Ya boyle diyetisyene gidip kg verenlere cok imreniyorum ya ;(Tesekkur ederim 37 yasindayim 2 kizim var 14 senelik evliyim muhasebeciyim ozel bir kolejde calisiyorum nisanda dugun var 75 hedef simdilik dr demesi ben daha az istiyorum devam edicem yani nisandan sonrada 166 boyum var kilo 108.100 idi gittigimde ilk 2.randevumda 102.800 olmustum 22 aralikta 5 ocakta gene randevum var
Ona baktim evet cok zor ben bide debbie siebers i biliyorum bu o kadina gore cok kolay bir suru videosu var ama ben slim in 6 diyeprogrami var 3 videodan olusuyo her bi video 2 haftalik ama cok etkili kan ter icinde kaliyosun ben biraz kg verdikten sonra bunu uygulamak istiyorum insallah leslinin 4 fast mili de var o da cok eglenceli bir de favorim 3 milin icinde bitanesi var oÇok eğlenceli canım bu, bunu yaparken Türk pop parçaları açtım dans aşamalarında çok eglendimdeğişik olarak lesliede bunu biliyorum 5 mile de zıplamali sanırım.. birde jillian Micheals var 30 day shred diye, hiç denedinmi ben yaz tatilinde yapmıştım çok güzel ama biraz zor..
Allah bagislasin birde kizlarini kac yasindalar ?Tesekkur ederim 37 yasindayim 2 kizim var 14 senelik evliyim muhasebeciyim ozel bir kolejde calisiyorum nisanda dugun var 75 hedef simdilik dr demesi ben daha az istiyorum devam edicem yani nisandan sonrada 166 boyum var kilo 108.100 idi gittigimde ilk 2.randevumda 102.800 olmustum 22 aralikta 5 ocakta gene randevum var
Oğlanı uyuttum şükür bende şimdi yapıcam sporumu:)Kızlar kizlarrrrsporumu yaptım öğle yemegimi de yedim siz napiyorsunuz bakayım
Buarada spor olarak leslienin farklı bir 3 milini yaptım ziplamali içinde dans bile var
3 mildeki hangisi canimOna baktim evet cok zor ben bide debbie siebers i biliyorum bu o kadina gore cok kolay bir suru videosu var ama ben slim in 6 diyeprogrami var 3 videodan olusuyo her bi video 2 haftalik ama cok etkili kan ter icinde kaliyosun ben biraz kg verdikten sonra bunu uygulamak istiyorum insallah leslinin 4 fast mili de var o da cok eglenceli bir de favorim 3 milin icinde bitanesi var o
canım bana göre sıkılasmak için pilates :) ebru sallinin 3k pilatesi çok güzel.. birde bana göre Jillian micheals 30 day de sikilastiriyor. 3 Levelden oluşuyor her leveli 10 gün yapıp diğerine geciyorsun.
Peki bu jillian da 1 ay sonra sıkılaşma oluyormu hiç3 mildeki hangisi canim
canım bana göre sıkılasmak için pilates :) ebru sallinin 3k pilatesi çok güzel.. birde bana göre Jillian micheals 30 day de sikilastiriyor. 3 Levelden oluşuyor her leveli 10 gün yapıp diğerine geciyorsun.
Kek,kurabiye ,çikolata,pasta,reçel,asitli içecek,sütlü tatlı hiç yemiyorum.pilav 33gün içinde 1defa 3kaşık pilav,2kezde makarna (biri makarna salatası)yedim.Börek veya sarma misafirlikte haftada bir günü geçmemek kaydıyla,az yiyorum.ekmek tam b.veya çavdar kahvıltıda bir dilim yiyorum.meyvede yiyorum.hepsini kesmek belki daha iyi ama benim motivasyonumBende sekersiz icmeye basladim sunu merak ediyoruk ama sekersiz derken sekerli hicbiseyi mi yemiyorsun mesela kek borek makarna cikolata ne bilim herseyde seker var cunku ?
Teşekkürler cnm..@mi
Hosgeldin aramiza canim ..
