Canım listeyi yazmadı ki dahaBeni eklememis sanirim.olsun doluydu grup zaten hepinizin yolu acik olsun gitsin kilolar insallah saglicakla kalin
Günaydın güzel hatunlar.Huzurlu,mutlu. bol gülücüklü,az kalorili bir haftasonu olması ümidiyle...
Günaydın hepimize mutlu ve bol eksili bir cumartesi diliyorum... su içmeyi sevmeyen arkadaşlar 2 bardak su ile güne başlayın
GÜNAYDIN HATUNLAR :)
Gunaydin arkadaslr listeyi kahvaltidan sonra hazirlayacagim opuyorum sizleri
Günaydın içimi açan pozitif enerji saçan kader arkadaşlarımGunaydin kizlarr:))
Guzel bir hafta sonu dilerim hepinize...
suyabenzemek seninde yolun acik olsun canim...illa burda bir gruba üye olmak gerekmiyor kilo vermek için, sen kendi iradenle ,kendi kendine, motivasyonunlada basarirsin..hedefine ulastiginda bizede bildir canim. Opuldun hoscakal...
Kizilmiiii iyi cesarett ..platin degilmiydi senin saclarin..Kızlaaarrrrrrrrrrr sarıdan kızıla dönüyoruuuummmmm
Güle güle kullan canım.Kızlaaarrrrrrrrrrr sarıdan kızıla dönüyoruuuummmmm
Kusur olur mu canım.zaten her hafta uğraşıyorsun.Arkadaslar misafirim geldigi icin tablo gecikti kusura bakmayin lutfen en yakin surede hazirliyacagim opuyorum hepinizi
Aşkolsun ne kusuru Selin doğru söylüyor zaten her hafta uğraşıyorsun. Ellerine sağlık :)Arkadaslar misafirim geldigi icin tablo gecikti kusura bakmayin lutfen en yakin surede hazirliyacagim opuyorum hepinizi
Platindi evet ama uçları hafif koyuydu diplerde gelince canım sıkıldı 2 gün önce palette papatya ile hepsini tek renk yaptım bu günde yine palette koyu kızıl aldım 4.88 sanırım tam istediğim kırmızı olduKizilmiiii iyi cesarett ..platin degilmiydi senin saclarin..
Güle güle kullan canım.
Kusur olur mu canım.zaten her hafta uğraşıyorsun.
Sağol canımm. Aynen bende 7-8 sene sonra tekrar döndüm özlemişim kızılı. Ombre de çok güzel ama kuaföre gitmek gerek o zaman o bana fazla gelir sanırım :)Pamik yeni saclarin hayirli olsunnn..guzel olmus ttutturmussun guzel bir kizil renk...bende 20 li yaslarimda boyamistim ama surekli akiyordu 15 gune boyamam gerekiyordu..o yuzden tekrar kahve ye donmustum..ama degisiklik iyidir..bende bizimkini kandirabilirsem iyice sariya boyatmak istiyorum suan sadece ombre seklinde var...
Bende vucut yag orani olcturmustum bir keresinde...yuzukleri coraplari ne varsa cikarttirmisti..hatta yuzuklerimi unutmusum orda iki dk sonra kosup almistim..kotu bir deneyimdi..Canlarım bu gün spor salonunun birine girdim yağ kas ölçümü için, 28 kas 32 yağ dedi ayrıca ölçerken metallere çorapla bastırdı çıkarttırmadı ben anlamadım hiç bişey. Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?