Vayy guzelmiss olculerin...biraz belden birazda kalcadan verdinmi tamamdır...
Valla ben o gun biraz yapiyim dedim kafam donmeye midem bulanmaya basladi biraktim..sevmedim.Kızlar Allah aşkına şu 8 dakikalık videoyu yapabilen var mı? Ben de mi sorun var?
aslında öyle olması daha iyi. tansiyonun spor esnasında düşmesi demek yağ yakımı demek :)Valla ben o gun biraz yapiyim dedim kafam donmeye midem bulanmaya basladi biraktim..sevmedim.
Yok bacım ya kalçayı göğüsü geçtim o bel incelmezzzVayy guzelmiss olculerin...biraz belden birazda kalcadan verdinmi tamamdır...
Kaldıramıyorum ki üst bölgeyi. Hiç yapamadım benValla ben o gun biraz yapiyim dedim kafam donmeye midem bulanmaya basladi biraktim..sevmedim.
Ben evde hallediyorum cok sukur spor isini bebegime bakicak birisi olsa belki dusunurdum zaten oldum olasi spor salonuna giderdim ben 55 - 60 kg iken bile dusun yani ne ara bu hale geldim anlamadim ben ;( buarada sen bize hikayeni anlattin mi hic nasil aldin kg yu hep kglu muydun ?menun cok iyi canim afiyet olsun bu aradaGünaydın çevresini güzelleştiren kızlar,
Günaydın saçları gür, gözleri elmas gibi olan hanımlar,
Günaydın bugünde kalçadan 2 santim incelsin diyen bayanlar,
Hepmize günaydın(hayır uyumak o kadar güzeldi nasıl işe geldim ben bile bilmiyorum)
menüm;
sabah: 2 yumurtadan omley (çay kaşığı kadar zeytiyağı ile, tuzsuz, biraz karabiber biraz pul biberli)
ara: 2 salatalık (ufaklardan), yeşil çay.
öğlen: 130 gr. kadar haşlanmış hindi göğsü, 3-4 ufak çicek kadar brokoli.
ara: sek quark çilekli(seviyorum)
akşam: 130 gr. kadar haşlanmış hindi göğsü, 3-4 ufak çicek kadar brokoli. (öğlenle aynı olacak çünkü daha çok çeşit yemek yapmak zor bana)
dün spor yaparken çok eğlendim kızlar. gerçekten imkan yaratıp gidin salona. ben başörtülüyüm gibi bahaneler yapanlar oluyormuş (dün sporda bir bayan vardı başörtülü onun arkadaşları için muhabbet ettik), yapmayın gidin hiç bir şey bahane arkasına saklanmaya değmiyor
güzelleşmek için uğraşırken bu savaşta herşe mübah
Neden icelmesin ya bolgesel incelme yapmaya calis arastir birazYok bacım ya kalçayı göğüsü geçtim o bel incelmezzz
Ilk defa duyuyorum spor esnasinda tansiyon dusmesinin yag yaktiginiaslında öyle olması daha iyi. tansiyonun spor esnasında düşmesi demek yağ yakımı demek :)
Bir iki bir iki diyip duruyo o video mu robot gibi ?Valla ben o gun biraz yapiyim dedim kafam donmeye midem bulanmaya basladi biraktim..sevmedim.
Bence iyi yani bakalim 2 hafta sonra nolucak
Şeyini çıkarmışlar diyecektim :)
Keşke benim eşimde dese öyle Alttan al diyo benimkide.
Allah yardımcın olsun canım.onlarında kalplerine merhamet versin.Haklısın bende moralim bozuk ,canım sıkkın olunca yiyorum.Ama burda beraber motive olucaz.
Tobe tobe yarabbim allah akil fikir versin insallah rabbim sabir versin ne kdr kalicaklar ?sen yinede spor yapmaya firsat bulamasanda yemene dikkat etmeye calis olur mu ? Kendini disari atamaz misin onlar cocukla ilgilenirken falan hem hava almis olursun hem spor yapmis olursunama onemli olan kafanin dagilmasi canim ya ;(
Valla Oğlan uyuyordu sesini açıp yapamadım bilmiyorum ama 8 dakika hepsini yerde yatıp yapıyorBir iki bir iki diyip duruyo o video mu robot gibi ?
