2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Evet burda biraz oyle oluyor sanki napsak yediklerimizi yazmasak mi arkadaslar ?yedigimiz cislari yazarak baskalarinin aklina onlari sokuyoruz sanirim.(Bunu hepimiz icin soyluyorum yanlis anlasilmasin

Ne güzel üşütünce başın ağrıyor ben direk bebek gibi hastalanırım ve antibiyotiksiz düzelmem
Ah küzum benim baş ağrısı sinyal, sinüslerim dolduğu için baş ağrısı ile başlıyor. O arada ilerlememesi için neler yapıyorum. Sabahta başım kazan gibi kalktım. Sinüzit ilacimi alayım. Bu arada teşekkür ederim canım
çok geçmiş olsun canım..kendine dikkat et sen bize lazimsin:)yarın görüşmek üzere iyi geceler cnm:)
Tabi kız yoksam kimle kapisacaksin sağolasın canım.
Yarin iyi olman dilegi ile gecmis olsun..
Sağol kuzum ilaç almam lazım yoksa geçmeyecek ilerleyecek.
Pamik teşekkür ederim canım dileklerin için

Nasil oldun iyimisin?

Günaydın fistiklar
Bugün hafif bir kahvaltinin ardından oglende aylık gün toplantimiz var arkadaşlarla. 3 çeşit olacak börek, salata ve tatlı olacak. Öğle ogunu yerine salatadan yerim. Digerlerindende boyutuna bakarak bir börek bir tatlı yesem akşam da çorba salata yesem size dengelemis olur muyum ne dersiniz

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım . ne çok yazışmışsınız ya :))

Kızmayın bana ama ben bu sabah dayanamadım yine tartıldım eksilerdeyim şaşırdım yani iki günde 1 kg yakın vermişim iyi gaza geldim kahvaltımı çok güzel yaptım. Birazdan camları silicem ardından yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

Su içmeyi unutmayın sakın

En korktuğum şey diyetteyken arkadaşlarla buluşmak (genelde dışarda fastfoodcuya gidilir) . O ortamda herkes bol kalorili besinleri götürürken sen salatayla kalıyorsun ya ... sabredeceğiz artık hedefimize ulaştığımızda iyi ki yememişim diyeceğiz :)))
Sende bol bol salata ye 2 tabak 3 tabak baktın olmuyor 1 börek yersin canım akşama kadar erir o zaten

Bu haftasonum zaten hep bi aktiviteyle geçti genelde bende de bu tarz Buluşmalar baltaliyor ama dediğin çok doğru önüme salatayı alıp yavaş yavaş yiyecem. Zaten kızımı goturecem tabagima börek alsam bile kızıma yediririm kimse de fark etmez

Evet canm bence olursun spor yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…