Sabah sirf karbon aksamda cok hafif olmus afiyet olsun yinede canmMenumu vereyim
Sabah: 2 ceviz
Kahvalti: iki ev poğaçasi. 1 dilim börek
Ara: 1 avuç kuruyemiş
Öğle : 1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
Ara: Türk.Kahvesi 1 kaşık kuru üzüm
Aksam 16.30: dopdolu büyük.kase salata
2 kaşık yoğurt
Ara: yeşil çay Türk Kahvesi 2 kuru kayısı
2.5 litre su
Spor: 1 saat 15 dakika kadar step+yerde pilates hareketleri
Kesinlikle bazen icinde bulundugumuz durum dolayisi ile kendimizi kaybediyoruz aslinda yemek ymek cozum degil sadece sorun ustune sorun katmis oluyoruzKilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar maşallah size@kulkedisi30 ve ben artidayim sanırım
Kendi adima bu hafta ve geçen hafta psikolojik olarak iyi değildim hoş sorunlar var hala.; ama yemek buna çözüm değil maalesef ...
yemek sadece vucuda eziyet... var olan sorunların üzerine birde kilolu bir vucutla yeni bir sorun eklemeyecem ve bunda kesin kararlıyım...
Benim şükür öyle kimseyle değil kendi bunalımlarımla uğraşıyorum canım...Canim senin neyin var ?
Anladim canim onerileriniz icin cok tesekkur edrrim bakalim bu gece nasil olucak geceyi sabirsizlikla bekliyorum ama bugun uyumasa bile yarin yine 9 /9.30 gibi kaldirip bu programi uygulamaya calisacagim emzirmeyle ilgili dusuncelerinizi bekliyorum birde gece hic emzirmemelimiyim uykuya dalarken falan ?75 dk yeterli canım kesinlikle. Ama bugün gece uymadığı için gündüz uykusu daralıyor.
Ben her iki cocugumdada söyle yaptım canım yaklaşık 1 yaşından sonra gündüz uykusunu yani sabah uyandiktan akşam yatana kadar, sadece bir kere uyuttum onu da öğle vakti yaptım. Mesela benim oğlan sabah 9 gibi kalkıyor. Öğlen 1 gibi uyutmaya başlıyorum 1.30 u buluyor. Genelde 3.30 veya 4 gibi kalkıyor. Ama uyandirmiyitum. Akşam eğer gündüz uzun uyuduysa geç uyuyabiliyor yani 11 i 11.30 u buluyor. Bazen gündüz çok az uyuyor yine de onu gündüz uykusu sayıp akşam üzeri uyutmuyorum o günlerde daha erken uyuyor yani 9.30 gibi. Ama karnı tok uyuyor her zaman.
Tabiki robot degil bende oyle dusunuyorum ama suda bi gercekki zamaninda uyumayan cocuk gece salgilanan buyume hormonlarindan yararlanamiyor(ozellikle aksam 8 ve 10 arasi ) benim tek arzum en azindan 10-11 gibi yatip sabah 9 -10 gibi kalkmasi ki en azindan o saatlerde yaralansin birde 20 aylik bi cocugun 12-14 saat uyumasi gerekiyormus bizimki 6 saat uyuyor ve bu hic yeterli degil bence ;(Birde ben kızımda o hatayı hep yattım 10/10 buçuk dedimi uyuyacak sanki robot bu çocuk annem bile diyo kafayı yemiştin diye düşün annemler gelmiş saat 10da odaya bi gidiyordum 12ye kadar uyutma çalışması oğlumda bu hatayı yapmadım nezaman uykusu gelirse ozaman uyuttum relax ol canım zamanla düzene oturur sıkma canını
Evet bende onu merak ediyorm iste sizce emzirmeyi birakayim mi?Evet her çocuk farklı canım yigenim bizimkinden 5ay büyük aksam bestede uyusa gece 10.30da uyuyor rutinbizimki büyüdükçe ve emmeyi bırakınca zorlaştı uyku düzeni uyumakta n nefret etti memede uyuduğu için hala kabullenemiyor sanki hırçınlık yapıyor uyuyacağı zaman dediğim gibi canım sabah çok erken kalkmalı bizimkiler 7veya7.30 öğlende aksamda düzene giriyor o zaman.
Offf bu çok zor iki çocuğumda bu dediğin kadar uyumadı çevremdede herkes aynı şeyden dert yanıyo...Tabiki robot degil bende oyle dusunuyorum ama suda bi gercekki zamaninda uyumayan cocuk gece salgilanan buyume hormonlarindan yararlanamiyor(ozellikle aksam 8 ve 10 arasi ) benim tek arzum en azindan 10-11 gibi yatip sabah 9 -10 gibi kalkmasi ki en azindan o saatlerde yaralansin birde 20 aylik bi cocugun 12-14 saat uyumasi gerekiyormus bizimki 6 saat uyuyor ve bu hic yeterli degil bence ;(
Once bir hafta 10 gin kadar bu yontemi denemeliyim cunku dra gidersem en azindan sabit saatlerim olsun derim boyle boyle taviz vermemeye calisacagim bakalim birde az once bi yazi okudum ilk paragrafi soyle " 1 yaş sonrası için uyku eğitimi maalesef 1 yaş öncesi uyku eğitimi kadar kolay olmayacaktır. ¨1 yaş öncesi için de kolay değildi ki...¨ diyenler için de: ondan da zor olacaktır, diyorum. 1 yaşındaki çocuğun artık karakteri oturduğu, dünyadaki ¨yeni insan¨ olarak varlığını ispatladığı için 12 ay boyunca alışageldiği düzeni değiştirmek yerine 5 deveye tekrar tekrar hendek atlatmayı tercih edebilirsiniz. O yüzden umarım bu yaşa gelmeden uyku meselesini çözmüşsünüz, bu yazıyı da meraktan okuyorsunuzdur :) "Offf bu çok zor iki çocuğumda bu dediğin kadar uyumadı çevremdede herkes aynı şeyden dert yanıyo...
