- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Of durum vahim desene ben şükür aynıyım bari ama çok abartmıyorum...Bencede toparlanmayı yarına bile birakmamaliyiz canım . Dün gece fena dağıttım oğlan 3te uyudu bende kurabiye yedim hem kaç tanesonra da kalktım 15dk spor yaptım yeşil çay içtim gecenin üçünde bir kilo artidayim tam bugun cezaliyim çok hafif yemeyi planlıyorum inşallah
Ne kizilmis be bu saatten sonra yapmazsam olmicakHahahahhahaha
Yapta gör
Aminnn cümlemizin evlatlarına inşallah.
Tamam işte böyle bir hedef olunca kesin verirsin ben de memleket e gidicem diye 63e düştüm yazın annemin yanında dâhi fazla yemedim 61 olmuştum inşallah biraz disimizi sıkalım güzel vücutlu hoş bir bayan olmak bu kadar zor olmamalı degilmiOf durum vahim desene ben şükür aynıyım bari ama çok abartmıyorum...
Ama 15 tatile kadar 80 olmalıyım memlekete gideceğiz yiğenimin Mevlüt'ü var bütün eş dost akraba olacak
Canım esas bi lafları var tüm renkleri yerin dibine sokuyorlar. esmer için sarışını, sarışın için dünyayı yakarım. esmer en büyükHeee kızıl yapsam okunmicekmi dersinne demişler sarisinin adı esmerin tadı bu erkekler ağzının tadını bilmiyo yahu
Aynen öyle canım imkansız değil belki arada bi zorlanırız ama biz baş ederiz....Tamam işte böyle bir hedef olunca kesin verirsin ben de memleket e gidicem diye 63e düştüm yazın annemin yanında dâhi fazla yemedim 61 olmuştum inşallah biraz disimizi sıkalım güzel vücutlu hoş bir bayan olmak bu kadar zor olmamalı degilmi
Kızlaarrrrrr bu gün oğluşumun Doğum günü .
Rabbime şükürler olsun ki onu bana vermiş. Akşama kocaamannn bir dilim pasta yicim
Her ikisininde sağlıklı,sıhhatli ,başarılarla dolu uzun ömürleri olsun inşallahYe canım hakkındır yarında benim oğlumun Doğum günü 3yaşında olacak artık bende ona 6kişilik örümcek adam pastası yaptırtıyorum...
Nice sağlıklı mutlu seneler diliyorum oğluna canım....
Âmin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah.Her ikisininde sağlıklı,sıhhatli ,başarılarla dolu uzun ömürleri olsun inşallah
Cnm en az 77 en cok 75 miii...tam tersi olmasin :))Nazcim kendimize gelmeliyiz hadi canm benim bugun leslie yapalim olur mu? Ve biraz daha dikkat ikimiz de biraz daha dikkatli olmaliyiz kg muz cok cunku hadi subata varmadan en az 77 en cok 75 olalim hadi canim benim
Kesinlikle bise olmuyor ama bi insani kandirmak kadar alcak bi duygu yoktur sanirim kandiran istedigi gibi oyle dusunebilir sukur ki ilahi adalet varEnayi yerine koyanlara hiçbir şey olmuyor onlar bu durumlara alışık oldukları için. Hee ama ilahi adalet hariçenayi yerine konulan ise eğer buldurumu fark ederse ömür boyu kendine bir tecrübe ve yara kazandırmış olur ;(
Evet galiba dusebilir miyiz sence ?Cnm en az 77 en cok 75 miii...tam tersi olmasin :))
Cok sinir bi duygu ;(Şu tableti duvara fitlatasim geliyor kaç dakikada yazıyorum yaa donuyo sürekli
Iste su uykusuzluk varya adami bitiriyo gercekten sut falan icseydin bariBencede toparlanmayı yarına bile birakmamaliyiz canım . Dün gece fena dağıttım oğlan 3te uyudu bende kurabiye yedim hem kaç tanesonra da kalktım 15dk spor yaptım yeşil çay içtim gecenin üçünde bir kilo artidayim tam bugun cezaliyim çok hafif yemeyi planlıyorum inşallah
Ben sacimi en son evlenirken boyamistim benim favorim cikolata kahvesiydiHeee kızıl yapsam okunmicekmi dersinne demişler sarisinin adı esmerin tadı bu erkekler ağzının tadını bilmiyo yahu
hic boyle olmazmiydi birde kullandigin bisey varsa ondan olabilirBu arada ben 4ünde olmam gerekirken adet oldumbi gariplik var ama anlamadım. Bunu değerlendirmem lazım en azından kilo vermeme yardımcı olsa bari.
Evet galiba oyle bende karistirdimCnm en az 77 en cok 75 miii...tam tersi olmasin :))
Cok kotu degil aburcubur yok en azindan afiyet olsunIyi aksamlar bayanlar menumu yazıyım ;
Sabah (15 dakika basen egzersizi)
yesil cay
bir bucuk tost
5 catal patates
Yesil zeytin
Saat; 17:00
Bir kücük tabak pilav
Üc catal patates yemeģi
Iki kaşık yoğurt
2 lt ye yakın su
Bugun menum kotuydu evet ama yarin telafi ederim insallah. Bu arada bu sabah yine aynı kilodaydım :/ ben 40 gün icinde vercem diyodum ama memlekete gitmyorum iddia icindi yani gerek kalmadi :) cok hizlı vermeme gerek yok kalıcı kilo vermek niyetim. Bisey sorcam Mislisse acaba ne zmana kadar burdasin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?