2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kizlar suan icimde bi fil var sanki acliktan oluyorum resmen
Canım benim git kendine salatalık marul al. acıktıkca kemirmeye başla. istediğin kadar ye. Su iç yanında. Şişir mideni.
Tatlı krizini geçirmek istiyorsan 1 parça bitter çikolata. Ama gerçekten 1 parça. Aç karnına değil ama neredeyse tokken ye.
Acıktıkça git sebze kemir. İnan sonra sonra istememeye başlıyorsun. Yada yok ben krize giriyorum diyorsan benim gibi sadece haftasonu gün seç. O gün ye. Geri kalan günler ağzına kesinlikle zararlı birşey sokma.

Sağol canım.Bende yoğurdu pul biber limonlu denemiştim.tadıda güzel oluyor
Ben yogurdun icine aci pul biberi attim az daha oluyordum ...o kadar cok atmisim ki icine pul biberini ...bogazima bi yapisti oksur allah oksur gozlerim kan canagi oldu ..su ictim ictim yokk ..esim en sonunda agzima ekmegi bi soktu al sunu ye zayiflicam ayagina gebericen dedi..ekmek aldi bogazimdakileri...bi daha tobe yememmm..

Seninki fena olmuş canım.Ben 1çay kaşığı koyuyorum.Tadı güzeldi.yatmadan açlık hissini de bastırıyor.Bazen tekrar başlasam mı diye düşünüyorum.

Kizlar suan icimde bi fil var sanki acliktan oluyorum resmen
Orta boy bi tabak sec kendine cnm..icinede peynirini zeytinini dom.salataligini yumurtani 1 dilim ekmegini ve sekersiz cayini yada yesil cayini al o sekilde ye ..ilk once gozumuzu doyurmamiz lazim..ben oyle yapiyorum..kucuk bir tabagim var ona ne koysam o kadar cok duruyorki nerdeyse onu bile bitiremicegim oluyor...psikolojik olarak beynimizle oyun oynamis oluyoruz cnm..

Oyle yaptim canim ben kahvaltida ozellikle roka ve maydonozu cok severim onlari tuketiyorum salatalik falan domatesi sevmiyorum bu mevsimde ceri bile olsa tadini alamiyorum yani ama sekersiz cay iciyorum artik her ne kadar keyif cayi yapamasam da en azindan zararli icmemis oluyorum birde tatli bile yemedim sabah ama durun ben bise soylemeyi unuttum dun bi dilim pasta yemistim

@Mislissemm Kalori takibi yapmanı tavsiye ederim. Gerçekten çok işe yarıyor. İhtiyacın olan kaloriyi hesapla vermen için ne kadar yemelisin onu da hesapla bak nasıl verecen.
Ya bi ara basladim sonra sıkıldım dusun yani anca burdaki mesajlara bakabiliyorum nette

Kahvaltimi yaptim canim cok severim marulu ve salataligi aldim zaten bol bol yiyoruz kizm ve ben esimde cok seviyor meyve niyetine yiyoruz salataligi yani birde aksam hic meyve yemek gelmiyor artik icimden aslinda iyi bisey dimi?

Tebrik ederim tekrardan cok iyi bi basari valla ama onu yapamiyorum iste ya tatliyi kesemiyorum hadi hamur isini cok tuketmiyorum allah var gormuyosunuz bile listemde ekstrem bi durum olmadikca dimi? Ama su tatli istegim yani bak 2 gun yemesem 3.gun muhakkak inadina serbetli tatli istiyo bilmem cikolata bilmem ne !! Artik cok sıkıldım neddn bu kadar zor iradeye sahip olamamk ya evet istiyorum zayiflamayi hem de cok ama evde cikonun varligini bilmek bile yetiyo birde mesela esim aliyo diyorum ki sakla onlari bazen oluyor ki 3 gun onlarin varligini unutuyorum ama bazi gun geliyor ki cildiriyorum ozellikle git al gel diyorum dusun yani eminim sizede oluyodur boyle ;(

Mislisse bak benim De donem donem tatli ihtiyacım olurdu ki ben bu ihtiyacı daha çok ekmekle giderirdim. Sonra hayatıma Türk Kahvesi bitter ve kuru meyveleri soktum. Atıştırm isteği duyduğum anda çay fincaninda Türk Kahvesi yapıyorum içine de abartmadan şeker atıyorum şekersiz kıvamda oluyor düşün yanına da ya kuru kayısı ya hurma ya da 2 dilim bitter yiyorum ve inan atıştırma isteğim tatlı isteğim hepsi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…