Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederimMislisse eline sağlık canım
Vilma 37 hoş geldin arkadaşım nasılsın görüşmeyeli elizanelizan sende hoş geldin canım emin ol iki hanelere çok yakinsin yeter ki pes etme
Günaydın hanımlar mutlu haftalar
ben hala adet olmadım test yaptım negatif
bi doktora gidicem zaman bulabilirsem
haftasonu yediklerimi yazayım çok işim varrr
cumartesi bir dilim ekmek bir tavada yumurta beyaz peynir zeytin
öğleden sonra günüm vardı 3 gibi 6 sıkım mercimek koftesi salatalık ve turşu ile, bir dilim ağlayan pasta, yarım dilim börek yedim
akşam yemedim
pazar: bir dilim börek 6 çatal yağsız patates kızartması 2 haşlanmış yumurta zeytin peynir süt
akşam yarım ekmek arası kokoreç ve ayran
kendime bir şişeye kabuk tarçın ve limon dilimleri üzerine su doldurdum sürekli evde ondan içiyorum 2 litreyi geçiyor.
bugün niyetliyim nasipse akşamada çorba ve tavuklu pilav var bende pilavını yememeye çalışıcam. yanına salata ile
Günaydın ince belli, dolgun kalçalı hanımlar, günaydın ajda bardak gibi hissedenler, günaydın elmaz gözlüler :)
süper bir haftasonu oldu. kızımızı verdik, ben ağlıyacaktım resmen onun mutluluğuna. allah bizede güler umarım böyle bir konuda :) zormuş kız vermek bakalım düğünde nasıl ağlaşıcaz. herkesin gönlüne göre versin bu hayat..
kilomu bilmiyorum ama çok fazla şey yemedim. tatlılar güzeldi, onları normal yedim. sarma ve pırasalı börek efsaneydi onlardan azcık yedim. bu arada ben kalp pırasalı börek
bugün menüme geçeyim;
sabah: çavdarlı tost, 1 salatalık, ince dilim kaşar
ara: 2 ufak salatalık, yeşil çay.
öğlen: döner yemeyi düşünüyorum...
ara: yeşil çay içerim gene.
akşam 17:00 gibi : 3 yemek kaşığı salçalı parmak köfte, 4 yemek kaşığı bezelye yemeği.
sonra spor
bu arada güzel hanımlar sizlere bi güzel haberim var kendimle ilgili.
Bu sabahtan itibaren "müdüre hanım" ünvanı ile iş hayatımın geri kalanaına devam ediyoru olacağım
Aksam corba bile icmedim bitki cayi iciyorum spor yapicm simdi insallah..
Kiz senin bu olculerinin yaninda ben olcu vermek istemiyorum yacunku belim 91 cm baseni sen dusun
Günaydın kızlar :) dün çok düzensiz, kaçamaklı ve öğün atlamalı bir gündü.
Bugünkü menümü şimdiden paylaşayım.
Sabah -domates, salatalık,
1.kk peynir
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
2 dilim salam
5 zeytin
Yumurta
2 dilim ekmek ve şekersiz kupa çay
Ara-yarım ekşi elma
Öğlen- tonbalıklı salata ve bir dilim ekmek
Ara - kahve ve bir iki adet grissini
Akşam- nohut yemeği Salata ve yoğurt. Ekmek yemeyeceğim
Ara öğünlerim değişebilir şimdilik planım böyle.
Hiç susmuyorlar ama. Sürekli hakaret, hor görme. Sanki ağaç kovuğundan çıktım ben ;( aman neyse bosver Allahın da bır hesabı var er ya da geçTavsiyem 3 maymun kesinlikle işe yarıyor.
Canim olurmu hic oyle sey ya esin ne diyor bu duruma asil o hic bisey demiyorsa 3 maymunu o oynuyor demektir;(Hiç susmuyorlar ama. Sürekli hakaret, hor görme. Sanki ağaç kovuğundan çıktım ben ;( aman neyse bosver Allahın da bır hesabı var er ya da geç
Canm supersin o detoksu benimde uygulamam lazim ara sira metoyu sasirtmak gerek birde hangi gunler spora gidiyosun ?Selam güzellikler
menüm;
sabah: 300 ml limonlu ılık su, 2 haşlanmış yumurta, 1 yumruk kadar maydanoz, 1 kalıp kaşar ( serçe parmağın yarısı kadar kalınlıkta), 2 adet küçük salatalık.
ara: sek quark (meyveli yoğurt), 2 adet küçük salatalık
öğlen: birazdan yiyeceğim; 7 adet köfte, 2 dilim fırında kızarmış patates (bi patatesin yuvarlak kesilmiş hali olan 2 dilim azıcık), birazda marul var.
ara: yeşil çay ve yeşil elma.
akşam: henüz karar vermedim, yanımdada getiremedim yemek. evimdede yemek kalmadı. çok büyük ihtimalle yoğurt yerim sadece :)
bu arada sabahta detoks hazırladım.
