2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Gunaydin fistiklar
Büyük oglum anaokuluna gitti..ev sakinleşti..simdi uzattim ayakları tv bakıyorum..biraz kafami toparlayip camasirlari asicam ..wc yi yikicam .corba yapicam ...mercimekmi yapsam acaba diye düşünüyorum..soyle sicak sicak icine limon pul biber atip yaninda koy ekmegiyle yesem diye hayal ediyorum...kahvaltimi bugun saglam yaptim..gecen hafta biraz fazla kilo gittigi icin bu hafta kendimi toparlamam lazim.yorgun hissediyorum hic bisey yapmadigim halde.ama bugun spor yapicam kesin..boyle aklima suan ne gelirse yazdım..simdi kalkiyimda ocaga mercimegi koyayimm...görüşürüz kizlar..

elizanelizan cnm mrb suan icinde bulundugun duruma cok üzüldüm rabbim sabrinin mukafatini en kisa zamanda nasip eder insallah..anlamiyorum neden insanlar kotuluk yapmaktan bu kadar haz alir.guzel guzel birlikte birbirini uzmeden kirmadan kimsenin hayatina karismadan yasamak niye bu kadar zor ki..bak ben kotu biri degilimdir ama damarima basan yuvamin huzurunu bozmaya calisan kim olursa olsun canina okurum ..sana acimayana sende acimamalisin.omrunu seni uzenler icin neden heba edesin ki su uc gunluk dunyada...esin yanlis yapiyor onun yuz vermemesi gerek bu kadar.ailede bir yere kadar ..sizde onun ailesisiniz.ayrica kendi ailesine bisey oldugunda onlara bakipta senin aileni istememesi bencil egoist oldugunu gosterir.ben su hayatta sunu ogrendim karsindaki kim olursa olsun sonu nereye varirsa varsin hakliysam asla kendimi ezdirmemeyi guclu durmayi ogrendim.orn.ben birgun esimle sohbet ederken konu konuyu acti.derken ayni senin konun gibi dediki annem tek kalsa babam olse ben yanima alirim ...evet dedim bende annem ayni durumda olsa bende alirim.iste o an tartismanin tohumlari atildi ..dedi ki sadece belli bir sure her zaman olmaz.dedimki senin annenin kalacagi gibi yani..hayir dedi annem olene kadar kalabilir..dedim senin annenin farki ney dedi annem olmasi oylemi benim annemde benim annem o halde olmaz iste dedi..bak dedim beni iyi dinle..bu dunyada hersey olmasada bazi seyler karsiliklidir..benim kapim annene sonuna kadar acik amaa birgun benim annemde ayni duruma dusupte bu evde kalamiyorsa o zaman senin annende kalamaz..goruruz dedi ..benimle sakin iddaalasma zararli cikarsin dedim..ne yapabilirsin ki dedi ..benim anneme olan saygim sevgim sana olan sevgimden daha cok dedim..sanirim kimi tercih edecegimi anladin dedim.arkama bakmadan gider anneme bakarim dedim..hicte pisman olmam dedim.sende annenle yasarsin..olur biter dedim..sonra birgun annesi bizde.boyle bir soru sordu ogluna oglum baban olurse ben koca evde tek kalamam korkarim diye..oda dondu gelinine sor isterse kalabilirsin bu evde istemezse karisamam dedi..bende eger oyle bir durum olursa o zaman konuşuruz dedim.konu kapandi.dicem o ki ezdirme kendini ..uzme kendini kv gorumcene ne gerekiyorsa soyle..istenmediklerini anlasinlar yuzsuze yuzsuz ol.acimasiz ol.birak ya degmez kendini yiprattigina..sporuna yemene icmene dikkat et .salma kendini..tamam canim..bir tlf kadar uzagindayiz..bizle paylas sıkıntılarını icine atma canim..

