Tabii niye olmasin bu ay bes kilo verdinmi iste 76 sin ...subattada bi 5 kilo verdinmi 71 bi bes kiloda martta verdinmi 66 kilosun ve nisana kadar 2 kilo daha verip 64 vee hedefine ulasirsin..surda ilk iki ay ondan sonrasi kolay ...gunler su gibi akip geciyor...bi zayifladinmida bi daha kilo almazsin...yediklerine ictiklerine sporuna dikkat edersin omur boyu fistik gibi olursun..sadece 2 ay disini sık canım olacak sonra...Evet galiba dusebilir miyiz sence ?
Tabii niye olmasin bu ay bes kilo verdinmi iste 76 sin ...subattada bi 5 kilo verdinmi 71 bi bes kiloda martta verdinmi 66 kilosun ve nisana kadar 2 kilo daha verip 64 vee hedefine ulasirsin..surda ilk iki ay ondan sonrasi kolay ...gunler su gibi akip geciyor...bi zayifladinmida bi daha kilo almazsin...yediklerine ictiklerine sporuna dikkat edersin omur boyu fistik gibi olursun..sadece 2 ay disini sık canım olacak sonra...Evet galiba dusebilir miyiz sence ?
Sağol cnm.Teşekkürler; )Menün ve spor gayet güzel canım....
Karbonhidratta lazim guzelim ..napalim Allah yaratmis boyle nimetlere hayir denirmi oyle arada yiyekk yanii nolcak mislisse duymasinnnn sakın..Bugünkü menümü yazıp yazmamakta kararsızım.O kadar saçmaladımki,dengesiz sırf karbonhidrattan oluşan bir menü oldu
Ama ceza olsun diye utana sıkila yazıyorum.
Kahvaltı:
7.00yarım börek 1 bardak portakal suyu
Öğlen:
13.00 1börek
Ara:1 kase bol yeşillikli patates salatası
Yarım börek
Akşam yemem diye düşünmüştüm.kendimi kaybedip 1 börek daha yedim.
Diyete başladığımdan beri bu kadar kendimi kaybetmemiştim.
Su az,spor şimdilik yok.
Canim karbon ağırlıklı bir gün olmuş suyu 2.5 a tamamlarsan daha güzel olurIyi aksamlar bayanlar menumu yazıyım ;
Sabah (15 dakika basen egzersizi)
yesil cay
bir bucuk tost
5 catal patates
Yesil zeytin
Saat; 17:00
Bir kücük tabak pilav
Üc catal patates yemeģi
Iki kaşık yoğurt
2 lt ye yakın su
Bugun menum kotuydu evet ama yarin telafi ederim insallah. Bu arada bu sabah yine aynı kilodaydım :/ ben 40 gün icinde vercem diyodum ama memlekete gitmyorum iddia icindi yani gerek kalmadi :) cok hizlı vermeme gerek yok kalıcı kilo vermek niyetim. Bisey sorcam Mislisse acaba ne zmana kadar burdasin ?
Iste bu canım ama sana tavsiyem eğer Karatay yapmiyirsan ara yapmalisin kesinlikle. Suyu da 2.5 yapmalisinBugunku menum sabah ogle bir saat 13 / 2 yumurtadan sahanda yumurta /kk peynir / 2 dlm ekmek sekersiz cay /1 kup helva/ yesillik salatalik
Ara yok
Aksam 18 yarim pors tavuklu bezelye / yarim pors bulg pilavi 1 kase yogurt
1.5 lt su
2 fincan bitki cayi
1 saat yuruyus
Aslında gün genelinde 3 dilim börek yemissin çok yememissin yani ben kendimi kaybedince 3 dilimi bi kerede yerimBugünkü menümü yazıp yazmamakta kararsızım.O kadar saçmaladımki,dengesiz sırf karbonhidrattan oluşan bir menü oldu
Ama ceza olsun diye utana sıkila yazıyorum.
