Sen oyle diyosan bizim icin problem yok canm benimKilo bildirimim
Geçen hafta 67.3
Bu hafta 67.9
Fark+600Mislisse
Bu hafta serbest hafta gibiydi benim için geçen hafta deseniz izinliydim zaten..Sonuç bu, pişman değilim her şey daha güzel olacak inşallah
Canm benim iyiki sizler varsinizKızlar hepinizi tebrik ediyorum.yavaş yavaş da olsa hedefe ulaşıcaz.@mislisse iyiki bu topiği açmışsın.
Allah seninbende diyorum ne savasiBende savaş mahalinden bildirim yapıyorum. :)
Geçen hafta :103.6
Güncel:102.6
Giden 1 kilo.
Sadece 3 gün leslie yapabilmiştim. Ve ufak kaçamaklara vardı.
Cok gecmis olsun canim benim dr a gittin mi ilac kullaniyosun?Hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız?Ben fena usutmusum boğazlar şiş yatıyorum iki gündür..Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bende yazayım hemen.yanliz tartı fotosunu akşam atabilirim eşimin telinden atabiliyor um oda erken gidince kaldı.
Geçen hafta:63.0
Bu hafta:63.0
Tamm canim benim soz daha dikkat edecegimcanım benim bu hafta daha dikkatli olacaksın tamammı. en kötü 80.1 ol, en iyi 79.8 için uğraş. çok az daha tempo kat. spor yaparken kasların yansın. yağlı olan bölgeler kaşınsın. yediklerinin porsiyonlarını 1 kaşık azalt. internetten zumba videosu bul yap canım benim. kesinlikle bu hafta senden daha fazla tempo bekliyorum.
Benim üst kat komşumun vardı canım. inanılmazdı. benimde yanımda gibi geliyordu sesi. ben bile uyuyamıyordum. geceleri bazen çıkıp onunla beraber oturuyordum yardımcı olmak amaçlı. o doktorlara gitti etti. en son yapacak birşey bulamayınca. gündüzleri uyutmuyordu. ama gerçekten uyutmuyordu. uyuduğu an kucağına alıyor uykusunu açıyordu. sonra bi anda geceleri uyanması bitti. bebekken alıştırdı direk. ama 3-4 ay işkence çektiler. şimdi 4 yaşında afacan.Kizlar cocuguyla ilgili uykusuzluk problemi ceken var mi aranizda ?varsa nBasil astiniz bu sorunu?
Canim ben çok.sorun yaşadım hem de nasılKizlar cocuguyla ilgili uykusuzluk problemi ceken var mi aranizda ?varsa nasil astiniz bu sorunu?
Yarışalım diyeceğim son 3kg da ama kendime güvenemiyorum kiGunaydin kizlar
Bu hafta her ne kadar yediklerime ictiklerime dikkat etmis olsamda spora agirlik veremedigim icin fazla kilo veremedim..sıkıntı yaratmıyorum..haftaya biliyorum ki telafi edecem...
Gecen haftaki kilo:63.7
Bu haftaki guncel kilom :63.5
Fark :-200 gr cikk
Kilo veren arkadaslarimizi tebrik ederim..basarilarinin devamini dilerimmm...@mislisse
Özledim kız :) geçmiş olsun iyimisin daha gittin mi dr filan.Geldim kuzum geldim
Allah iyiliğini versin ben de diyorum ne savaşıBende savaş mahalinden bildirim yapıyorum. :)
Geçen hafta :103.6
Güncel:102.6
Giden 1 kilo.
Sadece 3 gün leslie yapabilmiştim. Ve ufak kaçamaklara vardı.
Yani dimi ama.İşte duygularına tercüman olmuşsun.yoksa kilo vermekte ne var
Canım benimki ya ayakta ya kucakta yarım yarım sallayarak uyutuyorum ayağımda sallayıp Mayıştırıyorum sonra omzumda uyuyor. Bana şöyle bir artısı oldu sabah akşam kucağımda salladığım zaman bel bölgemi çalıştırmış oluyorum sanırım sağa sola sallanmaktanKizlar cocuguyla ilgili uykusuzluk problemi ceken var mi aranizda ?varsa nasil astiniz bu sorunu?
Canım benim uykusuz çocuğu çok iyi bilirim.Oğlum çok zor bir çocuk değildi.Çok ağladığı ve susturmakta zorlandığım olmadı.hatırlamıyorum.Ama çok azdı uykusu.Uyanık olduğunda da hep kendisiyle konuşulsun isterdi.tabi bu süreçte insanı yoruyor.Bekle dediler kırkı çıkınca değişir.Kizlar cocuguyla ilgili uykusuzluk problemi ceken var mi aranizda ?varsa nasil astiniz bu sorunu?
