2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Günaydın güzel hatunlar.Huzurlu,mutlu. bol gülücüklü,az kalorili bir haftasonu olması ümidiyle...

Günaydın hepimize mutlu ve bol eksili bir cumartesi diliyorum... su içmeyi sevmeyen arkadaşlar 2 bardak su ile güne başlayın

Günaydın güzel hatunlar.Huzurlu,mutlu. bol gülücüklü,az kalorili bir haftasonu olması ümidiyle...

Günaydın hepimize mutlu ve bol eksili bir cumartesi diliyorum... su içmeyi sevmeyen arkadaşlar 2 bardak su ile güne başlayın

GÜNAYDIN HATUNLAR :)

Gunaydin arkadaslr listeyi kahvaltidan sonra hazirlayacagim opuyorum sizleri

Günaydın içimi açan pozitif enerji saçan kader arkadaşlarım

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
10.30 1dilim tam buğday ekmeği
2sarma peynir
Domates salatalık maydanoz
1 incir

Ara:
15.30 1bademli hurma
1bardak süt 2sarma

Akşam:
17.30 1 karnıyarık
1kaşık yoğurt salata

Türk kahvesi içerim.Birde bu hafta canım kestane istedi.Haftasonu kaçamağı olsun diye bu günü bekledim.Kestane yerim.

Su:1.5litre
Spor:5mil leslie yapmayı planlıyorum.

Arkadaslar misafirim geldigi icin tablo gecikti kusura bakmayin lutfen en yakin surede hazirliyacagim opuyorum hepinizi
Aşkolsun ne kusuru Selin doğru söylüyor zaten her hafta uğraşıyorsun. Ellerine sağlık :)
Kizilmiiii iyi cesarett ..platin degilmiydi senin saclarin..
Platindi evet ama uçları hafif koyuydu diplerde gelince canım sıkıldı 2 gün önce palette papatya ile hepsini tek renk yaptım bu günde yine palette koyu kızıl aldım 4.88 sanırım tam istediğim kırmızı oldu
Güle güle kullan canım.

Kusur olur mu canım.zaten her hafta uğraşıyorsun.

ÇOOK teşekkür ederim:)

Eklentiler

• IMG_1646.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 51
Pamik yeni saclarin hayirli olsunnn..guzel olmus ttutturmussun guzel bir kizil renk...bende 20 li yaslarimda boyamistim ama surekli akiyordu 15 gune boyamam gerekiyordu..o yuzden tekrar kahve ye donmustum..ama degisiklik iyidir..bende bizimkini kandirabilirsem iyice sariya boyatmak istiyorum suan sadece ombre seklinde var...

Sağol canımm. Aynen bende 7-8 sene sonra tekrar döndüm özlemişim kızılı. Ombre de çok güzel ama kuaföre gitmek gerek o zaman o bana fazla gelir sanırım :)

Canlarım bu gün spor salonunun birine girdim yağ kas ölçümü için, 28 kas 32 yağ dedi ayrıca ölçerken metallere çorapla bastırdı çıkarttırmadı ben anlamadım hiç bişey. Bilgisi olan var mı?

Bende vucut yag orani olcturmustum bir keresinde...yuzukleri coraplari ne varsa cikarttirmisti..hatta yuzuklerimi unutmusum orda iki dk sonra kosup almistim..kotu bir deneyimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…