Kahvaltı:
7.00yarım börek 1 bardak portakal suyu
Öğlen:
13.00 1börek
Ara:1 kase bol yeşillikli patates salatası
Yarım börek
Akşam yemem diye düşünmüştüm.kendimi kaybedip 1 börek daha yedim.
Diyete başladığımdan beri bu kadar kendimi kaybetmemiştim.
Su az,spor şimdilik yok.
Menü de spor da on numara canımBnde menümü yazayım
Sabah 7.15 1 bardak ılık su
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.2 Yeşil biber.20 zeytin.2 parça beyaz peynir.2 salatalık.tere reyhan dereotu 1 tabak
Öğlen 12.45
1 kase tarhana çorbası,1 tabak kıymalı kabak yemeği
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası.3ceviz içi
Akşam 18.45
Öğlenki yemeklerin aynısı ceviz yerine karışık kuruyemiş ve çay.
Gün içinde 2lt su.50dk leslie.10dk dambılla kol çalışması.
Canim menun harika afiyet olsun yeşil mercimek 4 5 kaşığı gecmesin sadece aksamlari yerken. Suyunu yazmamissin inş çoktur. 1 çikolata derken o ne ki acepGünler sonrası menümü paylaşayım artık
Kahvaltı
2-3çatal patates kızartması
Havuç rendesi ve maydonoz salatası
2dilim peynir
3-4zeytin
1tatlı kaşığı kayısı marmelatı
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
3-4 kaşık yoğurt
Müsli
Kahve (1çikolata)
Akşam
1tabak yeşil mercimek yemeği
1tabak pırasa yemeği
Salata
Umarım dahada bişey yemem....
Mükemmel menuMenumu yazayimsabah kalkinca su yesilcay kayisi su
Sabah yesillik 2 yem kas lor peyniri 4 zeytin has yum 4 zeytin 2 dilim ekmek
11 de bir kucuk muz 2 ceviz
Oglen ton balikli salata 1 dilim.ekmek
4 de 200 ml sut bir cay bar leblebi bir muz
7 de 1 dilim ekmek 6 adet pazi sarmasi
8 de yesilcayimi iciyorum
9 da 5 yemek kas yogurt tarcinli 2 hurma yicem
menün gayet iyi canım spor yok sanırımGünler sonrası menümü paylaşayım artık
Kahvaltı
2dilim peynir
3-4zeytin
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
3-4 kaşık yoğurt
Müsli
Kahve (1çikolata)
Akşam
1tabak pırasa yemeği
Salata
menün gayet iyi canım spor yok sanırımGünler sonrası menümü paylaşayım artık
Kahvaltı
2dilim peynir
3-4zeytin
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
3-4 kaşık yoğurt
Müsli
Kahve (1çikolata)
Akşam
1tabak pırasa yemeği
Salata
hoşgeldin dedim mi canim sanaMenumu yazayimsabah kalkinca su yesilcay kayisi su
Sabah yesillik 2 yem kas lor peyniri 4 zeytin has yum 4 zeytin 2 dilim ekmek
11 de bir kucuk muz 2 ceviz
Oglen ton balikli salata 1 dilim.ekmek
4 de 200 ml sut bir cay bar leblebi bir muz
7 de 1 dilim ekmek 6 adet pazi sarmasi
8 de yesilcayimi iciyorum
9 da 5 yemek kas yogurt tarcinli 2 hurma yicem
menün güzel canım afiyetolsunBende menumu yaziimm
Sabah sadece bir bardak nogay cayi
3 bardak su
Sonra disardaydim butun gun 16 gibi eve geldim...
Ve disardan kizarmis tum tavukla pide almistik.
1 bardak ayranla biraz yedim
3 bardak daha su
Spor 30 dk kosu bandinda 5 hizinda yuruyus
Su 2 bardak daha
Bu kadarrr menum ...
