2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bende dün yediklerimi paylaşayım bu kadar dert yandığım yeter :)

Sabah haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 1.kk peynır, 2 dilim salam, domates Salatalık kahve, 2 dilim ekmek
Ara bir mandalina

Öğlen yarım kase sütlü gevrek 3 küçük tuzlu kurabiye

Akşam 6 tost makinasında yaptığım nugget ve salata.
2 litreye yakın su
Gece kaçamak vardı ıkı tuzlu biskuvi ve bır kucuk kare dilim kek

102 kiloyum dıye sevınmıstım 102.9 olmuşum. Sıkıntılar stresler ve sıfır spor malum.

Bugun de kahvaltımı geç yaptım, yukarıdaki kahvaltının aynısı.

13.30 gibi bir mandalina ile ara yapacagım. 14.30 gibi öğle yemeği. Hıc yemek yiyesim yok belkı ıkı dılım tam buğday ekmeği ıle tost yaparım

Akşam da bıraz mercimek corbası ve fasulye yemeyi dusunuyorum. Tabı hızmet etmekten emirleri yerine getirmekten fırsat bulabilirsem. :)

Allah yardimcin olsun canim ne diyecegimi bilemiyorum bu insanlara allah akil fikir versin demekten baska ....

Afiyet olsun cnm o kadrdan bisey olmaz sen halledersin

Cnm menun herzmnki gibi iyi afiyet olsun

Rabbim islah etsin onu zaten iyi insanlara oluyor hep olanlar ....;(

Valla o damati kim sevmez eli opulur iste boylelerin ama herkes biyle degil iste ornegin elizan ;( ama evlenince sadece esinle degil onun ailesi ilede evleniyosun ister istemez oluyor malesef ya biseyine karisirlar ya laf ederler ya bisi ya bisi disardan kimse karismazsa esinle gul gibi gecinirsin iste ama dedigim gibi 3.sahislar arayi bozanlar fitne sokanlar ben demiyorum ki evlenince herkes anadan babadan kizkardesnden absinden vazgecsin herkes neyapmasi gerektigini bilsin herkes yerini bilsin o yeter de artar bile yanlis anlamayin allaha sukur ben kv kp mide seviyorum ve aramizda iyi allaha sukur ama cok yakin cevremde gordugum ve uzuldugum icin bunlari soyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…