ay bende ölçü vermek istemem, bi bel var dillere destanCanm vermek zorunda degilsin biz sadece oyle konusmustuk aramizda ama canin isterse verebilirsin onlarida not edebilirim isterseniz olculeri 2 haftadan 2 haftaya soyleriz olmaz mi?
Menu cok iyi afiyet olsun cnm ...Menüm
Kahvaltı:
7.30 1.5dilim t.b ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
Maydanoz
Ara:
11.00 yeşil çay
Çeyrek nar
Öğlen:
13.00 3kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt
Yarım dilim çavdar ekmeği
Maydanoz
Ara:
17.00 yarım ayva
Akşam:
19.00 kaşarlı hasanpaşa köftesi
Salata
Türk kahvesi 1hurma
Su 15.litre 2.5 litreye tamamlarım.
Spor 3 mil leslie yaparım inş.
Menu iyi canm afiyet olsun bende evdeydim aksam yemkten sonra tansiyon mu seker mi bilmem dustu yattim kizimla 1 yattik 8.30 ta kaltik biraz sonra sporumu yaparim insallah ...Kızlar kızlar napiyorsunuz...ben butun gun evde pinekledim...spor yapiyim yapiyim diye diye bu saat oldu yapamadım tembelligim ustumde bugun ...
Bugunku menumde soyle
Sabah 1 dilim koy ekmegi kizarttim tereyagiyla yagladim ustune tuz ve toz biber serpip yedim .yaninda cay peynir zeytin ve domates yedim.
Ara ogun acikmadigim icin yemedim
Oglen menusu buzlukta lahmacun vardi bir tane isitip 2 bardak ayranla yedim
Aksam sossuzkucuk kase maKarna yaninda nar eksili guzel bir salata
Spor no
Su sanirim 6 yada 7 bardak ictim..
Hadi kizlar gelsin menüler...bakalim kimler gene kacamak yapmis
Verin verin bence onunda yazayim degisimi fark edelim kendimizde en azindan kg vermedigimizde bile inceldigimizi gorursek motive oluruz kizay bende ölçü vermek istemem, bi bel var dillere destan
Cik kiz cik al cici bici kendine gelirsin hem motive olursun en buyuk mutluluk elbisenin bol gelmesi dimicanım bende denicem bakalım, sonucu görürüz :)
pazartesi,salı, perşembe, cuma günleri gidiyorum. pazar günleride genelde hareketli aktivite yapıyorum. gezme tozma falan.
haftaiçi ama bu 4 günün en kötü 3 günü gidiyorum. belki ayda 1 hafta 3 gün gidiyorumdur canım benim.
nisana kadar vermem lazım. ocak ortasında bi alışverişe çıkıcam. giyecek hiç birşeyim kalmadı resmen.
Her isin bi zorlugu var dimi cnm ya rabbim kolaylik versin ins.iyi yapiyosun hee boksu falan ben anca leslie yapabiliyorum ara sirada zumbabugün bitmiyor benim için resmen. çok yorucu resmen ya.. çok az oturabildim. ama iyi yanından bakıyorum. kalori harcıyorum. umarım bugün spora enerjim kalır. boks günüm bugün. çok yorucu oluyo. boks o kadar yormuyor ama sonrasında 40 dakika ağırlık ve 30 dakika kardiyo yapınca pertim çıkıyo kızlar
Keske hayatimizdan o olumsuz enerji yayan insanlari cikartabilmeyi basarabilsek ama katlanmak zorunda olduklarimiz vebir turlu cikmasi mumkun olmayan kisiler var malesef ;( sen nasil basarmayi dusunuyosun ?Bu süreci başarıp , ideal kiloma indiğimde hayatıma katmış olmayı hedeflediklerim:
Sağlıklı beslenme
Bol hareket
Dış görünüşümle barışık olmak :)
Çıkaracaklarım;
İşlenmiş gıdalar
Miskin, evden hi çıkmadan geçirilen günler
Olumsuz enerji yayan insanlar
Tobe tobe yarabbim allah akil fikir versin insallah rabbim sabir versin ne kdr kalicaklar ?sen yinede spor yapmaya firsat bulamasanda yemene dikkat etmeye calis olur mu ? Kendini disari atamaz misin onlar cocukla ilgilenirken falan hem hava almis olursun hem spor yapmis olursunHiç susmuyorlar ama. Sürekli hakaret, hor görme. Sanki ağaç kovuğundan çıktım ben ;( aman neyse bosver Allahın da bır hesabı var er ya da geç
Tavsiyem 3 maymun kesinlikle işe yarıyor.
