Evet burda biraz oyle oluyor sanki napsak yediklerimizi yazmasak mi arkadaslar ?yedigimiz cislari yazarak baskalarinin aklina onlari sokuyoruz sanirim.(Bunu hepimiz icin soyluyorum yanlis anlasilmasinSanırım aynı yazıyı okumuşuz :) bende okumuştum kaçırsak bile pes etmek yok Birde malzemeyi bol koydum evet ama soğanı kaçırmışım miğdemi yaktı. Pes etmem zaten arada kaçırınca metabolizma Bu kez fazla geldi deyip daha fazla çalışıyormuş. Çalışsın çalışsın :)) he bir de yediklerimizi yazmak kötü oluyor ya canını çektirdim özür dilerim
Sende mi var 58 kgda inanmamOlacaksın Allah'ın izniyle pes etmek yok. İnan çok kötü koca bi göbek var
İnsallah veririm tabi düzenli spor yaparsam yoksa biraz zor ev hanimiyim hareketli bir hayatım yok ev isleri haricinde tabiSaglikli olan bence en az 2 en cok 4
Bugun iyi bor sporun ardindan kalmayacak pasta falanMenun iyi pastayi yarin eritmen dilegi ile afiyet olsun
Ah küzum benim baş ağrısı sinyal, sinüslerim dolduğu için baş ağrısı ile başlıyor. O arada ilerlememesi için neler yapıyorum. Sabahta başım kazan gibi kalktım. Sinüzit ilacimi alayım. Bu arada teşekkür ederim canımNe güzel üşütünce başın ağrıyor ben direk bebek gibi hastalanırım ve antibiyotiksiz düzelmem
Tabi kız yoksam kimle kapisacaksinçok geçmiş olsun canım..kendine dikkat et sen bize lazimsin:)yarın görüşmek üzere iyi geceler cnm:)
Sağol kuzum ilaç almam lazım yoksa geçmeyecek ilerleyecek.Yarin iyi olman dilegi ile gecmis olsun..
Ee bizde oyleyiz be cnm napalim o yuzden evde mumkun oldugunca hareket o olmayinca gitmiyo ki su pis kgllar...İnsallah veririm tabi düzenli spor yaparsam yoksa biraz zor ev hanimiyim hareketli bir hayatım yok ev isleri haricinde tabi
Nasil oldun iyimisin?Ah küzum benim baş ağrısı sinyal, sinüslerim dolduğu için baş ağrısı ile başlıyor. O arada ilerlememesi için neler yapıyorum. Sabahta başım kazan gibi kalktım. Sinüzit ilacimi alayım. Bu arada teşekkür ederim canım
Tabi kız yoksam kimle kapisacaksinsağolasın canım.
Sağol kuzum ilaç almam lazım yoksa geçmeyecek ilerleyecek.
Pamik teşekkür ederim canım dileklerin için
AferinBugun iyi bor sporun ardindan kalmayacak pasta falan
Canim sinüzit var ilaç aalmam lazım şu an tıkanmış durumdayimNasil oldun iyimisin?
Canim sinüzit var ilaç aalmam lazım şu an tıkanmış durumdayim
Teşekkür ederim canım amin :)Geçmiş olsun canım Rabbim sana şifa versin inşaAllah
Günaydın fistiklar
Bugün hafif bir kahvaltinin ardından oglende aylık gün toplantimiz var arkadaşlarla. 3 çeşit olacak börek, salata ve tatlı olacak. Öğle ogunu yerine salatadan yerim. Digerlerindende boyutuna bakarak bir börek bir tatlı yesem akşam da çorba salata yesem size dengelemis olur muyum ne dersiniz
Teşekkür ederim canım amin :)
Buarada ne güzel haberlerle uyanmissin cumaya kadar harika olacak
Bu haftasonum zaten hep bi aktiviteyle geçti genelde bende de bu tarz Buluşmalar baltaliyorEn korktuğum şey diyetteyken arkadaşlarla buluşmak (genelde dışarda fastfoodcuya gidilir) . O ortamda herkes bol kalorili besinleri götürürken sen salatayla kalıyorsun ya ... sabredeceğiz artık hedefimize ulaştığımızda iyi ki yememişim diyeceğiz :)))
Sende bol bol salata ye 2 tabak 3 tabak baktın olmuyor 1 börek yersin canım akşama kadar erir o zaten
Aaaa ne pes etmesiAy inşallahhh cumaya kadar pes etmem
Evet canm bence olursun spor yok sanirimGünaydın fistiklar
Bugün hafif bir kahvaltinin ardından oglende aylık gün toplantimiz var arkadaşlarla. 3 çeşit olacak börek, salata ve tatlı olacak. Öğle ogunu yerine salatadan yerim. Digerlerindende boyutuna bakarak bir börek bir tatlı yesem akşam da çorba salata yesem size dengelemis olur muyum ne dersiniz
Pes etmek mi aklinin ucundan bile gecirmeAy inşallahhh cumaya kadar pes etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?