Supermis canım çok.çok teşekkür ederimTabiiki paylasirim detoks suyu verdi mesela 3 litre suya aksamdan bir yesil elma 4 e böl bir limon 4 e böl 3 cubut tarcin atiyosun sabah su niyetine onu iciyosun idrarla attiriyo ama cok gidiyosun iste mesela kefir dedi hergun istiyorum birde icine nbl probiyotik gold her aksam karistirip ic dedi haslanmis yumurta hergun istiyorum dedi gittikce eklendikce yazarim zaten
Sirke sifadir canım bence hiçbir zarari yok. Bala gelince o kadar az koyuyorum ki sende oyleymisisn bence problem olmaz. Madem tatlıyi tamamen cikarmiyiruz, bence vücut unutmamali ki ilerde koruma yaparken sıkıntı yasamayalimBende birsey sorayim internette bak bak kaf duman oldu bana dr vermedi ama ben yag yakimim hizlansin diye elma sirkeli balli su iciyorum sabah kalkinca aksam yatmadan ama ters bisi yaparda kilo yaparmi acaba hic bilmedigim bir sey bu bali da cok cok az koyuyorum korkudan nedir bu sirkeli su bana bir anlatsaniz :)
Hem spor var hem de çok hafif bir menü SüpersinBugünkü menüm
Kahvaltı:
7.00 yarım muz
Sucuk, peynir
Domates,salatalık ,maydanoz
Öğlen:
13.00 bir avuç çiğ kuruyemiş
2biber dolması yoğurt
Ara:
17.00 2 mandalina
Akşam:
19.00 1tabak yoğurtlu ıspanak
2litre su
Bugünü baş ağrısıyla yorganın altında geçirdim.Halsiz,hareketsiz,moralsiz bir günün ardından 5mil leslie iyi geldi.
3 cubuk tarcin cnmSupermis canım çok.çok teşekkür ederimtarçın 3 tane cubuk mu yoksa bir cubuk tarcini 3 e mi boluyoruz.
Sirke sifadir canım bence hiçbir zarari yok. Bala gelince o kadar az koyuyorum ki sende oyleymisisn bence problem olmaz. Madem tatlıyi tamamen cikarmiyiruz, bence vücut unutmamali ki ilerde koruma yaparken sıkıntı yasamayalim
Hem spor var hem de çok hafif bir menü Süpersin
Gunaydin canim tesekkur ederiz bu iltifatlarin icin deGünaydın saçları ipeksi hanımlar,
Günaydın straplez cesaretli kadınlar,
Günaydıınnnn hepimize...
Canim mesj yazdigin pencerenin orda disya yukle var yaljiz resim boyutu 600 -800 olmali buyuk olursa yuklemez o yuzden boyutunu da kucultmen lazim zor mu olur bilmiyorum ama bizde oyle yapiyoruzGuuunaydinnn kizlarrr
Buraya nasil resim ekleniyor ben yapamiyorumhelp meee :)
Tmm cnm aklimda bulunsun simdilk onu deniyorum bi 4 ay flan suruyormus kur hayirlsii olsun ise yarasin daAh o tatlı yokmu yemesek olmuyor iştepeki lahana suyunu duydunmu cok etkliymis oda Dr dan duymuştum tvde soğandan sonra onuda dene istersen
Valla ben çok karıştırıyorum pulbiber nane sumak zencefil zerdeçal tarçın
InsallahGünaydın.Güzel ,huzurlu,bol gülücüklü,sıfır kaçamaklı bir gün olması dileğiyle...
Hosgeldin rakibem bomba gibi don insallah hayirdir bu arada kiz ne yuku ?Günaydın kızlar veeee artık aranızdayım hallettim tüm işlerimi yüklerimden kurtuldum oh oh ohhhh
GunaydinGünaydın güzel hatunlarrr
Gunaydin uyudunmu kiz yoksaGünaydııııınnnayaktayım ama uyuma potansiyelim çok yüksek
Hoşbuldum canım...Hosgeldin rakibem bomba gibi don insallah hayirdir bu arada kiz ne yuku ?
Uyudum vallaGunaydin uyudunmu kiz yoksa
Gunaydin canim ..Inanin cok istiyorum ama sabrim tasti artik hele bu ayda 5 -6 kg verenleri duyunca kendi adima uzuluyorum ben 2 ye 3 e raziyim bu nasil bi meto anlamdim ben iki gr cikolata yesek hemn aliriz 1 saat spor yapsak 2 gr yag yakarizbunu pes etme gibi algilamayin sadece motivem dustu sen nasilve ne kadar surede indin 80 li kgdan bu kgya bidaha anlatirmisin ya zahmet olmazsa isik olsun bana tatli krislerini nasil atlattin mesela ne yaptin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?