Canım benim git kendine salatalık marul al. acıktıkca kemirmeye başla. istediğin kadar ye. Su iç yanında. Şişir mideni.Kizlar suan icimde bi fil var sanki acliktan oluyorum resmen
Supersin canimmm...tamgaz devammmİyi geceler hatunlar:)
Leslie 3mil ve şu 8 dakikalık video yaptım. Sesim çıkmazsa bilin ki videolar sorumludur
Şaka bi yana cidden yordu ölüyorum resmen.
Ben yogurdun icine aci pul biberi attim az daha oluyordum ...o kadar cok atmisim ki icine pul biberini ...bogazima bi yapisti oksur allah oksur gozlerim kan canagi oldu ..su ictim ictim yokk ..esim en sonunda agzima ekmegi bi soktu al sunu ye zayiflicam ayagina gebericen dedi..ekmek aldi bogazimdakileri...bi daha tobe yememmm..Sağol canım.Bende yoğurdu pul biber limonlu denemiştim.tadıda güzel oluyor
Gunaydin grubumuzun en cilginGünaydın saçları ipeksi hanımlar,
Günaydın straplez cesaretli kadınlar,
Günaydıınnnn hepimize...
Seninki fena olmuş canım.Ben 1çay kaşığı koyuyorum.Tadı güzeldi.yatmadan açlık hissini de bastırıyor.Bazen tekrar başlasam mı diye düşünüyorum.Ben yogurdun icine aci pul biberi attim az daha oluyordum ...o kadar cok atmisim ki icine pul biberini ...bogazima bi yapisti oksur allah oksur gozlerim kan canagi oldu ..su ictim ictim yokk ..esim en sonunda agzima ekmegi bi soktu al sunu ye zayiflicam ayagina gebericen dedi..ekmek aldi bogazimdakileri...bi daha tobe yememmm..
Orta boy bi tabak sec kendine cnm..icinede peynirini zeytinini dom.salataligini yumurtani 1 dilim ekmegini ve sekersiz cayini yada yesil cayini al o sekilde ye ..ilk once gozumuzu doyurmamiz lazim..ben oyle yapiyorum..kucuk bir tabagim var ona ne koysam o kadar cok duruyorki nerdeyse onu bile bitiremicegim oluyor...psikolojik olarak beynimizle oyun oynamis oluyoruz cnm..Kizlar suan icimde bi fil var sanki acliktan oluyorum resmen
Oyle yaptim canim ben kahvaltida ozellikle roka ve maydonozu cok severim onlari tuketiyorum salatalik falan domatesi sevmiyorum bu mevsimde ceri bile olsa tadini alamiyorum yaniOrta boy bi tabak sec kendine cnm..icinede peynirini zeytinini dom.salataligini yumurtani 1 dilim ekmegini ve sekersiz cayini yada yesil cayini al o sekilde ye ..ilk once gozumuzu doyurmamiz lazim..ben oyle yapiyorum..kucuk bir tabagim var ona ne koysam o kadar cok duruyorki nerdeyse onu bile bitiremicegim oluyor...psikolojik olarak beynimizle oyun oynamis oluyoruz cnm..
Ne diyir izyelemedim ben ;(Kızlar beyaz TV de burçlara göre ve kan gruplarına göre beslenme ve diyet anlatıyor
Ya bi ara basladim sonra sıkıldım dusun yani anca burdaki mesajlara bakabiliyorum nette@Mislissemm Kalori takibi yapmanı tavsiye ederim. Gerçekten çok işe yarıyor. İhtiyacın olan kaloriyi hesapla vermen için ne kadar yemelisin onu da hesapla bak nasıl verecen.
Tamam canım.bugün yapacağımB
Bu arada dedigim kadar zencefili 1 su bardagi suda kaynamaya baslayan suda 5 dk kadar kaynatiyosun
Kahvaltimi yaptim canim cok severim marulu ve salataligi aldim zaten bol bol yiyoruz kizm ve ben esimde cok seviyor meyve niyetine yiyoruz salataligi yaniCanım benim git kendine salatalık marul al. acıktıkca kemirmeye başla. istediğin kadar ye. Su iç yanında. Şişir mideni.
Tatlı krizini geçirmek istiyorsan 1 parça bitter çikolata. Ama gerçekten 1 parça. Aç karnına değil ama neredeyse tokken ye.
Acıktıkça git sebze kemir. İnan sonra sonra istememeye başlıyorsun. Yada yok ben krize giriyorum diyorsan benim gibi sadece haftasonu gün seç. O gün ye. Geri kalan günler ağzına kesinlikle zararlı birşey sokma.
Tebrik ederim tekrardan cok iyi bi basari vallaGunaydin canim ..
Benim kilo maceram soyle oldu..ilk ogluma hamile kalmadan once 59 60 lardaydim..hamilelikte 85 i gordum..midemde bulanmadigi icin habire yedim yedim..dogumdan sonra hala 80 lerdeydim...sonra yine yemege devam edip 83 84 u gordum. Esimin beni gaza getirmesiyle yaklasik 6 yada 7 ay kadar surede 59 u gordum..ne yaptim..aslinda hamur islerini sekeri abur cuburu gece yemelerini ve disardan hazir yemegi kestim..ama beyin olarak kendimi cok iyi hazirlamistim hirsliydim yani..bide spor tabii en agirlik platesti..spor cok onemli..sonra ikinci ogluma kadar kilo almadim..ikinci hamileliktede 80 i gordum..ama bu hamilelikten sonra kendi kendine 72 lere indim..iste simdi bi kac ay once basladim..bi basladim bi biraktim oyle oyle 68 e geldim ..sonra senin grubu gordum ve burda devam ediyorum canim..ama hirs yap vericem de verirsin pes etme..muhakkak arada pes ediyoruz ama hemen toparlayip kendimizi yola devam edersek basaririz arkadasim...
Tmm cnm kolay gelsingünaydın hanımlar
Mislisse canım bana pazartesiye kadar izin verirmisin? çok yoğunum girip okuyamıyorum bile artık
Iyi bakalim o zman hadin beraber baslayalim kiz yeniden biraz dagitmistim toparlanma vaktiHoşbuldum canım...
Adet olmuyordum misafirlerim vardı günüde atlattım bunlar omzumda yük gibiydi diyete adapte olamıyordum şimdi kendimi çok rahat hissediyorum....
Agriyormu hala ?Tamam canım.bugün yapacağım
Neredeyse geçti cnm.ama yine de hafif bir yanma hissediyorum.bakalım zencefil iyi gelir inşAgriyormu hala ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?