2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Cok guzel cnm benm kolay gelsin simdiden...

Kesinlikle katiliyorum

Evet canm bence olursun spor yok sanirim
Spor u hatta özellikle yürüyüşü çok seviyorum canım ama dışarda yürüme imkanım yok. Leslie de bana biraz sıkıcı geldi. Bi ara jillian Micheal 30 day shared yaptım o çok eglenceliyidi zordu ama kilo verme konusunda sıkıntı yasayinca onu da bıraktım. Öyle yani imkan olsa yaz kıs demem dışarda yürürum.
Hadi ya ilac elinde yokmu ?
Var kuzum kahvaltıdan sonra aldım.

Dans etmeyi seviyomusun bilmiyorum ama saskias dansschool un bi kac videosu var bende acaip etki etti tavsiye edrrim leslie sıkıyor bi muddet ben 2 -3 gun leslie kalan gunlerde de digerini yapiyorm kizim da eslik ediyor bana orda kopek var bi tane vav vavi ac dior

Severim kuzum dur bakayım. Acayip mezdeke oynarım

arkadaşlar kg tablomuzu yeniden düzenledim.Kg sıralamamıza göre yani açık ve net olmayı severim ben diğeri biraz karışık gibi geldi hem kim kiminle yakın onuda görmüş oluruz.Tbalo hep sayılardan oluştuğu için göze karışık geliyor :)Bu arada @keçigibi ay sonu hedef kgnu 94 olarak Kader456 senide hedef 74 olarak yazdım bilginiz olsun...:)

ve tekrar hayırlı ugurlu olsun inşallah herkes istediği kgya bir an önce düşer de tablo mablo uğraşmayız bi daha:)

Ben geldimmm. Kahvaltıdan sonra camları sildim Benim planım dışarı çıkıp yürüyüş yapmaktı ama hava soğuk üşüdüm biraz bende içerde ütü masamın üstüne bilgisayarımı koydum açtım Leslie 3 mil'i evde yaptım sporumu .. öğlene kabak yemeği yicem.. yanında yoğurt ..

Evet burda biraz oyle oluyor sanki napsak yediklerimizi yazmasak mi arkadaslar ?yedigimiz cislari yazarak baskalarinin aklina onlari sokuyoruz sanirim.(Bunu hepimiz icin soyluyorum yanlis anlasilmasin
Bence herkes hesaplasın alması gereken kalori miktarını ona göre aldığımız kaloriyi yazalım hem daha iyi olur kontrollü gideriz. İçtiğimiz suyu çayı kahveyi ve kalori hesabını yazalım. (Naçizane tavsiyem)

tunaydin kızlar...sabah kosturmacasindan anca fırsat bulabildim...pamik cnm tabiki ne istersen yazabilirsin Özür dilemene gerek yokki hem olsun irademizi guclendiriyor...tevafuk cnm evet en büyük rakibimsin önümüzdeki cumaya kapisicaz:))birde gün menün güzel börek ve tatliyi fazla yemezsen tabii..salata ağırlıklıyanında ufak bir dilim börek sorun olmaz sanırım..tatlininda tadına baksan sırf ayıp olmasın diye..o zaman günü kurtarmış olabilirsin...ve kader cnm seni çok hırslı gördüm tebrik ederim...hayalmavi senide tebrik ederim iki günde 1 kg çok süper cnm cumanın birincisi senmi olacaksın yoksaaa:))bu arada böyle toplu yazmamin sebebi internette acayip bi yavaşlama var bildirimleri açana kadar yarım saat geçti..o yüzden bu şekilde yazmak zorunda kaldım..hepinize güzel mutlu az kalorili pazarlar ...

tunaydin kızlar...sabah kosturmacasindan anca fırsat bulabildim...pamik cnm tabiki ne istersen yazabilirsin Özür dilemene gerek yokki hem olsun irademizi guclendiriyor...tevafuk cnm evet en büyük rakibimsin önümüzdeki cumaya kapisicaz:))birde gün menün güzel börek ve tatliyi fazla yemezsen tabii..salata ağırlıklıyanında ufak bir dilim börek sorun olmaz sanırım..tatlininda tadına baksan sırf ayıp olmasın diye..o zaman günü kurtarmış olabilirsin...ve kader cnm seni çok hırslı gördüm tebrik ederim...hayalmavi senide tebrik ederim iki günde 1 kg çok süper cnm cumanın birincisi senmi olacaksın yoksaaa:))bu arada böyle toplu yazmamin sebebi internette acayip bi yavaşlama var bildirimleri açana kadar yarım saat geçti..o yüzden bu şekilde yazmak zorunda kaldım..hepinize güzel mutlu az kalorili pazarlar ...

Bende o dediğiniz programı fit365 ' i indirdim su içmeyi unutma diye bildirim geliyor hemen bir bardak içiyorum herkese tavsiye ederim yediklerimizin hesabını yapıyor bizim yerimize :)

Hoşgeldin canımmm teşekkür ederim birinççç olmak isterim valla daha çok gaza gelirim hedefe sizinle birlikte adım adım ilerleyeeğim

Hayırlı pazarlar kızlar
Aç karnına bir bardak ılık limonlu su
Yeşil çay
Kahvaltim
Dunki gibi 4cubuk patates kızartması
Bir dilim peynir
İki dilim kaşar peyniri
5zeytin
Bir lokma çık ekmek
Şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…