Oncelikle tebrik ederim hem gayretinden hem de basarindan dolayi zaten bi arkadsimiz daha ayrildi aramizdan hosgeldin diyelim sanaHanımlar mrblar.yaklaşk iki haftadır sizlerin yazdklrını okuyorum.size yazmk için smdi üye oldum kkne.bnde diyet yapıyorum.siz bana da motivasyon oldunuz.kendimi biraz tanıtaym 26 yaşında 1.62 boy ve 70.7 kiloyum.13 aylık bir oğlusum var.öğretmenim.13 ekimden beri karatay yapıyorum.diyete 82.8 kilo ile başladım.bugüne kadar 12 kg verdim...haftanın 6 günü evde leslie yapıyorum (3 mil).sporu atlamadan yapıyorum yaklaşık 2.5 aydır.grubunuz dolu biliyorum ama kabul ederseniz bnde aranıza katılmak istiyorum çünkü hedefim 59 kilo ve nisanda artık hedefime ulaşmam lazm
Arkadaşlar acil ..:)ArkadaslrKader456 kg bildirimi yaptimi?
Ben hatırlamıyorum naz yaptı ama onu bilmiyorumArkadaşlar acil ..:)
Canim 32 derken yüzde 32 miCanlarım bu gün spor salonunun birine girdim yağ kas ölçümü için, 28 kas 32 yağ dedi ayrıca ölçerken metallere çorapla bastırdı çıkarttırmadı ben anlamadım hiç bişey. Bilgisi olan var mı?
Bende unutuyordum az kalsın ölçüm ücretsiz de size pahalıya malolmasın dedi kızBende vucut yag orani olcturmustum bir keresinde...yuzukleri coraplari ne varsa cikarttirmisti..hatta yuzuklerimi unutmusum orda iki dk sonra kosup almistim..kotu bir deneyimdi..
Sanırım yok canımArkadaslrKader456 kg bildirimi yaptimi?
Kilo üzerinden dedi sanırım yüzde filan demedi ayrıca çorapları çıkartmadı ben tatmin olmadım. Başka biryer bulmam lazım.Canim 32 derken yüzde 32 mi
Arkadaşlar yeni listemiz her zamanki gibi 1.sayfadadır.Şimdi;
Bu haftanın
1.si -1.2 kg ile @kecigibi
2.si -1.0 kg ile @elizanelizan
3.sü -0.7 kg ile @tuana31arkadaşlarımız olup kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz
Veee ayrıca bir ayımızın sonuna geldiğimizden dolayı bu ay içinde toplam verilen kg baz alındığında aramızda bu ay en çok kg veren arkadaşlarımız ;
1.-5.7 kg ile T tuana31
2.-5.2 kg ile K kecigibi
3.-3.9 kg ileselin_01 arkadaşlarımız olup kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
NOT:Ayrıca K kecigibi arkadaşımız ay sonu 94 kg hedefleyip 91.8 kg ya veselin_01 arkadaşımız da 65kg hedefleyip 63.5 a düşmüştür.
Artı olan arkadaşlarımızın da üzülmeyip daha çok gayretle bu işin üstesinden geleceğine inanıyoruz.
Herkese tekrar başarılar diler şimdiden yeni yılda tek kaybedeceğimiz şeyin kglarımız olmasını temenni ederim
Çok teşekkür ederiz canım.Eline emeğine sağlık.Bende tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Hep beraber hedefimize ulaşacağımızı ümit ediyorum.Arkadaşlar yeni listemiz her zamanki gibi 1.sayfadadır.Şimdi;
Bu haftanın
3.sü -0.7 kg ile @tuana31arkadaşlarımız olup kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz
Veee ayrıca bir ayımızın sonuna geldiğimizden dolayı bu ay içinde toplam verilen kg baz alındığında aramızda bu ay en çok kg veren arkadaşlarımız ;
1.-5.7 kg ile T tuana31
2.-5.2 kg ile K kecigibi
3.-3.9 kg ileselin_01 arkadaşlarımız olup kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
NOT:Ayrıca K kecigibi arkadaşımız ay sonu 94 kg hedefleyip 91.8 kg ya veselin_01 arkadaşımız da 65kg hedefleyip 63.5 a düşmüştür.
Artı olan arkadaşlarımızın da üzülmeyip daha çok gayretle bu işin üstesinden geleceğine inanıyoruz.
Herkese tekrar başarılar diler şimdiden yeni yılda tek kaybedeceğimiz şeyin kglarımız olmasını temenni ederim
Canim mümkün değil kilo degildir neden biliyor musun çünkü o durumda vücudunun yüzde 50 sinden fazlası yağ oluyor ki bu mümkün değil o yağ oranıdır yani Bu da demek oluyor ki yaklaşık 18 kilo yağ var vücudunda. Oran olarak yüksek biraz aşağı cekmen lazım. Yüzde 21 ile yüzde 33 arası normal demek buaradaBende unutuyordum az kalsın ölçüm ücretsiz de size pahalıya malolmasın dedi kız
Sanırım yok canım
Kilo üzerinden dedi sanırım yüzde filan demedi ayrıca çorapları çıkartmadı ben tatmin olmadım. Başka biryer bulmam lazım.
Ellerine sağlık.
Kızlar maşallah çok çok çok tebrik ederimArkadaşlar yeni listemiz her zamanki gibi 1.sayfadadır.Şimdi;
Bu haftanın
1.-5.7 kg ile T tuana31
2.-5.2 kg ile K kecigibi
Yani bi tuhaflık var. İçime sinmedi ölçülerin doğruluğu bile. Ben en obez listedeyim öyle olursa ve hiç kemik kalmıyor vücutta o zaman 3-5 kiloCanim mümkün değil kilo degildir neden biliyor musun çünkü o durumda vücudunun yüzde 50 sinden fazlası yağ oluyor ki bu mümkün değil o yağ oranıdır yani Bu da demek oluyor ki yaklaşık 18 kilo yağ var vücudunda. Oran olarak yüksek biraz aşağı cekmen lazım. Yüzde 21 ile yüzde 33 arası normal demek buarada
Teşekkürler canım ellerine sağlık bizde kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz bu ay umarım daha çok kilo veririz....Arkadaşlar yeni listemiz her zamanki gibi 1.sayfadadır.Şimdi;
Bu haftanın
1.-5.7 kg ile T tuana31
2.-5.2 kg ile K kecigibi
Çok teşekkürlerOncelikle tebrik ederim hem gayretinden hem de basarindan dolayi zaten bi arkadsimiz daha ayrildi aramizdan hosgeldin diyelim sanalisteye ekliyorum hemen
Gunaydin canim tekrar hosgeldin aramizaÇok teşekkürlerherkese günaydın.güne bir bardak sirkeli ılık su ile başlıyorum.mutlu pazarlarrr
Masallh allah bozmasin canim benim... ahh su gunler yokmuKızlar bu arada çok mutluyum sonunda adet oldum ve hemen doğum kontrol hapı kullananmaya başladım...
Pazartesi'de günüm var bende birde onu atlatayım en hızlısından devam edeceğim kızlar çok enerjiğim öpüyorum hepinizi iyi geceler
Evet insallh kaplumbaga hizindan gonzalese yetisiriz insallah...Baksana yeni gelen arkadas 2.5 ayda 12 kg vermisTeşekkürler canım ellerine sağlık bizde kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz bu ay umarım daha çok kilo veririz....
Veeeee arkadaşlar sizi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?