Süper bir menü olmuş canımBugunku menumu yazayim hemen
Sabah 6 da sirkeli su 3 kayisi yesil cay bir bardak su
8 30 da 1 dilim peynir dereotu tere 4 zeytin 1 haslanmis yumurta sekersiz 1 bardak cay 2 dilim tam bugday ekmegi
10 11 arasi leslie 3 mil
11 de 2 ceviz bir mandalina
14 00 de da 5 yemek kasigi pirasa 4 yemek kasigi yogurt 1 dilim ekmek
16 da bir mandalina 200 ml sut bir cay bar sari leblebi
19 da 1 kepce tarhana corbasi 100 gr et bol.salata 1 tatli kasigi zeytinyag ile
20 de bir kupa yesil cay
21 de bir cay bardagi kefir 2 kayisi
3 litre suyumuda ictim
Yatmadan sirkeli suyumu icicem
15 gün önceki ilk baslaman miydi diyete canım. Eğer öyle ise onun içinde ödem de vardır. Yani bir ayda 11 kilo çok geldi sağlıklı verdikten sonra no problem canım15 gunde 5 300 verdim ona dayanarak soyluyorum daha azmi soylemeliydim acaba yeni basladigim icin metabolizmami olcemiyorum ki .
E o zaman akşam taze fasulye ile yoğurt yedimoglende de tavuk ve salata var ama çok açtım fasulye de yedim :)
Ah o acikmalar basimiza dert degilmi zaten :) yeme cnm ama salata tavuk yeterdi sana oglen icin :) sebze ile yogurt ye sadece baklagil etle salata :)E o zaman akşam taze fasulye ile yoğurt yedimoglende de tavuk ve salata var ama çok açtım fasulye de yedim :)
Tesekkur ederjm cnm evet diyetisyenim verdi sebze baklagil ben kendim karar veriyorum ama dogru gidiyor sanirimSüper bir menü olmuş canımsanırım diyetisyeninin verdiği menu bu afiyet olsun.
Evet dr da sasirmisti zaten ne yaptin den diye 1 kg yagdan digerleri toksin sanirim yeni olunca cozemiyorum iste kendimi maalesef15 gün önceki ilk baslaman miydi diyete canım. Eğer öyle ise onun içinde ödem de vardır. Yani bir ayda 11 kilo çok geldi sağlıklı verdikten sonra no problem canım
Çok doğru diyorsun canım zaten etle yoğurt demir i azaltıyor. Kulağıma küpe olsunAh o acikmalar basimiza dert degilmi zaten :) yeme cnm ama salata tavuk yeterdi sana oglen icin :) sebze ile yogurt ye sadece baklagil etle salata :)
Buarada canım diyetisyenin özel verdiği veya söylediği şeyleri paylaşır misin bizimle. Bazen meto hızlandıran şeyler söylüyorlar.Tesekkur ederjm cnm evet diyetisyenim verdi sebze baklagil ben kendim karar veriyorum ama dogru gidiyor sanirim
Evet kesinlikle canım yavaş ve sağlıklı vermek her zaman daha iyidir. 10 kilo kadar verdim ve daha almadım çok şükür. Yaklaşık 6 aydır almadım. Gerisini Vermememin nedeni ise yaptığım kaçamaklarO zaman 5 kilo diyelim 1 ayda :) bence bu daha mantikli degilmi
Az olmuş canım miden ağrıyor diye sanırım.. çok geçmiş olsun..Akşam dışarı çıkacağım için bgünkü menümü şimdiden paylaşıyorum.
