2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Supermis canım çok.çok teşekkür ederim tarçın 3 tane cubuk mu yoksa bir cubuk tarcini 3 e mi boluyoruz.
Sirke sifadir canım bence hiçbir zarari yok. Bala gelince o kadar az koyuyorum ki sende oyleymisisn bence problem olmaz. Madem tatlıyi tamamen cikarmiyiruz, bence vücut unutmamali ki ilerde koruma yaparken sıkıntı yasamayalim
Hem spor var hem de çok hafif bir menü Süpersin

3 cubuk tarcin cnm

Guuunaydinnn kizlarrr
Buraya nasil resim ekleniyor ben yapamiyorum help meee :)
Canim mesj yazdigin pencerenin orda disya yukle var yaljiz resim boyutu 600 -800 olmali buyuk olursa yuklemez o yuzden boyutunu da kucultmen lazim zor mu olur bilmiyorum ama bizde oyle yapiyoruz

Hosgeldin rakibem bomba gibi don insallah hayirdir bu arada kiz ne yuku ?
Hoşbuldum canım...
Adet olmuyordum misafirlerim vardı günüde atlattım bunlar omzumda yük gibiydi diyete adapte olamıyordum şimdi kendimi çok rahat hissediyorum....

Gunaydin canim ..
Benim kilo maceram soyle oldu..ilk ogluma hamile kalmadan once 59 60 lardaydim..hamilelikte 85 i gordum..midemde bulanmadigi icin habire yedim yedim..dogumdan sonra hala 80 lerdeydim...sonra yine yemege devam edip 83 84 u gordum. Esimin beni gaza getirmesiyle yaklasik 6 yada 7 ay kadar surede 59 u gordum..ne yaptim..aslinda hamur islerini sekeri abur cuburu gece yemelerini ve disardan hazir yemegi kestim..ama beyin olarak kendimi cok iyi hazirlamistim hirsliydim yani..bide spor tabii en agirlik platesti..spor cok onemli..sonra ikinci ogluma kadar kilo almadim..ikinci hamileliktede 80 i gordum..ama bu hamilelikten sonra kendi kendine 72 lere indim..iste simdi bi kac ay once basladim..bi basladim bi biraktim oyle oyle 68 e geldim ..sonra senin grubu gordum ve burda devam ediyorum canim..ama hirs yap vericem de verirsin pes etme..muhakkak arada pes ediyoruz ama hemen toparlayip kendimizi yola devam edersek basaririz arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…