Sıkılasırsan hic biseyin kalmaz bak gorAynen öyle canım imkansız değil belki arada bi zorlanırız ama biz baş ederiz....
Ayyy ben bekarken göbeğimi çok beğenirdim şimdi hem şişkoyum hem çatlaklarım var güzel vücutlu nasıl olacağım bilmem????
Bence esin kizil istemiyorsa yapma derim madem sari istiyo once onu dene vaktin sevmezsen kizila donersinNe kizilmis be bu saatten sonra yapmazsam olmicakeşimin de gönlünü yapayim ama niye bilmem kızıl deyince adamın tüyleri diken gibi oluyo yillarca benim saçlarıma hayrandı boyatmadim hatta telinde bile Karam yazar soyle bir ağzını aradım değişiklik istiyorum diye sarı boya dedi hemen
Gayet iyi görünüyor canım.afiyet olsunBugunku menum sabah ogle bir saat 13 / 2 yumurtadan sahanda yumurta /kk peynir / 2 dlm ekmek sekersiz cay /1 kup helva/ yesillik salatalik
Ara yok
Aksam 18 yarim pors tavuklu bezelye / yarim pors bulg pilavi 1 kase yogurt
1.5 lt su
2 fincan bitki cayi
1 saat yuruyus
Canımm üzüldüm böyle olmasına menünün.yarın böyle olmaz inşlhhh.hele ki tüm gün karbonhidrat...of ofBugünkü menümü yazıp yazmamakta kararsızım.O kadar saçmaladımki,dengesiz sırf karbonhidrattan oluşan bir menü oldu
Ama ceza olsun diye utana sıkila yazıyorum.
Kahvaltı:
7.00yarım börek 1 bardak portakal suyu
Öğlen:
13.00 1börek
Ara:1 kase bol yeşillikli patates salatası
Yarım börek
Akşam yemem diye düşünmüştüm.kendimi kaybedip 1 börek daha yedim.
Diyete başladığımdan beri bu kadar kendimi kaybetmemiştim.
Su az,spor şimdilik yok.
Güzel menü.afiyet olsun canımmMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayısı
Kahvaltı 10.30: 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 yumurta, kk peynir, yarım çay b süt ve maydanozdan omlet.
3 zeytin, 1 kup helva
Yarım dilim ekmek üstüne kaym, bal
Domates, salatalık
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter,yeşil çay
öğle 15.30: 10 karalahana sarması
4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi ,soda(arkadaslarla buluştuk onlar hamburger patates kızartması hatta waffle yediler)
Aksam 18.15: 2 kepçe pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt, bol salata
Ara çay veya kahve, 2 ceviz, 1 k.kayısı
2.5 litre su
Spor: Leslie 5 mile
Sağol canım benim inşallah....Her ikisininde sağlıklı,sıhhatli ,başarılarla dolu uzun ömürleri olsun inşallah
İşte bu canım tebrik ederim iradeniMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayısı
Kahvaltı 10.30: 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 yumurta, kk peynir, yarım çay b süt ve maydanozdan omlet.
3 zeytin, 1 kup helva
Yarım dilim ekmek üstüne kaym, bal
Domates, salatalık
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter,yeşil çay
öğle 15.30: 10 karalahana sarması
4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi ,soda(arkadaslarla buluştuk onlar hamburger patates kızartması hatta waffle yediler)
Aksam 18.15: 2 kepçe pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt, bol salata
Ara çay veya kahve, 2 ceviz, 1 k.kayısı
2.5 litre su
Spor: Leslie 5 mile
Menün ve spor gayet güzel canım....Bnde menümü yazayım
Sabah 7.15 1 bardak ılık su
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.2 Yeşil biber.20 zeytin.2 parça beyaz peynir.2 salatalık.tere reyhan dereotu 1 tabak
Öğlen 12.45
1 kase tarhana çorbası,1 tabak kıymalı kabak yemeği
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası.3ceviz içi
Akşam 18.45
Öğlenki yemeklerin aynısı ceviz yerine karışık kuruyemiş ve çay.
Gün içinde 2lt su.50dk leslie.10dk dambılla kol çalışması.
evet uykusuzlk çok etkiliyo canımIste su uykusuzluk varya adami bitiriyo gercekten sut falan icseydin bari
evet uykusuzlk çok etkiliyo canımIste su uykusuzluk varya adami bitiriyo gercekten sut falan icseydin bari
Amiiinnn inşallah canımmm cümlemizin evlatları inşallah.Pamik cnm bebisin iyiki dogmus...en guzel en mutlu hayirli uzun ömürler annesiyle babasiyla ve tum sevdikleriyle birlikte yaşaması dilegimle insallah...
Yasmin kullanıyorum ama ???hic boyle olmazmiydi birde kullandigin bisey varsa ondan olabilir
Bugünlük böyle olmuş artık olan olmuş yarın telafi et canım arada bir böyle kaybetmekten birşey olmaz metabolizmanı şaşırtmış oldunBugünkü menümü yazıp yazmamakta kararsızım.O kadar saçmaladımki,dengesiz sırf karbonhidrattan oluşan bir menü oldu
Ama ceza olsun diye utana sıkila yazıyorum.
Kahvaltı:
7.00yarım börek 1 bardak portakal suyu
Öğlen:
13.00 1börek
Ara:1 kase bol yeşillikli patates salatası
Yarım börek
Akşam yemem diye düşünmüştüm.kendimi kaybedip 1 börek daha yedim.
Diyete başladığımdan beri bu kadar kendimi kaybetmemiştim.
Su az,spor şimdilik yok.
Bugün çok güzel menün canım ohhh 1saatte yürünmüşBugunku menum sabah ogle bir saat 13 / 2 yumurtadan sahanda yumurta /kk peynir / 2 dlm ekmek sekersiz cay /1 kup helva/ yesillik salatalik
Ara yok
Aksam 18 yarim pors tavuklu bezelye / yarim pors bulg pilavi 1 kase yogurt
1.5 lt su
2 fincan bitki cayi
1 saat yuruyus
evet bende öyle düşünüyorum hevesini alsın adam:))Bence esin kizil istemiyorsa yapma derim madem sari istiyo once onu dene vaktin sevmezsen kizila donersin
Yiyemiyorum.cnm et salata sebze yogurtMesele et salata yogurt yiyemiyor musun? Illa ikisi mi olmak zorunda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?