Geçmiş olsun kuzum. Yat dinlen. Nane limon ıhlamur tarçın zencefil zerdeçal hemen :)Çok çok yorgunum kızlar, daha yeni köyden geldik ve oğlumu uyutacam daha. usuttum sanırım başım fena ağrıyor. Herkese iyi geceler
Ben zayıflamak için yiyorsun sandım. Faydasını görürsen haber et olur mu?Eşim almış bi dinlenme tesisinden ben kuru meyveleri çok severim onun için yiyorum canım....
Canım bağışıklığı kuvvetlendirmen lazım arı sütü bal poleni zencefil zerdeçal çok faydası var bilgin olsunNe güzel üşütünce başın ağrıyor ben direk bebek gibi hastalanırım ve antibiyotiksiz düzelmem
mrb cnm evet doğru yapiyorsun..gunluk aldigın kalori yaktigin kaloriden az olmaliki kilo verebilesin..bence arada bir aynı kaloriye denk gelmesi alicagin ve vericeginin sıkıntı olacağını düşünmüyorum..Bugün bir sitede okudum..diyet uygularken olduda fazla yediniz sakın artık gitti diyet diye düşünmeyin öbür gün aynı kaldığınız yerden devam edin...sadece biraz daha spor yapabilir aldığınız kaloriyi rahatlıkla atabilirsiniz...mesela bugün olduda fazla kaçırdın kaloriyi o zaman sende vericegin kaloriyi arttir..düzen bozulmasın maksat motivasyonun düşmesin kendini suclu hissetme..üzülme çünkü vucudunun karbonhidrata ihtiyacı varmış...ama bi öneri sadece lahmacun yerken salatayı içine bol bol doldurup yersen ikinciyi zor yersin..mesela yanında çok büyük bir bardak ayran icersen oda seni bayagi şisirip doyurabilir...Maksat mis kokulu lahmacun yemekkkk..gece gece burnuna tüttüüü...olsada yemesem sadece koklasam:))))iyi gecelerKızlar size bir sorum olacak bazal metabolizma hızım 1371,7 kalori günlük enerji ihtiyacım ise 1782 kalori buna göre günlük yediğim normalde 1372 kalori. Arada kaçırıyorum 200-300 kalori bu da zaten almam gereken kaloriye eşit. Fakat kilo vermek için zaten almam gerekenden eksi yemem lazım. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı böyle hesap yaparak?
Suanki kgnda olsam daha ne isterim ki;(Benimkide aynı cümleyi kurdu devam et sen böyle diye. Dedim görürsün sen öyle gitti 6 kilo yoksa bende İnan hiç niyetim yoktu. Meğer baya fazlam varmış
Siron nedir? Birde yesilcayi sallama cay seklinde mi tuketiyosunuz?ben bir haftadır diyete başlamış tim 1.600gr verdim yani her şeyin tadımlık yedim diyebilirim kahvaltim dışında bu akşam ilk defa doyduğum u hissettim
Aksam yemeğim
Bir kase tavuk çorbası
İki kaşık dünden kalan bulgur pilavı
6top kıymalı siron (bu biraz fazla kaçtı)
Bol salata
Az sonra çay keyfi yaparım
Yatmadan da yeşil çay içerim
Selinin dediklerine %10000 katiliyorum cammmrb
mrb cnm evet doğru yapiyorsun..gunluk aldigın kalori yaktigin kaloriden az olmaliki kilo verebilesin..bence arada bir aynı kaloriye denk gelmesi alicagin ve vericeginin sıkıntı olacağını düşünmüyorum..Bugün bir sitede okudum..diyet uygularken olduda fazla yediniz sakın artık gitti diyet diye düşünmeyin öbür gün aynı kaldığınız yerden devam edin...sadece biraz daha spor yapabilir aldığınız kaloriyi rahatlıkla atabilirsiniz...mesela bugün olduda fazla kaçırdın kaloriyi o zaman sende vericegin kaloriyi arttir..düzen bozulmasın maksat motivasyonun düşmesin kendini suclu hissetme..üzülme çünkü vucudunun karbonhidrata ihtiyacı varmış...ama bi öneri sadece lahmacun yerken salatayı içine bol bol doldurup yersen ikinciyi zor yersin..mesela yanında çok büyük bir bardak ayran icersen oda seni bayagi şisirip doyurabilir...Maksat mis kokulu lahmacun yemekkkk..gece gece burnuna tüttüüü...olsada yemesem sadece koklasam:))))iyi geceler
çok geçmiş olsun canım..kendine dikkat et sen bize lazimsin:)yarın görüşmek üzere iyi geceler cnm:)Çok çok yorgunum kızlar, daha yeni köyden geldik ve oğlumu uyutacam daha. usuttum sanırım başım fena ağrıyor. Herkese iyi geceler
Afiyet olsun can ....Menu guzelBugünki menümü vereyim
Sabah uyandığımda dünden 1 bardak suya koyduğum 2 kuru kayısı yedim suyunu da içtim
Kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 küçük parça zeytin
1 domates
Ara
1 mandalina
Öğlen
1/2 tabak taze fasülye
1 kase domates çorbası
Ara
2 kepekli üzümlü bisküvi
Akşam
Salata
Fırında tavuk
Su 2 lt +
Nane limon çayı içildi ..