Dün gece mide ağrım oldu hala devam ediyor fazla birşey yemedim aslında
Kahvaltı:1 haş yum. 1 silor salatalık 1 parça beyaz peynir 5 zeytin çay
Öğlen:1 kase tavuk suyu çorba 2 kaşık salata
Akşam:haşlanmış tavuk (çorbadan artan)1 bardak ayran 5tane fındık
2 lt su.sabah 30dk egzersiz.okulda 2 fincan rezene çayı
Akşamda sadece çay içerim
Afiyet olsun canım. Canim o ara çok.uzun olmuş keşke ara yapsaydin. Birde sabahları ılık limonlu 1 çay kaşığı ballı şu icmeni öneririm. Kahvaltıya kadar olan sürede metabolizmayı çalıştırıyor. Yanına da iki kayısı oh missKizlar bugunku menum
Sabah 10 1 has yumurta kk peynir 2 dlm ekmek sekersiz cay 1 kup helva
Ara yok
Aksam 1 kase corba 3 adet icli kofte bi bardak ayran
Su1 lt
Spor yok simdilik
Afiyet olsun canım. Canim cok olmuş be yaa :) pilav yedin madem ekmek niye yedinBende menümu psylasiyim pekte iç açıcı değil ama
Sabah 12:00
1.5haslama yumurta, 2dilim peynir,5,6zeytin,bir dilim tereyağlı ekmek,3 dilim(küçük) helva ,az şekerli ıhlamur.
Öğle16:00
Bir kase tarhana çorbası, yarım tabak patates yemeği,bir tabak erişte,bir dilim üzümlü kek.
Akşam 20:00
Bir kase mercimek çorbası, yarım tabak bezelye yemeği, bir tabak bulgur pilavı, turşu,bir dilim ekmek.
Türk kahvesi 28gr lik bitter çikolata
Yarım mandalina (oğlanın kalanı)
Su bir litre den az
Spor 100ip
Sevindim iyi olmanaMrb cnm ..evett bugun kendime geldim..dun aksam esim dedi neden durgunsun bilmiyorum oyle iste falan dedim..oda bugun cikardi stresimi atiyim diye..bilirsin bizi en rahatlatan sey alisverisbende genelde spor yaparken giyebilecegim biseyler aldim.. simdi kafam yerine geldi..cocuklar beni cok yordugunda iste oyle oluyorum..
Bu arada menunun masallahi varr haaa... oglen yemegin ozelliklee..
Canim onerin icin tesekkur ederim sbah iki bardak limonlu su icmistim ve kahvaltimda yesillik vardi yazmayi unutmusumAz olmuş canım miden ağrıyor diye sanırım.. çok geçmiş olsun..
Afiyet olsun canım. Canim o ara çok.uzun olmuş keşke ara yapsaydin. Birde sabahları ılık limonlu 1 çay kaşığı ballı şu icmeni öneririm. Kahvaltıya kadar olan sürede metabolizmayı çalıştırıyor. Yanına da iki kayısı oh miss
Afiyet olsun canım. Canim cok olmuş be yaa :) pilav yedin madem ekmek niye yedinBazen bana da oluyor ama misal geçen hafta dünya yesem doymuyirdum sanki
Evet haklısın ekmek yememeliydim ama bende anlamadım ekmeği ağzıma surmezken hatta pilavı sayılı kaşık yerken kıtlıktan çıkmış gibi oldum buaraAz olmuş canım miden ağrıyor diye sanırım.. çok geçmiş olsun..
Afiyet olsun canım. Canim o ara çok.uzun olmuş keşke ara yapsaydin. Birde sabahları ılık limonlu 1 çay kaşığı ballı şu icmeni öneririm. Kahvaltıya kadar olan sürede metabolizmayı çalıştırıyor. Yanına da iki kayısı oh miss
Afiyet olsun canım. Canim cok olmuş be yaa :) pilav yedin madem ekmek niye yedinBazen bana da oluyor ama misal geçen hafta dünya yesem doymuyirdum sanki
Ayda 5 kgcok iyi keske bende verebilsem 4 aya biseyim kalmazO zaman 5 kilo diyelim 1 ayda :) bence bu daha mantikli degilmi
11 kg mu 5 kg mu ? Iyi bakalim insallah verirsin canim benim yaNe desem bilemedim bak simdi :) 90 diyelim 11 kilo veririm heralde :)
Menu super canim afiyet olsunBugunku menumu yazayim hemen
Sabah 6 da sirkeli su 3 kayisi yesil cay bir bardak su
8 30 da 1 dilim peynir dereotu tere 4 zeytin 1 haslanmis yumurta sekersiz 1 bardak cay 2 dilim tam bugday ekmegi
