2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Görüşmeyeli , aynı yerde sayıyorum :)
iyi tarafı almadım ancak veremedim de ...

İnşallah sizlerle birlikte tekrar vermeye başlayacağım.

Son bir aydır yoğun olarak hastaneye gidiyorum. 10 Ocak'a kadar böyle gidecek. hayırlısı

Canım gittin mi doktora ?

terikler , yeni pozisyonun hayırlı olsun

Bu süreci başarıp , ideal kiloma indiğimde hayatıma katmış olmayı hedeflediklerim:
Sağlıklı beslenme
Bol hareket
Dış görünüşümle barışık olmak :)

Çıkaracaklarım;
İşlenmiş gıdalar
Miskin, evden hi çıkmadan geçirilen günler
Olumsuz enerji yayan insanlar

Kiz senin bu olculerinin yaninda ben olcu vermek istemiyorum ya cunku belim 91 cm baseni sen dusun

Ben hiç vermeyeyim ölçü, göbek

Menün çok iyi, afiyet olsun ...

Selam güzellikler

menüm;
sabah: 300 ml limonlu ılık su, 2 haşlanmış yumurta, 1 yumruk kadar maydanoz, 1 kalıp kaşar ( serçe parmağın yarısı kadar kalınlıkta), 2 adet küçük salatalık.
ara: sek quark (meyveli yoğurt), 2 adet küçük salatalık
öğlen: birazdan yiyeceğim; 7 adet köfte, 2 dilim fırında kızarmış patates (bi patatesin yuvarlak kesilmiş hali olan 2 dilim azıcık), birazda marul var.
ara: yeşil çay ve yeşil elma.
akşam: henüz karar vermedim, yanımdada getiremedim yemek. evimdede yemek kalmadı. çok büyük ihtimalle yoğurt yerim sadece :)

bu arada sabahta detoks hazırladım.
2 yeşil elma dilim dilim kestim ince, 1 limon dilim dilim kestim, 4 adet tarçın, 15 tane civarı karanfil, 1.5 litre suya. 12 saat bekliyorsun dolapta sonra ister sıcak ister soğuk içiyormussun. 1 günde bitiricem. sonra üzerine gene 1.5 litre su ekleyip 12 saat bekliyorsun. sonra elmaları yerim çope gitmesin yazık (tabi yenirse ) bunu 12 gün yapınca 5 kilo civarı veriyormuşsun. deneme amaçlı bi yapayım dedim valla :)

Hiç susmuyorlar ama. Sürekli hakaret, hor görme. Sanki ağaç kovuğundan çıktım ben ;( aman neyse bosver Allahın da bır hesabı var er ya da geç
Canim olurmu hic oyle sey ya esin ne diyor bu duruma asil o hic bisey demiyorsa 3 maymunu o oynuyor demektir;(

Canm supersin o detoksu benimde uygulamam lazim ara sira metoyu sasirtmak gerek birde hangi gunler spora gidiyosun ?

Tam yazamamışım , yarım kalmış;

Ben hiç ölçü vermeyeyim bir göbek var ki dillere destan
Canm vermek zorunda degilsin biz sadece oyle konusmustuk aramizda ama canin isterse verebilirsin onlarida not edebilirim isterseniz olculeri 2 haftadan 2 haftaya soyleriz olmaz mi?

Canm supersin o detoksu benimde uygulamam lazim ara sira metoyu sasirtmak gerek birde hangi gunler spora gidiyosun ?
canım bende denicem bakalım, sonucu görürüz :)
pazartesi,salı, perşembe, cuma günleri gidiyorum. pazar günleride genelde hareketli aktivite yapıyorum. gezme tozma falan.
haftaiçi ama bu 4 günün en kötü 3 günü gidiyorum. belki ayda 1 hafta 3 gün gidiyorumdur canım benim.
nisana kadar vermem lazım. ocak ortasında bi alışverişe çıkıcam. giyecek hiç birşeyim kalmadı resmen.

Hiç susmuyorlar ama. Sürekli hakaret, hor görme. Sanki ağaç kovuğundan çıktım ben ;( aman neyse bosver Allahın da bır hesabı var er ya da geç
Şeyini çok karmış onlar. Evinde de bi işleri yok o zaman ne halt etmeye geliyorlar.
Canim olurmu hic oyle sey ya esin ne diyor bu duruma asil o hic bisey demiyorsa 3 maymunu o oynuyor demektir;(

Yani sen oynucan 3 maymunu eşin değil. Onunda seni koruması gerek.

Şeyini çok karmış onlar. Evinde de bi işleri yok o zaman ne halt etmeye geliyorlar.

Yani sen oynucan 3 maymunu eşin değil. Onunda seni koruması gerek.

Neden gelmesinler ki. Biletleri alınıyor hızmet edılıyor, kendı evleri. Eşim de ee annem ablam napayım huyları boyle kötü yapacak bısey yok sen konus bısey ey dediklerinde, direk soyle sıcağı sıcağına neden boyle davranıyorsunuz neden boyle soyluyorsunuz dıye. Bana anlatman veya bana kızman anlamsız hesaplaş onlarla o an dıyor. Ay cok dertliyim onlardan yana. Bu başlığı heba etmeyeyim bunlarla boşverin kızlar. Tam spora başlayayım dıyorum baltalanıyor. O varken yapamam da fırsat bulamam. Neyse artık hızlı ve sağlıklı kilo verebılecekken benım sürecim biraz uzun olacağa benziyor.

Şeyini çıkarmışlar diyecektim :)

Keşke benim eşimde dese öyle Alttan al diyo benimkide.

Allah yardımcın olsun canım.onlarında kalplerine merhamet versin.Haklısın bende moralim bozuk ,canım sıkkın olunca yiyorum.Ama burda beraber motive olucaz.

Canm vermek zorunda degilsin biz sadece oyle konusmustuk aramizda ama canin isterse verebilirsin onlarida not edebilirim isterseniz olculeri 2 haftadan 2 haftaya soyleriz olmaz mi?

Vücut ölçülerimi ölçeyim , vereyim , umarım 6 ay sonra nasılda değişti, azaldı diye konuşuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…