2 yeşil elma dilim dilim kestim ince, 1 limon dilim dilim kestim, 4 adet tarçın, 15 tane civarı karanfil, 1.5 litre suya. 12 saat bekliyorsun dolapta sonra ister sıcak ister soğuk içiyormussun. 1 günde bitiricem. sonra üzerine gene 1.5 litre su ekleyip 12 saat bekliyorsun. sonra elmaları yerim çope gitmesin yazık (tabi yenirse) bunu 12 gün yapınca 5 kilo civarı veriyormuşsun. deneme amaçlı bi yapayım dedim valla :)
Canm vermek zorunda degilsin biz sadece oyle konusmustuk aramizda ama canin isterse verebilirsin onlarida not edebilirim isterseniz olculeri 2 haftadan 2 haftaya soyleriz olmaz mi?Tam yazamamışım , yarım kalmış;
Ben hiç ölçü vermeyeyim bir göbek var ki dillere destan
canım bende denicem bakalım, sonucu görürüz :)Canm supersin o detoksu benimde uygulamam lazim ara sira metoyu sasirtmak gerek birde hangi gunler spora gidiyosun ?
Şeyini çok karmış onlar. Evinde de bi işleri yok o zaman ne halt etmeye geliyorlar.Hiç susmuyorlar ama. Sürekli hakaret, hor görme. Sanki ağaç kovuğundan çıktım ben ;( aman neyse bosver Allahın da bır hesabı var er ya da geç
Canim olurmu hic oyle sey ya esin ne diyor bu duruma asil o hic bisey demiyorsa 3 maymunu o oynuyor demektir;(
Canim olurmu hic oyle sey ya esin ne diyor bu duruma asil o hic bisey demiyorsa 3 maymunu o oynuyor demektir;(
Şeyini çok karmış onlar. Evinde de bi işleri yok o zaman ne halt etmeye geliyorlar.
Yani sen oynucan 3 maymunu eşin değil. Onunda seni koruması gerek.
Neden gelmesinler ki. Biletleri alınıyor hızmet edılıyor, kendı evleri. Eşim de ee annem ablam napayım huyları boyle kötü yapacak bısey yok sen konus bısey ey dediklerinde, direk soyle sıcağı sıcağına neden boyle davranıyorsunuz neden boyle soyluyorsunuz dıye. Bana anlatman veya bana kızman anlamsız hesaplaş onlarla o an dıyor. Ay cok dertliyim onlardan yana. Bu başlığı heba etmeyeyim bunlarla boşverin kızlar. Tam spora başlayayım dıyorum baltalanıyor. O varken yapamam da fırsat bulamam. Neyse artık hızlı ve sağlıklı kilo verebılecekken benım sürecim biraz uzun olacağa benziyor.
Allah yardımcın olsun canım.onlarında kalplerine merhamet versin.Haklısın bende moralim bozuk ,canım sıkkın olunca yiyorum.Ama burda beraber motive olucaz.Neden gelmesinler ki. Biletleri alınıyor hızmet edılıyor, kendı evleri. Eşim de ee annem ablam napayım huyları boyle kötü yapacak bısey yok sen konus bısey ey dediklerinde, direk soyle sıcağı sıcağına neden boyle davranıyorsunuz neden boyle soyluyorsunuz dıye. Bana anlatman veya bana kızman anlamsız hesaplaş onlarla o an dıyor. Ay cok dertliyim onlardan yana. Bu başlığı heba etmeyeyim bunlarla boşverin kızlar. Tam spora başlayayım dıyorum baltalanıyor. O varken yapamam da fırsat bulamam. Neyse artık hızlı ve sağlıklı kilo verebılecekken benım sürecim biraz uzun olacağa benziyor.
Canm vermek zorunda degilsin biz sadece oyle konusmustuk aramizda ama canin isterse verebilirsin onlarida not edebilirim isterseniz olculeri 2 haftadan 2 haftaya soyleriz olmaz mi?
Ayy süper olur valla :))Vücut ölçülerimi ölçeyim , vereyim , umarım 6 ay sonra nasılda değişti, azaldı diye konuşuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?