2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Afiyet olsun canım bence bu menu ile toparlamissin
Sıfır hatalı çok güzel menu afiyet olsun
Masalah cnm bendeki spor istegi sana gecmis rabbim daim etsin insallah
Senin aşk da yakında depreşir canım
Hımm uyarıyı dikkate alamamış bence verir Rabbim tabiki... ama söyle de bir durum var karşısındaki kişiyi tanıdığı zaman büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak
Canim sadece suya takıldım yoksa menun gayet hafif ve güzel

Guuunaydinnnnn :) sabah kahvaltisi yapilir... Gününüz güzel gecsinnnn.Bir de kizlar pazi saricam ben bugun onu et diye yemeliyim dimi kiymali yapicam ama benim yediklerime pirinc koymicam pazi da sebze ya yaninda salatami yesem yogurtmu karar veremedim et salata sebze yogurt dedi ya dr ne yapsam acep

Gunaydin cnm bak o zaman sana loreal in evde yapilan ombre seti var..senin sacina hangisi giderse satici orda sana yardimci olur ..20 tl fiyati..nasil yapilacagi yaziyor..sana resim atarim ..guzel isiltilar veriyor saca ..saci komple acmadan krepe yapilarak oluyor...ama dogal saclarin varmis superr...eger kuafore 100 tl gibi bir ucret oderim dersen cok guzel siyah saca cok guzel renk gecisleri yapar .

Canım beyaz tenliysen hepsi gider diye düşünüyorum. Ayrıca açıcı 1 paket yeter benimki de aynı boyda. Hiç yakmıyo gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. He birde selinin dediğini kullanmadım ama o da sana yakışır bence. Değişiklik iyidir motive olursun kendini yenilenmiş hissedersen.

Ben olsam söyle yapardım içine kıyma az bulgur soğan maydanoz koyardim kiymasi çok işe salata ile. Kiymasi daha az ise yoğurt ile yerdım

Günaydın güzel hanımlar
Ben bugun kar tatili nedeni ile evdeyim Mislisse yulaf ezmeli omlet yaptım sana da fikir olsun. Iki.kaşık yulaf ezmesi kk peynir yarım çay bardağı süt iki yumurta ve maydanoz ile güzelce karıştırıp omlet yaptım. Ama eger yulaf kepegin varsa daha güzel olur

Ben olsam söyle yapardım içine kıyma az bulgur soğan maydanoz koyardim kiymasi çok işe salata ile. Kiymasi daha az ise yoğurt ile yerdım
Mantikli ama dr pilav makarna hic yok dedi bende ilk zamanlar ya kendimi kotu hissetmeyeyeyim diye koymadim.Ben enniyisi yaninda bir kepce corba iceyim aksam salata yogurt tereddutumde kalmaz

Seni seniii demek gizli gizli götürüyorsun cissslaribize noldu böyle canım yaa mislissede öyle ben desen bu saatte oturdum sinirden yiyorum oğlan ayakta diye
Ben menü bile paylaşmıyorum düşün artık....
Of çok geç olmadan toparlanalım kızlar...

Kızlar size birsey soracam, benim d vitaminim en son baya düşük çıkmıştı 4 tu sanırım. Oğlumun bebeklikten d Vit damlaları vardı onlardan kullanabilir miyim. Veya ne yapmam ne kadar kullanmam lazım.. bel bölgesinin yağlanmasına bile neden oluyormuş

Tünaydın hanım kızlar :)

Müdüreyi şımartmaya çikolata hediye gelmiş. 1 tane yedim. Ayıptır sonuçta
menüm:
sabah: detoks suyu 2 bardak, çavdarlı ekmeğe tost, 2 salatalık
ara: 2 salatalık, yarım paket burçak sütlü çikolatalı biskuvi.
öğlen: 120 gram kadar haşlama tavuk göğüsü (yağsız, tuzsuz), 3er ufak çiçek haşlama karnabahar ve brokoli.
ara: yeşil çay içerim herhalde sadece.
akşam (17.30 gibi): 120 gram kadar haşlama tavuk göğüsü (yağsız, tuzsuz), 3er ufak çiçek haşlama karnabahar ve brokoli.

aktivite: kardiyo (1 saat), sıkılaşma ve yağ yakma amaçlı ağırlık.

Y yagmur7968 canım beyaz tenliysen sana her renk gider bence kızlı bile düşün, yeterince beyazsan elçin sangu gibi. ama kaşları sürekli boyamak sorun olacaktır canım.

Tunaydin guzellikler 12 de kalktik bugun dayak yemis gibiyim yatsam uyurum yine biseyler atistirdim simdi yarim saat oluyo yani sizler napiyosunuz? Bu arada ben hedef kg mu yazmamistim soyluyorum hemen gerci bi 79 inemedik ama olsun belki de keramet 77 dedir 77 olsun bakalim

Ay o cikolatalr da cok guzel oluyor he ) 1 taneyi yedin dagittin dimi kalanini bana is yerinde kg aldiranlar hep bunlardi aman galeyana gelme hele kartimiz vardi bi istedigimiz herseyi aburcuburu aliyoduk dolaptan bilirisnz belki ;( detiks suyun ise yariyor mu ?

Canm en sagliklisi dr a gorunmendir bence rastgele kullanma derim ornegin me kadr kullanicaksin falan aile hekimine bile gostrrebilrisin yardimci olacaktir.

Bende kahvaltı yapalı çok oldu evi topladim ara ogunumu yaptım şimdi yeşil çay içiyorum. Bir yandan oğlumu uyutuyorum. Ogleden sonra arkadaslarla kafede buluşacaz. O zamana kadar akşam yemeğimi pişirip sporumu yapmalıyım hedefin için bugün spor yapacaksın söz mu
Canim ya ah su uykusuz geceler kacta yattin ....
12.30 da yattım 3 de sanırım oğlum kalktı geri 5 de uyudu sonra 7.30 gibi eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım geri 8.15 de yattım 9.30 gibi kalktım yani işin özü uykusuzum
Canm en sagliklisi dr a gorunmendir bence rastgele kullanma derim ornegin me kadr kullanicaksin falan aile hekimine bile gostrrebilrisin yardimci olacaktir.
Haklısın canım öyle yapacam inş :)

Mesele et salata yogurt yiyemiyor musun? Illa ikisi mi olmak zorunda ?

Canım beyaz tenli derken acik tenliyim kar beyaz değil:)) kızılı bende istiyorum aslında kaslarim siyah sarıdan daha güzel olur gibi ammaaa eşim sarıya takmış durumda ne varsa şu sarida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…