Afiyet olsun canım bence bu menu ile toparlamissinVee gunler sonra menu paylaşım yapiyim bari
Sabah 10
Bir bardak sut ve 1 dilim ekmek
Ve ayni seyler peynir zeytin domates ..yumurtadan böööhhh geldigi icin yemedim
Ara ogun yesil elma
Saat 14 gibi
1 bardak ayran 1 tabak en sevmedigim yemek bamya..5 kasik pirinc pilavi
Aksam kepekli sandvic
1 bardak sut
Spor
Sıfır hatalı çok güzel menu afiyet olsunSabah 1 bardak su 3 kayisi yesil cay 1 bardak su
Kahvalti maydonoz peynir has yumurta 4 zeytin 2 dilim tam bugday ekmegi
11 de bir kucuk muz 2 ceviz
Oglen yemek yemedim sekersiz kahve ictim
4 5 arasi 200 ml sut 1 elma 1 cay bar sari leblebi
Aksam 1 kepce tarhana corbasi 5 yemek ks pirasa 4 yemek ks yogurt
8 yesil cay
9 kefir 2 hurma
3 litre su spor yapmadim bugun
Senin aşk da yakında depreşir canımMasalah cnm bendeki spor istegi sana gecmis rabbim daim etsin insallah
Hımm uyarıyı dikkate alamamış bence verir Rabbim tabiki... ama söyle de bir durum var karşısındaki kişiyi tanıdığı zaman büyük bir hayal kırıklığı yaşayacakKizlar size bi soru bakalim nasil cevaplar gelicek ..? Ornek veriyorum birisi sizin en sevdiginiz kisinin (bu kisi cok iyi niyetli asla kotuluk dusunmez herkesi kendi gibi zanneder) iyi niyetini hem maddi hem de manevi sekilde suistimal ediyor ve siz bunu bildiginiz gordugunuz emin oldugunuz halde bu durumu o kisiye anlattiginizda bunu gormek istemiyorsa rabbim bu iyi niyetliligin mukafatini o kisiye verir mi?
Canim sadece suya takıldım yoksa menun gayet hafif ve güzelKizlar menum
Sabah 10 1 pors sahanda yumurta kk peymir 2-3 zeytn 2 dlm ekmk sekersz cay yesillik
Ara 1 kase sutlu meyveli tahil
Aksam 3 icli kofte 1 bardak ayran
Ara cok az cubuk kraker sekersz nescafe ikisi bir
Spor varda devede kulak degil / su 1 lt bu ara su icmiyorum spor yapmiyorum noldu bana ya
Gunaydin cnm bak o zaman sana loreal in evde yapilan ombre seti var..senin sacina hangisi giderse satici orda sana yardimci olur ..20 tl fiyati..nasil yapilacagi yaziyor..sana resim atarim ..guzel isiltilar veriyor saca ..saci komple acmadan krepe yapilarak oluyor...ama dogal saclarin varmis superr...eger kuafore 100 tl gibi bir ucret oderim dersen cok guzel siyah saca cok guzel renk gecisleri yapar .Evet bayaa tecrübe edinmissin şu an ben kapaliyim acikkende bir kez boyatmistim eşim siyah seviyor siyah doğal saçım oyuzden yıllardır pek değiklik yapmadım.ama sıkıldım biraz değişiklik iyi gelicek motivasyon imda articak inanıyorum..Boyama konusunda tecrubesixim kuaforde baya pahalı bilmiyorum ne yapsam
Canım beyaz tenliysen hepsi gider diye düşünüyorum. Ayrıca açıcı 1 paket yeter benimki de aynı boyda. Hiç yakmıyo gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. He birde selinin dediğini kullanmadım ama o da sana yakışır bence. Değişiklik iyidir motive olursun kendini yenilenmiş hissedersen.saclarim oldukça gür kuaforede gitsem kolay kel kalmam yanisaç rengim siyah kaslarda öyle tabii:))ten rengim beyaz .şimdi bana bal rengi veya sarının yine koyu tonları nasıl olur bilemiyorum.on beş yıl olmustr röfle yaptirmistm çok yakışmıştı .palette acıcı dan kaç paket gider ki bana saclarimin boyu omuzdan çok az asagida.
Ben olsam söyle yapardım içine kıyma az bulgur soğan maydanoz koyardim kiymasi çok işe salata ile. Kiymasi daha az ise yoğurt ile yerdımGuuunaydinnnnn :) sabah kahvaltisi yapilir... Gününüz güzel gecsinnnn.Bir de kizlar pazi saricam ben bugun onu et diye yemeliyim dimi kiymali yapicam ama benim yediklerime pirinc koymicam pazi da sebze ya yaninda salatami yesem yogurtmu karar veremedim et salata sebze yogurt dedi ya dr ne yapsam acep
Mantikli ama dr pilav makarna hic yok dedi bende ilk zamanlar ya kendimi kotu hissetmeyeyeyim diye koymadim.Ben enniyisi yaninda bir kepce corba iceyim aksam salata yogurt tereddutumde kalmazBen olsam söyle yapardım içine kıyma az bulgur soğan maydanoz koyardim kiymasi çok işe salata ile. Kiymasi daha az ise yoğurt ile yerdım
Ben menü bile paylaşmıyorum düşün artık....Seni seniii demek gizli gizli götürüyorsun cissslaribize noldu böyle canım yaa mislissede öyle ben desen bu saatte oturdum sinirden yiyorum oğlan ayakta diye
Ay o cikolatalr da cok guzel oluyor heTünaydın hanım kızlar :)
Müdüreyi şımartmaya çikolata hediye gelmiş. 1 tane yedim. Ayıptır sonuçta
menüm:
sabah: detoks suyu 2 bardak, çavdarlı ekmeğe tost, 2 salatalık
ara: 2 salatalık, yarım paket burçak sütlü çikolatalı biskuvi.