Dilimli kepekli tost ekmegi aldim yarin sabah tost yapip yicem..simdiden yarini dusunuyorumm.hakkimdan hayirlisi olur insallah..
Valla leslie 3 mille ben iyi kilo verdim verirsin bence ve tsk ederimmmkızlar az önce 4dkkada300 kalori yazan egsersiz yaptım ip atladim biraz aldığım bir kiloyu vermeliyim menüm de akşama kadar iyiydi aslında akşam sınır asildi yineşu leslie mıydı neydi onu denesem çok etklilmi kilo vermede???
Selinciğim ne güzel yazmışsın valla çok doğru diyorsun yazdıklarını okurken ne kadar haklı dedim ben burada başaracağım buna inanıyorum çok güzel motive ediyorsunuz beni kızlar hepinize teşekkür ederimTabii niye olmasin bu ay bes kilo verdinmi iste 76 sin ...subattada bi 5 kilo verdinmi 71 bi bes kiloda martta verdinmi 66 kilosun ve nisana kadar 2 kilo daha verip 64 vee hedefine ulasirsin..surda ilk iki ay ondan sonrasi kolay ...gunler su gibi akip geciyor...bi zayifladinmida bi daha kilo almazsin...yediklerine ictiklerine sporuna dikkat edersin omur boyu fistik gibi olursun..sadece 2 ay disini sık canım olacak sonra...
Yok canım 82 olunca spora başlıcam...menün gayet iyi canım spor yok sanırım
Canim menun harika afiyet olsun yeşil mercimek 4 5 kaşığı gecmesin sadece aksamlari yerken. Suyunu yazmamissin inş çoktur. 1 çikolata derken o ne ki acep
Hiç kaçırmamışsın canım yaaa evet 1çikolata yedim üzgünüm
Güzel menü canım .afiyet olsun.Hızlı verilen kilolar çabuk alınıyor.isabetli karar vermişsin.Iyi aksamlar bayanlar menumu yazıyım ;
Sabah (15 dakika basen egzersizi)
yesil cay
bir bucuk tost
5 catal patates
Yesil zeytin
Saat; 17:00
Bir kücük tabak pilav
Üc catal patates yemeģi
Iki kaşık yoğurt
2 lt ye yakın su
Bugun menum kotuydu evet ama yarin telafi ederim insallah. Bu arada bu sabah yine aynı kilodaydım :/ ben 40 gün icinde vercem diyodum ama memlekete gitmyorum iddia icindi yani gerek kalmadi :) cok hizlı vermeme gerek yok kalıcı kilo vermek niyetim. Bisey sorcam Mislisse acaba ne zmana kadar burdasin ?
Sporda menüde güzel canım.afiyet olsun.Bugunku menum sabah ogle bir saat 13 / 2 yumurtadan sahanda yumurta /kk peynir / 2 dlm ekmek sekersiz cay /1 kup helva/ yesillik salatalik
Ara yok
Aksam 18 yarim pors tavuklu bezelye / yarim pors bulg pilavi 1 kase yogurt
1.5 lt su
2 fincan bitki cayi
1 saat yuruyus
Güzel menü canım.afiyet olsun.Irâdenden dolayı tebrik ederim.Dün benim oğlumda karşımda waffle yedi.bende sınavı geçtim.Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayısı
Kahvaltı 10.30: 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 yumurta, kk peynir, yarım çay b süt ve maydanozdan omlet.
3 zeytin, 1 kup helva
Yarım dilim ekmek üstüne kaym, bal
Domates, salatalık
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter,yeşil çay
öğle 15.30: 10 karalahana sarması
4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi ,soda(arkadaslarla buluştuk onlar hamburger patates kızartması hatta waffle yediler)
Aksam 18.15: 2 kepçe pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt, bol salata
Ara çay veya kahve, 2 ceviz, 1 k.kayısı
2.5 litre su
Spor: Leslie 5 mile
Spor menü çok iyi.afiyet olsun.Bnde menümü yazayım
Sabah 7.15 1 bardak ılık su
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.2 Yeşil biber.20 zeytin.2 parça beyaz peynir.2 salatalık.tere reyhan dereotu 1 tabak
Öğlen 12.45
1 kase tarhana çorbası,1 tabak kıymalı kabak yemeği
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası.3ceviz içi
Akşam 18.45
Öğlenki yemeklerin aynısı ceviz yerine karışık kuruyemiş ve çay.
