zaten telafi ediyorsun canım..
Supersin cnm bigun pek kimse ugramadi hayir insallah..Canlarıımmm 2 mil yaptım sabah 3 ü tamamlayamadım. Akşam yaparım inşallah 3 mil ve 200 mekik planlıyorum
Hepinizi çok seviyorum
Kayınvalide geldi de ;(Canim hayirdir ?
Allah yardımcın olsun inşallahKayınvalide geldi de ;(
Valla gene supersin arkadasim sen yaa masallahh ...Hayırlı akşamlar hanımlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
8:00 ılık su
2 dilim tam b. Ekmeği
2 dilim peynir
Ara:
10.30
Yarım nar
Öğlen:
13.30 yoğurtlu havuçlu kereviz salatası
Ara:
2 bademli hurma
Akşam:
17.30 2kaşık közlenmiş kırmızı biber
4 ceviz
Kereviz salatası
Türk kahvesi 3 hurma (hurmalar menüde fazla oldu.
2.5 litre su.
5 mil leslie yapmayı planlıyorum.
Spor yapiceksin bebisim ..hadi ver bakem olculerini ..bak ben veriyorum..bende vericem demistim sana çünkü..Mislisse canım ya aklıma ne geldi ben sana ölçü verecektim hani az önce göbeğimin sarkmaya başladığını farkettim aklıma geldi. İyice yumuşadı bu göbüş napıcam ben ya
Menü güzel canım.bu arada tekrar tebrikler.Günaydın ince belli, dolgun kalçalı hanımlar, günaydın ajda bardak gibi hissedenler, günaydın elmaz gözlüler :)
süper bir haftasonu oldu. kızımızı verdik, ben ağlıyacaktım resmen onun mutluluğuna. allah bizede güler umarım böyle bir konuda :) zormuş kız vermek bakalım düğünde nasıl ağlaşıcaz. herkesin gönlüne göre versin bu hayat..
kilomu bilmiyorum ama çok fazla şey yemedim. tatlılar güzeldi, onları normal yedim. sarma ve pırasalı börek efsaneydi onlardan azcık yedim. bu arada ben kalp pırasalı börek
bugün menüme geçeyim;
sabah: çavdarlı tost, 1 salatalık, ince dilim kaşar
ara: 2 ufak salatalık, yeşil çay.
öğlen: döner yemeyi düşünüyorum...
ara: yeşil çay içerim gene.
akşam 17:00 gibi : 3 yemek kaşığı salçalı parmak köfte, 4 yemek kaşığı bezelye yemeği.
sonra spor
bu arada güzel hanımlar sizlere bi güzel haberim var kendimle ilgili.
Bu sabahtan itibaren "müdüre hanım" ünvanı ile iş hayatımın geri kalanaına devam ediyoru olacağım
Canlarıımmm 2 mil yaptım sabah 3 ü tamamlayamadım. Akşam yaparım inşallah 3 mil ve 200 mekik planlıyorum
Hepinizi çok seviyorum
Teşekkür ederim canım.Senin menülerde süper.çok azimli ilerliyorsun.Bende seni tebrik ederim.Valla gene supersin arkadasim sen yaa masallahh ...
Çok yememişsin canım.akşamda sadece çorba yiyip spor yaptıysan dengelemışsin.afiyet olsunKizlar bugun tek ogunle gecistiricem gunumu soyleki bugun biyere davetliydim sabaha dogru yattik kizimla saat 5 te uyudu dolayisi ile 11 de kalktim yemeklerimi hallettim gitmeden o ara bitki cayi ictim kahvalti gelmdi aklima sonra hazirlan mazirlan diyene kadar bisey yemedim orda yerim diye sonra saat 15 gibi ikramliklardan yarim islak kek 1 dlm borek 1 kucuk kurabiye ve kuck kase makrna salatasi yedim sekersiz cayla aksam yersem bi kase corba icerim buyuk ihtimal bugunku menum boyle malesef sporumu da yaparim insallah
Cezeryenin üstünü çizerek menü güzel canım.afiyet olsun.Benimde hayatımda su 3sey olmalı
Bol su
Spor
Sevdiğim yiyecek lerden vazgeçmek değil kararında yemek
Ckkarttiklarim
Hareketsizlik
Gece kaçamaklari
Arkadaşlar iki gündür iyi değilim morel bozukluğu bitkinlik aşırı yeme isteği sonunda nazariniz değdi galiba:))
Birden yarım kilo aldım ama sorun değil onuda takmıyorum pek.yazasimda yok menulerini paylasicam fazla aktif olamicam bu hafta.ve gelelim berbat menüye
Ilık su
Saat 10:30 1haslanmis yumurta,2dilim ekmek üzeri salçalı sos,2 dilim peynir, maydanoz, domates, salatalık, 2kibrit kutusu kadar helva,iki çay kaşığı bal.
Ara: yeşil çay
Öğle: bir tabak bulgur pilavı,bir tabak nohut, parça tavuk, biber turşusu.
ARA: iki fincan Türk kahvesi 10 havuçlu cezerye
Akşam: salata yerim birde yoğurtlu meyve inşallah
Su 1,5litre kadar
Spor malesef
Menun cok guzel canm afieyt olsunHayırlı akşamlar hanımlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
8:00 ılık su
2 dilim tam b. Ekmeği
2 dilim peynir
Ara:
10.30
Yarım nar
Öğlen:
13.30 yoğurtlu havuçlu kereviz salatası
Ara:
2 bademli hurma
Akşam:
17.30 2kaşık közlenmiş kırmızı biber
4 ceviz
Kereviz salatası
Türk kahvesi 3 hurma (hurmalar menüde fazla oldu.
2.5 litre su.
5 mil leslie yapmayı planlıyorum.
Allah yardimcn olsun da uyumsuz biri dedigine boyle gore ;(Kayınvalide geldi de ;(
Allah yardimcn olsun da uyumsuz biri dedigine boyle gore ;(Kayınvalide geldi de ;(
Spor sart canimMislisse canım ya aklıma ne geldi ben sana ölçü verecektim hani az önce göbeğimin sarkmaya başladığını farkettim aklıma geldi. İyice yumuşadı bu göbüş napıcam ben ya
Kiz senin bu olculerinin yaninda ben olcu vermek istemiyorum yaSpor yapiceksin bebisim ..hadi ver bakem olculerini ..bak ben veriyorum..bende vericem demistim sana çünkü..
Gogus 88 bel 70 kalca 91 :)) birazdaha azimle calisirsam beli 62 63 e dusurmek niyetim digerlerinde sıkıntı yok..
Aglama kiz yemegin salcalisi kadinin kalcalisi demişler..senin belle benim kalca ayni cm mis bu arada:))Kiz senin bu olculerinin yaninda ben olcu vermek istemiyorum yacunku belim 91 cm baseni sen dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?