Ahhh ahhh menu vermiyosam bi sebebi var elbettt ...cunku cunkuu kacamak yapmisim ve yazmaya yuzum yokkk demekki ...ahh cnm keske gizli gizli zayiflasam ..ama nerdeselin_01 sen menü veriyo musun benmi görmüyorum?yoksa gizliden zayifliyomusun benden önce 62 yi görürsen ağlarım hee
Menun cok guzel afiyet olsun cnm benmBugünkü menüm
Kahvaltı:
11.30 (bugün geç oldu)
1dilim tam buğday ekmeği
1 portakal,peynir
2çeri domates,salatalık,maydanoz
Ara:
16.00 1kaşık patates salatası
2 çay
Akşam:
18.00 1lahmacun salata ayran
20.00çay 1 avuç üzüm leblebi
Su 1litre 2.5litreye tamamlarım.
@tevafuk55 in attığı leslie yi yapıcam.
Ayni ben ayniiiiAhhh ahhh menu vermiyosam bi sebebi var elbettt ...cunku cunkuu kacamak yapmisim ve yazmaya yuzum yokkk demekki ...ahh cnm keske gizli gizli zayiflasam ..ama nerde
Menun hafif canm afiyet olsunVee gunler sonra menu paylaşım yapiyim bari
Sabah 10
Bir bardak sut ve 1 dilim ekmek
Ve ayni seyler peynir zeytin domates ..yumurtadan böööhhh geldigi icin yemedim
Ara ogun yesil elma
Saat 14 gibi
1 bardak ayran 1 tabak en sevmedigim yemek bamya..5 kasik pirinc pilavi
Aksam kepekli sandvic
1 bardak sut
Spor
Iyi diyelim afiyet olsuniyiaksamlar arkadaşlar bugün bir başlangıç yapayım dedim dikkatli olmaya çalıştım ama yine çocukların istekleri kurabiyeler krepler az yemeye çalıştım ama olan oldu bu saattsaatte kurabiyeler indi migdeye
menümü vereyim
kahvaltı önü bir bardak ılık limonlu su.yesil çay.
kahvaltı :saat 12:00 bir haşlanmış patates.yarim krep .zeytin.2dilim kadar peynir.bir bardak taze sıkılmış meyve suyu.
ara:türk kahvesi (iki minik çikolata)bir avuç leblebi
18:00bir tabak yoğurtlu meyve(elma.muz)
bir dilim üzümlü ekmek
20:00 bir kase sebze çorbası(kavak havuc)
2dilim firin makarna.salata.
2.5 portakallı kurabiye
su 1litreyi tamamlarim
spor malesefff
Supersin afiyet olsunKızlar menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 7.30:1 haş yum.1 salatalık bol yeşillik 1 dilim kaşar pynri.1 dilim beyaz peynir 20 zeytin.1 çeri domates
Öğle 13.00:1 kase tavuk suyu çorba sebzeli,1 kase kuru börülce yemeği,1 kase yoğurtlu semizotu.
Akşam:1 tabak kıymalı kabak yemeği,5 kaşık yoğurt,1 kahve fincanı kadar şalgam suyu,karışık kuruyemiş 1 avuç.
Gün içinde 3 fincan yeşilçay
2.5lt su.Leslie 3 mil, bacak egzersizi 10 dk.
Menun cok hafif gercekten afiyet olsun cnmMenum;
Sabah 9:30
yulaf ezmeli kayisili yogurt
Ara ögün
1 mandalina
15:30
bir kaćtane uzeri yoģurt soslu kızarmş karnabahar
Yarım tabak fırında tavuk sote
Su 2 lt ye yakın içtim
Spor sadece 10 dakika yaptim . Basen egzersizi.
Tesekkur ederim cnm bu arada sen caliisyomusun bu hafta girmedin kg bildirimi de yapmadin?Ben yulaf ezmesi kullanıyorum tadına alışyo insan zamanla . Bu sabah yogurtlu kayisili yulaf ezmesi yedim mesela. uzun süre tok tutuyo. Bazi sabahlar yenmesi gerekiyo gercekten.
Cok guzel menu afiyet olsun ...Sabah 1 bardak su 3 kayisi yesil cay 1 bardak su
Kahvalti maydonoz peynir has yumurta 4 zeytin
11 de bir kucuk muz 2 ceviz
Oglen yemek yemedim sekersiz kahve ictim
4 5 arasi 200 ml sut 1 elma 1 cay bar sari leblebi
Aksam 1 kepce tarhana corbasi 5 yemek ks pirasa 4 yemek ks yogurt
8 yesil cay
9 kefir 2 hurma
3 litre su apor yapmadim bugun
Masalah cnm bendeki spor istegi sana gecmis rabbim daim etsin insallahMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta 3 zeytin
Yarım salatalık
1 dilimden az ekmeğe kaymak
Ara: 1 dilim börek
Öğle13.45:1 kase çorba, 2 kaşık taze Fas
Salata, 8 karalahana sarması
Ara: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
1 kurabiye
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba
3 fırında köfte
Bol salata, 1 bardak ayran
Ara : Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 k kayısı
Bitki çayları
3 litre su
Spor olarak: Leslie 5 mile
Tesekkur ederimmm :) yarin vakit bulabilirsem oglen arada yuruyus yapicam insallahhhh evde leslie yapicam dedikce mutfakta is yapiyorum leslie yerine :)Cok guzel menu afiyet olsun ...
