2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Sabah çok geç kalkıyor .Bir kaç gün erken kaldırıp (10 gibi)oyalamaya çalışsan.Biraz mızırdanır ama düzene girer mi?belki denemişsindir.

Sabah çok geç kalkıyor .Bir kaç gün erken kaldırıp (10 gibi)oyalamaya çalışsan.Biraz mızırdanır ama düzene girer mi?belki denemişsindir.
Canım erken kaldırdığını yazmışsın.ben atlamışım.bir kaç gün böyle dene bakalım.

Kizlar cocuguyla ilgili uykusuzluk problemi ceken var mi aranizda ?varsa nasil astiniz bu sorunu?
Canım benim oğlum doğduğundan bir bir buçuk yaşa kadar hiç sorun yaşamadım mışıl mışıl uyuyordu taki babası benim oğlum babasını çok seviyor diye etrafa söyleyene kadarara ara düzensizlik yaşadık mesela dişi agrimiyor keyifli gibi gorunsede hep çıktığı dönemde gece leri uyumadi ve oduzene alıştı zamanla.sabsh 5oglen 1arasi uyurdubende sabah 5te uyuduysa 8yada 9gibi kaldırdım oynatım resmen sarhoş gibiydi bütün gün ağlama krizleri vs.tabii akşam 9.30 gibi veya 10daha garanti:)) uyuttum.oyle girdi düzene canım .

20 aylık bir çocuk günde sadece bir kere gündüz uykusu uyur o da öğlen vakti. 2 ye bile yatırma vaktinin kaymaması lazımmış kış mevsiminde. Zaten 2 saat uyur 3 te uyanır. Gece de en kötü 10.30 da gece uykusu başlar

Gunduz uykusundan kastin sabah uyanmasindan gece yatmasina kadar degilmi simdi mesela ben 9.30 da kaldirdim ya 1.30 da uyudu 75 dk uyudu sayilir simdi yatana kadar bir daha yatirmamalimiyim?

Sana katılıyorum saat üçten sonra uyursa gece 1e kadar kuduruyor iyisimi bende bir r bir buçuk uyttm uyuttum gecerse uytmuyorm. 9:30 da siziyor sonrada :))

Her cocuk farkli iste ama cocuk bu ya ister istemez yoruluyor aksamlari hep oynariz birlikte kostururuz evin icinde muzik acarim oynar kendi halinde enerjide harciyor ki cok harektli bir kiz ama yorulmasa bile uykusunun gelmesi lazim degil mi bizim bile yorulmasak bile uykumuz geliyor yani ;(

Al bendende onu canım kızım 8yaşında çok nadir yatar yatmaz uyur bebekliğinden beri tık sesine uyanır o yatınca ses olmayacak dolanan olmayacak hep yattıktan en az yarım saat 1saat sonra uyur ama oğlum öyle değil uykucu bi yapısı işte fıtrat aynen farklı farklı oluyorlar....

Sana katılıyorum saat üçten sonra uyursa gece 1e kadar kuduruyor iyisimi bende bir r bir buçuk uyttm uyuttum gecerse uytmuyorm. 9:30 da siziyor sonrada :))
Oglen uyumazsa aksma 9 30 da siziyor mu keske benimkide oyle olsa ben cozemdim bu kizi o zmn hic uyutmam ben oglen ...cok arastirdim uyku vakti gecince bile uyumuyormus cocuk yorgunluktan yani asiri yoruluyor ve uykusu geciyorsa cocukta inanilmaz bi eneji ortaya cikiyormus ...

Canim hayirdir diger topikte bahsetmistin sanirim o konu ile ilgilimi?Cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin insallah...

İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Evet canım , daha önceki topikte bahsettiğim konu ile ilgili. Bu neden topige hergün giremedim , inşallah 10 ocak sonrası sürekli giriş yapabileceğim.

İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Evet canım , daha önceki topikte bahsettiğim konu ile ilgili. Bu neden topige hergün giremedim , inşallah 10 ocak sonrası sürekli giriş yapabileceğim.
Insallah bakalim rabbim acil siflar versin sen iyi olda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…