2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Tmm cnm tsekkur ederim
Bende birsey sorayim internette bak bak kaf duman oldu bana dr vermedi ama ben yag yakimim hizlansin diye elma sirkeli balli su iciyorum sabah kalkinca aksam yatmadan ama ters bisi yaparda kilo yaparmi acaba hic bilmedigim bir sey bu bali da cok cok az koyuyorum korkudan nedir bu sirkeli su bana bir anlatsaniz :)

İyi geceler hatunlar:)
Leslie 3mil ve şu 8 dakikalık video yaptım. Sesim çıkmazsa bilin ki videolar sorumludur
Şaka bi yana cidden yordu ölüyorum resmen.

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
7.00 yarım muz
Sucuk, peynir
Domates,salatalık ,maydanoz

Öğlen:
13.00 bir avuç çiğ kuruyemiş
2biber dolması yoğurt

Ara:
17.00 2 mandalina

Akşam:
19.00 1tabak yoğurtlu ıspanak

2litre su

Bugünü baş ağrısıyla yorganın altında geçirdim.Halsiz,hareketsiz,moralsiz bir günün ardından 5mil leslie iyi geldi.

Canım çok geçmiş olsun.

YAĞ YAKAN, ZAYIFLATAN SAĞLIKLI BİR KÜR-Amerika Tenneesse Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre yağsız yoğurt tek başına tüketildiğinde bile göbek yağlarının %81 ini eritiyor. Yoğurdun yanı sıra zencefilinyağ yakıcı özelliği olduğu, zerdeçalın vücuttaki ödemi attığı, hazmı kolaylaştırdığı ve hafızayı etkili bir şekilde güçlendirdiği, tarçının ise zayıflamada yardımcı olduğu araştırma sonucunda kanıtlanmıştır.

Bilginiz olsun kızlar.

Alıntı

Ben bi turlu icemiyorum.su meleti alissam iyi olur aslinda ;(
Alış derim canım çok etkili adette ben kütük gibi siserim normalde bu sefer en az iki fincan içtim az oldu siskinligim.bak bir kaç gündür icemedim biraz da fazla mı yedim ne ellerim yine şiş balon gibi:)) bugün mutlaka alicam bende..

Ah o tatlı yokmu yemesek olmuyor işte peki lahana suyunu duydunmu cok etkliymis oda Dr dan duymuştum tvde soğandan sonra onuda dene istersen

Canım öncelikle çoookk teşekkür ederim benim saçım kalın telli palette açıcı ile 2,3 kez açtım hafif yıpranma var çok az palette hiç yıpratmıyor ama ben hem 2-3 kez açtım hemde 2 haftada bir açık sarı platin sarı boyadım ona rağmen çok az yıprandı kuaförde yapsaydım kel kalmıştım saçlarına bağlı biraz. Şu an rengin ne birde ten rengin ne ona uygun seçmen lazım rengi. Kızıl bana sarıdan daha iyi duruyor mesela açık sarı gitmiyor bana ama açık küllü kumral daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…