Azıcık kaçamaklı olmuş canım.afiyet olsun.iyiaksamlar arkadaşlar bugün bir başlangıç yapayım dedim dikkatli olmaya çalıştım ama yine çocukların istekleri kurabiyeler krepler az yemeye çalıştım ama olan oldu bu saattsaatte kurabiyeler indi migdeye
menümü vereyim
kahvaltı önü bir bardak ılık limonlu su.yesil çay.
kahvaltı :saat 12:00 bir haşlanmış patates.yarim krep .zeytin.2dilim kadar peynir.bir bardak taze sıkılmış meyve suyu.
ara:türk kahvesi (iki minik çikolata)bir avuç leblebi
18:00bir tabak yoğurtlu meyve(elma.muz)
bir dilim üzümlü ekmek
20:00 bir kase sebze çorbası(kavak havuc)
2dilim firin makarna.salata.
2.5 portakallı kurabiye
su 1litreyi tamamlarim
spor malesefff
Hafif ,güzel menü afiyet olsun.Vee gunler sonra menu paylaşım yapiyim bari
Sabah 10
Bir bardak sut ve 1 dilim ekmek
Ve ayni seyler peynir zeytin domates ..yumurtadan böööhhh geldigi icin yemedim
Ara ogun yesil elma
Saat 14 gibi
1 bardak ayran 1 tabak en sevmedigim yemek bamya..5 kasik pirinc pilavi
Aksam kepekli sandvic
1 bardak sut
Spor
Dengeli güzel menü.afiyet olsun canım.Sabah 1 bardak su 3 kayisi yesil cay 1 bardak su
Kahvalti maydonoz peynir has yumurta 4 zeytin 2 dilim tam bugday ekmegi
11 de bir kucuk muz 2 ceviz
Oglen yemek yemedim sekersiz kahve ictim
4 5 arasi 200 ml sut 1 elma 1 cay bar sari leblebi
Aksam 1 kepce tarhana corbasi 5 yemek ks pirasa 4 yemek ks yogurt
8 yesil cay
9 kefir 2 hurma
3 litre su spor yapmadim bugun
Sen zaten durumu anlatmışsın canım.Yapabileceğin bişey yok.İyi niyetinden dolayı ınş verir.Kizlar size bi soru bakalim nasil cevaplar gelicek ..? Ornek veriyorum birisi sizin en sevdiginiz kisinin (bu kisi cok iyi niyetli asla kotuluk dusunmez herkesi kendi gibi zanneder) iyi niyetini hem maddi hem de manevi sekilde suistimal ediyor ve siz bunu bildiginiz gordugunuz emin oldugunuz halde bu durumu o kisiye anlattiginizda bunu gormek istemiyorsa rabbim bu iyi niyetliligin mukafatini o kisiye verir mi?
Evet bayaa tecrübe edinmissin şu an ben kapaliyim acikkende bir kez boyatmistim eşim siyah seviyor siyah doğal saçım oyuzden yıllardır pek değiklik yapmadım.ama sıkıldım biraz değişiklik iyi gelicek motivasyon imda articak inanıyorum..Boyama konusunda tecrubesixim kuaforde baya pahalı bilmiyorum ne yapsamJoleya cnm bende yillardir sacimla basimla ugrasmaktan sac konusunda uzmanlastim..saclarin boyali siyahmi yoksa dogal siyahmi bu onemli..eger dogalsa guzel renk elde edersin..ama boyali siyah sac ise bayaa isin zor cnm..gecen sene saclarimi tam koyu kestaneye boyatmistim..ust uste boyandi boyandi..sonunda senin gibi sıkıldım bende..kuafore gidip rengini actirip kullu kumrala boyattim..tabii oldumu olmadi yani..bende evde 6.1 ile 7.1 boyalarini karistirip boyadim iki ay sonra tam kumral oldu..sonra üstüne gidip koyu sari ombre yaptirdim..eger sende benim gibi isen kesinlikle kuafore gitmelisin..guzelim saclarim heder oldu ..bakim yapa yapa iyilesti neyseki..sen evde acmaya kalkma boyaliysa yakarsin saclari..kuafore actir kullu tonlarina boyat..sonra evde kumral boyalara boyadikca renk oturur dogal durur..
Seni seniii demek gizli gizli götürüyorsun cissslariAhhh ahhh menu vermiyosam bi sebebi var elbettt ...cunku cunkuu kacamak yapmisim ve yazmaya yuzum yokkk demekki ...ahh cnm keske gizli gizli zayiflasam ..ama nerde
Canım menun gayet iyi afiyet olsunKizlar menum
Sabah 10 1 pors sahanda yumurta kk peymir 2-3 zeytn 2 dlm ekmk sekersz cay yesillik
Ara 1 kase sutlu meyveli tahil
Aksam 3 icli kofte 1 bardak ayran
Ara cok az cubuk kraker sekersz nescafe ikisi bir
Spor varda devede kulak degil / su 1 lt bu ara su icmiyorum spor yapmiyorum noldu bana ya
Bizde yapabiliriz yeterki pes etmeyelim canımBu saatte actim basari hikaysi okuyorum napim ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?