2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

bugün bitmiyor benim için resmen. çok yorucu resmen ya.. çok az oturabildim. ama iyi yanından bakıyorum. kalori harcıyorum. umarım bugün spora enerjim kalır. boks günüm bugün. çok yorucu oluyo. boks o kadar yormuyor ama sonrasında 40 dakika ağırlık ve 30 dakika kardiyo yapınca pertim çıkıyo kızlar

Kızlar kızlar napiyorsunuz...ben butun gun evde pinekledim...spor yapiyim yapiyim diye diye bu saat oldu yapamadım tembelligim ustumde bugun ...
Bugunku menumde soyle
Sabah 1 dilim koy ekmegi kizarttim tereyagiyla yagladim ustune tuz ve toz biber serpip yedim .yaninda cay peynir zeytin ve domates yedim.
Ara ogun acikmadigim icin yemedim
Oglen menusu buzlukta lahmacun vardi bir tane isitip 2 bardak ayranla yedim
Aksam sossuzkucuk kase maKarna yaninda nar eksili guzel bir salata
Spor no
Su sanirim 6 yada 7 bardak ictim..
Hadi kizlar gelsin menüler...bakalim kimler gene kacamak yapmis

Menüm
Kahvaltı:
7.30 1.5dilim t.b ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
Maydanoz

Ara:
11.00 yeşil çay
Çeyrek nar

Öğlen:
13.00 3kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
Yarım dilim çavdar ekmeği
Maydanoz

Ara:
17.00 yarım ayva

Akşam:
19.00 kaşarlı hasanpaşa köftesi
Salata

Türk kahvesi 1hurma

Su 15.litre 2.5 litreye tamamlarım.
Spor 3 mil leslie yaparım inş.

Menu cok iyi afiyet olsun cnm ...

Menu iyi canm afiyet olsun bende evdeydim aksam yemkten sonra tansiyon mu seker mi bilmem dustu yattim kizimla 1 yattik 8.30 ta kaltik biraz sonra sporumu yaparim insallah ...

Cik kiz cik al cici bici kendine gelirsin hem motive olursun en buyuk mutluluk elbisenin bol gelmesi dimi3

Her isin bi zorlugu var dimi cnm ya rabbim kolaylik versin ins.iyi yapiyosun hee boksu falan ben anca leslie yapabiliyorum ara sirada zumba hele basen calisiyorum o nasil bi kas agrimasidir allahim oluyorum ama ise yariyor

Keske hayatimizdan o olumsuz enerji yayan insanlari cikartabilmeyi basarabilsek ama katlanmak zorunda olduklarimiz vebir turlu cikmasi mumkun olmayan kisiler var malesef ;( sen nasil basarmayi dusunuyosun ?

Hiç susmuyorlar ama. Sürekli hakaret, hor görme. Sanki ağaç kovuğundan çıktım ben ;( aman neyse bosver Allahın da bır hesabı var er ya da geç
Tobe tobe yarabbim allah akil fikir versin insallah rabbim sabir versin ne kdr kalicaklar ?sen yinede spor yapmaya firsat bulamasanda yemene dikkat etmeye calis olur mu ? Kendini disari atamaz misin onlar cocukla ilgilenirken falan hem hava almis olursun hem spor yapmis olursun ama onemli olan kafanin dagilmasi canim ya ;(

Canim hayirdir diger topikte bahsetmistin sanirim o konu ile ilgilimi?Cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin insallah...

Kizlar bugunku menum

Kalkinca 2 bardak su
Sabah ogle bir saat 13 2 dlm ekmek tost zeytin sekersiz cay

Ara ogun yok canim istemedi

Aksam 18.30 1 pors tavuklu patatesyemegi 1 kase yogurt 1 kase brokoli corba

Belki meyveli yogurt yerim

Su pek icemedim toplam 6-7 bardk olmustur bugun

Sporumu yaparim biraz kendime geleyim de :)

Menumu vereyim geçmişe dönecem
Sabah 1 poğaça çay
Ara şekersiz kahve
Öğle : 1.5 kepçe çorba
1 kepçe ıspanak y.
3 kaşık pilav 1 Baget

Ara: Türk Kahvesi 2 kaşık un helva
bitki cayi
Aksam 18.00: 1 Baget 2 kaşık pilav
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı
2 litre su

Canim benim inşallah bu süreci en güzel ve sağlıklı şekilde atlatirsin

Kahvaltıdaki ekmek bir anda gözümde canlandı.Pek tereyağ ile aram olmadığı halde çok cazip geldi.menü güzel canım afiyet olsun.
Çok güzel menü canım.afiyet olsun.
Güzel dengeli menü olmuş.afiyet olsun canım.

Afiyet olsun guzel menu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…