Canim öğün atlamamalisin kesinlikle... mesela bugün için az yemissin ama vücut kıtlık moduna giriyor az oluncada.. o yüzden kilo verilemeyebiliyor. Uyku tabiki çok önemli suyu ne kadar içiyorsun canımKizlar benim icin ne onerirsiniz ya ben ne yapmaliyim kg verme konusunda biraz benimle ilgilenin baski yapin sıkıstırın falanboyle degildim ben bi sisklinlik var neden bilmiyorum ;( acaba diyorum ben uykumu falan alamiyorum ya duzensiz uyku gec kahvalti falan yapiyodum ondan olabilir mi sizce bu yavas kg vermem benim yerimde baska birisi olsa simdiye cok kg vermisti ;(
Önerin için çoook sağol cnm.evde taze zencefil var.mutlaka deneyeceğimCanim gecmis olsun mide agrisina kesinlikle ve kesinlikle taze zencefil oneririm bi ara cok agriyordu o rahatlatti eger denersen taze zencefili al 2 parmak kalinliginda kesip 5 dk kaynat ve ic cok rahatlatacaktir emin ol
Canım benim hddefimde 60 olsun inşallahEvet guzellerim simdi artik tarti gunlerimiz PAZARTESI gunu olup cuma gunku kgnuz uzerinden hesaplama yapacagim bugun 26 aralik kg takibimiz bugunden basliyor yine o yuzden 26 ocak icin kg tahminlerinizi alayim lutfenbakalim kim inecek kim duracak ? @Kader456 sanirim artik bizimle degilsin ;( @fma108681 canim sanada basarilar dilerim cvp yazamamistim
Menunde sporda güzel canımMenüm
Sabh: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahv: 1 has yumurta 1 lokma peynir
3 zeytin
Ara: şekersiz kahve yeşil çay ve 1 avuç kuruyemiş(çekirdek ağırlıklı)
Öğle 13.30: 1 kase çorba,
1 kepçe taze fasulye
Tavuk göğüslü salata
Ara: Türk Kahvesi 1 tane çikoltlı Gofret
Aksam 18.30: 3 kaşık susuz taze Fas
4-5kasik yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz
2.5 litre su bitki çayları
SPOR: LESLİE 5 MILE (68 dk)
Yeşil çay baya etkili degilmi ödem atmada ben iki gündür icemedim bitmiş evde , ellerim yüzüm şiş gibi sankiKızlar sporumu yaptım yeşil çay içiyorum siz napiyorsunuz
Canım bende düşünmüyor değilim senide uzmiyim diye soramadım kilo verememen çok aklıma takıldıKizlar benim icin ne onerirsiniz ya ben ne yapmaliyim kg verme konusunda biraz benimle ilgilenin baski yapin sıkıstırın falanboyle degildim ben bi sisklinlik var neden bilmiyorum ;( acaba diyorum ben uykumu falan alamiyorum ya duzensiz uyku gec kahvalti falan yapiyodum ondan olabilir mi sizce bu yavas kg vermem benim yerimde baska birisi olsa simdiye cok kg vermisti ;(
Menü n gayet hafif ama biraz yeşillik olsa dahami iyi olurdu canımKizlar bugunku menum
Sabah 10 1 has yumurta kk peynir 2 dlm ekmek sekersiz cay 1 kup helva
Ara yok
Aksam 1 kase corba 3 adet icli kofte bi bardak ayran
Su1 lt
Spor yok simdilik
Kesinlikle çok etkili canımYeşil çay baya etkili degilmi ödem atmada ben iki gündür icemedim bitmiş evde , ellerim yüzüm şiş gibi sanki
Mrb cnm ..evett bugun kendime geldim..dun aksam esim dedi neden durgunsun bilmiyorum oyle iste falan dedim..oda bugun cikardi stresimi atiyim diye..bilirsin bizi en rahatlatan sey alisveris@selin01 nasılsın canım toparladinmi biraz ?
Ne desem bilemedim bak simdi :) 90 diyelim 11 kilo veririm heralde :)Bugunluk gonderme bakalim hafataya pazartesi gonderirsin hedefin nedir bir ay sonra icin?
Menun guzel ama nacizane diyetisyenimin dedigini soyluyorum et baklagil ile salata sebze ile yogurt tuket dedi.Taze fasulye ile yogurt yemen daha mi faydali acaba diye yazmak istedimMenüm
Sabh: ılık limonlu şu 2 kuru kayısı
Kahv: 1 has yumurta 1 lokma peynir
3 zeytin
Ara: şekersiz kahve yeşil çay ve 1 avuç kuruyemiş(çekirdek ağırlıklı)
Öğle 13.30: 1 kase çorba,
1 kepçe taze fasulye
Tavuk göğüslü salata
Ara: Türk Kahvesi 1 tane çikoltlı Gofret
Aksam 18.30: 3 kaşık susuz taze Fas
4-5kasik yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz
2.5 litre su bitki çayları
SPOR: LESLİE 5 MILE (68 dk)
Bir ayda miNe desem bilemedim bak simdi :) 90 diyelim 11 kilo veririm heralde :)
E o zaman akşam taze fasulye ile yoğurt yedimMenun guzel ama nacizane diyetisyenimin dedigini soyluyorum et baklagil ile salata sebze ile yogurt tuket dedi.Taze fasulye ile yogurt yemen daha mi faydali acaba diye yazmak istedim
15 gunde 5 300 verdim ona dayanarak soyluyorum daha azmi soylemeliydim acaba yeni basladigim icin metabolizmami olcemiyorum ki .Bir ayda miemin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?