Ama 6saatte çok az bi zaman gerçekten pazartesi bi doktora götür bişeyi yoksa diş çıkarıyorda olabilir....
Ah bu çocuklar böyle böyle büyüterek annelerimizin kıymetini anlıcaz canım...
Benimde bugün oğlum ateşlendi hiç bir iş yapmadım can sıkıntısı içinde oğlum kucağımda öylece oturduk
Ben ce uyku düzeni olmalı başta bu düzensizlik üzerine birde emmeyi bırakırsa pek iyi olmaz sankiEvet bende onu merak ediyorm iste sizce emzirmeyi birakayim mi?
Sağol canım benim yarın daha güzel olacakSabah sirf karbon aksamda cok hafif olmus afiyet olsun yinede canm
canım o konuda süper dadı mümkün olduğunca emzirmeyin diyordu. Gece uyarınca sırtını sivazlayarak uyutturuyordu. Ama bu sana 5 gün e mal olabilirAnladim canim onerileriniz icin cok tesekkur edrrim bakalim bu gece nasil olucak geceyi sabirsizlikla bekliyorum ama bugun uyumasa bile yarin yine 9 /9.30 gibi kaldirip bu programi uygulamaya calisacagim emzirmeyle ilgili dusuncelerinizi bekliyorum birde gece hic emzirmemelimiyim uykuya dalarken falan ?
Olur mu canım bir çoğumuz anneyiz ve tabiki paylasacazHerkese tesekkur ediyorum arkadaslar vermis oldgunuz bilgilerden dolayi Kusura bakmayin sizide uyku sorunumuzla mesgul etmek istemezdim ama paylasmak istedim belki bi yardiminiz dokunur die ...
Geçmiş olsun canım annelik çok zor bizde annelerimizin kıymetini bilir haklarını odeyebiliriz inşallah...Offf bu çok zor iki çocuğumda bu dediğin kadar uyumadı çevremdede herkes aynı şeyden dert yanıyo...
Ama 6saatte çok az bi zaman gerçekten pazartesi bi doktora götür bişeyi yoksa diş çıkarıyorda olabilir....
Ah bu çocuklar böyle böyle büyüterek annelerimizin kıymetini anlıcaz canım...
Benimde bugün oğlum ateşlendi hiç bir iş yapmadım can sıkıntısı içinde oğlum kucağımda öylece oturduk
Sağol canım inşallah....Sağol canım benim yarın daha güzel olacak
canım o konuda süper dadı mümkün olduğunca emzirmeyin diyordu. Gece uyarınca sırtını sivazlayarak uyutturuyordu. Ama bu sana 5 gün e mal olabilirbirde bende söyle bir yazı okumuştum
çocuk nasıl uyarsa o şekilde uyanmak ister anne göğsünde uyuyan bir çocuk uyandığında annesini görmediğinde sok olur ve ağlamaya başlar diyordu. O yüzden yatağında uykuya dalan çocuklar daha huzurlu uyanirlar diyordu.
Olur mu canım bir çoğumuz anneyiz ve tabiki paylasacaz
Geçmiş olsun canım annelik çok zor bizde annelerimizin kıymetini bilir haklarını odeyebiliriz inşallah...
Menun güzel afiyet olsunMenüm:
7.00 ılık su
1 dilim kızartılmış çavdar ekmeği
Peynir domates salatalık
1portakal
Ara:
10.00 maydanoz salatalık.
Ara :
12.00 1bardak light süt
Öğlen:
14.00 4 ceviz 2 parça haşlanmış tavuk
Akşam:
19.00 1küçük karnıyarık
2marula sarılı çiğ köfte
2 kaşık yoğurt
20.00 türk kahvesi
Küçük bir kase çiğ badem ceviz kaju dut kurusu
Su 1litre
Spor 3 mil leslie yapıcam
Harika vermisisn canım tebrik ederimHanımlar mrblar.yaklaşk iki haftadır sizlerin yazdklrını okuyorum.size yazmk için smdi üye oldum kkne.bnde diyet yapıyorum.siz bana da motivasyon oldunuz.kendimi biraz tanıtaym 26 yaşında 1.62 boy ve 70.7 kiloyum.13 aylık bir oğlusum var.öğretmenim.13 ekimden beri karatay yapıyorum.diyete 82.8 kilo ile başladım.bugüne kadar 12 kg verdim...haftanın 6 günü evde leslie yapıyorum (3 mil).sporu atlamadan yapıyorum yaklaşık 2.5 aydır.grubunuz dolu biliyorum ama kabul ederseniz bnde aranıza katılmak istiyorum çünkü hedefim 59 kilo ve nisanda artık hedefime ulaşmam lazm
Çok güzel vermişsin tebrik ederim canım...Hanımlar mrblar.yaklaşk iki haftadır sizlerin yazdklrını okuyorum.size yazmk için smdi üye oldum kkne.bnde diyet yapıyorum.siz bana da motivasyon oldunuz.kendimi biraz tanıtaym 26 yaşında 1.62 boy ve 70.7 kiloyum.13 aylık bir oğlusum var.öğretmenim.13 ekimden beri karatay yapıyorum.diyete 82.8 kilo ile başladım.bugüne kadar 12 kg verdim...haftanın 6 günü evde leslie yapıyorum (3 mil).sporu atlamadan yapıyorum yaklaşık 2.5 aydır.grubunuz dolu biliyorum ama kabul ederseniz bnde aranıza katılmak istiyorum çünkü hedefim 59 kilo ve nisanda artık hedefime ulaşmam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?