2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

mrb
mrb cnm evet doğru yapiyorsun..gunluk aldigın kalori yaktigin kaloriden az olmaliki kilo verebilesin..bence arada bir aynı kaloriye denk gelmesi alicagin ve vericeginin sıkıntı olacağını düşünmüyorum..Bugün bir sitede okudum..diyet uygularken olduda fazla yediniz sakın artık gitti diyet diye düşünmeyin öbür gün aynı kaldığınız yerden devam edin...sadece biraz daha spor yapabilir aldığınız kaloriyi rahatlıkla atabilirsiniz...mesela bugün olduda fazla kaçırdın kaloriyi o zaman sende vericegin kaloriyi arttir..düzen bozulmasın maksat motivasyonun düşmesin kendini suclu hissetme..üzülme çünkü vucudunun karbonhidrata ihtiyacı varmış...ama bi öneri sadece lahmacun yerken salatayı içine bol bol doldurup yersen ikinciyi zor yersin..mesela yanında çok büyük bir bardak ayran icersen oda seni bayagi şisirip doyurabilir...Maksat mis kokulu lahmacun yemekkkk..gece gece burnuna tüttüüü...olsada yemesem sadece koklasam:))))iyi geceler

Siron nedir? Birde yesilcayi sallama cay seklinde mi tuketiyosunuz?

Selinin dediklerine %10000 katiliyorum camm

Afiyet olsun can ....Menu guzel

Gecmis olsun oncelikle menude guzel afiyet olsun

Helal olsun peki nasil ve ne kadar surede verdin onca kgyu?

O kadar kgyu vermissin masallh yine verirsin inssllh...

bugünkü menüm
sabah : domatesli yumurta,yeşil çay,zeytin,peynir,bir dilim kepekli ekmek.

ara öğün:muz,bir kase yeşil mercimek salatası

akşam:bir tabak ciğer
bir tabak ıspanak
2 dilim kepekli ekmek
Menu cok guzel afiyet olsun...

Insallh ya olucaz inan buna yeterki burayi birakmayalim birlikten kuvvet dogar ....Bende cok istiyorum

İlk mesaj'da ki listeye baktım ta çok güzel olmuş @Mislisse eline sağlık canım. Böyle daha iyi takip ederiz birbirimizi :)
Aramnızda en küçükte benim, abla demeyi de pek sevmem ya
Rica ederim cnm valla gecn sene bu yontemle 13 kg verdim bu sene birazdaha disimizi sıkıp iki katini verebilirim de bu sene son olur insallh Liste olunca iyi oluyor bu yuzden..Birde icinden nasil geciyorsa oyle de

Son düzenleme:
menun guzel afiyet olsun kararinda olan seyin zarari yoktur bence Zaten biz diyet yapmiyoruz ki herseyden ama kararinda yiyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…