Tmm cnm tsekkur ederim20 sase olmasi lazim 36 lira
Bende birsey sorayim internette bak bak kaf duman oldu bana dr vermedi ama ben yag yakimim hizlansin diye elma sirkeli balli su iciyorum sabah kalkinca aksam yatmadan ama ters bisi yaparda kilo yaparmi acaba hic bilmedigim bir sey bu bali da cok cok az koyuyorum korkudan nedir bu sirkeli su bana bir anlatsaniz :)Tmm cnm tsekkur ederim
Hiç bir işe yaramıyor benden demesi
Canım çok geçmiş olsun.Bugünkü menüm
Kahvaltı:
7.00 yarım muz
Sucuk, peynir
Domates,salatalık ,maydanoz
Öğlen:
13.00 bir avuç çiğ kuruyemiş
2biber dolması yoğurt
Ara:
17.00 2 mandalina
Akşam:
19.00 1tabak yoğurtlu ıspanak
2litre su
Bugünü baş ağrısıyla yorganın altında geçirdim.Halsiz,hareketsiz,moralsiz bir günün ardından 5mil leslie iyi geldi.
Bu çok iyiyimiş
Sağol canım.Bende yoğurdu pul biber limonlu denemiştim.tadıda güzel oluyorCanım çok geçmiş olsun.
Alış derim canım çok etkili adette ben kütük gibi siserim normalde bu sefer en az iki fincan içtim az oldu siskinligim.bak bir kaç gündür icemedim biraz da fazla mı yedim ne ellerim yine şiş balon gibi:)) bugün mutlaka alicam bende..Ben bi turlu icemiyorum.su meleti alissam iyi olur aslinda ;(
Ah o tatlı yokmu yemesek olmuyor işteYa canim ben gecn sene bu zmnlar dr a gittim neden diye sorarsan sofradn kalkinca yemkten sonra canm tatli cekiyordu ne insulin ne seker bisey cikmadi kadin bogazdan kaynaklaniyor diyetisyene yonlendirm dedi bnim sorunm bogaz birde regl duzensizligi var 2-3 ayda bir yani sogan kuru uyguluyorum suan bilmem ise yarar mi onun disinda bi problemm oldugunu dusunmuyorum canim ;(
Valla ben çok karıştırıyorum pulbiber nane sumak zencefil zerdeçal tarçınSağol canım.Bende yoğurdu pul biber limonlu denemiştim.tadıda güzel oluyor
Aynennn bende namazı kiliyim kayicamm simdiGünaydııııınnnayaktayım ama uyuma potansiyelim çok yüksek
Canım öncelikle çoookk teşekkür ederimPamik saç rengin güzel olmuş güle güle kullan canım . peki bu kadar boyamak saçını etkilemiyor mu sertlesmiyormu?Ben en son 2,5yil önce boyattim şimdide değişiklik istiyorum ama açmam gerekiyor önce hangi boyayı alsam tavsiyen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?