2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Of durum vahim desene ben şükür aynıyım bari ama çok abartmıyorum...
Ama 15 tatile kadar 80 olmalıyım memlekete gideceğiz yiğenimin Mevlüt'ü var bütün eş dost akraba olacak

Hahahahhahaha
Yapta gör
Aminnn cümlemizin evlatlarına inşallah.
Ne kizilmis be bu saatten sonra yapmazsam olmicak eşimin de gönlünü yapayim ama niye bilmem kızıl deyince adamın tüyleri diken gibi oluyoyillarca benim saçlarıma hayrandı boyatmadim hatta telinde bile Karam yazarsoyle bir ağzını aradım değişiklik istiyorum diye sarı boya dedi hemen

Of durum vahim desene ben şükür aynıyım bari ama çok abartmıyorum...
Ama 15 tatile kadar 80 olmalıyım memlekete gideceğiz yiğenimin Mevlüt'ü var bütün eş dost akraba olacak
Tamam işte böyle bir hedef olunca kesin verirsin ben de memleket e gidicem diye 63e düştüm yazın annemin yanında dâhi fazla yemedim 61 olmuştum inşallah biraz disimizi sıkalım güzel vücutlu hoş bir bayan olmak bu kadar zor olmamalı degilmi

Aynen öyle canım imkansız değil belki arada bi zorlanırız ama biz baş ederiz....
Ayyy ben bekarken göbeğimi çok beğenirdim şimdi hem şişkoyum hem çatlaklarım var güzel vücutlu nasıl olacağım bilmem????

Kızlaarrrrrr bu gün oğluşumun Doğum günü .
Rabbime şükürler olsun ki onu bana vermiş. Akşama kocaamannn bir dilim pasta yicim

Her ikisininde sağlıklı,sıhhatli ,başarılarla dolu uzun ömürleri olsun inşallah

Iyi aksamlar bayanlar menumu yazıyım ;
Sabah (15 dakika basen egzersizi)
yesil cay
bir bucuk tost
5 catal patates
Yesil zeytin

Saat; 17:00
Bir kücük tabak pilav
Üc catal patates yemeģi
Iki kaşık yoğurt

2 lt ye yakın su

Bugun menum kotuydu evet ama yarin telafi ederim insallah. Bu arada bu sabah yine aynı kilodaydım :/ ben 40 gün icinde vercem diyodum ama memlekete gitmyorum iddia icindi yani gerek kalmadi :) cok hizlı vermeme gerek yok kalıcı kilo vermek niyetim. Bisey sorcam Mislisse acaba ne zmana kadar burdasin ?

Kesinlikle bise olmuyor ama bi insani kandirmak kadar alcak bi duygu yoktur sanirim kandiran istedigi gibi oyle dusunebilir sukur ki ilahi adalet var

Iste su uykusuzluk varya adami bitiriyo gercekten sut falan icseydin bari

Cok kotu degil aburcubur yok en azindan afiyet olsun bu arada allah izn verdigi muddetce aksi bi durum olmadikca ideal kgma dusene kadr burdaym canm hos boyle giderse ne zmn allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…