2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kizlar benim icin ne onerirsiniz ya ben ne yapmaliyim kg verme konusunda biraz benimle ilgilenin baski yapin sıkıstırın falan boyle degildim ben bi sisklinlik var neden bilmiyorum ;( acaba diyorum ben uykumu falan alamiyorum ya duzensiz uyku gec kahvalti falan yapiyodum ondan olabilir mi sizce bu yavas kg vermem benim yerimde baska birisi olsa simdiye cok kg vermisti ;(

Canim öğün atlamamalisin kesinlikle... mesela bugün için az yemissin ama vücut kıtlık moduna giriyor az oluncada.. o yüzden kilo verilemeyebiliyor. Uyku tabiki çok önemli suyu ne kadar içiyorsun canım

Menüm
Sabh: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahv: 1 has yumurta 1 lokma peynir
3 zeytin
Ara: şekersiz kahve yeşil çay ve 1 avuç kuruyemiş(çekirdek ağırlıklı)

Öğle 13.30: 1 kase çorba,
1 kepçe taze fasulye
Tavuk göğüslü salata
Ara: Türk Kahvesi 1 tane çikoltlı Gofret

Aksam 18.30: 3 kaşık susuz taze Fas
4-5kasik yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz
2.5 litre su bitki çayları

SPOR: LESLİE 5 MILE (68 dk)

Canim gecmis olsun mide agrisina kesinlikle ve kesinlikle taze zencefil oneririm bi ara cok agriyordu o rahatlatti eger denersen taze zencefili al 2 parmak kalinliginda kesip 5 dk kaynat ve ic cok rahatlatacaktir emin ol
Önerin için çoook sağol cnm.evde taze zencefil var.mutlaka deneyeceğim

Canım benim hddefimde 60 olsun inşallah

Menunde sporda güzel canım

Canım bende düşünmüyor değilim senide uzmiyim diye soramadım kilo verememen çok aklıma takıldı tiroid sorunun mı var acaba hiç baktirdinmi ?

Bende menümu psylasiyim pekte iç açıcı değil ama
Sabah 12:00
1.5haslama yumurta, 2dilim peynir,5,6zeytin,bir dilim tereyağlı ekmek,3 dilim(küçük) helva ,az şekerli ıhlamur.
Öğle16:00
Bir kase tarhana çorbası, yarım tabak patates yemeği,bir tabak erişte,bir dilim üzümlü kek.
Akşam 20:00
Bir kase mercimek çorbası, yarım tabak bezelye yemeği, bir tabak bulgur pilavı, turşu,bir dilim ekmek.
Türk kahvesi 28gr lik bitter çikolata
Yarım mandalina (oğlanın kalanı)
Su bir litre den az
Spor 100ip

@selin01 nasılsın canım toparladinmi biraz ?
Mrb cnm ..evett bugun kendime geldim..dun aksam esim dedi neden durgunsun bilmiyorum oyle iste falan dedim..oda bugun cikardi stresimi atiyim diye..bilirsin bizi en rahatlatan sey alisverisbende genelde spor yaparken giyebilecegim biseyler aldim.. simdi kafam yerine geldi..cocuklar beni cok yordugunda iste oyle oluyorum..
Bu arada menunun masallahi varr haaa... oglen yemegin ozelliklee..

Mislisse iyi aksamlar cnm..cok kilo verememen ile ilgili ne soyleyebilirim diye dusunuyorum dusunuyorum ...evet uyku duzeninin olmamasi..cunku insan uyurken kilo veriyor...ikinci tabikide dedigin gibi gunun en onemlisi kahvalti...kesinlikle gecikmeden yapmalısın...ogunlerinde seker tatli hamur isleri ve tuz olmamali bence..spor cok onemli ..ben spor yapmazsam ,ne kadar az dikkatlide yesem, yok veremiyorum kilo..onun disinda bazi insanlar diyet yaparken yedikleri bazi seylwr vucudunda ters tepebiliyormus...mesela peynir yada sut urunleri ..yada et urunleri ...kisiden kisiye degisiyor tabii..metabolizmani yavaslatabiliyormus..bunun icin kan testi yapiyorlar sanirim...bide aksamlari gercekten hicbirsey yememelisin direk yaga donusebiliyor..simdilik aklima gelenler bunlar gelirse gene yazarim..bide fazla stres yapma olurmu...nasil olsa vereceksin o kilolari er yada gec...

Bugunku menumu yazayim hemen
Sabah 6 da sirkeli su 3 kayisi yesil cay bir bardak su
8 30 da 1 dilim peynir dereotu tere 4 zeytin 1 haslanmis yumurta sekersiz 1 bardak cay 2 dilim tam bugday ekmegi
10 11 arasi leslie 3 mil
11 de 2 ceviz bir mandalina
14 00 de da 5 yemek kasigi pirasa 4 yemek kasigi yogurt 1 dilim ekmek
16 da bir mandalina 200 ml sut bir cay bar sari leblebi
19 da 1 kepce tarhana corbasi 100 gr et bol.salata 1 tatli kasigi zeytinyag ile
20 de bir kupa yesil cay
21 de bir cay bardagi kefir 2 kayisi
3 litre suyumuda ictim
Yatmadan sirkeli suyumu icicem

Menun guzel ama nacizane diyetisyenimin dedigini soyluyorum et baklagil ile salata sebze ile yogurt tuket dedi.Taze fasulye ile yogurt yemen daha mi faydali acaba diye yazmak istedim

Menun guzel ama nacizane diyetisyenimin dedigini soyluyorum et baklagil ile salata sebze ile yogurt tuket dedi.Taze fasulye ile yogurt yemen daha mi faydali acaba diye yazmak istedim
E o zaman akşam taze fasulye ile yoğurt yedim oglende de tavuk ve salata var ama çok açtım fasulye de yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…