Allah daim etsin inşallah. Iste herkes sınırını bıle ve korusa boyle olmaz. Bazen akraba evliliğini veya aynı memleketten yapılan evlılığı daha sağlıklı buluyorum. Boyle her sey kılıfına uyduruluyor. Bızim yörede boyle bızim gelenekler boyle ayak uydurmalısın falan. Ama sen bizde boyle deyince o zaman sana saygı duyan bır allah kulu bulamıyorsun.Valla o damati kim sevmez eli opulur iste boylelerin ama herkes biyle degil iste ornegin elizan ;( ama evlenince sadece esinle degil onun ailesi ilede evleniyosun ister istemez oluyor malesef ya biseyine karisirlar ya laf ederler ya bisi ya bisi disardan kimse karismazsa esinle gul gibi gecinirsin iste ama dedigim gibi 3.sahislar arayi bozanlar fitne sokanlarben demiyorum ki evlenince herkes anadan babadan kizkardesnden absinden vazgecsin herkes neyapmasi gerektigini bilsin herkes yerini bilsin o yeter de artar bile yanlis anlamayin allaha sukur ben kv kp mide seviyorum ve aramizda iyi allaha sukur ama cok yakin cevremde gordugum ve uzuldugum icin bunlari soyluyorum
Kizlar yarin yine tarti gunuuuuuukim ak kim kara gorucez bakalim
Kesinlikle katiliyorum sanaSevdigin insanla evlenmek yuva kurmak anne baba olmak cok guzel duygular..ama eslerin en basta sinirlari çizgileri olmali..ne erkek nede kadin yuvalarina olumsuz olabilecek kisi olaylar yada hersey olabilir kesinlikle sokmamali..bu kendi ailelerimizde dahil..evlenmeden once kişiyi cok iyi tanimak lazim..bazi erkeklerin kurallari cok kati olabiliyor.esi bosanirim dese bile kapi orda diyebiliyor..bu kadar kolay olmamali..hem evlendiriyorlar hemde rahat yuzu göstermiyorlar ...o zaman ogullarinin tursusunu kursalardi keske...elizaninda hayatini alt ust etmeselerdi..
Hayirli ugurlu olsun canim ne guzel insallah hatim yaptigi gunu de gosterir rabbim sana ;Selam kızlar bugün ogleden önce okul, ogleden sonra da kızımın kurana geçme töreni vardıçok yoğun ve bol cısli bir gündü akşam menüyü nasıl yazacam bilmiyorum hafifletici sebepler bulmam lazım
Kesinlikle katiliyorum sanao insanin bi yuvasi var artik bi gecimi var plani var var da var eger kaliyorsan damadinin yada oglunun evinde ya o evin huzurunu kacirmaycaksin yada evinde kalacaksin ben de sunu dusunuyorum hani diyolar ya bi baba bi anne bi odaya kac cocugunu sigdiriyorda bi evlat cok odali evine birini sigdiramiyor diye o oyle degil iste kisi agzini tutmazsa boyle boyle yuva bozuluyor iste biz cocuk iken kv kp gibi anamiza babamiza laf mi sokuyoruz huzurunu mu kaciriyoruz ya da baska bisey mi yapiyoruz tamam her anne baba icin soylemiyorum bunu ama bazilari varki ne annelikten ne de babaliktan nasibini almayan her doguran her eve para getiren anne baba olmuyor malesf oyle olsaydi basta dunyada kotuluk olmazdi zaten bi anne ve babanin en basta cocuguna ALLAH KORKUSUNU asilamasi lazim cunku bi insanda allah korkusu olmazsa bana gore o insan herseyi yapar hirsizlikta yapar kalp te kirar karincayi da incitir.Ama allah korkusu varsa o insan biseyi yapmadan once dusunur ya ben onun yerinde olsaydim diye allah benden nasil razi olur diye ne is yaparsa yapsin allahi dusunur haksizmiyim bu dusuncede ?
O allahla kul arasinda kalir bence farzi ibadet yapmis olmakla bitmiyor hicbirsey onemli olan o farzi ibadetleri once kalbin yapmis olmasi gerisi gelir zatenÇok haklısın. Birde bazıları farz ıbadetlerı yapmanın yeterli oldugunu dusunuyor olacak kı cok kolay laf sokup kalp kırabılıyorlar. Sen pislikmişsin vebalıymışsın gibi davranıyorlar. Halbuki kul hakkıdır bu. Allah karısmayacak bunun hesaplaşmasına. O zaman ne olacak bunu hesap etmek lazım hep.
Valla canım ben ona benzeyemem benim vücut direkt artı yapıyorHayirli ugurlu olsun canim ne guzel insallah hatim yaptigi gunu de gosterir rabbim sana ;kiz sen de yavas yavas joleya ya benzemeye basladin he dikkat etmende fayda var benden soylemesi
Bu hafta hiç tartılmadım.Heyecanla bekliyorum.Ama adet öncesi dönemdeyim.Vücüdumda ödem hissediyorum.inş kötü bir sürpriz gelmez.Kizlar yarin yine tarti gunuuuuuukim ak kim kara gorucez bakalim
Canımsın sağol:)Bilgim olmadığı için ses etmemistim
Ohh masallah diyelim darisi basimiza insallah...İyi akşamlar babylerr...
naporsunuzz...
ben bugun alışveriş yapıcam dedim yaa....ayyy kiskanmayinnn kiskanmayın M bluz aldimm 38 beden bir kot aldım ..cukk oturdu...yaa zayıf olmak ne güzel biseymisss ...al giy çık ...iyimiş valla...
5 kilo daha versem liseye giden kızlara dönecem ..3 kilo versem yetecek sanırım...yarın sabaha görüşmek üzere ..opuldunuz canlar...
Buradayım canım eşim çok rahatsızlandı onunla ilgileniyordum ama şimdi iyi yarın yine yeniden diyorum ve başlıyorum bu arada hiç dikkat edemedim koşturmacadan....Gunaydin benim su soguk havada bile icimizi isitan enerjisiyle mutluluk yayan guzel yurekli arkadaslarim...
Nasilsiniz?
@JoleYa N naz5403 @fma108681 nerelerdesiniz?
Tebrik ederim oncelikle 2 haftada 5300 super bi rakam evet ben alirim demistim ama nerdeyse 1 hafta olacak sen ses vermeyince gelmiyceksin sandim eger devam edeceksen bizimle sana soz verdigim icin alicam yoksa listemiz dolu malesef ;(Merhaba arkadaslar gruba girmek istedim konuyu acan arkadasim alirim.demisti ona istinaden yaziyorum bugun dr kontrolum vardi 2 haftada 5.300 gitmis 1 kg yagdan digeri toksin atmissin dedi.108 ile basladim 102.800 olarak yoluma devam ediyorum insaallah
Cok gecmis olsun onemli biseyi yoktur umarim rabbim acil sifalar versin ins.Gittimi misafirlerin buarada?Buradayım canım eşim çok rahatsızlandı onunla ilgileniyordum ama şimdi iyi yarın yine yeniden diyorum ve başlıyorum bu arada hiç dikkat edemedim koşturmacadan....
Ama arada bi girip sizi takip ettim
O bi kac gun giremiycem demisti cnm ya ;(@JoleYa kuzum hayırdır nerdesin ?
Sağol canım benim....Cok gecmis olsun onemli biseyi yoktur umarim rabbim acil sifalar versin ins.Gittimi misafirlerin buarada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?