Canm rabbim yardimcin olsun insallah kimse kimsenin icini bilemez allahtan obur tarafta sorgu sual varda icimiz rahat eden bulur ne de olsa er yada gec ve mazlumun ahi cikar aheste aheste ...Senden ricam burayi birakmamaya calis cunku bu surecler hic bitmez malesef evlenirken ailesiylede evleniyorsun etrafimda cok ornegi var bunun ama her ne kadar esine dedgini yaptiranlarin varligi az olsada dedgin gibi is erkekte bitiyor kesinlikleÖyle de diyor da işte ailesi sonuçta. Bide benım babam kanser hastası, annem ıltıhaplı eklem romatizması hastalığına sahip gunluk ıslerını dahı yapamıyor ben yardımcı oluyorum. Eşim de bir ay ıcınde baska yere tasınacagımızı metrobüse binmek ve bu kadar kıra vermek ıstemedıgını söyleyerek benım aılemın en zor zamanında bana köstek oluyor destek olacağı yerde. Belkı açtığım konulara denk gelmıssınızdır. Yaklasık ıkı aydır eşimle aramız yok. Dun yıne tartıstık. Kendı annesine bakarmıs düştüğünde bırlıkte yasarmısız. Ama benım babam ıkıncı kere kansere yakalandı. Annem ne durumda. Nerde vicdanın merhametin dıyorum. Baban yapsın erkek kardesın yapsın yemek dıyor. Ve ben tum bu sıkıntılarımın içinde kilo verme kararı verdım nasıl olduysa hayatımda ilk kez.;(
Amin canım amin. Bende canım sıkkın olunca uzun zaman yemiyorum. Yemediğim ıcın metabolizmam yavas calısıyor. Ne yersem yağ olarak depoluyor. Yemiyorum yemiyorum sonra gece yarısı ne varsa abur cubur kek poğaça gömüyorum. Umudum vardı kilo vermeye dair ama aılesı gelınce bıde bu ev sıkıntıları falan tükeniyor sankı umudum öyle hıssedıyorum. ;(
Ne kadar kalacaklarını bılmıyorum. Canları ne kadar isterse. Gerci kaynana gıder sömestr gelıyor kaynımla gorumcem gelır kalır da kalır. Onlar gıder bız gıderız falan bıtmıyor yanı. Bıde doğum yaptım kaydımı kaynanam cagırdı bende kaldılar. Düşük yapmıştım sancılar ıcınde dusuk yaptığımı bilmeden bunlar yıne evdeydı. Ben odamda yastığa gomulerek ağladım o surecte. Calısıyordum tek haftasonumuz vardı her haftasonu gelirlerdi. Ilk ayımızdan itibaren başladılar. Maddî meseleleri hıc soylemıyorum bıle. Her sey erkekte bıtıyor ya. Neyse kızlar benım mevzulara girmeyelim dedıgım gıbı mahvetmeyelım bu başlığı. Benım konularımı ziyaret ederseniz orda dertlesırız bol bol.
Ben bunları kilo verme adına ümidim azalıyor cok verimli olmayacak gıbı hıssedıyorum bunu bıldırmek için sebebini bılmeye hakkınız olduğunu düşündüğüm için yazmak istedim.
Canm rabbim yardimcin olsun insallah kimse kimsenin icini bilemez allahtan obur tarafta sorgu sual varda icimiz rahat eden bulur ne de olsa er yada gec ve mazlumun ahi cikar aheste aheste ...Senden ricam burayi birakmamaya calis cunku bu surecler hic bitmez malesef evlenirken ailesiylede evleniyorsun etrafimda cok ornegi var bunun ama her ne kadar esine dedgini yaptiranlarin varligi az olsada dedgin gibi is erkekte bitiyor kesinliklebilmiyorum anlatabildim mi gulu seven dikenine katlanir misali yani ...
Canım nabzı yükseltip, tansiyon düşürmek çok önemliymiş. bünyemiz kötü birşeyler olduğunu düşünüp iyi olabilmek adına daha fazla enerji harcamaya başlıyor. alınan oksijeni daha faydalı yakabilmek için daha çok efor sarf ediyormuş. bende spora başladığımda öğrendim.Ilk defa duyuyorum spor esnasinda tansiyon dusmesinin yag yaktigini
şöyle özet geçmeye çalışayım canım benim. bebekken çok zayıfmışım. 2,5 kilo doğmuşum zaten. ilkokula başladığımda büyükler nerde görse ağzıma pekmez, bal vs. tıkarlardı. orada kilo almaya başlamışım. ilkokul biterken çok normaldim. ortaokula geçtiğimde artık ergenliğinde verdiği şeylerle cipsler, çikolatalar hayatımda dikkat çeken şeyler olmuştuBen evde hallediyorum cok sukur spor isini bebegime bakicak birisi olsa belki dusunurdum zaten oldum olasi spor salonuna giderdim ben 55 - 60 kg iken bile dusun yani ne ara bu hale geldim anlamadim ben ;( buarada sen bize hikayeni anlattin mi hic nasil aldin kg yu hep kglu muydun ?menun cok iyi canim afiyet olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?