2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

selin_01 sen menü veriyo musun benmi görmüyorum?yoksa gizliden zayifliyomusun benden önce 62 yi görürsen ağlarım hee
Ahhh ahhh menu vermiyosam bi sebebi var elbettt ...cunku cunkuu kacamak yapmisim ve yazmaya yuzum yokkk demekki ...ahh cnm keske gizli gizli zayiflasam ..ama nerde

Menun cok guzel afiyet olsun cnm benm

Menun hafif canm afiyet olsun

Iyi diyelim afiyet olsun

Supersin afiyet olsun

Menun cok hafif gercekten afiyet olsun cnm

Sabah 1 bardak su 3 kayisi yesil cay 1 bardak su
Kahvalti maydonoz peynir has yumurta 4 zeytin 2 dilim tam bugday ekmegi
11 de bir kucuk muz 2 ceviz
Oglen yemek yemedim sekersiz kahve ictim
4 5 arasi 200 ml sut 1 elma 1 cay bar sari leblebi
Aksam 1 kepce tarhana corbasi 5 yemek ks pirasa 4 yemek ks yogurt
8 yesil cay
9 kefir 2 hurma
3 litre su spor yapmadim bugun

Ben yulaf ezmesi kullanıyorum tadına alışyo insan zamanla . Bu sabah yogurtlu kayisili yulaf ezmesi yedim mesela. uzun süre tok tutuyo. Bazi sabahlar yenmesi gerekiyo gercekten.
Tesekkur ederim cnm bu arada sen caliisyomusun bu hafta girmedin kg bildirimi de yapmadin?

Cok guzel menu afiyet olsun ...

Masalah cnm bendeki spor istegi sana gecmis rabbim daim etsin insallah

Kizlar size bi soru bakalim nasil cevaplar gelicek ..? Ornek veriyorum birisi sizin en sevdiginiz kisinin (bu kisi cok iyi niyetli asla kotuluk dusunmez herkesi kendi gibi zanneder) iyi niyetini hem maddi hem de manevi sekilde suistimal ediyor ve siz bunu bildiginiz gordugunuz emin oldugunuz halde bu durumu o kisiye anlattiginizda bunu gormek istemiyorsa rabbim bu iyi niyetliligin mukafatini o kisiye verir mi?

Azıcık kaçamaklı olmuş canım.afiyet olsun.
Hafif ,güzel menü afiyet olsun.
Dengeli güzel menü.afiyet olsun canım.
Sen zaten durumu anlatmışsın canım.Yapabileceğin bişey yok.İyi niyetinden dolayı ınş verir.

Kizlar menum

Sabah 10 1 pors sahanda yumurta kk peymir 2-3 zeytn 2 dlm ekmk sekersz cay yesillik

Ara 1 kase sutlu meyveli tahil

Aksam 3 icli kofte 1 bardak ayran

Ara cok az cubuk kraker sekersz nescafe ikisi bir

Spor varda devede kulak degil / su 1 lt bu ara su icmiyorum spor yapmiyorum noldu bana ya

Evet bayaa tecrübe edinmissin şu an ben kapaliyim acikkende bir kez boyatmistim eşim siyah seviyor siyah doğal saçım oyuzden yıllardır pek değiklik yapmadım.ama sıkıldım biraz değişiklik iyi gelicek motivasyon imda articak inanıyorum..Boyama konusunda tecrubesixim kuaforde baya pahalı bilmiyorum ne yapsam

Ahhh ahhh menu vermiyosam bi sebebi var elbettt ...cunku cunkuu kacamak yapmisim ve yazmaya yuzum yokkk demekki ...ahh cnm keske gizli gizli zayiflasam ..ama nerde
Seni seniii demek gizli gizli götürüyorsun cissslaribize noldu böyle canım yaa mislissede öyle ben desen bu saatte oturdum sinirden yiyorum oğlan ayakta diye

Canım menun gayet iyi afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…