Gecmis olsun oncelikle menude guzel afiyet olsunSlm kızlar menümü toptan yazayım size
Kahvaltı
1dilim kızarmış ekmek
Domates salatalık
1yumurta
5zeytin
Ara
Boza
Öğlen
Ayran
3tavuk köftesi
Ara
Sade kahve
1küçük kare bitter
Akşam
Lahana dolması
Salata
Çay kuru meyve
Spor yok biraz rahatsızım hep halsizim ....
çok geçmiş olsun canım..kendine dikkat et sen bize lazimsin:)yarın görüşmek üzere iyi geceler cnm:)Çok çok yorgunum kızlar, daha yeni köyden geldik ve oğlumu uyutacam daha. usuttum sanırım başım fena ağrıyor. Herkese iyi geceler
Helal olsun peki nasil ve ne kadar surede verdin onca kgyu?Pamik 6 ay kadar daha sabirlı olabilirsen 2,5 yaşlarında daha rahat etmeye başlarsin..kendini illa spor yapmalıyım şu saatte diye kasma..kendimizi yavaş yavaş hazirliyoruz diyete spora birden olmuyor ki ...iş zaten beyinde bitiyor..ilk olarak kendimizi ikna ettiğimizde gerisi zaten geliyor...ben ilk çocuktan sonra 83 te kalmistim...bir türlü veremiyordum.gerçi vermek içinde bişey yaptigim söylenemez...sonra esim dediki maşallah maşallah yee hiç aynaya bakma..ne yani dedim kötümü gözüküyorum..falan derken bak görürsün vericem dedim ...Tabii tabii dedi ..valla o an karar verdim..ilk önce bi araştırma ne yemeli ne yememeli...nasıl spor yapmalı derken ...ben 59 a düştüm..38 beden pantolonu bi giydim ..bol bile geliyor...Tabii sonra ikinci çocuk gene aldım...ve yinee 40 bedendeyimm ((vericem vericem tabii bu sefer gerçekten inanıyorum kendime...
Saglikli olan bence en az 2 en cok 4boyum .1.63 . bilmiyorum ki bir ay içinde ne kadar veririm iki iyimi sizce sağlıklı olan ne acaba ?
En zor ama en tatli caglariAralık'ta 2 yaşı bitecek inşallah:)
AmiinnKızına nice seneler diliyorum canım Benim kızımında haftaya cumartesi Doğum günü Allah hepimizin evladına sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bize bağışlasın
O kadar kgyu vermissin masallh yine verirsin inssllh...yaklaşık 6,7 ay sürmüştü..ben cok hamur islerini yapmayı ve yemeyi çok severim..benim en büyük zaafım malesef karbonhidrat..tatlı seylerle pek aram yok..O sürede hamur islerini bıraktım..ekmek,makarna,ve tum hamur islerini yemedim...bide sut veriyordum.oda beni bayaa zayiflattiriyordu.onun dışında düzenli plates yapabildim..bebekti sürekli uyuyordu.sıkıntı olmamıştı..yeterki inanalim kendimize ..benim için 6 lı rakamları görmek hayaldi..59 u gördüğümde insan isterse yapamayacağı şey yokmuş dedim...resmen hiç çocuk dogurmamis gibi olmuştum...ahh ahh geçmiş hayaller gerçek hayatlar....
Menu cok guzel afiyet olsun...bugünkü menüm
sabah : domatesli yumurta,yeşil çay,zeytin,peynir,bir dilim kepekli ekmek.
ara öğün:muz,bir kase yeşil mercimek salatası
akşam:bir tabak ciğer
bir tabak ıspanak
2 dilim kepekli ekmek
Insallh ya olucaz inan buna yeterki burayi birakmayalim birlikten kuvvet dogar ....Bende cok istiyorumT
Tebrik ederim canım nasıl güzel bir duygudur kim bilir o duyguyu bende yaşamak istiyorum Allahım hepimize nasip eder inşallah...
Yaşımdan kat kat büyük görünmekten artık nefret ediyorum önceleri koymuyordu ama yaş 30u geçince hafif bir depresif olunuyormuş yaşla ilgili.
Kızım 1yalındayken alış verişe gitmiştik eşimle o kızıma bakarken ben alış veriş yapıyordum kadınlar evli ve çocuğumun olduğuna inanmamışlardı ozaman 73 kiloydum ve hep spor yapardım düşünün o halimle bile öyle gösteriyordum birde 65 olsam allahım allahım bu sefer olsun artık yaaa
Rica ederim cnm valla gecn sene bu yontemle 13 kg verdim bu sene birazdaha disimizi sıkıp iki katini verebilirim de bu sene son olur insallhİlk mesaj'da ki listeye baktım ta çok güzel olmuş @Mislisse eline sağlık canım. Böyle daha iyi takip ederiz birbirimizi :)
Aramnızda en küçükte benim, abla demeyi de pek sevmem ya
menun guzel afiyet olsun kararinda olan seyin zarari yoktur benceGünaydın hanımlarrr,
Hemen ilk öğünümü sizinle paylaşayım
Uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su, ardından 2 kuru kayısı ve 1 bardak su.
Yarım saat sonra kahvaltı
1 tane pişi (hamur kızartması)
5 zeytin
3 fındık
1/2 mandalina
1 domates
1 avuç içi kadar peynir
1 bardak nane limon çayı
Menü'de pişi olmamış ama evde kepek ekmeğim kalmamış. Bugün alışverişe gideceğim çavdar ekmeği alacağım. Öğlen balık yerim diye düşünüyorum ya da sebze duruma göre.
Hepinize güzel, kaçamaksız, bol bol su içtiğimiz sağlıklı ve hareketliii bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?