2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Rica ederim canim

Tuana sorumu mazur gor lutfen calisiyomuydun sen ?

Yeni sacin hayirli olsun gule gule kullan canim

Bencede o orandir canim 56.5 un yuzde 32 si diyordur 56.5×32/100 =18.08 kg yag anlamina geliyor ki bu senin kgnda olan biri icin cok normal yinede baska biyere gidebilirsin bende olcturmk istiyorum aslinda diyetsiyene mi gitmm lazim etrafta yok sanirim ?

Seliiin bu resimdeki de senmisin canm benim ?

Herkese gunaudin arkadslar mutlu pazarlar...

Yeni ay icin onerileri olanlar lutfen yazsin kg vermede her yol mubahtir buyrun bekliyorum....Sart kosabiliriz zorunlu diyebiliriz soyle yapabiliriz diyebildiginiz butun onerilerinizi bekliyorumm ...ilk sartimiz bundan sonraki tarti gunumuz PAZARTESI DIR

ria Rica ederim canim tekrar cani gonulden tebrik ederim bi ayda nerdeyse 6 kg verdin
Sağol canım.5.7 yi görünce bende çok sevindim.Dün akşam bu motivasyona çok ihtiyacım vardı.Kilo vermemdeki en büyük destek bu topik oldu.Buraya yazmaya başladığimda çok ümitsizdim.Kendime son bir şans verdim.Bu seferde olmazsa diyetisyene başlıcaktım.Gerçi bi kaç yıl önce diyetisyenide denemiştim.Verebildiğim kadar vereyim,takıldığım yerde diyetisyene giderim diye başladım.Diyetisyenin yaptığı denetim.Bizde bunu burda hep beraber yapabiliyoruz.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnş hepimiz en yakın zamanda hedefimize ulaşırız.

Bu arada şekersiz beslenmede 33.günüm.

Tuana sorumu mazur gor lutfen calisiyomuydun sen ?
Çalışmıyorum canım.ne demek tabiki soru caz.

Yani bu cuma tartı yok mu oleeeyyyyy başka öneri bilmiyorum canım menüler i paylaşma konusunda bir kural konulabilir her akşam gece 12 ye kadar paylaşılacak denilebilir

Yeni saçlarımın ve kilo almamamın verdiği enerjiyle hepinisee kocaamaaannnn Sevgi dolu bol öpücüklüüü günaydııııınnnnnnnn

Yeni sacin hayirli olsun gule gule kullan canim
Çoookkk teşekkür ederim.
Valla içime su serptiniz tevafuk55 la yoksa çoraplara takmıştım acayip doğrudur diyorsanız gerek yok gitmeye tekrar. Hesaplamayı da bilmiyordum açıkcası
Şimdi yarın mı haftaya pazartesi mi?
Yani bu cuma tartı yok mu oleeeyyyyy başka öneri bilmiyorum canım menüler i paylaşma konusunda bir kural konulabilir her akşam gece 12 ye kadar paylaşılacak denilebilir
Bence hemen yarın olmalı kaçamak mı yaptın kız seviniyon

Yanlis degilse oyle hesaplaniyor yanin tarti buyuk ihtimal yuzde olarak soyler benim tarti da oyle her nekadar sonuclarina guvenmesem de bu aradda haftaya p.tesi baslariz insallah...

Bende sekersiz icmeye basladim sunu merak ediyoruk ama sekersiz derken sekerli hicbiseyi mi yemiyorsun mesela kek borek makarna cikolata ne bilim herseyde seker var cunku ?

Cok istikrarlisin her halde en az kg veren benim ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…