Nbl probiyotik gold nedir birde bu kefir bagirsak mi calistiriyor napiyor ?Tabiiki paylasirim detoks suyu verdi mesela 3 litre suya aksamdan bir yesil elma 4 e böl bir limon 4 e böl 3 cubut tarcin atiyosun sabah su niyetine onu iciyosun idrarla attiriyo ama cok gidiyosun iste mesela kefir dedi hergun istiyorum birde icine nbl probiyotik gold her aksam karistirip ic dedi haslanmis yumurta hergun istiyorum dedi gittikce eklendikce yazarim zaten
Bende diyetisyene gitmeden al ver al ver dedim artik yeterrrrr git dr adam gibi zayifla ıraz ve cok iyi oldu benim icinde su sabah tartiliyorum baska rakam aksam tartiliyorum baska rakam canim sıkılıyorEvet kesinlikle canım yavaş ve sağlıklı vermek her zaman daha iyidir. 10 kilo kadar verdim ve daha almadım çok şükür. Yaklaşık 6 aydır almadım. Gerisini Vermememin nedeni ise yaptığım kaçamaklar
Nasil yani ne yapmaliyim onerin nedir tam olarak ?Benim kadar tatli yiyen olmasinama simdi aklima dahi gelmiyor tarcin ve hurma super ikili oldu benim icin aksam yada sabah 2 hurma ye tarcin zaten ictigin suda yesil cayda tarcinli limonlu :)
Afiyet olsun cnm iyi menu diyelimBende menümu psylasiyim pekte iç açıcı değil ama
Sabah 12:00
1.5haslama yumurta, 2dilim peynir,5,6zeytin,bir dilim tereyağlı ekmek,3 dilim(küçük) helva ,az şekerli ıhlamur.
Öğle16:00
Bir kase tarhana çorbası, yarım tabak patates yemeği,bir tabak erişte,bir dilim üzümlü kek.
Akşam 20:00
Bir kase mercimek çorbası, yarım tabak bezelye yemeği, bir tabak bulgur pilavı, turşu,bir dilim ekmek.
Türk kahvesi 28gr lik bitter çikolata
Yarım mandalina (oğlanın kalanı)
Su bir litre den az
Spor 100ip
Sirf sabah mi iciyosun bu suyu?Tabiiki paylasirim detoks suyu verdi mesela 3 litre suya aksamdan bir yesil elma 4 e böl bir limon 4 e böl 3 cubut tarcin atiyosun sabah su niyetine onu iciyosun idrarla attiriyo ama cok gidiyosun iste mesela kefir dedi hergun istiyorum birde icine nbl probiyotik gold her aksam karistirip ic dedi haslanmis yumurta hergun istiyorum dedi gittikce eklendikce yazarim zaten
Ben bi turlu icemiyorum.su meleti alissam iyi olur aslinda ;(Kesinlikle çok etkili canım
Yesillik vardida yazmamisimMenü n gayet hafif ama biraz yeşillik olsa dahami iyi olurdu canım
Diyet yapmadan once gunde 2 3 kez tuvalete cikan ben diyete basladim 2 gunde 1 oldu rahatsizlik duydum kontrole gittigimde soyledim dr hurma yerine kayisi verdi birde nbl probiyotik kabizsan tersini yapiyo ishalsen tersinj yapiyo yani vucudunda ne yanlis varsa sindirim ile alakali onu duzeltiyo anlayacagin kefirde sindirim sistemini duzeltiyo evet diyette cok gerekli imis dr demesiNbl probiyotik gold nedir birde bu kefir bagirsak mi calistiriyor napiyor ?
Ya canim ben gecn sene bu zmnlar dr a gittim neden diye sorarsan sofradn kalkinca yemkten sonra canm tatli cekiyordu ne insulin ne seker bisey cikmadi kadin bogazdan kaynaklaniyor diyetisyene yonlendirm dedi bnim sorunm bogaz birde regl duzensizligi var 2-3 ayda bir yani sogan kuru uyguluyorum suan bilmem ise yarar mi onun disinda bi problemm oldugunu dusunmuyorum canim ;(Canım bende düşünmüyor değilim senide uzmiyim diye soramadım kilo verememen çok aklıma takıldıtiroid sorunun mı var acaba hiç baktirdinmi ?
Sabahlari kalkinca bir bardak su kayisi ardindan yesil cay tarcinli limonlu ama demleme ic kan sekerin duzelsin detoks suyunun icinde de tarcin var zaten tum gun duzenlenecek seker oranin birde yemekten 1 saat sonra ic yesil cay tarcinli limonlu gene tatli istegin olmayacak aksam yatmadan da kefir ve 1 yada 2 hurma cnmNasil yani ne yapmaliyim onerin nedir tam olarak ?
Hayir tum gun iciyosun 3 litre suSirf sabah mi iciyosun bu suyu?
Nbl ilac mi peki? Ibrahm saracoglu kabizlik icin taze portakal yapragi cok etkiliymis (4 gun kur ) yada ev yapimi yogurt suyu demistiDiyet yapmadan once gunde 2 3 kez tuvalete cikan ben diyete basladim 2 gunde 1 oldu rahatsizlik duydum kontrole gittigimde soyledim dr hurma yerine kayisi verdi birde nbl probiyotik kabizsan tersini yapiyo ishalsen tersinj yapiyo yani vucudunda ne yanlis varsa sindirim ile alakali onu duzeltiyo anlayacagin kefirde sindirim sistemini duzeltiyo evet diyette cok gerekli imis dr demesi
Corekotu bal denedinmi hicYa canim ben gecn sene bu zmnlar dr a gittim neden diye sorarsan sofradn kalkinca yemkten sonra canm tatli cekiyordu ne insulin ne seker bisey cikmadi kadin bogazdan kaynaklaniyor diyetisyene yonlendirm dedi bnim sorunm bogaz birde regl duzensizligi var 2-3 ayda bir yani sogan kuru uyguluyorum suan bilmem ise yarar mi onun disinda bi problemm oldugunu dusunmuyorum canim ;(
He 3 lt mi ben 1 lt sandiydim daHayir tum gun iciyosun 3 litre su
Toz bir sey o eczaneden aliyosun zaten dr yaziyorNbl ilac mi peki? Ibrahm saracoglu kabizlik icin taze portakal yapragi cok etkiliymis (4 gun kur ) yada ev yapimi yogurt suyu demisti
Adet icin diyosan yok sogan kuru yapiyorumCorekotu bal denedinmi hic
Ne kadar var icinde ve ne kadar peki ?Toz bir sey o eczaneden aliyosun zaten dr yaziyor
Ben yumurtaliklarim icin yapmistim kaliteli olsun diye belki faydasi olur diye dusundumAdet icin diyosan yok sogan kuru yapiyorum
20 sase olmasi lazim 36 liraNe kadar var icinde ve ne kadar peki ?
Bu arada dedigim kadar zencefili 1 su bardagi suda kaynamaya baslayan suda 5 dk kadar kaynatiyosunÖnerin için çoook sağol cnm.evde taze zencefil var.mutlaka deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?