2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Yani bu cuma tartı yok mu oleeeyyyyy başka öneri bilmiyorum canım menüler i paylaşma konusunda bir kural konulabilir her akşam gece 12 ye kadar paylaşılacak denilebilir
Aslinda yarin mi tartilsak napsak kizlar menu paylasimi evet 12 ye kadr olsa guzel olur bu arada 2 -3 gundur menu paylasamiyorum farkidayim az braz kacamak yaptim gibi cok daginik beslendim acikcasi

Yapmadım ama artidatdim ya kurtulmak istiyorum spor bilem yaptım
Aslinda yarin mi tartilsak napsak kizlar menu paylasimi evet 12 ye kadr olsa guzel olur bu arada 2 -3 gundur menu paylasamiyorum farkidayim az braz kacamak yaptim gibi cok daginik beslendim acikcasi
Bence canım yaklaşık 10 gün oluyor ya 1 kg hedef koyalım herkese 1 kilo vermeyene ceza verelim pazartesiye kadar ne dersin

Bende 15 gunde 5 300 verdim metabolizma farkliliklari heralde boyle gidermi bilemem ama insallah gider
Canim hoş geldin sen sanırım kendini tanitmistin ama ben unuttum azcık bahsetsen olur mu yaş boy kilo hedef meslek çocuk vs.. buarada 15 günde mükemmel bir rakam vermişsin tebrik ederim

Kızlar kizlarrrr sporumu yaptım öğle yemegimi de yedim siz napiyorsunuz bakayım
Buarada spor olarak leslienin farklı bir 3 milini yaptım ziplamali içinde dans bile var
Supersin cnm hangisi o linkini atar midin bende de 3 -4 versiyonu var 4 milinde ziplama yapiyodum ama merak ettim birde onu atar misin ?

Gunaydin kizlar sirkeli ilik suyumu ictim+ 2 bardak su kayisi yedim kahvaltida az peynir 1 dilim ekmek 4 zeytin yesillik haslanmis yumurta yedim simdi 1 mandalina 2 ceviz yedim
Canim afiyet olsun menuyu aksam bir kere tum ogunlerle birlikte versen olur mu

Yapmadım ama artidatdim ya kurtulmak istiyorum spor bilem yaptım

Bence canım yaklaşık 10 gün oluyor ya 1 kg hedef koyalım herkese 1 kilo vermeyene ceza verelim pazartesiye kadar ne dersin
O da olur eger cok uzun derseniz yarin tartilalim mi yoksa cuma gunku kglari mi baz alayim liste icin ?

Vauvv bu cok degisikmis eski goruntulerden sıkılmstim var mi boyle yeni videolar sende ?
Çok eğlenceli canım bu, bunu yaparken Türk pop parçaları açtım dans aşamalarında çok eglendim değişik olarak lesliede bunu biliyorum 5 mile de zıplamali sanırım.. birde jillian Micheals var 30 day shred diye, hiç denedinmi ben yaz tatilinde yapmıştım çok güzel ama biraz zor..

Canim hoş geldin sen sanırım kendini tanitmistin ama ben unuttum azcık bahsetsen olur mu yaş boy kilo hedef meslek çocuk vs.. buarada 15 günde mükemmel bir rakam vermişsin tebrik ederim
Tesekkur ederim 37 yasindayim 2 kizim var 14 senelik evliyim muhasebeciyim ozel bir kolejde calisiyorum nisanda dugun var 75 hedef simdilik dr demesi ben daha az istiyorum devam edicem yani nisandan sonrada 166 boyum var kilo 108.100 idi gittigimde ilk 2.randevumda 102.800 olmustum 22 aralikta 5 ocakta gene randevum var

Tamam olur 9 da son benim listem 9 itibariyle paylasayim olur mu yada daha mi erken
9 uygun canım bende merak ediyorum listeni hadi bakalım verirsin bence bende nisana kadar kilo olayını bitirip sonrasındada sporla sikilasma çalışmaları yapacam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…