2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Gunaydin kizlar
Bu hafta her ne kadar yediklerime ictiklerime dikkat etmis olsamda spora agirlik veremedigim icin fazla kilo veremedim..sıkıntı yaratmıyorum..haftaya biliyorum ki telafi edecem...
Gecen haftaki kilo:63.7
Bu haftaki guncel kilom :63.5
Fark :-200 gr cikk

Kilo veren arkadaslarimizi tebrik ederim..basarilarinin devamini dilerimmm...@mislisse

Kiz senin su hitaplarina ictenligine bayiliyorum tebrik ederim cok guzel veriyosun valla ben 79 a inene kadar sen bana yetiseksin galiba kaplumbaga gibi ilerliyorum ama olsun spor sayesinde sıkılasıyorum en azindan hayirlisi bakalim cok iyisin masallah boyle devam nisana hicbiseycigin kalmaz...

Bence cok iyi kgna gore zaten vermen gereken son 3 kg kalmis

Bu menu dunku yedigin mi bugunku yiyecegin mi anlamayamadm da ;(

Tekrar gunaydin canlarim
Gecen hafta :81.8
Bu hafta :81.6
Fark:-200 gr

Eki Görüntüle 1928998
canım benim bu hafta daha dikkatli olacaksın tamammı. en kötü 80.1 ol, en iyi 79.8 için uğraş. çok az daha tempo kat. spor yaparken kasların yansın. yağlı olan bölgeler kaşınsın. yediklerinin porsiyonlarını 1 kaşık azalt. internetten zumba videosu bul yap canım benim. kesinlikle bu hafta senden daha fazla tempo bekliyorum.

Hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?Ben fena usutmusum boğazlar şiş yatıyorum iki gündür..Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bende yazayım hemen.yanliz tartı fotosunu akşam atabilirim eşimin telinden atabiliyor um oda erken gidince kaldı.
Geçen hafta:63.0
Bu hafta:63.0

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…