2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Oncelikle tebrik ederim hem gayretinden hem de basarindan dolayi zaten bi arkadsimiz daha ayrildi aramizdan hosgeldin diyelim sana listeye ekliyorum hemen

Canim 32 derken yüzde 32 mi

Menumu vereyim
Sabah 2 has yumurta kk peynir salatalık, bir bardak süt
Ara: 1 dilim elma 10 fındık

Öğle: 2 dilim ekmek
5 zeytin, peynir az yumurta

Ara: Türk.Kahvesi 2 k kayısı

Aksam 19.30: 1 kase kısır 1 dilim kek (annemler vardi)

Tutk kahvesi 2 litre su

Arkadaşlar yeni listemiz her zamanki gibi 1.sayfadadır.Şimdi;

Bu haftanın
1.si -1.2 kg ile @kecigibi
2.si -1.0 kg ile @elizanelizan
3.sü -0.7 kg ile @tuana31 arkadaşlarımız olup kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Veee ayrıca bir ayımızın sonuna geldiğimizden dolayı bu ay içinde toplam verilen kg baz alındığında aramızda bu ay en çok kg veren arkadaşlarımız ;

1.-5.7 kg ile T tuana31
2.-5.2 kg ile K kecigibi
3.-3.9 kg ile selin_01 arkadaşlarımız olup kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

NOT:Ayrıca K kecigibi arkadaşımız ay sonu 94 kg hedefleyip 91.8 kg ya ve selin_01 arkadaşımız da 65kg hedefleyip 63.5 a düşmüştür.

Artı olan arkadaşlarımızın da üzülmeyip daha çok gayretle bu işin üstesinden geleceğine inanıyoruz.

Herkese tekrar başarılar diler şimdiden yeni yılda tek kaybedeceğimiz şeyin kglarımız olmasını temenni ederim

Bende vucut yag orani olcturmustum bir keresinde...yuzukleri coraplari ne varsa cikarttirmisti..hatta yuzuklerimi unutmusum orda iki dk sonra kosup almistim..kotu bir deneyimdi..
Bende unutuyordum az kalsın ölçüm ücretsiz de size pahalıya malolmasın dedi kız
Arkadaslr Kader456 kg bildirimi yaptimi?
Sanırım yok canım
Canim 32 derken yüzde 32 mi
Kilo üzerinden dedi sanırım yüzde filan demedi ayrıca çorapları çıkartmadı ben tatmin olmadım. Başka biryer bulmam lazım.

Ellerine sağlık.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederiz canım.Eline emeğine sağlık.Bende tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Hep beraber hedefimize ulaşacağımızı ümit ediyorum.

Canim mümkün değil kilo degildir neden biliyor musun çünkü o durumda vücudunun yüzde 50 sinden fazlası yağ oluyor ki bu mümkün değil o yağ oranıdır yani Bu da demek oluyor ki yaklaşık 18 kilo yağ var vücudunda. Oran olarak yüksek biraz aşağı cekmen lazım. Yüzde 21 ile yüzde 33 arası normal demek buarada

Kızlar maşallah çok çok çok tebrik ederim istikrar ve sporun getirdikleri bu olsa gerek. Mislisse eline sağlık canım darısı bizim başımıza

Yani bi tuhaflık var. İçime sinmedi ölçülerin doğruluğu bile. Ben en obez listedeyim öyle olursa ve hiç kemik kalmıyor vücutta o zaman 3-5 kilo
Hastanelerde kan tahliliyle oluyor diye okudum bi yerde eğer doğruysa Maraş'a dönünce gidicem. bakalım allahtan hayırlısı.

Teşekkürler canım ellerine sağlık bizde kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz bu ay umarım daha çok kilo veririz....
Veeeee arkadaşlar sizi tebrik ediyorum

Kızlar bu arada çok mutluyum sonunda adet oldum ve hemen doğum kontrol hapı kullananmaya başladım...
Pazartesi'de günüm var bende birde onu atlatayım en hızlısından devam edeceğim kızlar çok enerjiğim öpüyorum hepinizi iyi geceler

Masallh allah bozmasin canim benim... ahh su gunler yokmu cok zarar vermeden atlat bakalim

Teşekkürler canım ellerine sağlık bizde kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz bu ay umarım daha çok kilo veririz....
Veeeee arkadaşlar sizi tebrik ediyorum
Evet insallh kaplumbaga hizindan gonzalese yetisiriz insallah...Baksana yeni gelen arkadas 2.5 ayda 12 kg vermis Korhilalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…