2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Tamm cnm soz yapicam spor birde senin su gonderdigin leslie vardiya onu indiremiyorum genelde youtube dan indiiriyorum ben ona alisigim sen bunu indirdin mi yoksa netten mi yapiyosun ?

canım 1 tane yedim ortaya koydum çiklatayı benden baya uzak. bitmiş bile olabilir valla. detoks suyu bir işe yarıyormu çok güzel soru. inan bilmiyorum. şimdiye kadar 1.5 gün içmedim. sürekli içiyorum 5-6 gündür. ama anlamadım gene kilo almaya başladım. sanırım erken hasta olucam. çok saçma.

Kızlaarrrrrr bu gün oğluşumun Doğum günü .
Rabbime şükürler olsun ki onu bana vermiş. Akşama kocaamannn bir dilim pasta yicim
Ye canım hakkındır yarında benim oğlumun Doğum günü 3yaşında olacak artık bende ona 6kişilik örümcek adam pastası yaptırtıyorum...
Nice sağlıklı mutlu seneler diliyorum oğluna canım....

Ben menü bile paylaşmıyorum düşün artık....
Of çok geç olmadan toparlanalım kızlar...
Nazcim kendimize gelmeliyiz hadi canm benim bugun leslie yapalim olur mu? Ve biraz daha dikkat ikimiz de biraz daha dikkatli olmaliyiz kg muz cok cunku hadi subata varmadan en az 77 en cok 75 olalim hadi canim benim

3 ocaktami seninki de hayirli yillar olsun insallah....

Tamm cnm soz yapicam spor birde senin su gonderdigin leslie vardiya onu indiremiyorum genelde youtube dan indiiriyorum ben ona alisigim sen bunu indirdin mi yoksa netten mi yapiyosun ?
Netten yapıyorum canım ama youtubeda yok. Arama motoruna leslie 3 mile dailymation yazıyorum. Sonra videolar bölümünde 56 dakikalık olan 3 mile videosu

Ben devit3 ampul kullanıyorum Benimde hep düşük d vitaminim gerçekten bel bölgem yağlıdır benimde...
aile hekimine danış yinede canım...

Tesekkur ederim canim benm deniycem insallah evde yok alayim da ondan birde yulaf kepegi her markette bulunur mu?

Oyle olmasini temenni ediyorum ama gozu onu gormeyecek kadar kör malesef yapcak bisey yok benim merak ettigim enayi yerine koyan kisinin sonu ile enayi yerine konulanin sonu ne olur ?

Oyle olmasini temenni ediyorum ama gozu onu gormeyecek kadar kör malesef yapcak bisey yok benim merak ettigim enayi yerine koyan kisinin sonu ile enayi yerine konulanin sonu ne olur ?
Enayi yerine koyanlara hiçbir şey olmuyor onlar bu durumlara alışık oldukları için. Hee ama ilahi adalet hariç enayi yerine konulan ise eğer buldurumu fark ederse ömür boyu kendine bir tecrübe ve yara kazandırmış olur ;(

Ayy ne guzel rabbim saglikli mutlu huzurlu bir omur nasip etsin insallah....Pastayi sen mi yapiyosun hazir mi?
Yok canım dayısı fotolu yaptırmak istedi atarım akşama. Havaalanında elinde şeker yerken fotoğrafı vardı çok tatlı çıkmıştı onu koydurmak istedi karışmadım ben de ilk defa burada yapacağım çünkü geçen sene maraşdaydım o nasıl isterse öyle olsun dedim.
Pamik iyiki dogmus yavrusun Rabbim SAĞLIKLI ve hayirlarla dolu omur versin
Âmin inşallah cümlemizin evlatlarına.
Rabbim bütün evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Benimkine de dayısı fotoğraflı yaptıracakmış bakalım akşam göreceğiz.
sen bi kızıl yap bence, o zaman sarının esamesi okunuyor mu
Hehehe kesinlikle K kecigibi çok haklı sen kızılı yap bakalım ne oluyor
Heee kızıl yapsam okunmicekmi dersin ne demişler sarisinin adı esmerin tadı bu erkekler ağzının tadını bilmiyo yahu

Bak benim gibi kızıl yap kızıl bak gör ne oluyor sonra

Ben menü bile paylaşmıyorum düşün artık....
Of çok geç olmadan toparlanalım kızlar...
Bencede toparlanmayı yarına bile birakmamaliyiz canım . Dün gece fena dağıttım oğlan 3te uyudu bende kurabiye yedim hem kaç tanesonra da kalktım 15dk spor yaptım yeşil çay içtim gecenin üçünde bir kilo artidayim tambugun cezaliyim çok hafif yemeyi planlıyorum inşallah

Ne oluyo kizzz valla çocuk olmasinda ne olursa olsunbuarada oğlunun doğum günü kutlu olsun canım Allah nice sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…