2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Evet galiba dusebilir miyiz sence ?
Tabii niye olmasin bu ay bes kilo verdinmi iste 76 sin ...subattada bi 5 kilo verdinmi 71 bi bes kiloda martta verdinmi 66 kilosun ve nisana kadar 2 kilo daha verip 64 vee hedefine ulasirsin..surda ilk iki ay ondan sonrasi kolay ...gunler su gibi akip geciyor...bi zayifladinmida bi daha kilo almazsin...yediklerine ictiklerine sporuna dikkat edersin omur boyu fistik gibi olursun..sadece 2 ay disini sık canım olacak sonra...

Evet galiba dusebilir miyiz sence ?
Tabii niye olmasin bu ay bes kilo verdinmi iste 76 sin ...subattada bi 5 kilo verdinmi 71 bi bes kiloda martta verdinmi 66 kilosun ve nisana kadar 2 kilo daha verip 64 vee hedefine ulasirsin..surda ilk iki ay ondan sonrasi kolay ...gunler su gibi akip geciyor...bi zayifladinmida bi daha kilo almazsin...yediklerine ictiklerine sporuna dikkat edersin omur boyu fistik gibi olursun..sadece 2 ay disini sık canım olacak sonra...

Karbonhidratta lazim guzelim ..napalim Allah yaratmis boyle nimetlere hayir denirmi oyle arada yiyekk yanii nolcak mislisse duymasinnnn sakın..

Canim karbon ağırlıklı bir gün olmuş suyu 2.5 a tamamlarsan daha güzel olur
Iste bu canım ama sana tavsiyem eğer Karatay yapmiyirsan ara yapmalisin kesinlikle. Suyu da 2.5 yapmalisin
Aslında gün genelinde 3 dilim börek yemissin çok yememissin yani ben kendimi kaybedince 3 dilimi bi kerede yerim sadece kuru bir gün olmuş nazar boncuğu olsun yarın kaldığın yerden devam canım
Menü de spor da on numara canım
Canim menun harika afiyet olsun yeşil mercimek 4 5 kaşığı gecmesin sadece aksamlari yerken. Suyunu yazmamissin inş çoktur. 1 çikolata derken o ne ki acep
Mükemmel menu

menün gayet iyi canım spor yok sanırım

Bende menumu yaziimm
Sabah sadece bir bardak nogay cayi
3 bardak su
Sonra disardaydim butun gun 16 gibi eve geldim...
Ve disardan kizarmis tum tavukla pide almistik.
1 bardak ayranla biraz yedim
3 bardak daha su
Spor 30 dk kosu bandinda 5 hizinda yuruyus
Su 2 bardak daha
Bu kadarrr menum ...
Dilimli kepekli tost ekmegi aldim yarin sabah tost yapip yicem..simdiden yarini dusunuyorumm.hakkimdan hayirlisi olur insallah..

menün gayet iyi canım spor yok sanırım
hoşgeldin dedim mi canim sanamenün guzel afiyetolsun.

kızlar az önce 4dkkada300 kalori yazan egsersiz yaptım ip atladim biraz aldığım bir kiloyu vermeliyim menüm de akşama kadar iyiydi aslında akşam sınır asildi yineşu leslie mıydı neydi onu denesem çok etklilmi kilo vermede???

Son düzenleme:
menün güzel canım afiyetolsun

Valla leslie 3 mille
Valla leslie 3 mille ben iyi kilo verdim verirsin bence ve tsk ederimmm

Selinciğim ne güzel yazmışsın valla çok doğru diyorsun yazdıklarını okurken ne kadar haklı dedim ben burada başaracağım buna inanıyorum çok güzel motive ediyorsunuz beni kızlar hepinize teşekkür ederim

Güzel menü canım .afiyet olsun.Hızlı verilen kilolar çabuk alınıyor.isabetli karar vermişsin.
Sporda menüde güzel canım.afiyet olsun.

Güzel menü canım.afiyet olsun.Irâdenden dolayı tebrik ederim.Dün benim oğlumda karşımda waffle yedi.bende sınavı geçtim.
Spor menü çok iyi.afiyet olsun.
Hafif güzel menü olmuş.afiyet olsun canım.
4e kadar iyi sabretmişsin canım.ben o saate kadar bişey yemesem. Bidaha yemeğe başlarsam durmam zor olur.sonrada bi şey yemediysen çok iyi.

Teşekkür ederim canım spor yapıp gitmiştim herhalde emeğimi harcamak istemedim

Leslie en azından sıkılmıyorsun.Zevkle yapılıyor.Bir müddet sonra alışkanlık yapıyor.Bence başla canım.

Ilk adimi attik ve kilo verme yolunda birlikte ilerliyoruz canim..onemli olanda buydu zaten..arada pes etmeyede kalksak oyle boyle diye diye bu yolu tamamlicaz..birbirimize destek ola ola ...ama sonunda hepimiz basaricaz..iki ay uc ay o kadar az bir sure ki aslinda butun bir omrumuzun yaninda..neden yapamayalim ki sadece dikkatli yicez o kadar ...vericegiz cnm gidicek o kilolar..her verilen 5 kg vucudumuzdan cikan 5 kg ....bizi ne kadar hafifleticek...dusunsene 15 kg 20 kilo suan bosu bosuna tasiyorsun ..verdiginde kuş gibi hafifliceksin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…