Canim hayirdir diger topikte bahsetmistin sanirim o konu ile ilgilimi?Cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin insallah...Görüşmeyeli , aynı yerde sayıyorum :)
iyi tarafı almadım ancak veremedim de ...
İnşallah sizlerle birlikte tekrar vermeye başlayacağım.
Son bir aydır yoğun olarak hastaneye gidiyorum. 10 Ocak'a kadar böyle gidecek. hayırlısı
Geçmiş olsun canım..ohh mis kokulu bebisinle uyumuş dinlenmissin iyi yapmışsın canım..Menu iyi canm afiyet olsun bende evdeydim aksam yemkten sonra tansiyon mu seker mi bilmem dustu yattim kizimla 1 yattik 8.30 ta kaltik biraz sonra sporumu yaparim insallah ...
Canim benim inşallah bu süreci en güzel ve sağlıklı şekilde atlatirsinGörüşmeyeli , aynı yerde sayıyorum :)
iyi tarafı almadım ancak veremedim de ...
İnşallah sizlerle birlikte tekrar vermeye başlayacağım.
Son bir aydır yoğun olarak hastaneye gidiyorum. 10 Ocak'a kadar böyle gidecek. hayırlısı
Kahvaltıdaki ekmek bir anda gözümde canlandı.Pek tereyağ ile aram olmadığı halde çok cazip geldi.menü güzel canım afiyet olsun.Kızlar kızlar napiyorsunuz...ben butun gun evde pinekledim...spor yapiyim yapiyim diye diye bu saat oldu yapamadım tembelligim ustumde bugun ...
Bugunku menumde soyle
Sabah 1 dilim koy ekmegi kizarttim tereyagiyla yagladim ustune tuz ve toz biber serpip yedim .yaninda cay peynir zeytin ve domates yedim.
Ara ogun acikmadigim icin yemedim
Oglen menusu buzlukta lahmacun vardi bir tane isitip 2 bardak ayranla yedim
Aksam sossuzkucuk kase maKarna yaninda nar eksili guzel bir salata
Spor no
Su sanirim 6 yada 7 bardak ictim..
Hadi kizlar gelsin menüler...bakalim kimler gene kacamak yapmis
Çok güzel menü canım.afiyet olsun.Kizlar bugunku menum
Kalkinca 2 bardak su
Sabah ogle bir saat 13 2 dlm ekmek tost zeytin sekersiz cay
Ara ogun yok canim istemedi
Aksam 18.30 1 pors tavuklu patatesyemegi 1 kase yogurt 1 kase brokoli corba
Belki meyveli yogurt yerim
Su pek icemedim toplam 6-7 bardk olmustur bugun
Sporumu yaparim biraz kendime geleyim de :)
Güzel dengeli menü olmuş.afiyet olsun canım.Menumu vereyim geçmişe dönecem
Sabah 1 poğaça çay
Ara şekersiz kahve
Öğle : 1.5 kepçe çorba
1 kepçe ıspanak y.
3 kaşık pilav 1 Baget
Ara: Türk Kahvesi 2 kaşık un helva
bitki cayi
Aksam 18.00: 1 Baget 2 kaşık pilav
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı
2 litre su
Afiyet olsun guzel menu cnmMenumu vereyim geçmişe dönecem
Sabah 1 poğaça çay
Ara şekersiz kahve
Öğle : 1.5 kepçe çorba
1 kepçe ıspanak y.
3 kaşık pilav 1 Baget
Ara: Türk Kahvesi 2 kaşık un helva
bitki cayi
Aksam 18.00: 1 Baget 2 kaşık pilav
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?