Neden icelmesin ya bolgesel incelme yapmaya calis arastir biraz
CAnım araştırıyorum zaten devamlı. Ama genel olarak yavaş yavaş eriyor yağlar. en son bel göbek var. Bölgesel incelme diye bişey yok. Karın hareketleri var kabul ama tek başına değilmalesef.
Ilk defa duyuyorum spor esnasinda tansiyon dusmesinin yag yaktigini
Bende
Bence iyi yani bakalim 2 hafta sonra nolucak

Bence hiç iyi değil ya

Anladim canim insanin kendine yaptigini kimse kimseye yapmaz iste bizimde senden kalir bi yanimz yok yani neyse son 5 senedir falan kg almada yukselislerdesin sanirim..

Valla senin su karakterine hayranim kelimesi kelimesine haklisin zaten su erkekle kadin arasidaki farki anlmis degilim gelin herseye katlanmali ama damat degil gelin kv kp bakmali ama damat zorunda degil bir gorus var cevremde de cok gordugum icin artik insani korkutuyor hersey ya ;(

Haa birde bence bu erkeklerin zihniyeti hep ayni bi komsum var kp hasta kendi isini kendi halledemiyor yanina aldilar bu gelini ve kv ile anlasamiyor klasik kv iste .Kiz ayrilmak istiyor ama kocasi yanasmiyor hic inata bindirmis olayi kv de herseye karisiyormus kavgalarina bile artik dayanamiyorum cocuk olmasa bosanacagim diyor esi bi gun olsun kalmamis kendi annesinde ama karisina kendi annesinn agiz kokusunu cektiryor iste bari ayni binada ya da farkli mahallede ayri bi eve tasinalim demis yok ben arkamdan kotu soz soyletmem demis adam da boyle bi zihniyet var mi cok zor ya bende esini sevmiyormusun dedim sevgide bi yere kadar dedi bana sanirim cok hakli ....hersey bi yere kadar evet evlilik guzel de bu konular yipratiyor evliligi degil mi kiza nasil akil verecegimi bilemedim sabret dedim ama nereye kadar ???

evliliği evlilik yapan karşılıklı fedakarlıklar, hoş görüler değil midir?
evet evli değilim. ama bu birleşmenin amacı hani zor günde bir olmaktı. hani her kötülüğü birlikte karşılamak bu hayatta yalnız olmamaktı. erkekler evlenince bu sorunlar bir anda değişiyor. çevremde buna çok güzel örnekler var. kızın annesi hastalık geçirdi. kanserdi çok uğraşmaları gerekiyordu. kızda yetişemiyordu. annesi kemoterapi gördüğü için ne her yemepi yiyor nede metal eşyalara tutunabiliyordu. arkadaşım sen ne yapıyorsun dedi karısına ilgilenmemiz lazım. kızın ailesi bahçelievlerde, kız çalışmıyor. kocasıyla ataşehirde oturuyorlardı. işide ümraniyede. çocuk hiç düşünmeden kızada sormadan ya annenler evimize gelsin, ya biz onlarda yaşamaya başlayalım dedi. çok önemli değil mi? kendi yaşamlarından feragat ettiler. bunu yapan suanda damatları hani. öz oğlu değil. hastane gene uzakta kalacak diye çocuk kendi evinden taşındı eşinin ailesi rahat edebilmesi için. tam 1.5 yıl hergün bahçelievlerden ümranıyeye gitti. 30 dakikalık yolu 2 saate çıkardı. git gel 1 saat süren tarafiğini 3 saaat arttırdı. günde minimum 4 saat araba kullanmak zorunda kaldı ve gık etmedi çocuk. şimdi annesi iyileşti. turp gibi oldu. allah korusun bir daha öyle bir sorun yaşatmaz umarım. annesi hergün dua ediyor damadına. öz oğul olsa böyle fedakarlık yapmaz diye. ben böyle şeyleri birazda eğitimle alakalı görüyorum. önce çocukluktan ailede aldığı eğitim. sonra sosyal ortamda aldığı eğitim çok önemli. bu çocuğun yaptığını yapan çok az insan var. çünkü ülkemizde erkekler kendilerini kral sanıyorlar. bunuda siyasete bağlıyorum ister istemez. neyse...