öğlen: 120 gram kadar haşlama tavuk göğüsü (yağsız, tuzsuz), 3er ufak çiçek haşlama karnabahar ve brokoli.
ara: yeşil çay içerim herhalde sadece.
akşam (17.30 gibi): 120 gram kadar haşlama tavuk göğüsü (yağsız, tuzsuz), 3er ufak çiçek haşlama karnabahar ve brokoli.
aktivite: kardiyo (1 saat), sıkılaşma ve yağ yakma amaçlı ağırlık.
Y yagmur7968 canım beyaz tenliysen sana her renk gider bence kızlı bile düşün, yeterince beyazsan elçin sangu gibi. ama kaşları sürekli boyamak sorun olacaktır canım.
Canim ya ah su uykusuz geceler kacta yattin ....Şu anbu moddayim
Canm en sagliklisi dr a gorunmendir benceKızlar size birsey soracam, benim d vitaminim en son baya düşük çıkmıştı 4 tu sanırım. Oğlumun bebeklikten d Vit damlaları vardı onlardan kullanabilir miyim. Veya ne yapmam ne kadar kullanmam lazım.. bel bölgesinin yağlanmasına bile neden oluyormuş
Ayy ne guzel rabbim saglikli mutlu huzurlu bir omur nasip etsin insallah....Pastayi sen mi yapiyosun hazir mi?Kızlaarrrrrr bu gün oğluşumun Doğum günü .
Rabbime şükürler olsun ki onu bana vermiş. Akşama kocaamannn bir dilim pasta yicim
Bende kahvaltı yapalı çok oldu evi topladim ara ogunumu yaptım şimdi yeşil çay içiyorum. Bir yandan oğlumu uyutuyorum. Ogleden sonra arkadaslarla kafede buluşacaz. O zamana kadar akşam yemeğimi pişirip sporumu yapmalıyımTunaydin guzellikler12 de kalktik bugun dayak yemis gibiyim yatsam uyurum yine biseyler atistirdim simdi yarim saat oluyo yani sizler napiyosunuz? Bu arada ben hedef kg mu yazmamistim soyluyorum hemen gerci bi 79 inemedik ama olsun belki de keramet 77 dedir 77 olsun bakalim
12.30 da yattım 3 de sanırım oğlum kalktı geri 5 de uyuduCanim ya ah su uykusuz geceler kacta yattin ....
Haklısın canım öyle yapacam inş :)Canm en sagliklisi dr a gorunmendir bencerastgele kullanma derim ornegin me kadr kullanicaksin falan aile hekimine bile gostrrebilrisin yardimci olacaktir.
Mesele et salata yogurt yiyemiyor musun? Illa ikisi mi olmak zorunda ?Guuunaydinnnnn :) sabah kahvaltisi yapilir... Gününüz güzel gecsinnnn.Bir de kizlar pazi saricam ben bugun onu et diye yemeliyim dimi kiymali yapicam ama benim yediklerime pirinc koymicam pazi da sebze ya yaninda salatami yesem yogurtmu karar veremedim et salata sebze yogurt dedi ya dr ne yapsam acep
Canım beyaz tenli derken acik tenliyim kar beyaz değil:)) kızılı bende istiyorum aslında kaslarim siyah sarıdan daha güzel olur gibi ammaaa eşim sarıya takmış durumda ne varsa şu saridaTünaydın hanım kızlar :)
Müdüreyi şımartmaya çikolata hediye gelmiş. 1 tane yedim. Ayıptır sonuçta
menüm:
sabah: detoks suyu 2 bardak, çavdarlı ekmeğe tost, 2 salatalık
ara: 2 salatalık, yarım paket burçak sütlü çikolatalı biskuvi.
öğlen: 120 gram kadar haşlama tavuk göğüsü (yağsız, tuzsuz), 3er ufak çiçek haşlama karnabahar ve brokoli.
ara: yeşil çay içerim herhalde sadece.
akşam (17.30 gibi): 120 gram kadar haşlama tavuk göğüsü (yağsız, tuzsuz), 3er ufak çiçek haşlama karnabahar ve brokoli.
aktivite: kardiyo (1 saat), sıkılaşma ve yağ yakma amaçlı ağırlık.
Y yagmur7968 canım beyaz tenliysen sana her renk gider bence kızlı bile düşün, yeterince beyazsan elçin sangu gibi. ama kaşları sürekli boyamak sorun olacaktır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?