Sen memeden kestin o zmn bide ben de gece yatmadan bi saat once doyurayim karnini dimi? Aslinda sutten kessem iyi olucak geceleri amca o zmn duzene girer yoksa kesmesemde yine girer mi duzene?Canim ben çok.sorun yaşadım hem de nasılama özel bir şey yapmadım sadece zamanla düzeldi şu an oğlum 19 aylık ve ben 1 aydır rahatım. Arada tabiki oluyor ama her gece değil çok şükür.. tek yaptığım her gece aynı saatte uyutmak ve gece beslenmelerini sonlandırmak. Birde yatmadan önce kesin doyuruyorum gece bir şey yedirmiyorum uyansa bile
Allh tabiki baska dert vermesin ama insanin psikoljisi bozuluyor 20 aydir duzensiz uyku nerdeyse koskoca 2 yil .... biseyler yapicam artik esimle birbirimize dusucez nerdeyse ;(Canım benim uykusuz çocuğu çok iyi bilirim.Oğlum çok zor bir çocuk değildi.Çok ağladığı ve susturmakta zorlandığım olmadı.hatırlamıyorum.Ama çok azdı uykusu.Uyanık olduğunda da hep kendisiyle konuşulsun isterdi.tabi bu süreçte insanı yoruyor.Bekle dediler kırkı çıkınca değişir.6 ayını doldursun değişir 1yaşına gelsin değişir. Velhasıl ben hep bekledim,değişmedi.Bu süreçte uyumuyor diye doktora götürdüm.Dr ."fıtrat ,uykuyla zaman geçirmek istemiyor "dedi.Okula başladı.Ben düzenli aynı saatte yatırdım.Hic taviz vermedim.Aynı saatte yatmaya alıştı ama uyumaya alışamadı.yattıktan bir saat sonra uyudu.şimdi 10 yaşında 10.30 da yatıyor.sabah 7de kalkıyor.Artık alıştı galiba Yani ne diyeyim muhakkak değişen vardır.Ama bizim model böyle çıktı.Hala uykuyu pek sevmez.Karnı toksa,gazı yoksa uyumadığında çok huzursuz değilse ,allah sağlık sıhhat versin demekten başka,yapacak bişey yok.Ama ınş seninki kısa zamanda düzelir.
Ama emiyor canim napicam keseyimmi anne me me me diyo ;( birde konu komsu hep rahatsiz oluyor bu yuzden esimle birbirimize giricez nerdeyse onun verdigi rahatsizlik ta cabasi ;(Ha bu aradatevafuk55 un dediği doğru kesinlikle gece beslemeyeceksin akşam yatmadan önce Doyuracaksın. Ne kadar çok korkuyordum sütten kesince ne yapacağım diye allahıma şükürler olsun sabaha kadar deliksiz uyuyor ama yatmadan önce kesinlikle karnını doyurıyorum.
Cok zor canimcim inan cok zor edim uykusuz gidiyor resmen sabah 6 da yatti dusunebiliyomusun dolayisi ile gunduz 12 -1 gibi kalkiyo sizce bu yuzdende uyumayabilor mi? Ve gunduz yarim saat kdr kestiriyo bugunde 6 yatti sabah 9.30 da kaldirdim nerdeyse ayakta uyuyacakti 1.30 yatirdim birazdan kaldiracagim sizce ne yapmaliyim dr a mi gitmeliyim ?Benim üst kat komşumun vardı canım. inanılmazdı. benimde yanımda gibi geliyordu sesi. ben bile uyuyamıyordum. geceleri bazen çıkıp onunla beraber oturuyordum yardımcı olmak amaçlı. o doktorlara gitti etti. en son yapacak birşey bulamayınca. gündüzleri uyutmuyordu. ama gerçekten uyutmuyordu. uyuduğu an kucağına alıyor uykusunu açıyordu. sonra bi anda geceleri uyanması bitti. bebekken alıştırdı direk. ama 3-4 ay işkence çektiler. şimdi 4 yaşında afacan.
Sağol canım gitmedim sıcak içecekler filan idare ediyorumCok gecmis olsun canim benim dr a gittin mi ilac kullaniyosun?
Evet canım benim oğlan beni bıraktı :))) baktı disinin kovuguna yetmiyor... bak ben emziriren de gece mümkünse emzirmiyordum. Uyaniyordu hatta 2 3 saat uyanık kalırdı sürekli sallardim su verirdim ama yemek vermezdim. Resmen sabahliyirduk Yatmadan önce tok kalsın diye ya muhallebi veya türevi bir şey yediriyorum o da onu tok tutuyor. Ama benim oglanin bir diğer iyi yani da emzik kullanıyor. Gece uyarınca emzigini veriyorum rahatsız değilse geri dalıyor..Sen memeden kestin o zmn bide ben de gece yatmadan bi saat once doyurayim karnini dimi? Aslinda sutten kessem iyi olucak geceleri amca o zmn duzene girer yoksa kesmesemde yine girer mi duzene?
Geçmiş olsun canımSağol canım gitmedim sıcak içecekler filan idare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?