2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Sabah sirf karbon aksamda cok hafif olmus afiyet olsun yinede canm

Kesinlikle bazen icinde bulundugumuz durum dolayisi ile kendimizi kaybediyoruz aslinda yemek ymek cozum degil sadece sorun ustune sorun katmis oluyoruz

Anladim canim onerileriniz icin cok tesekkur edrrim bakalim bu gece nasil olucak geceyi sabirsizlikla bekliyorum ama bugun uyumasa bile yarin yine 9 /9.30 gibi kaldirip bu programi uygulamaya calisacagim emzirmeyle ilgili dusuncelerinizi bekliyorum birde gece hic emzirmemelimiyim uykuya dalarken falan ?

Tabiki robot degil bende oyle dusunuyorum ama suda bi gercekki zamaninda uyumayan cocuk gece salgilanan buyume hormonlarindan yararlanamiyor(ozellikle aksam 8 ve 10 arasi ) benim tek arzum en azindan 10-11 gibi yatip sabah 9 -10 gibi kalkmasi ki en azindan o saatlerde yaralansin birde 20 aylik bi cocugun 12-14 saat uyumasi gerekiyormus bizimki 6 saat uyuyor ve bu hic yeterli degil bence ;(

Evet bende onu merak ediyorm iste sizce emzirmeyi birakayim mi?

Slm kizlarrrr
Bugunku menum
Sabah 10 gibi
Ceyrek tost zeytin domates salatalik tarcinli sut
Ara ogun yesil elma
Ikindi uzeri tavada tavuk kizarttim
Bir kase bol sarmisakli cacikk
1 dilim ekmek
Su 5 bardak anca ..bugunde spor yapamadim..
Yarin sabahtan spora baslar bennn ...

Offf bu çok zor iki çocuğumda bu dediğin kadar uyumadı çevremdede herkes aynı şeyden dert yanıyo...
Ama 6saatte çok az bi zaman gerçekten pazartesi bi doktora götür bişeyi yoksa diş çıkarıyorda olabilir....
Ah bu çocuklar böyle böyle büyüterek annelerimizin kıymetini anlıcaz canım...
Benimde bugün oğlum ateşlendi hiç bir iş yapmadım can sıkıntısı içinde oğlum kucağımda öylece oturduk

Once bir hafta 10 gin kadar bu yontemi denemeliyim cunku dra gidersem en azindan sabit saatlerim olsun derim boyle boyle taviz vermemeye calisacagim bakalim birde az once bi yazi okudum ilk paragrafi soyle " 1 yaş sonrası için uyku eğitimi maalesef 1 yaş öncesi uyku eğitimi kadar kolay olmayacaktır. ¨1 yaş öncesi için de kolay değildi ki...¨ diyenler için de: ondan da zor olacaktır, diyorum. 1 yaşındaki çocuğun artık karakteri oturduğu, dünyadaki ¨yeni insan¨ olarak varlığını ispatladığı için 12 ay boyunca alışageldiği düzeni değiştirmek yerine 5 deveye tekrar tekrar hendek atlatmayı tercih edebilirsiniz. O yüzden umarım bu yaşa gelmeden uyku meselesini çözmüşsünüz, bu yazıyı da meraktan okuyorsunuzdur :) "

Bugünkü menum
Ilık su
Kahvaltı saat 12:00 bir simit, 2dilim peynir, salatlk, şekersiz limonlu çay
ARA 1kase leblebi üzüm,az şekerli tarçın lı süt
Akşam19:30
Bir kase mercimek çorbası ,iki kaşık ıspanak yemeği, 2dilim ekmek.
Çocuklara mısır patlatirim bende accik yerim:))
Su 1litre
Spor 100ip

Menüm:
7.00 ılık su
1 dilim kızartılmış çavdar ekmeği
Peynir domates salatalık
1portakal

Ara:
10.00 maydanoz salatalık.

Ara :
12.00 1bardak light süt

Öğlen:
14.00 4 ceviz 2 parça haşlanmış tavuk

Akşam:
19.00 1küçük karnıyarık
2marula sarılı çiğ köfte
2 kaşık yoğurt

20.00 türk kahvesi
Küçük bir kase çiğ badem ceviz kaju dut kurusu

Su 1litre
Spor 3 mil leslie yapıcam

Hanımlar mrblar.yaklaşk iki haftadır sizlerin yazdklrını okuyorum.size yazmk için smdi üye oldum kkne.bnde diyet yapıyorum.siz bana da motivasyon oldunuz.kendimi biraz tanıtaym 26 yaşında 1.62 boy ve 70.7 kiloyum.13 aylık bir oğlusum var.öğretmenim.13 ekimden beri karatay yapıyorum.diyete 82.8 kilo ile başladım.bugüne kadar 12 kg verdim...haftanın 6 günü evde leslie yapıyorum (3 mil).sporu atlamadan yapıyorum yaklaşık 2.5 aydır.grubunuz dolu biliyorum ama kabul ederseniz bnde aranıza katılmak istiyorumçünkü hedefim 59 kilo ve nisanda artık hedefime ulaşmam lazm

Sabah sirf karbon aksamda cok hafif olmus afiyet olsun yinede canm
Sağol canım benim yarın daha güzel olacak
canım o konuda süper dadı mümkün olduğunca emzirmeyin diyordu. Gece uyarınca sırtını sivazlayarak uyutturuyordu. Ama bu sana 5 gün e mal olabilir birde bende söyle bir yazı okumuştum
çocuk nasıl uyarsa o şekilde uyanmak ister anne göğsünde uyuyan bir çocuk uyandığında annesini görmediğinde sok olur ve ağlamaya başlar diyordu. O yüzden yatağında uykuya dalan çocuklar daha huzurlu uyanirlar diyordu.
Herkese tesekkur ediyorum arkadaslar vermis oldgunuz bilgilerden dolayi Kusura bakmayin sizide uyku sorunumuzla mesgul etmek istemezdim ama paylasmak istedim belki bi yardiminiz dokunur die ...
Olur mu canım bir çoğumuz anneyiz ve tabiki paylasacaz
Geçmiş olsun canım annelik çok zor bizde annelerimizin kıymetini bilir haklarını odeyebiliriz inşallah...

Sağol canım inşallah....

Menun güzel afiyet olsun

Harika vermisisn canım tebrik ederim topic Başkanımız Mislisse senin isteğine cevap verecektir

Çok güzel vermişsin tebrik ederim canım...
Kaptanımız Mislisse sana döner yeni üye olduğun için belki bi tolerans tanır sana...

Beni eklememis sanirim.olsun doluydu grup zaten hepinizin yolu acik olsun gitsin kilolar insallah saglicakla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…