Aslinda yarin mi tartilsak napsak kizlarYani bu cuma tartı yok mu oleeeyyyyybaşka öneri bilmiyorum canım menüler i paylaşma konusunda bir kural konulabilir her akşam gece 12 ye kadar paylaşılacak denilebilir
Haftaya çok uzun olur sankiAslinda yarin mi tartilsak napsak kizlarmenu paylasimi evet 12 ye kadr olsa guzel olur bu arada 2 -3 gundur menu paylasamiyorum farkidayim az braz kacamak yaptim gibi cok daginik beslendim acikcasi
Yapmadım ama artidatdim ya kurtulmak istiyorumYeni saçlarımın ve kilo almamamın verdiği enerjiyle hepinisee kocaamaaannnn Sevgi dolu bol öpücüklüüü günaydııııınnnnnnnn
Çoookkk teşekkür ederim.
Valla içime su serptiniztevafuk55 la yoksa çoraplara takmıştım acayip doğrudur diyorsanız gerek yok gitmeye tekrar. Hesaplamayı da bilmiyordum açıkcası
Şimdi yarın mı haftaya pazartesi mi?
Bence hemen yarın olmalıkaçamak mı yaptın kız seviniyon
Bence canım yaklaşık 10 gün oluyor ya 1 kg hedef koyalım herkese 1 kilo vermeyene ceza verelim pazartesiye kadar ne dersinAslinda yarin mi tartilsak napsak kizlarmenu paylasimi evet 12 ye kadr olsa guzel olur bu arada 2 -3 gundur menu paylasamiyorum farkidayim az braz kacamak yaptim gibi cok daginik beslendim acikcasi
Bende 15 gunde 5 300 verdim metabolizma farkliliklari heralde boyle gidermi bilemem ama insallah giderEvet insallh kaplumbaga hizindan gonzalese yetisiriz insallah...Baksana yeni gelen arkadas 2.5 ayda 12 kg vermisKorhilalp
Canim hoş geldin sen sanırım kendini tanitmistin ama ben unuttum azcık bahsetsen olur muBende 15 gunde 5 300 verdim metabolizma farkliliklari heralde boyle gidermi bilemem ama insallah gider
Supersin cnm hangisi o linkini atar midin bende de 3 -4 versiyonu var 4 milinde ziplama yapiyodum ama merak ettim birde onu atar misin ?Kızlar kizlarrrrsporumu yaptım öğle yemegimi de yedim siz napiyorsunuz bakayım
Buarada spor olarak leslienin farklı bir 3 milini yaptım ziplamali içinde dans bile var
Mukemmelsin canm kg fazla olunca fazla gidiyor iste ne guzel nerdeydin sen ?Bende 15 gunde 5 300 verdim metabolizma farkliliklari heralde boyle gidermi bilemem ama insallah gider
Canim afiyet olsun menuyu aksam bir kere tum ogunlerle birlikte versen olur muGunaydin kizlar sirkeli ilik suyumu ictim+ 2 bardak su kayisi yedim kahvaltida az peynir 1 dilim ekmek 4 zeytin yesillik haslanmis yumurta yedim simdi 1 mandalina 2 ceviz yedim
O da olur eger cok uzun derseniz yarin tartilalim mi yoksa cuma gunku kglari mi baz alayim liste icin ?Yapmadım ama artidatdim ya kurtulmak istiyorumspor bilem yaptım
Bence canım yaklaşık 10 gün oluyor ya 1 kg hedef koyalım herkese 1 kilo vermeyene ceza verelim pazartesiye kadar ne dersin
Supersin cnm hangisi o linkini atar midin bende de 3 -4 versiyonu var 4 milinde ziplama yapiyodum ama merak ettim birde onu atar misin ?
Cumayi alalım daha çok verir bu da bizi motive ederO da olur eger cok uzun derseniz yarin tartilalim mi yoksa cuma gunku kglari mi baz alayim liste icin ?
Vauvv bu cok degisikmis eski goruntulerden sıkılmstim var mi boyle yeni videolar sende ?Bak bu canım 56 dakika sürüyor normalde 3 mile 45 dk sürüyor biliyorsun
Çok eğlenceli canım bu, bunu yaparken Türk pop parçaları açtım dans aşamalarında çok eglendimVauvv bu cok degisikmis eski goruntulerden sıkılmstim var mi boyle yeni videolar sende ?
Tesekkur ederim 37 yasindayim 2 kizim var 14 senelik evliyim muhasebeciyim ozel bir kolejde calisiyorum nisanda dugun var 75 hedef simdilik dr demesi ben daha az istiyorum devam edicem yani nisandan sonrada 166 boyum var kilo 108.100 idi gittigimde ilk 2.randevumda 102.800 olmustum 22 aralikta 5 ocakta gene randevum varCanim hoş geldin sen sanırım kendini tanitmistin ama ben unuttum azcık bahsetsen olur muyaş boy kilo hedef meslek çocuk vs.. buarada 15 günde mükemmel bir rakam vermişsin tebrik ederim
Tamam olur 9 da son benim listem 9 itibariyle paylasayim olur mu yada daha mi erkenCanim afiyet olsun menuyu aksam bir kere tum ogunlerle birlikte versen olur mu
9 uygun canım bende merak ediyorum listeniTamam olur 9 da son benim listem 9 itibariyle paylasayim olur mu yada daha mi erken
Olur canim benimTamam olur 9 da son benim listem 9 itibariyle paylasayim olur mu yada daha mi erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?