10 11 arasi leslie 3 mil
11 de 2 ceviz bir mandalina
14 00 de da 5 yemek kasigi pirasa 4 yemek kasigi yogurt 1 dilim ekmek
16 da bir mandalina 200 ml sut bir cay bar sari leblebi
19 da 1 kepce tarhana corbasi 100 gr et bol.salata 1 tatli kasigi zeytinyag ile
20 de bir kupa yesil cay
21 de bir cay bardagi kefir 2 kayisi
3 litre suyumuda ictim
Yatmadan sirkeli suyumu icicem
Inanin cok istiyorum ama sabrim tasti artik hele bu ayda 5 -6 kg verenleri duyunca kendi adima uzuluyorum ben 2 ye 3 e raziyim bu nasil bi meto anlamdim ben iki gr cikolata yesek hemn aliriz 1 saat spor yapsak 2 gr yag yakarizMislisse iyi aksamlar cnm..cok kilo verememen ile ilgili ne soyleyebilirim diye dusunuyorum dusunuyorum ...evet uyku duzeninin olmamasi..cunku insan uyurken kilo veriyor...ikinci tabikide dedigin gibi gunun en onemlisi kahvalti...kesinlikle gecikmeden yapmalısın...ogunlerinde seker tatli hamur isleri ve tuz olmamali bence..spor cok onemli ..ben spor yapmazsam ,ne kadar az dikkatlide yesem, yok veremiyorum kilo..onun disinda bazi insanlar diyet yaparken yedikleri bazi seylwr vucudunda ters tepebiliyormus...mesela peynir yada sut urunleri ..yada et urunleri ...kisiden kisiye degisiyor tabii..metabolizmani yavaslatabiliyormus..bunun icin kan testi yapiyorlar sanirim...bide aksamlari gercekten hicbirsey yememelisin direk yaga donusebiliyor..simdilik aklima gelenler bunlar gelirse gene yazarim..bide fazla stres yapma olurmu...nasil olsa vereceksin o kilolari er yada gec...
Tabiiki paylasirim detoks suyu verdi mesela 3 litre suya aksamdan bir yesil elma 4 e böl bir limon 4 e böl 3 cubut tarcin atiyosun sabah su niyetine onu iciyosun idrarla attiriyo ama cok gidiyosun iste mesela kefir dedi hergun istiyorum birde icine nbl probiyotik gold her aksam karistirip ic dedi haslanmis yumurta hergun istiyorum dedi gittikce eklendikce yazarim zatenÇok doğru diyorsun canım zaten etle yoğurt demir i azaltıyor. Kulağıma küpe olsun
Buarada canım diyetisyenin özel verdiği veya söylediği şeyleri paylaşır misin bizimle. Bazen meto hızlandıran şeyler söylüyorlar.
Benim kadar tatli yiyen olmasinInanin cok istiyorum ama sabrim tasti artik hele bu ayda 5 -6 kg verenleri duyunca kendi adima uzuluyorum ben 2 ye 3 e raziyim bu nasil bi meto anlamdim ben iki gr cikolata yesek hemn aliriz 1 saat spor yapsak 2 gr yag yakarizbunu pes etme gibi algilamayin sadece motivem dustu sen nasilve ne kadar surede indin 80 li kgdan bu kgya bidaha anlatirmisin ya zahmet olmazsa isik olsun bana tatli krislerini nasil atlattin mesela ne yaptin ?
Bugnlerde az iciyorum acikcasi ;( uyku cok onemli biliyorum o yuzden uyku duzenmizi yoluna koymaliyim cunku yeri geliyor sabah 5 te yatiyoruz dusunebiliyomsnuz gece aciktigim zmn yumurta haslayip yedigimi biliyorum acliktan ! Bugun ara yapmak istemedim canm istemedi cunku yapmaliydim biliyorum diyetisyene mi gitsem diye dusunuyorum onada esim izin vermez cunku 1 kere gittim 2.haftasinda biraktim lsteye zamaninda uyamiyorum diye offff offfff !!!!Canim öğün atlamamalisin kesinlikle... mesela bugün için az yemissin ama vücut kıtlık moduna giriyor az oluncada.. o yüzden kilo verilemeyebiliyor. Uyku tabiki çok önemli suyu ne kadar içiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?