Amin canim insallah rica ederim bu aradaKızlar maşallah çok çok çok tebrik ederimistikrar ve sporun getirdikleri bu olsa gerek. Mislisse eline sağlık canım darısı bizim başımıza
Rica ederim canimBende unutuyordum az kalsın ölçüm ücretsiz de size pahalıya malolmasın dedi kız
Sanırım yok canım
Kilo üzerinden dedi sanırım yüzde filan demedi ayrıca çorapları çıkartmadı ben tatmin olmadım. Başka biryer bulmam lazım.
Ellerine sağlık.
ria Rica ederim canim tekrar cani gonulden tebrik ederim bi ayda nerdeyse 6 kg verdinÇok teşekkür ederiz canım.Eline emeğine sağlık.Bende tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Hep beraber hedefimize ulaşacağımızı ümit ediyorum.
Tuana sorumu mazur gor lutfen calisiyomuydun sen ?Bugünkü menüm
Kahvaltı:
10.30 1dilim tam buğday ekmeği
2sarma peynir
Domates salatalık maydanoz
1 incir
Ara:
15.30 1bademli hurma
1bardak süt 2sarma
Akşam:
17.30 1 karnıyarık
1kaşık yoğurt salata
Türk kahvesi içerim.Birde bu hafta canım kestane istedi.Haftasonu kaçamağı olsun diye bu günü bekledim.Kestane yerim.
Su:1.5litre
Spor:5mil leslie yapmayı planlıyorum.
Yeni sacin hayirli olsun gule gule kullan canimAşkolsun ne kusuru Selin doğru söylüyor zaten her hafta uğraşıyorsun. Ellerine sağlık :)
Platindi evet ama uçları hafif koyuydu diplerde gelince canım sıkıldı 2 gün önce palette papatya ile hepsini tek renk yaptım bu günde yine palette koyu kızıl aldım 4.88 sanırım tam istediğim kırmızı oldu
ÇOOK teşekkür ederim:)
Bencede o orandir canim 56.5 un yuzde 32 si diyordur 56.5×32/100 =18.08 kg yag anlamina geliyor ki bu senin kgnda olan biri icin cok normal yinede baska biyere gidebilirsinCanlarım bu gün spor salonunun birine girdim yağ kas ölçümü için, 28 kas 32 yağ dedi ayrıca ölçerken metallere çorapla bastırdı çıkarttırmadı ben anlamadım hiç bişey. Bilgisi olan var mı?
Seliiin bu resimdeki de senmisin canm benim ?Pamik yeni saclarin hayirli olsunnn..guzel olmus ttutturmussun guzel bir kizil renk...bende 20 li yaslarimda boyamistim ama surekli akiyordu 15 gune boyamam gerekiyordu..o yuzden tekrar kahve ye donmustum..ama degisiklik iyidir..bende bizimkini kandirabilirsem iyice sariya boyatmak istiyorum suan sadece ombre seklinde var...
Hoşgeldin canım.Çok teşekkürlerherkese günaydın.güne bir bardak sirkeli ılık su ile başlıyorum.mutlu pazarlarrr
Sağol canım.5.7 yi görünce bende çok sevindim.Dün akşam bu motivasyona çok ihtiyacım vardı.Kilo vermemdeki en büyük destek bu topik oldu.Buraya yazmaya başladığimda çok ümitsizdim.Kendime son bir şans verdim.Bu seferde olmazsa diyetisyene başlıcaktım.Gerçi bi kaç yıl önce diyetisyenide denemiştim.Verebildiğim kadar vereyim,takıldığım yerde diyetisyene giderim diye başladım.Diyetisyenin yaptığı denetim.Bizde bunu burda hep beraber yapabiliyoruz.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnş hepimiz en yakın zamanda hedefimize ulaşırız.ria Rica ederim canim tekrar cani gonulden tebrik ederim bi ayda nerdeyse 6 kg verdin
Çalışmıyorum canım.ne demek tabiki soru caz.Tuana sorumu mazur gor lutfen calisiyomuydun sen ?
Yani bu cuma tartı yok mu oleeeyyyyyHerkese gunaudin arkadslar mutlu pazarlar...
