2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım ilk başta uyku düzeni olsun ilk bir hafta hergün 8/8buçuk gibi kaldır öğlen 1gibi uykuya yatır akşamda zorlama en erken 10/30da uyutma çalışmasına başla ayrı odada uyut tv ışık olmasın....
Birde Benim kızımda bebekken olmuştu böyle birşey 1ay devam etti meğer kulağında iltihap varmış hiç anlamadık bi doktora göster ister kontrol amaçlı ama ilk önce düzen oturttur canım naçizane fikrim

Canim bunu biraz daha acarmisin benim anladigim oglen uykusunu 2 ye kadar bile uzatma ve en fazla 2 saat uyut mesela 1 de yatir 3 te kaldir sonra uyutma diyosun dimi?

O kadar uykusu varki suan koltugun uzerinde uykuyla cebellesiyor ayni bizim gece cebellestigimiz gibi dayanamiyorum da lutfen bana bu surecte biraz destek olun olurmu bu kadar uykusu varken ben nasil uyutmayacagim bunu yatana kadar 9 -10 da yatsa 1 saat uyuyup gece hortlayacak yine napim sizce?

Aynen canım mesela 10 gibi kalktı öğlen 1de 2de imkansız uyumuyor eee üçten sonra uyursa da gece oturuyorbende uyutmuyorum saat 5gibi iyi ce uykusu geliyor oynatıyor um uykusu açılıyor 9gibide yatiyorz uyuyamamiz buçuk oluyor..Ama bazende uyku başına vuruyor 11e kadar kuduruyor.aslinda en iyi uyku düzeni şöyle sabah 7en geç 8ayakta olmalı.oglen saat1230 veya 1gecirilmmeli ozaman aksamda düzene giriyor 9veya 10 gibi mutlaka uyur.biz hastanede yattigimizda da uykusu düzene girmişti sabah çok erken kalkıyordu sesten.

Kıyamam kuzuya yaa gece uyumadı sabahta erken kalktı dimi istersen bir iki saat uyut gecede 12gibi uyusa sabahta 7,30da kaldirsan düzene girer inşallah

Evet her çocuk farklı canım yigenim bizimkinden 5ay büyük aksam bestede uyusa gece 10.30da uyuyor rutinbizimki büyüdükçe ve emmeyi bırakınca zorlaştı uyku düzeni uyumakta n nefret etti memede uyuduğu için hala kabullenemiyor sanki hırçınlık yapıyor uyuyacağı zamandediğim gibi canım sabah çok erken kalkmalı bizimkiler 7veya7.30 öğlende aksamda düzene giriyor o zaman.

Kıyamam yaaa anne yüreği tabi dayanamazsın ister 1saatliğine uyut canım gecede 11-12 gibi muhakkak uyur ama şimdi fazla uyumasına izin verme yoksa yine uyumaz eğer buna rağmen uyumazsa bi rahatsızlığı sıkıntısı olabilir canım...

Birde ben kızımda o hatayı hep yattım 10/10 buçuk dedimi uyuyacak sanki robot bu çocuk annem bile diyo kafayı yemiştin diye düşün annemler gelmiş saat 10da odaya bi gidiyordum 12ye kadar uyutma çalışması oğlumda bu hatayı yapmadım nezaman uykusu gelirse ozaman uyuttum relax ol canım zamanla düzene oturur sıkma canını

Gunduz uykusundan kastin sabah uyanmasindan gece yatmasina kadar degilmi simdi mesela ben 9.30 da kaldirdim ya 1.30 da uyudu 75 dk uyudu sayilir simdi yatana kadar bir daha yatirmamalimiyim?
75 dk yeterli canım kesinlikle. Ama bugün gece uymadığı için gündüz uykusu daralıyor.
Canim bunu biraz daha acarmisin benim anladigim oglen uykusunu 2 ye kadar bile uzatma ve en fazla 2 saat uyut mesela 1 de yatir 3 te kaldir sonra uyutma diyosun dimi?
Ben her iki cocugumdada söyle yaptım canım yaklaşık 1 yaşından sonra gündüz uykusunu yani sabah uyandiktan akşam yatana kadar, sadece bir kere uyuttum onu da öğle vakti yaptım. Mesela benim oğlan sabah 9 gibi kalkıyor. Öğlen 1 gibi uyutmaya başlıyorum 1.30 u buluyor. Genelde 3.30 veya 4 gibi kalkıyor. Ama uyandirmiyitum. Akşam eğer gündüz uzun uyuduysa geç uyuyabiliyor yani 11 i 11.30 u buluyor. Bazen gündüz çok az uyuyor yine de onu gündüz uykusu sayıp akşam üzeri uyutmuyorum o günlerde daha erken uyuyor yani 9.30 gibi. Ama karnı tok uyuyor her zaman.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar maşallah size kulkedisi30 ve ben artidayim sanırım
Kendi adima bu hafta ve geçen hafta psikolojik olarak iyi değildim hoş sorunlar var hala.; ama yemek buna çözüm değil maalesef ...
yemek sadece vucuda eziyet... var olan sorunların üzerine birde kilolu bir vucutla yeni bir sorun eklemeyecem ve bunda kesin kararlıyım...

Benimde hala sorunlarım devam ediyor istediğim gibi adapte olamıyorum hayırlısı buradan kopmayalımda eninde sonunda başarıcaz canım...

:)))) vallahi eksiği var fazlası yok şuan içinde bulunduğum durumun

Menumu vereyim
Sabah: 2 ceviz
Kahvalti: iki ev poğaçasi. 1 dilim börek

Ara: 1 avuç kuruyemiş
Öğle : 1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
Ara: Türk.Kahvesi 1 kaşık kuru üzüm
Aksam 16.30: dopdolu büyük.kase salata
2 kaşık yoğurt
Ara: yeşil çay Türk Kahvesi 2 kuru kayısı
2.5 litre su

Spor: 1 saat 15 dakika kadar step+yerde pilates hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…