Hoşbulduk cnmm.bn sınıf öğretmeniyim.snn branşın nedir? İnşallah bu yaza kadar hepsi gider kilolarınKorhilalp hoş geldin meslektaşız sanırım bransin nedir ? Güzel kilolar vermişsin tebrik ederim kalanı da beraber veririz inşallah
Bunun benzerini yapıyorum .buda çok güzelmiş.teşekkur ederiz canım.Bak bu canım 56 dakika sürüyor normalde 3 mile 45 dk sürüyor biliyorsun
Çok güzel vermişsin canım.tebriklerBende 15 gunde 5 300 verdim metabolizma farkliliklari heralde boyle gidermi bilemem ama insallah gider
canim tevafuk a da soyledim debbie siebers'in slim in 6 programini onerebilirim 3 videodan olisuyor start it up rump it up ve burn it up diye her biri 2 ser hafta yapiliyor haftanin her gunu tum vucut icin bunu daha oncede soylemistim yanilmiyosam deneyebilirsen cok iyi olur 6 hafta sonra sen bile kendine inanamayabilrsin belki
Aramizda bunu suana kadar kimse yapamadi sanirim arkadaslar yapabilir miyiz sizce bu arkadasin dediklerini var mi kendine guvenen ??Hanımlar benim önerim zararlı karbonhidratları tamamen çıkarmak.bn şeker, çikolata, tatlı , pasta, hamurişi hiçbir şey yemedim yaklaşık 2.5 aydır.artık canım da istemiyor. Ekmek nedir unuttum hiç yemedim sanki yıllardır.bide karatay yaptığım için yağı hiç kesmedim.her şeyim salatam çorbam yağlı.pakete girmiş yiyecekleri de tamamen çıkardım yaşantımdan.nacizane tavsiyem sıfır zararlı karbonhidrat almak
Tebrik ediyorum seni canım.Hanımlar benim önerim zararlı karbonhidratları tamamen çıkarmak.bn şeker, çikolata, tatlı , pasta, hamurişi hiçbir şey yemedim yaklaşık 2.5 aydır.artık canım da istemiyor. Ekmek nedir unuttum hiç yemedim sanki yıllardır.bide karatay yaptığım için yağı hiç kesmedim.her şeyim salatam çorbam yağlı.pakete girmiş yiyecekleri de tamamen çıkardım yaşantımdan.nacizane tavsiyem sıfır zararlı karbonhidrat almak
Tebrik ediyorum seni canım.Aslında en güzeli yukarıda da yazdım.ekmeği bende kesebilirim. Zaten bir dilim yiyorum.Börek hamurişine gelince,evde sorun yok ta.Arkadaş davetlerinde sıkıntı oluyor.ben o kadarcık taviz veriyorum.Bu kadar sıkı yaparsam kendime güvenmiyorum.Bir müddet sonra sıkılabilirim.Belki hepsi bahane ama bende durum böyle:)Hanımlar benim önerim zararlı karbonhidratları tamamen çıkarmak.bn şeker, çikolata, tatlı , pasta, hamurişi hiçbir şey yemedim yaklaşık 2.5 aydır.artık canım da istemiyor. Ekmek nedir unuttum hiç yemedim sanki yıllardır.bide karatay yaptığım için yağı hiç kesmedim.her şeyim salatam çorbam yağlı.pakete girmiş yiyecekleri de tamamen çıkardım yaşantımdan.nacizane tavsiyem sıfır zararlı karbonhidrat almak
Iyi aksamlar canim..ben vucut sıkılastirmada plates yapiyorum..kollar icin plates lastigi ve 1 kg luk dambil kullaniyorum..step yapiyorum.mekik cekiyorum..mesela bir tane sandalyeye arkadan tutun..kendini biraz geri ver..ayaginin birini gogsune kadar cek sonra geriye dogru uzat uzatabildigin kadar ..once bir bacak sonra digeri ben yorulana kadar yapiyorum.gobek bacak kalca sikilastiriyor..mekikte yarim mekik seklinde yapiyorum..yavas yavas canin hangisini ne zaman isterse yapabilirsin canim..
Al benden de o kadar dicem benimde bas agrim var hala ya o yuzden ya da gram gram gidiyor diye motivem dustu cikolata yiyorum abartmadan spor da yapamiyorum yalniz degilsin toparlanmamiz lazim ;(Kizlarr yalniz ben bir iki gundur cok motivasyonum dustugu icin ne spor yapiyorum nede yediklerime dikkat ediyorum..bugun sadece hamur isi ve tatli yedim..niye boyle oldum birden anlamadim..kendimi toparlamaya calisiyorum yok olmuyor..yarin pazartesi oldugu icin 0 dan baslama istegim oluyor ..ama anca yarin anlicam durumumu ..sabah kahvaltisinda kacamak yapmadan gecirirsem yeniden motive olabilirim..sanirim cocuklar yuzunden moralim kalmadi ...buyuk oglum hastaydi okulada gondermedim..kusuyo isal oksuruk doktor ilaclar...kucuk oglum bi yandan yaramazliklar ..acayip kafam dagildi gitti...suan iyi kereta..yarin okulada gidecek. Biraz nefes alabilirsem kendimede zaman ayiracam insallah...icimi dokiyim dedimm....biraz rahatladim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?