Yeni ay icin onerileri olanlar lutfen yazsin kg vermede her yol mubahtir buyrun bekliyorum....Sart kosabiliriz zorunlu diyebiliriz soyle yapabiliriz diyebildiginiz butun onerilerinizi bekliyorumm ...ilk sartimiz bundan sonraki tarti gunumuz PAZARTESI DIR
Haklısın canım her haftasonu bir olay.Hz allah ülkemizin milletimizin yardımcısı olsun.Çocuklarımızı refah ve huzur içinde büyütelim.Hayırlı pazarlar kızlar, her Pazar olduğu gibi bugün de yine olayla uyandıkinş sonucu ulkemize dokunmaz
Hosgeldin aramiza canim ..Çok teşekkürlerherkese günaydın.güne bir bardak sirkeli ılık su ile başlıyorum.mutlu pazarlarrr
Çoookkk teşekkür ederim.Yeni sacin hayirli olsun gule gule kullan canim
Valla içime su serptinizBencede o orandir canim 56.5 un yuzde 32 si diyordur 56.5×32/100 =18.08 kg yag anlamina geliyor ki bu senin kgnda olan biri icin cok normal yinede baska biyere gidebilirsinbende olcturmk istiyorum aslinda diyetsiyene mi gitmm lazim etrafta yok sanirim ?
Şimdi yarın mı haftaya pazartesi mi?Herkese gunaudin arkadslar mutlu pazarlar...
Yeni ay icin onerileri olanlar lutfen yazsin kg vermede her yol mubahtir buyrun bekliyorum....Sart kosabiliriz zorunlu diyebiliriz soyle yapabiliriz diyebildiginiz butun onerilerinizi bekliyorumm ...ilk sartimiz bundan sonraki tarti gunumuz PAZARTESI DIR
Bence hemen yarın olmalıYani bu cuma tartı yok mu oleeeyyyyybaşka öneri bilmiyorum canım menüler i paylaşma konusunda bir kural konulabilir her akşam gece 12 ye kadar paylaşılacak denilebilir
Yeni gordum ya rabbim yardimcimiz olsun ;(Hayırlı pazarlar kızlar, her Pazar olduğu gibi bugün de yine olayla uyandıkinş sonucu ulkemize dokunmaz
Yanlis degilse oyle hesaplaniyor yanin tarti buyuk ihtimal yuzde olarak soyler benim tarti da oyle her nekadar sonuclarina guvenmesem deYeni saçlarımın ve kilo almamamın verdiği enerjiyle hepinisee kocaamaaannnn Sevgi dolu bol öpücüklüüü günaydııııınnnnnnnn
Çoookkk teşekkür ederim.
Valla içime su serptiniztevafuk55 la yoksa çoraplara takmıştım acayip doğrudur diyorsanız gerek yok gitmeye tekrar. Hesaplamayı da bilmiyordum açıkcası
Şimdi yarın mı haftaya pazartesi mi?
Bence hemen yarın olmalıkaçamak mı yaptın kız seviniyon
Bende sekersiz icmeye basladim sunu merak ediyoruk ama sekersiz derken sekerli hicbiseyi mi yemiyorsun mesela kek borek makarna cikolata ne bilim herseyde seker var cunku ?Sağol canım.5.7 yi görünce bende çok sevindim.Dün akşam bu motivasyona çok ihtiyacım vardı.Kilo vermemdeki en büyük destek bu topik oldu.Buraya yazmaya başladığimda çok ümitsizdim.Kendime son bir şans verdim.Bu seferde olmazsa diyetisyene başlıcaktım.Gerçi bi kaç yıl önce diyetisyenide denemiştim.Verebildiğim kadar vereyim,takıldığım yerde diyetisyene giderim diye başladım.Diyetisyenin yaptığı denetim.Bizde bunu burda hep beraber yapabiliyoruz.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnş hepimiz en yakın zamanda hedefimize ulaşırız.
Bu arada şekersiz beslenmede 33.günüm.
Çalışmıyorum canım.ne demek tabiki soru caz.
@mi demissin bise mi dicektin de vazgectin canim?@mi
Hosgeldin aramiza canim ..
Cok istikrarlisin her halde en az kg veren benim ;(Sağol canım.5.7 yi görünce bende çok sevindim.Dün akşam bu motivasyona çok ihtiyacım vardı.Kilo vermemdeki en büyük destek bu topik oldu.Buraya yazmaya başladığimda çok ümitsizdim.Kendime son bir şans verdim.Bu seferde olmazsa diyetisyene başlıcaktım.Gerçi bi kaç yıl önce diyetisyenide denemiştim.Verebildiğim kadar vereyim,takıldığım yerde diyetisyene giderim diye başladım.Diyetisyenin yaptığı denetim.Bizde bunu burda hep beraber yapabiliyoruz.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnş hepimiz en yakın zamanda hedefimize ulaşırız.
Bu arada şekersiz beslenmede 33.günüm.
Çalışmıyorum canım.ne demek tabiki soru caz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?