Selam kızlar bugün ogleden önce okul, ogleden sonra da kızımın kurana geçme töreni vardı çok yoğun ve bol cısli bir gündü akşam menüyü nasıl yazacam bilmiyorum hafifletici sebepler bulmam lazım

Sevdigin insanla evlenmek yuva kurmak anne baba olmak cok guzel duygular..ama eslerin en basta sinirlari çizgileri olmali..ne erkek nede kadin yuvalarina olumsuz olabilecek kisi olaylar yada hersey olabilir kesinlikle sokmamali..bu kendi ailelerimizde dahil..evlenmeden once kişiyi cok iyi tanimak lazim..bazi erkeklerin kurallari cok kati olabiliyor.esi bosanirim dese bile kapi orda diyebiliyor..bu kadar kolay olmamali..hem evlendiriyorlar hemde rahat yuzu göstermiyorlar ...o zaman ogullarinin tursusunu kursalardi keske...elizaninda hayatini alt ust etmeselerdi..

Cnm mrb ahh ahh neden kacamaklar yapiyorsun ..bak ben 63.5 lardayim ..rakibem sen benden ondeydin ..suan ayni kilolarda olabilirdik canim..

Canım benım Allah razı olsun. Valla işte hıc gormedıgım için boyle ınsanları boyle muameleyı şoka uğruyorum o an ve soylemıyorum söyleyeceklerimi. Ama ogrenıyorum artık yavas yavas.
Esımde zaten aılene kıymet veriyorsun ben yakın oturmasam senın ıcın bır hiçim Deyıp duruyor. Bı komplesklerde. Bılmıyorum nasıl cıkacagım bu işin içinden.

Çok doğru anası ne kı danası da ne olsun. Bana kalsa işte ipleri koparacagım da iki ley tutuyor benı, bırı kızım dıgerı bosanmam durumunda annemin babamın neler hıssedecegı. ;(

Kızını tebrik ederim canım.Hz Allah hatim ettiğinide göstersin.

Yarın gelıyor annesı. Kimbilir ne kadar kalır. Ben kaç gun maruz kalırım hakaretlere kötü bakışlara. ;(

Esım bu tavır ve zihniyet ıcındeyken ben yarın ve bundan sonra annesine nasıl normal muamele edebilirim nasıl ıcınde gele gele hızmet edebilirim. Delireceğim o kadar gerginim kı. Çok gecımsız ınsanlar. Kımse ıle gecınemıyor kaynana. Herkesı kırar hakaret eder. Kocası öldü. Ağlar sımdı kıymetini bilemedim dıye. Kendı fenalığının farkında. Ondan vicdan azabı içinde ama ders almamıs hala. Hala kırmaya dökmeye devam edıyor.

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
7.30 1dilim tam b.ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık

Öğlen:yok

Ara:
15.30 yarım dilim ıspanaklı börek
1minik dilim kabaklı sebzeli kek

Akşam:
17.30 2 hasanpaşa köftesi
Salata

Akşam süt içerim.
Su 1litre 2.5 litreye tamamlarım.
Spor 3 veya 5 mil leslie yaparım ınş.

İyi akşamlar guzellikler ...
menumm..
sabah ..
2has.yum..domates,salatalık,peynir,zeytin,kızarmış ekmek 1 dilim..
ara öğün 1adet yeşil elma
öğlen
bir tas mer.çorbası
1dilim ekmek
saat 18..de sıcak pide getirmisti eşim ,bende dayanamadım yedim biraz ...
bide bi kaçamak yapıp 6 çay kasığı findik ezmesi yedim...artık tak etmişti ama şekerli bişey yememek..yarın telafi ederim inş.

O kadar da olsun artık bişey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…