Canım ilk başta uyku düzeni olsun ilk bir hafta hergün 8/8buçuk gibi kaldır öğlen 1gibi uykuya yatır akşamda zorlama en erken 10/30da uyutma çalışmasına başla ayrı odada uyut tv ışık olmasın....Her cocuk farkli iste ama cocuk bu ya ister istemez yoruluyor aksamlari hep oynariz birlikte kostururuz evin icinde muzik acarim oynar kendi halinde enerjide harciyor ki cok harektli bir kiz ama yorulmasa bile uykusunun gelmesi lazim degil mi bizim bile yorulmasak bile uykumuz geliyor yani ;(
Fena degil canm az az gidecek insallah...
Insallah bakalim rabbim acil siflar versin sen iyi olda
Canim bunu biraz daha acarmisin benim anladigim oglen uykusunu 2 ye kadar bile uzatma ve en fazla 2 saat uyut mesela 1 de yatir 3 te kaldir sonra uyutma diyosun dimi?20 aylık bir çocuk günde sadece bir kere gündüz uykusu uyur o da öğlen vakti. 2 ye bile yatırma vaktinin kaymaması lazımmış kış mevsiminde. Zaten 2 saat uyur 3 te uyanır. Gece de en kötü 10.30 da gece uykusu başlar
Sayarim canim sorun degilHaftaya hiç giriş yapamayabilriim. Beni 1 hafta izinli sayabilirmsin, sorun olur mu?
Aynen canım mesela 10 gibi kalktı öğlen 1de 2de imkansız uyumuyor eee üçten sonra uyursa da gece oturuyorOglen uyumazsa aksma 9 30 da siziyor mu keske benimkide oyle olsa ben cozemdim bu kizi o zmn hic uyutmam ben oglen ...cok arastirdim uyku vakti gecince bile uyumuyormus cocuk yorgunluktan yani asiri yoruluyor ve uykusu geciyorsa cocukta inanilmaz bi eneji ortaya cikiyormus ...
Kıyamam kuzuya yaa gece uyumadı sabahta erken kalktı dimi istersen bir iki saat uyut gecede 12gibi uyusa sabahta 7,30da kaldirsan düzene girer inşallahO kadar uykusu varki suan koltugun uzerinde uykuyla cebellesiyor ayni bizim gece cebellestigimiz gibi dayanamiyorum da lutfen bana bu surecte biraz destek olun olurmubu kadar uykusu varken ben nasil uyutmayacagim bunu yatana kadar 9 -10 da yatsa 1 saat uyuyup gece hortlayacak yine napim sizce?
Evet her çocuk farklı canım yigenim bizimkinden 5ay büyük aksam bestede uyusa gece 10.30da uyuyor rutinHer cocuk farkli iste ama cocuk bu ya ister istemez yoruluyor aksamlari hep oynariz birlikte kostururuz evin icinde muzik acarim oynar kendi halinde enerjide harciyor ki cok harektli bir kiz ama yorulmasa bile uykusunun gelmesi lazim degil mi bizim bile yorulmasak bile uykumuz geliyor yani ;(
Kıyamam yaaa anne yüreği tabi dayanamazsın ister 1saatliğine uyut canım gecede 11-12 gibi muhakkak uyur ama şimdi fazla uyumasına izin verme yoksa yine uyumaz eğer buna rağmen uyumazsa bi rahatsızlığı sıkıntısı olabilir canım...O kadar uykusu varki suan koltugun uzerinde uykuyla cebellesiyor ayni bizim gece cebellestigimiz gibi dayanamiyorum da lutfen bana bu surecte biraz destek olun olurmubu kadar uykusu varken ben nasil uyutmayacagim bunu yatana kadar 9 -10 da yatsa 1 saat uyuyup gece hortlayacak yine napim sizce?
75 dk yeterli canım kesinlikle. Ama bugün gece uymadığı için gündüz uykusu daralıyor.Gunduz uykusundan kastin sabah uyanmasindan gece yatmasina kadar degilmi simdi mesela ben 9.30 da kaldirdim ya 1.30 da uyudu 75 dk uyudu sayilir simdi yatana kadar bir daha yatirmamalimiyim?
Ben her iki cocugumdada söyle yaptım canım yaklaşık 1 yaşından sonra gündüz uykusunu yani sabah uyandiktan akşam yatana kadar, sadece bir kere uyuttum onu da öğle vakti yaptım. Mesela benim oğlan sabah 9 gibi kalkıyor. Öğlen 1 gibi uyutmaya başlıyorum 1.30 u buluyor. Genelde 3.30 veya 4 gibi kalkıyor. Ama uyandirmiyitum. Akşam eğer gündüz uzun uyuduysa geç uyuyabiliyor yani 11 i 11.30 u buluyor. Bazen gündüz çok az uyuyor yine de onu gündüz uykusu sayıp akşam üzeri uyutmuyorum o günlerde daha erken uyuyor yani 9.30 gibi. Ama karnı tok uyuyor her zaman.Canim bunu biraz daha acarmisin benim anladigim oglen uykusunu 2 ye kadar bile uzatma ve en fazla 2 saat uyut mesela 1 de yatir 3 te kaldir sonra uyutma diyosun dimi?
Benimde hala sorunlarım devam ediyor istediğim gibi adapte olamıyorum hayırlısı buradan kopmayalımda eninde sonunda başarıcaz canım...Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar maşallah sizekulkedisi30 ve ben artidayim sanırım
Kendi adima bu hafta ve geçen hafta psikolojik olarak iyi değildim hoş sorunlar var hala.; ama yemek buna çözüm değil maalesef ...
yemek sadece vucuda eziyet... var olan sorunların üzerine birde kilolu bir vucutla yeni bir sorun eklemeyecem ve bunda kesin kararlıyım...
Yarışalım diyeceğim son 3kg da ama kendime güvenemiyorum ki
Özledim kız :) geçmiş olsun iyimisin daha gittin mi dr filan.
Allah iyiliğini versin ben de diyorum ne savaşı
Yani dimi ama.
Canım benimki ya ayakta ya kucakta yarım yarım sallayarak uyutuyorum ayağımda sallayıp Mayıştırıyorum sonra omzumda uyuyor. Bana şöyle bir artısı oldu sabah akşam kucağımda salladığım zaman bel bölgemi çalıştırmış oluyorum sanırım sağa sola sallanmaktan
Ah bu sorunlarBenimde hala sorunlarım devam ediyor istediğim gibi adapte olamıyorum hayırlısı buradan kopmayalımda eninde sonunda başarıcaz canım...
Canim senin neyin var ?Benimde hala sorunlarım devam ediyor istediğim gibi adapte olamıyorum hayırlısı buradan kopmayalımda eninde sonunda başarıcaz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?