Amin canım tüm yavruların inş :)Kızını tebrik ederim canım.Hz Allah hatim ettiğinide göstersin.
Canim geçmiş olsun sinüzit falan mı var benim de aksamlari bastırıyorKizlar nasilsiniz? Kusura bkmayin dun pek giremedim biraz basim agriyor hala da oyle telafi edecegim soz ;(
Aşkolsun kızlarKızlaarrr kefir diyeti hakkında bilgisi olan var mı sizce sağlıklı mı?
Canim onun hakkinda da bilgim yok inanAşkolsun kızlar
Sinuzit degil cnm ya havadan herhalde bugun yine iyi gibiyim dun felaketti yani 2 gundur spor da yapamiyorum bu yuzden;(Canim geçmiş olsun sinüzit falan mı var benim de aksamlari bastırıyor
Iyi alisverisler canim dikkat etGunaydin...
Mislisse canim cok gecmis olsun..dikkat et kendine..bugun disardayim ..biraz alışveriş yapiyimda biraz stres atayim dedim..opuyorum hepinizi ..
Allah yardimcin olsun canim ne diyecegimi bilemiyorum bu insanlara allah akil fikir versin demekten baska ....Canım benım Allah razı olsun. Valla işte hıc gormedıgım için boyle ınsanları boyle muameleyı şoka uğruyorum o an ve soylemıyorum söyleyeceklerimi. Ama ogrenıyorum artık yavas yavas.
Esımde zaten aılene kıymet veriyorsun ben yakın oturmasam senın ıcın bır hiçim Deyıp duruyor. Bı komplesklerde. Bılmıyorum nasıl cıkacagım bu işin içinden.
Afiyet olsun cnm o kadrdan bisey olmaz sen halledersinİyi akşamlar guzellikler ...
menumm..
sabah ..
2has.yum..domates,salatalık,peynir,zeytin,kızarmış ekmek 1 dilim..
ara öğün 1adet yeşil elma
öğlen
bir tas mer.çorbası
1dilim ekmek
saat 18..de sıcak pide getirmisti eşim ,bende dayanamadım yedim biraz ...
bide bi kaçamak yapıp 6 çay kasığı findik ezmesi yedim...artık tak etmişti ama şekerli bişey yememek..yarın telafi ederim inş.
Cnm menun herzmnki gibi iyi afiyet olsunBugünkü menüm
Kahvaltı:
7.30 1dilim tam b.ekmeği
Peynir
Domates
Salatalık
Öğlen:yok
Ara:
15.30 yarım dilim ıspanaklı börek
1minik dilim kabaklı sebzeli kek
Akşam:
17.30 2 hasanpaşa köftesi
Salata
Akşam süt içerim.
Su 1litre 2.5 litreye tamamlarım.
Spor 3 veya 5 mil leslie yaparım ınş.
Bilgim olmadığı için ses etmemistimAşkolsun kızlar
Rabbim islah etsin onu zaten iyi insanlara oluyor hep olanlar ....;(Yarın gelıyor annesı. Kimbilir ne kadar kalır. Ben kaç gun maruz kalırım hakaretlere kötü bakışlara. ;(
Esım bu tavır ve zihniyet ıcındeyken ben yarın ve bundan sonra annesine nasıl normal muamele edebilirim nasıl ıcınde gele gele hızmet edebilirim. Delireceğim o kadar gerginim kı. Çok gecımsız ınsanlar. Kımse ıle gecınemıyor kaynana. Herkesı kırar hakaret eder. Kocası öldü. Ağlar sımdı kıymetini bilemedim dıye. Kendı fenalığının farkında. Ondan vicdan azabı içinde ama ders almamıs hala. Hala kırmaya dökmeye devam edıyor.
Anladım canım benimde bu aksam önce spor sonra da gün varSinuzit degil cnm ya havadan herhalde bugun yine iyi gibiyim dun felaketti yani 2 gundur spor da yapamiyorum bu yuzden;(
Valla o damati kim sevmez eli opulur iste boylelerin ama herkes biyle degil iste ornegin elizan ;( ama evlenince sadece esinle degil onun ailesi ilede evleniyosun ister istemez oluyor malesef ya biseyine karisirlar ya laf ederler ya bisi ya bisi disardan kimse karismazsa esinle gul gibi gecinirsin iste ama dedigim gibi 3.sahislar arayi bozanlar fitne sokanlarevliliği evlilik yapan karşılıklı fedakarlıklar, hoş görüler değil midir?
evet evli değilim. ama bu birleşmenin amacı hani zor günde bir olmaktı. hani her kötülüğü birlikte karşılamak bu hayatta yalnız olmamaktı. erkekler evlenince bu sorunlar bir anda değişiyor. çevremde buna çok güzel örnekler var. kızın annesi hastalık geçirdi. kanserdi çok uğraşmaları gerekiyordu. kızda yetişemiyordu. annesi kemoterapi gördüğü için ne her yemepi yiyor nede metal eşyalara tutunabiliyordu. arkadaşım sen ne yapıyorsun dedi karısına ilgilenmemiz lazım. kızın ailesi bahçelievlerde, kız çalışmıyor. kocasıyla ataşehirde oturuyorlardı. işide ümraniyede. çocuk hiç düşünmeden kızada sormadan ya annenler evimize gelsin, ya biz onlarda yaşamaya başlayalım dedi. çok önemli değil mi? kendi yaşamlarından feragat ettiler. bunu yapan suanda damatları hani. öz oğlu değil. hastane gene uzakta kalacak diye çocuk kendi evinden taşındı eşinin ailesi rahat edebilmesi için. tam 1.5 yıl hergün bahçelievlerden ümranıyeye gitti. 30 dakikalık yolu 2 saate çıkardı. git gel 1 saat süren tarafiğini 3 saaat arttırdı. günde minimum 4 saat araba kullanmak zorunda kaldı ve gık etmedi çocuk. şimdi annesi iyileşti. turp gibi oldu. allah korusun bir daha öyle bir sorun yaşatmaz umarım. annesi hergün dua ediyor damadına. öz oğul olsa böyle fedakarlık yapmaz diye. ben böyle şeyleri birazda eğitimle alakalı görüyorum. önce çocukluktan ailede aldığı eğitim. sonra sosyal ortamda aldığı eğitim çok önemli. bu çocuğun yaptığını yapan çok az insan var. çünkü ülkemizde erkekler kendilerini kral sanıyorlar. bunuda siyasete bağlıyorum ister istemez.neyse...
Fazla kacirma ama heeAnladım canım benimde bu aksam önce spor sonra da gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?