2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Afiyet olsun menu gayet iyi sen yaparsin inaniyorum

@ mislisse iyi geceler cnm...kilo vermeyi ilk olarak cok istedim..beynimde bitirdim önce yemeyi sonra plan yapıp başladım...hamur işleri benim vazgecilmezimdi..bide tuz delisiyimdir..kendi yemegime ekstra atardim..hatta eşim bu ne ya Tuz Gölü canavarimisin sen diye kızardı ödem olurdu ellerimde sabahları uyandigimda..bide süt veriyorum diye goguslerde iki katı büyüktü..anlicagin hiç bir olurum yoktu..eşimin yanında resmen ablası gibi olmustum...ciddi karar vermek önemli...mesela benim abucubur,Cola,hazır meyve suları,cips,hazır gıda bunları tuketmezdim zaten,sadece tek zaafım hamur işleri ama öyle böyle degil..sabah kalkıp 7 de mayalı hamur yogurup 8 de hamur kızartması yapıp sayısız yerdim,sıkma ,gözleme,mantı,offf neyse rüyama gircek...konuya doniyim...yemek yeme aliskanligim tamamen değişti,hiç tuz hamu işi,tatlı vs 7 ay yok...ve platesle step yaparak,,mekik çekerek,dambulans çalışarak verdim..çok güzel bir duygu tekrar hepimizin yaşaması dileğimle mutlu huzurlu geceler tatlı rüyalar dilerim..

Afiyet olsun

Super bi azim tebrik ederim valla bizde 6 ay sıksak veririz onca kgyu insallh..is kafada bitiyor iste yoksa dunyanin en iyi diyetisyeninde gitsen bos yani

Menu iyi afiyet olsun tabiki sporda

aynen katılıyorum ...kendimiz basaricagiz Allahın izniyle...o günlerde gelecek..ben inaniyorum..

Menun iyi pastayi yarin eritmen dilegi ile afiyet olsun

Joleya hic olmamis bu Lutfen birdaha olmasin ;(

Menu iyi de yarim saat yuruyus faln olsaydi bari ;(

Kizlar bugunku menum;

Sabah
Az pat.kizartma( 2-3 catal)
Kk peynir
2 dlm tb ekmk
1 t.k bal
Az sekerli cay

Oglen 1 simit disardaydim 1 kutu m.suyu

Aksam 1 kase kabak corba 5 -6 adet cigkofte bol yesiillik

2 lt su
30 dk yuruyus+40 dk zumba

Kizlar yotube da saskia's school diye bi grup var onun videolarini izleyip hem dans ediyorum hem de kcl yakiyorum siddetle oneririm birsuru videosu var yeni kesfettim 2 hafta oluyo yani kendinize uygun olani indirin tv de izleyip hem kcal yakin hem de yaptiginiz spordan zevk alin

Arkadslar sizden bi ricam olacak :)
menulerinizi aksam toplu bir sekilde yazmaniz menunuzu saglikli bir sekilde degerlendirmemize olanak saglayacaktir.Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Sanırım aynı yazıyı okumuşuz :) bende okumuştum kaçırsak bile pes etmek yok Birde malzemeyi bol koydum evet ama soğanı kaçırmışım miğdemi yaktı. Pes etmem zaten arada kaçırınca metabolizma Bu kez fazla geldi deyip daha fazla çalışıyormuş. Çalışsın çalışsın :)) he bir de yediklerimizi yazmak kötü oluyor ya canını çektirdim özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…