2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

mrb canım bence menu dengeli her ne kadar kaçamak gibi görünsede aslında yediklerin bence sıkıntı yaratmaz..sporla zaten telafi ediyorsun canım..

Menun cok iyi canm afiyet olsun

Hayırlı akşamlar hanımlar
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
8:00 ılık su
2 dilim tam b. Ekmeği
2 dilim peynir

Ara:
10.30
Yarım nar

Öğlen:
13.30 yoğurtlu havuçlu kereviz salatası

Ara:
2 bademli hurma

Akşam:
17.30 2kaşık közlenmiş kırmızı biber
4 ceviz
Kereviz salatası

Türk kahvesi 3 hurma (hurmalar menüde fazla oldu.

2.5 litre su.
5 mil leslie yapmayı planlıyorum.

Valla gene supersin arkadasim sen yaa masallahh ...

Mislisse canım ya aklıma ne geldi ben sana ölçü verecektim hani az önce göbeğimin sarkmaya başladığını farkettim aklıma geldi. İyice yumuşadı bu göbüş napıcam ben ya
Spor yapiceksin bebisim ..hadi ver bakem olculerini ..bak ben veriyorum..bende vericem demistim sana çünkü..
Gogus 88 bel 70 kalca 91 :)) birazdaha azimle calisirsam beli 62 63 e dusurmek niyetim digerlerinde sıkıntı yok..

Menü güzel canım.bu arada tekrar tebrikler.
Canlarıımmm 2 mil yaptım sabah 3 ü tamamlayamadım. Akşam yaparım inşallah 3 mil ve 200 mekik planlıyorum

Hepinizi çok seviyorum

Valla gene supersin arkadasim sen yaa masallahh ...
Teşekkür ederim canım.Senin menülerde süper.çok azimli ilerliyorsun.Bende seni tebrik ederim.

Çok yememişsin canım.akşamda sadece çorba yiyip spor yaptıysan dengelemışsin.afiyet olsun
Cezeryenin üstünü çizerek menü güzel canım.afiyet olsun.

Menun cok guzel canm afieyt olsun

Spor yapiceksin bebisim ..hadi ver bakem olculerini ..bak ben veriyorum..bende vericem demistim sana çünkü..
Gogus 88 bel 70 kalca 91 :)) birazdaha azimle calisirsam beli 62 63 e dusurmek niyetim digerlerinde sıkıntı yok..
Kiz senin bu olculerinin yaninda ben olcu vermek istemiyorum ya cunku belim 91 cm baseni sen dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…