Afiyet olsun menu gayet iyigünaydın kızlar :)) dün akşam meyhaneye gittimde 2 aydır hak ettiğim bir şeydi :) ondan dolayı dün akşamı önemsemiyorum ama bugun ki yiyeceklerim şöyle olacak:
sabah: limonlu su (300ml), çavdarlı ekmeğe kaşarlı, köy biberli tost, 6 yeşil zeytin, 2 dilim hellim.
şimdi yeşil çayımı içiyorum (300 ml gibi)
10'da 1 adet çengelköy salatalık yiyeceğim.
öğlen (13:00): 150 gr haşlama tavuk göğüsü, 1 yumruk kadar haşlama brokoli, 1 yumruk kadar haşlama kabak ve karnabahar.
16:00 yeşil çayımı içerim tekrardan.
akşam: ayıptır söylemesi bi arkadaşıma mangal var, sadece salata, sebze ve et olacak diye konuştuk, oda 73 kilo.
hepiniz menülerinizden zevk almanız dileği ile :)
Afiyet olsunGünaydın kızlar
Sabah aç karnına iki bardak ılık su ye yeşil çay
Kahvaltim
3cubuk patates kızartması
Bir haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bir küçük dilim peynir
Maydanoz
Şekersiz çay
Herkese iradeli bol hareketli bir gün diliyorum
Super bi azim tebrik ederim valla@ mislisse iyi geceler cnm...kilo vermeyi ilk olarak cok istedim..beynimde bitirdim önce yemeyi sonra plan yapıp başladım...hamur işleri benim vazgecilmezimdi..bide tuz delisiyimdir..kendi yemegime ekstra atardim..hatta eşim bu ne ya Tuz Gölü canavarimisin sen diye kızardı ödem olurdu ellerimde sabahları uyandigimda..bide süt veriyorum diye goguslerde iki katı büyüktü..anlicagin hiç bir olurum yoktu..eşimin yanında resmen ablası gibi olmustum...ciddi karar vermek önemli...mesela benim abucubur,Cola,hazır meyve suları,cips,hazır gıda bunları tuketmezdim zaten,sadece tek zaafım hamur işleri ama öyle böyle degil..sabah kalkıp 7 de mayası hamur yogurup 8 de hamur kızartması yapıp sayısız yerdim,sıkma ,gözleme,mantı,offf neyse rüyama gircek...konuya doniyim...yemek yeme aliskanligim tamamen değişti,hiç tuz hamu işi,tatlı vs 7 ay yok...ve platesle step yaparak,,mekik çekerek,dambulans çalışarak verdim..çok güzel bir duygu tekrar hepimizin yaşaması dileğimle mutlu huzurlu geceler tatlı rüyalar dilerim..
Ha ha hdambulans ne dambil :))
Menu iyi afiyet olsun tabiki spordagunaydinnnn hanımlar...:))
bugün güne güzel başladım...
sabah 8.30 kalktım..iki bardak su..
yarım saat plates ...dambil ve step yaptım...
kahvaltı olarak...
1 su bar.ballı süt..
1 dilim peynir...
7 tane zeytin...
1 dilim ekmek...
1 tane yumurta...
1 domates...
1 salatalık...
az öncede iki mandalina....
valla alistim 3 günde bu şekilde yemeye..canım hiç zararlı şeyleri istemiyor...olcak kızlar olacak yeter ki zaaflarimiza yenik dusmeyelim...
KesinlikleBende bu sefer kendime daha çok güveniyorum hep destek tam destek diyoruz
Menun iyi pastayi yarin eritmen dilegi ile afiyet olsuniyi akşamlar arkadaşlar
kahvaltı (saat 11:00)
2 dilim kepekli ekmek
2 yumurta (haşlama)
1 tane domates,zeytin,peynir.
ara öğün(saat 14:00)yarım elma,yarım muz,1 dilim pasta (ne yapayım ama ikramdı)
akşam(saat19:00) normalde saat en geç 18:00 de akşam yemeği yiyorum bu aralar böyle oldu.
1 porsiyon haşlama tavuk
bol marullu salata
1 dilim kepekli ekmek
su içmeye devam 2 lt anca içerim herhalde
spor yapmadım ama tüm gün temizlik yaptım ancak dinleniyorum .bel ağrım da epey geçti inşallah yarın spora başlıyorum .
Joleya hic olmamis buAkşam yemeği m kıymalı makarna (bir tabak)
Minik oğlum la çaya bisküvi batirdik yedik biraz vee sayısını yazamicam kadar şerbet lı tatlı yedim bugün itiraf ediyim baribir hafta önce başladım ya ben diyete kızla r 1.600gram verdim ama çok canım istiyordu yapınca dayanamadı m ama son olsun eve yapsamda ben sınırlı yiycemm
Menu iyi de yarim saat yuruyus faln olsaydi bari ;(Eveeeettt gelelim benim menüme
Kahvaltı 1yumurta
1dilim kızarmış ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
2dilim kaşar
4zeytin
Çay
Ara
Kefir
Öğlen
1tabak brokoli yemeği yoğurt
Ara
Yarım muz
Sade kahve
1küçük kare bitter
Akşam
1tabak kuru fasulye
Havuç turp salatası
Ayran
Çay
Altın çilek
Spor yok
Onemli degil yeterki yarin yine dengele + spor yap :)kızlar 2 gündür diyet miyet kalmadıııııı(((((
Yarin iyi olman dilegi ile gecmis olsun..Çok çok yorgunum kızlar, daha yeni köyden geldik ve oğlumu uyutacam daha. usuttum sanırım başım fena ağrıyor. Herkese iyi geceler
Suanki kgnda olsam daha ne isterim ki;(
Sanırım aynı yazıyı okumuşuz :) bende okumuştum kaçırsak bile pes etmek yok Birde malzemeyi bol koydum evet ama soğanı kaçırmışım miğdemi yaktı. Pes etmem zaten arada kaçırınca metabolizma Bu kez fazla geldi deyip daha fazla çalışıyormuş. Çalışsın çalışsın :)) he bir de yediklerimizi yazmak kötü oluyor ya canını çektirdim özür dilerimmrb
mrb cnm evet doğru yapiyorsun..gunluk aldigın kalori yaktigin kaloriden az olmaliki kilo verebilesin..bence arada bir aynı kaloriye denk gelmesi alicagin ve vericeginin sıkıntı olacağını düşünmüyorum..Bugün bir sitede okudum..diyet uygularken olduda fazla yediniz sakın artık gitti diyet diye düşünmeyin öbür gün aynı kaldığınız yerden devam edin...sadece biraz daha spor yapabilir aldığınız kaloriyi rahatlıkla atabilirsiniz...mesela bugün olduda fazla kaçırdın kaloriyi o zaman sende vericegin kaloriyi arttir..düzen bozulmasın maksat motivasyonun düşmesin kendini suclu hissetme..üzülme çünkü vucudunun karbonhidrata ihtiyacı varmış...ama bi öneri sadece lahmacun yerken salatayı içine bol bol doldurup yersen ikinciyi zor yersin..mesela yanında çok büyük bir bardak ayran icersen oda seni bayagi şisirip doyurabilir...Maksat mis kokulu lahmacun yemekkkk..gece gece burnuna tüttüüü...olsada yemesem sadece koklasam:))))iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?