Vallaleslie nedir canımlarım?
Anladim canim o zmn kendinden bahdesedermisin bize yas boy coluk cocuk nerdesin calisiyomusun ?Tabiiki ederim kayinvalidemler bendeydi aktif olamadim ozur dilerim
Kiz senin su hitaplarina ictenligine bayiliyorumMislisse
GÜNAYDIN HATUNLARRRRRR
dün çok yorgundum hiç bakamadım.
önce kilo vereyim;
geçen hafta 93.000
bu sabah: 91.800
fark: 1.200 gram.
çok mutluyum. bu hafta 3 gün spor yapmış olacağım. dün çok yorgundum. saat 9.40tı uyumak için yatağa gittim. çokta iyi geldi. erken uyumak ve fazla uyumak. sabah o sıcacık yorganın içinden bildiğin çıkmak için sabırsızlandım uyandığımda. koştum hemen mislisse canım benim kilo kontrolü ister dedim. hemencecik pijamaları atıp tartıldım. rakamı görünce çığlık attım resmen
evdede listem var tartının karşısna kağıt kalem koydum. tartıldıkça yazıyorum. bu hafta hiç tartılmamıştım. çok mutlu oldum. popişimden akan terler işime yarıyor
dünkü menümü yazmayı unuttum. direk bugünü vereyim;
sabah: detokslu su 2 bardak, 2 haşlama yumurta, 2 kibrit kutusu taze kaşar, 2 salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği.
ara: 2 salatalık, 1 avuç (kabuklu) yer fıstığı, yeşil çay yapacağım şimdi.
öğlen: brokoli haşlama, izmir köfte (3 köfte, 4 dilim patates) (ay elime sağlık valla çok güzel oldu) (dün akşamda yemiştim)
ara: 1 adet yeşil elma, yeşil çay.
akşam: henüz bilgim yok
hepiniz çok seviyorum kızlar, hepiniz kendinizi sevin.
Bence cok iyi kgna gore zaten vermen gereken son 3 kg kalmisGunaydin kizlar
Bu hafta her ne kadar yediklerime ictiklerime dikkat etmis olsamda spora agirlik veremedigim icin fazla kilo veremedim..sıkıntı yaratmıyorum..haftaya biliyorum ki telafi edecem...
Gecen haftaki kilo:63.7
Bu haftaki guncel kilom :63.5
Fark :-200 gr cikk
Kilo veren arkadaslarimizi tebrik ederim..basarilarinin devamini dilerimmm...
Bu menu dunku yedigin mi bugunku yiyecegin mi anlamayamadm da ;(Gunaydin bende bugunku menumu yazim sabah 6 da bir bardak su 2 kayisi tekrar 1 bardak su
8 30 da beyaz peynir 4 zeytin tere maydanoz dereotu 1 haslanmis yumurta
11 de bir meyve 2 ceviz
1 30 da ton balikli salata 1 kepce corba
4 de 1 cay bar leblebi bir meyve bir kutu süt
7 de aksam yemegi 1 kepce corba 160 gr et salata
8 de yesil cay
9 da 1 cay bar kefir 2 kayisi
Gunde 3 litre su
45 dakika leslie
Tsk ederim canim benim...Bence cok iyi kgna gore zaten vermen gereken son 3 kg kalmis
canım benim bu hafta daha dikkatli olacaksın tamammı. en kötü 80.1 ol, en iyi 79.8 için uğraş. çok az daha tempo kat. spor yaparken kasların yansın. yağlı olan bölgeler kaşınsın. yediklerinin porsiyonlarını 1 kaşık azalt. internetten zumba videosu bul yap canım benim. kesinlikle bu hafta senden daha fazla tempo bekliyorum.
Bugunku yiyeceklerim diyetisyene gidiyorum ben onun verdigi liste buBu menu dunku yedigin mi bugunku yiyecegin mi anlamayamadm da ;(
Tabiii bahsedeyim 79 dogumluyum 2 kizim var 14 senelik evliyim calisiyorum boy 166 kilo 108.1 idi 15 gun once dun 102.8 dr tartisi varda baska birsey yazayi istanbuldayimAnladim canim o zmn kendinden bahdesedermisin bize yas boy coluk cocuk nerdesin calisiyomusun ?
Yok canım malasef değil iki çizginin arasında olunca 500gram diyorum....Yarim kg vermissin canim kotu degil senin tartin dijitalmiydi?
Geldim kuzum geldimY yagmur7968 kuzum hayırdır nerdesin ?
Sağol canım .bende seni tebrik ederim.Sende eksidesin.Supersin canm tebrik ederim
İşte duygularına tercüman olmuşsun.yoksa kilo vermekte ne var
Duygularıma yazmıştımİşte duygularına tercüman olmuşsun.yoksa kilo vermekte ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?