Gün içinde 2lt su.50dk leslie.10dk dambılla kol çalışması.
Hafif güzel menü olmuş.afiyet olsun canım.Günler sonrası menümü paylaşayım artık
Kahvaltı
2dilim peynir
3-4zeytin
1dilim ekmek
Çay
Öğlen
3-4 kaşık yoğurt
Müsli
Kahve (1çikolata)
Akşam
1tabak pırasa yemeği
Salata
4e kadar iyi sabretmişsin canım.ben o saate kadar bişey yemesem. Bidaha yemeğe başlarsam durmam zor olur.sonrada bi şey yemediysen çok iyi.Bende menumu yaziimm
Sabah sadece bir bardak nogay cayi
3 bardak su
Sonra disardaydim butun gun 16 gibi eve geldim...
Ve disardan kizarmis tum tavukla pide almistik.
1 bardak ayranla biraz yedim
3 bardak daha su
Spor 30 dk kosu bandinda 5 hizinda yuruyus
Su 2 bardak daha
Bu kadarrr menum ...
Dilimli kepekli tost ekmegi aldim yarin sabah tost yapip yicem..simdiden yarini dusunuyorumm.hakkimdan hayirlisi olur insallah..
Teşekkür ederim canım spor yapıp gitmiştim herhalde emeğimi harcamak istemedimGüzel menü canım.afiyet olsun.Irâdenden dolayı tebrik ederim.Dün benim oğlumda karşımda waffle yedi.bende sınavı geçtim.
Spor menü çok iyi.afiyet olsun.
Hafif güzel menü olmuş.afiyet olsun canım.
4e kadar iyi sabretmişsin canım.ben o saate kadar bişey yemesem. Bidaha yemeğe başlarsam durmam zor olur.sonrada bi şey yemediysen çok iyi.
Leslie en azından sıkılmıyorsun.Zevkle yapılıyor.Bir müddet sonra alışkanlık yapıyor.Bence başla canım.kızlar az önce 4dkkada300 kalori yazan egsersiz yaptım ip atladim biraz aldığım bir kiloyu vermeliyim menüm de akşama kadar iyiydi aslında akşam sınır asildi yineşu leslie mıydı neydi onu denesem çok etklilmi kilo vermede???
Ilk adimi attik ve kilo verme yolunda birlikte ilerliyoruz canim..onemli olanda buydu zaten..arada pes etmeyede kalksak oyle boyle diye diye bu yolu tamamlicaz..birbirimize destek ola ola ...ama sonunda hepimiz basaricaz..iki ay uc ay o kadar az bir sure ki aslinda butun bir omrumuzun yaninda..neden yapamayalim ki sadece dikkatli yicez o kadar ...vericegiz cnm gidicek o kilolar..her verilen 5 kg vucudumuzdan cikan 5 kg ....bizi ne kadar hafifleticek...dusunsene 15 kg 20 kilo suan bosu bosuna tasiyorsun ..verdiginde kuş gibi hafifliceksin canim...Selinciğim ne güzel yazmışsın valla çok doğru diyorsun yazdıklarını okurken ne kadar haklı dedim ben burada başaracağım buna inanıyorum çok güzel motive ediyorsunuz beni kızlar hepinize teşekkür ederim
Hosbuldukkk tesekkur ederim dr kontrolunde oldugum icin kacamak yapma sansim yok :)menün gayet iyi canım spor yok sanırım
hoşgeldin dedim mi canim sanamenün guzel afiyetolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?