- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım.sana takılmayı özledik.özletme kendiniBende özledim hepinizidra gitmedim evde burun boğaz spreyi var hemen ilac kullanmiyim dedim
Sabah çok geç kalkıyor .Bir kaç gün erken kaldırıp (10 gibi)oyalamaya çalışsan.Biraz mızırdanır ama düzene girer mi?belki denemişsindir.Cok zor canimcim inan cok zor edim uykusuz gidiyor resmen sabah 6 da yatti dusunebiliyomusun dolayisi ile gunduz 12 -1 gibi kalkiyo sizce bu yuzdende uyumayabilor mi? Ve gunduz yarim saat kdr kestiriyo bugunde 6 yatti sabah 9.30 da kaldirdim nerdeyse ayakta uyuyacakti 1.30 yatirdim birazdan kaldiracagim sizce ne yapmaliyim dr a mi gitmeliyim ?
Canım erken kaldırdığını yazmışsın.ben atlamışım.bir kaç gün böyle dene bakalım.Sabah çok geç kalkıyor .Bir kaç gün erken kaldırıp (10 gibi)oyalamaya çalışsan.Biraz mızırdanır ama düzene girer mi?belki denemişsindir.
Canım benim oğlum doğduğundan bir bir buçuk yaşa kadar hiç sorun yaşamadım mışıl mışıl uyuyordu taki babası benim oğlum babasını çok seviyor diye etrafa söyleyene kadarKizlar cocuguyla ilgili uykusuzluk problemi ceken var mi aranizda ?varsa nasil astiniz bu sorunu?
Sağol canımGeçmiş olsun canım.sana takılmayı özledik.özletme kendini
Gunduz uykusundan kastin sabah uyanmasindan gece yatmasina kadar degilmi simdi mesela ben 9.30 da kaldirdim ya 1.30 da uyudu 75 dk uyudu sayilir simdi yatana kadar bir daha yatirmamalimiyim?20 aylık bir çocuk günde sadece bir kere gündüz uykusu uyur o da öğlen vakti. 2 ye bile yatırma vaktinin kaymaması lazımmış kış mevsiminde. Zaten 2 saat uyur 3 te uyanır. Gece de en kötü 10.30 da gece uykusu başlar
Evet bana da oyle geliyor alistiricam artik en azindan gunduz 1 saat uyusun o da hep ayni saatte insallahtek çare gündüz ayakta tutmak gibi duruyor bebeği
Sana katılıyorum saat üçten sonra uyursa gece 1e kadar kuduruyor iyisimi bende bir r bir buçuk uyttm uyuttum gecerse uytmuyorm. 9:30 da siziyor sonrada :))20 aylık bir çocuk günde sadece bir kere gündüz uykusu uyur o da öğlen vakti. 2 ye bile yatırma vaktinin kaymaması lazımmış kış mevsiminde. Zaten 2 saat uyur 3 te uyanır. Gece de en kötü 10.30 da gece uykusu başlar
Her cocuk farkli iste ama cocuk bu ya ister istemez yoruluyor aksamlari hep oynariz birlikte kostururuz evin icinde muzik acarim oynar kendi halinde enerjide harciyor ki cok harektli bir kiz ama yorulmasa bile uykusunun gelmesi lazim degil mi bizim bile yorulmasak bile uykumuz geliyor yani ;(Canım benim oğlum doğduğundan bir bir buçuk yaşa kadar hiç sorun yaşamadım mışıl mışıl uyuyordu taki babası benim oğlum babasını çok seviyor diye etrafa söyleyene kadarara ara düzensizlik yaşadık mesela dişi agrimiyor keyifli gibi gorunsede hep çıktığı dönemde gece leri uyumadi ve oduzene alıştı zamanla.sabsh 5oglen 1arasi uyurdu bende sabah 5te uyuduysa 8yada 9gibi kaldırdım oynatım resmen sarhoş gibiydi bütün gün ağlama krizleri vs.tabii akşam 9.30 gibi veya 10daha garanti:)) uyuttum.oyle girdi düzene canım .
Al bendende onu canım kızım 8yaşında çok nadir yatar yatmaz uyur bebekliğinden beri tık sesine uyanır o yatınca ses olmayacak dolanan olmayacak hep yattıktan en az yarım saat 1saat sonra uyur ama oğlum öyle değil uykucu bi yapısı işte fıtrat aynen farklı farklı oluyorlar....Canım benim uykusuz çocuğu çok iyi bilirim.Oğlum çok zor bir çocuk değildi.Çok ağladığı ve susturmakta zorlandığım olmadı.hatırlamıyorum.Ama çok azdı uykusu.Uyanık olduğunda da hep kendisiyle konuşulsun isterdi.tabi bu süreçte insanı yoruyor.Bekle dediler kırkı çıkınca değişir.6 ayını doldursun değişir 1yaşına gelsin değişir. Velhasıl ben hep bekledim,değişmedi.Bu süreçte uyumuyor diye doktora götürdüm.Dr ."fıtrat ,uykuyla zaman geçirmek istemiyor "dedi.Okula başladı.Ben düzenli aynı saatte yatırdım.Hic taviz vermedim.Aynı saatte yatmaya alıştı ama uyumaya alışamadı.yattıktan bir saat sonra uyudu.şimdi 10 yaşında 10.30 da yatıyor.sabah 7de kalkıyor.Artık alıştı galiba Yani ne diyeyim muhakkak değişen vardır.Ama bizim model böyle çıktı.Hala uykuyu pek sevmez.Karnı toksa,gazı yoksa uyumadığında çok huzursuz değilse ,allah sağlık sıhhat versin demekten başka,yapacak bişey yok.Ama ınş seninki kısa zamanda düzelir.
Oglen uyumazsa aksma 9 30 da siziyor mu keske benimkide oyle olsa ben cozemdim bu kizi o zmn hic uyutmam ben oglen ...cok arastirdim uyku vakti gecince bile uyumuyormus cocuk yorgunluktan yani asiri yoruluyor ve uykusu geciyorsa cocukta inanilmaz bi eneji ortaya cikiyormus ...Sana katılıyorum saat üçten sonra uyursa gece 1e kadar kuduruyor iyisimi bende bir r bir buçuk uyttm uyuttum gecerse uytmuyorm. 9:30 da siziyor sonrada :))
Canim hayirdir diger topikte bahsetmistin sanirim o konu ile ilgilimi?Cok gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin insallah...
Fena degil canm az az gidecek insallah...merhaba,
biraz geç kaldım kusura bakmayın , kilo bildiriminde bulunayım hemen
Kilo bildirimim
Geçen hafta 84,7
Bu hafta 84,6
Fark-100 gr
Canim benim inşallah bu süreci en güzel ve sağlıklı şekilde atlatirsin [/QUOTE]
İyi dileklerin için teşekkürler
Insallah bakalim rabbim acil siflar versin sen iyi oldaİyi dileklerin için teşekkür ederim.
Evet canım , daha önceki topikte bahsettiğim konu ile ilgili. Bu neden topige hergün giremedim , inşallah 10 ocak sonrası sürekli giriş yapabileceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?