Cok guzel cnm benm kolay gelsin simdiden...Günaydın kızlar nasılsınız bakalım . ne çok yazışmışsınız ya :))
Kızmayın bana ama ben bu sabah dayanamadım yine tartıldım eksilerdeyim şaşırdım yani iki günde 1 kg yakın vermişimiyi gaza geldim kahvaltımı çok güzel yaptım. Birazdan camları silicem ardından yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
Su içmeyi unutmayın sakın
Hadi ya ilac elinde yokmu ?Canim sinüzit var ilaç aalmam lazım şu an tıkanmış durumdayim
Kesinlikle katiliyorumEn korktuğum şey diyetteyken arkadaşlarla buluşmak (genelde dışarda fastfoodcuya gidilir) . O ortamda herkes bol kalorili besinleri götürürken sen salatayla kalıyorsun ya ... sabredeceğiz artık hedefimize ulaştığımızda iyi ki yememişim diyeceğiz :)))
Sende bol bol salata ye 2 tabak 3 tabak baktın olmuyor 1 börek yersin canım akşama kadar erir o zaten
Spor u hatta özellikle yürüyüşü çok seviyorum canım ama dışarda yürüme imkanım yok. Leslie de bana biraz sıkıcı geldi. Bi ara jillian Micheal 30 day shared yaptım o çok eglenceliyidi zordu ama kilo verme konusunda sıkıntı yasayinca onu da bıraktım. Öyle yani imkan olsa yaz kıs demem dışarda yürürum.Evet canm bence olursun spor yok sanirim
Var kuzum kahvaltıdan sonra aldım.Hadi ya ilac elinde yokmu ?
Dans etmeyi seviyomusun bilmiyorum ama saskias dansschool un bi kac videosu var bende acaip etki etti tavsiye edrrim leslie sıkıyor bi muddet ben 2 -3 gun leslie kalan gunlerde de digerini yapiyorm kizim da eslik ediyor bana orda kopek var bi tane vav vavi ac diorSpor u hatta özellikle yürüyüşü çok seviyorum canım ama dışarda yürüme imkanım yok. Leslie de bana biraz sıkıcı geldi. Bi ara jillian Micheal 30 day shared yaptım o çok eglenceliyidi zordu ama kilo verme konusunda sıkıntı yasayinca onu da bıraktım. Öyle yani imkan olsa yaz kıs demem dışarda yürürum.
Var kuzum kahvaltıdan sonra aldım.
Severim kuzum dur bakayım. Acayip mezdeke oynarımDans etmeyi seviyomusun bilmiyorum ama saskias dansschool un bi kac videosu var bende acaip etki etti tavsiye edrrim leslie sıkıyor bi muddet ben 2 -3 gun leslie kalan gunlerde de digerini yapiyorm kizim da eslik ediyor bana orda kopek var bi tane vav vavi ac dior
hoşuna gideceğinden eminim o zman :)Farklılıklar iyidir ..:)Severim kuzum dur bakayım. Acayip mezdeke oynarım
Yeminle bak hem göbek hem popo benim tek derdim onlar olan fazla kilo da orda zaten eminim. Birde sezeryanlıyım benSende mi var 58 kgda inanmam
Bence herkes hesaplasın alması gereken kalori miktarını ona göre aldığımız kaloriyi yazalım hem daha iyi olur kontrollü gideriz. İçtiğimiz suyu çayı kahveyi ve kalori hesabını yazalım. (Naçizane tavsiyem)Evet burda biraz oyle oluyor sanki napsak yediklerimizi yazmasak mi arkadaslar ?yedigimiz cislari yazarak baskalarinin aklina onlari sokuyoruz sanirim.(Bunu hepimiz icin soyluyorum yanlis anlasilmasin
Bence herkes hesaplasın alması gereken kalori miktarını ona göre aldığımız kaloriyi yazalım hem daha iyi olur kontrollü gideriz. İçtiğimiz suyu çayı kahveyi ve kalori hesabını yazalım. (Naçizane tavsiyem)
tunaydin kızlar...sabah kosturmacasindan anca fırsat bulabildim...pamik cnm tabiki ne istersen yazabilirsin Özür dilemene gerek yokki hem olsun irademizi guclendiriyor...tevafuk cnm evet en büyük rakibimsin önümüzdeki cumaya kapisicaz:))birde gün menün güzel börek ve tatliyi fazla yemezsen tabii..salata ağırlıklıyanında ufak bir dilim börek sorun olmaz sanırım..tatlininda tadına baksan sırf ayıp olmasın diye..o zaman günü kurtarmış olabilirsin...ve kader cnm seni çok hırslı gördüm tebrik ederim...hayalmavi senide tebrik ederim iki günde 1 kg çok süper cnm cumanın birincisi senmi olacaksın yoksaaa:))bu arada böyle toplu yazmamin sebebi internette acayip bi yavaşlama var bildirimleri açana kadar yarım saat geçti..o yüzden bu şekilde yazmak zorunda kaldım..hepinize güzel mutlu az kalorili pazarlar ...
Hiç kizarmiyim canım hakedene sopa
Neyaptın sen öyle 1600 verdin 2000 aldın canımbidaha bu kadar abartma (sus çaktırma bende bazen böyle sapıtıyorum olmasını burda böyle engellicez yorumuma kızma canım)
Köy havası çarpmış tır canımÇok çok yorgunum kızlar, daha yeni köyden geldik ve oğlumu uyutacam daha. usuttum sanırım başım fena ağrıyor. Herkese iyi geceler
Siron yufkadan oluyor canım Karadeniz e ait bir yemek nete yazınca çıkıyor.ben sallama içi yorum .Siron nedir? Birde yesilcayi sallama cay seklinde mi tuketiyosunuz?
Olmicak söz iki dilimi gecmicek hatta 62ye düşene kadar hiç yapmasam daha iyiJoleya hic olmamis buLutfen birdaha olmasin ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?