2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Süper bir menü olmuş canım sanırım diyetisyeninin verdiği menu bu afiyet olsun.

15 gunde 5 300 verdim ona dayanarak soyluyorum daha azmi soylemeliydim acaba yeni basladigim icin metabolizmami olcemiyorum ki .
15 gün önceki ilk baslaman miydi diyete canım. Eğer öyle ise onun içinde ödem de vardır. Yani bir ayda 11 kilo çok geldi sağlıklı verdikten sonra no problem canım

E o zaman akşam taze fasulye ile yoğurt yedim oglende de tavuk ve salata var ama çok açtım fasulye de yedim :)
E o zaman akşam taze fasulye ile yoğurt yedim oglende de tavuk ve salata var ama çok açtım fasulye de yedim :)
Ah o acikmalar basimiza dert degilmi zaten :) yeme cnm ama salata tavuk yeterdi sana oglen icin :) sebze ile yogurt ye sadece baklagil etle salata :)

15 gün önceki ilk baslaman miydi diyete canım. Eğer öyle ise onun içinde ödem de vardır. Yani bir ayda 11 kilo çok geldi sağlıklı verdikten sonra no problem canım
Evet dr da sasirmisti zaten ne yaptin den diye 1 kg yagdan digerleri toksin sanirim yeni olunca cozemiyorum iste kendimi maalesef

Ah o acikmalar basimiza dert degilmi zaten :) yeme cnm ama salata tavuk yeterdi sana oglen icin :) sebze ile yogurt ye sadece baklagil etle salata :)
Çok doğru diyorsun canım zaten etle yoğurt demir i azaltıyor. Kulağıma küpe olsun
Tesekkur ederjm cnm evet diyetisyenim verdi sebze baklagil ben kendim karar veriyorum ama dogru gidiyor sanirim
Buarada canım diyetisyenin özel verdiği veya söylediği şeyleri paylaşır misin bizimle. Bazen meto hızlandıran şeyler söylüyorlar.

O zaman 5 kilo diyelim 1 ayda :) bence bu daha mantikli degilmi
Evet kesinlikle canım yavaş ve sağlıklı vermek her zaman daha iyidir. 10 kilo kadar verdim ve daha almadım çok şükür. Yaklaşık 6 aydır almadım. Gerisini Vermememin nedeni ise yaptığım kaçamaklar

Az olmuş canım miden ağrıyor diye sanırım.. çok geçmiş olsun..
Kizlar bugunku menum

Sabah 10 1 has yumurta kk peynir 2 dlm ekmek sekersiz cay 1 kup helva

Ara yok

Aksam 1 kase corba 3 adet icli kofte bi bardak ayran

Su1 lt

Spor yok simdilik
Afiyet olsun canım. Canim o ara çok.uzun olmuş keşke ara yapsaydin. Birde sabahları ılık limonlu 1 çay kaşığı ballı şu icmeni öneririm. Kahvaltıya kadar olan sürede metabolizmayı çalıştırıyor. Yanına da iki kayısı oh miss
Afiyet olsun canım. Canim cok olmuş be yaa :) pilav yedin madem ekmek niye yedin Bazen bana da oluyor ama misal geçen hafta dünya yesem doymuyirdum sanki

Sevindim iyi olmanaevet alışveriş biz bayanlari çok rahat latiyor bende 38bedeni bekliyorum alışveriş için hee öğle yemeği ne gelince sohbetteydim bence kararında ama diğer öğünlerde eklenince sınırı aştı

Canim onerin icin tesekkur ederim sbah iki bardak limonlu su icmistim ve kahvaltimda yesillik vardi yazmayi unutmusum

Evet haklısın ekmek yememeliydim ama bende anlamadım ekmeği ağzıma surmezken hatta pilavı sayılı kaşık yerken kıtlıktan çıkmış gibi oldum buarasanirim psikoloji k sürekli kısıtlı yiyince bir yerden sonra daha fazla saldırıliyor malesefyinede iyi hissediyorum 4kilo verdim bir ayda mutluyum

Menu super canim afiyet olsun

Inanin cok istiyorum ama sabrim tasti artik hele bu ayda 5 -6 kg verenleri duyunca kendi adima uzuluyorum ben 2 ye 3 e raziyim bu nasil bi meto anlamdim ben iki gr cikolata yesek hemn aliriz 1 saat spor yapsak 2 gr yag yakariz bunu pes etme gibi algilamayin sadece motivem dustu sen nasilve ne kadar surede indin 80 li kgdan bu kgya bidaha anlatirmisin ya zahmet olmazsa isik olsun bana tatli krislerini nasil atlattin mesela ne yaptin ?

Tabiiki paylasirim detoks suyu verdi mesela 3 litre suya aksamdan bir yesil elma 4 e böl bir limon 4 e böl 3 cubut tarcin atiyosun sabah su niyetine onu iciyosun idrarla attiriyo ama cok gidiyosun iste mesela kefir dedi hergun istiyorum birde icine nbl probiyotik gold her aksam karistirip ic dedi haslanmis yumurta hergun istiyorum dedi gittikce eklendikce yazarim zaten

Benim kadar tatli yiyen olmasin ama simdi aklima dahi gelmiyor tarcin ve hurma super ikili oldu benim icin aksam yada sabah 2 hurma ye tarcin zaten ictigin suda yesil cayda tarcinli limonlu :)

Canim öğün atlamamalisin kesinlikle... mesela bugün için az yemissin ama vücut kıtlık moduna giriyor az oluncada.. o yüzden kilo verilemeyebiliyor. Uyku tabiki çok önemli suyu ne kadar içiyorsun canım
Bugnlerde az iciyorum acikcasi ;( uyku cok onemli biliyorum o yuzden uyku duzenmizi yoluna koymaliyim cunku yeri geliyor sabah 5 te yatiyoruz dusunebiliyomsnuz gece aciktigim zmn yumurta haslayip yedigimi biliyorum acliktan ! Bugun ara yapmak istemedim canm istemedi cunku yapmaliydim biliyorum diyetisyene mi gitsem diye dusunuyorum onada esim izin vermez cunku 1 kere gittim 2.haftasinda biraktim lsteye zamaninda uyamiyorum diye offff offfff !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…