2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Misafirlerim gitti yarın inşallah artılarda değilimdir canım...

Tebrik ederim oncelikle 2 haftada 5300 super bi rakam evet ben alirim demistim ama nerdeyse 1 hafta olacak sen ses vermeyince gelmiyceksin sandim eger devam edeceksen bizimle sana soz verdigim icin alicam yoksa listemiz dolu malesef ;(
Tabiiki ederim kayinvalidemler bendeydi aktif olamadim ozur dilerim

Gunaydin bende bugunku menumu yazim sabah 6 da bir bardak su 2 kayisi tekrar 1 bardak su
8 30 da beyaz peynir 4 zeytin tere maydanoz dereotu 1 haslanmis yumurta
11 de bir meyve 2 ceviz
1 30 da ton balikli salata 1 kepce corba
4 de 1 cay bar leblebi bir meyve bir kutu süt
7 de aksam yemegi 1 kepce corba 160 gr et salata
8 de yesil cay
9 da 1 cay bar kefir 2 kayisi
Gunde 3 litre su
45 dakika leslie

Mislisse senin nasıl gitti canım dikkat etmen???
Canim bende iki gundur menu paylasmadim inanilmaz bi bas agrim var hala devam ediyor hic boyle olmazdi son 2 gundur spor yapmamistim dun yaptim 1bucuk saat ama kendimi sis hissediyorum hayirlisi bakalim havadan mi sudan mi bilmiyorum niye boyleyim?

Mislisse

GÜNAYDIN HATUNLARRRRRR

dün çok yorgundum hiç bakamadım.
önce kilo vereyim;
geçen hafta 93.000
bu sabah: 91.800
fark: 1.200 gram.

çok mutluyum. bu hafta 3 gün spor yapmış olacağım. dün çok yorgundum. saat 9.40tı uyumak için yatağa gittim. çokta iyi geldi. erken uyumak ve fazla uyumak. sabah o sıcacık yorganın içinden bildiğin çıkmak için sabırsızlandım uyandığımda. koştum hemen mislisse canım benim kilo kontrolü ister dedim. hemencecik pijamaları atıp tartıldım. rakamı görünce çığlık attım resmen
evdede listem var tartının karşısna kağıt kalem koydum. tartıldıkça yazıyorum. bu hafta hiç tartılmamıştım. çok mutlu oldum. popişimden akan terler işime yarıyor

dünkü menümü yazmayı unuttum. direk bugünü vereyim;

sabah: detokslu su 2 bardak, 2 haşlama yumurta, 2 kibrit kutusu taze kaşar, 2 salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği.
ara: 2 salatalık, 1 avuç (kabuklu) yer fıstığı, yeşil çay yapacağım şimdi.
öğlen: brokoli haşlama, izmir köfte (3 köfte, 4 dilim patates) (ay elime sağlık valla çok güzel oldu) (dün akşamda yemiştim)
ara: 1 adet yeşil elma, yeşil çay.
akşam: henüz bilgim yok

hepiniz çok seviyorum kızlar, hepiniz kendinizi sevin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…