- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Canım menun gayet iyi ama dışarıda olduğun zaman meyve suyu yerine ayran tercih edebilirsin ben hep öyle yaparımKizlar bugunku menum;
Sabah
Az pat.kizartma( 2-3 catal)
Kk peynir
2 dlm tb ekmk
1 t.k bal
Az sekerli cay
Oglen 1 simit disardaydim 1 kutu m.suyu
Aksam 1 kase kabak corba 5 -6 adet cigkofte bol yesiillik
2 lt su
30 dk yuruyus+40 dk zumba
Kizlar yotube da saskia's school diye bi grup var onun videolarini izleyip hem dans ediyorum hem de kcl yakiyorum siddetle oneririmbirsuru videosu var yeni kesfettim 2 hafta oluyo yani kendinize uygun olani indirin tv de izleyip hem kcal yakin hem de yaptiginiz spordan zevk alin
Evett ben çok memnunum çok faydasını gördüm.Bende o dediğiniz programı fit365 ' i indirdim su içmeyi unutma diye bildirim geliyor hemen bir bardak içiyorum herkese tavsiye ederim yediklerimizin hesabını yapıyor bizim yerimize :)
Umutsuzluga kapilma bence kg az oldugu az az gidiyodur olabilir mi?Kızlaarr hala 58 im şimdi tartıldım
İlk 6 kilo çok güzel gitti. Sanırım artık yavaşladı evet
Eline sağlık canım çok güzel olmuş emeğine sağlıkarkadaşlar kg tablomuzu yeniden düzenledim.Kg sıralamamıza göre yani açık ve net olmayı severim ben diğeri biraz karışık gibi geldi hem kim kiminle yakın onuda görmüş oluruz.Tbalo hep sayılardan oluştuğu için göze karışık geliyor :)Bu arada @keçigibi ay sonu hedef kgnu 94 olarak @Kader456 senide hedef 74 olarak yazdım bilginiz olsun...:)
ve tekrar hayırlı ugurlu olsun inşallah herkes istediği kgya bir an önce düşer de tablo mablo uğraşmayız bi daha:)
Hayırlı pazarlar kızlar
Aç karnına bir bardak ılık limonlu su
Yeşil çay
Kahvaltim
Dunki gibi 4cubuk patates kızartması
Bir dilim peynir
İki dilim kaşar peyniri
5zeytin
Bir lokma çık ekmek
Şekersiz çay
Eeeeveeeeettt yaptikHuu nerdesiniz bayanlarrr
Akşam yemekler yendiğinde topluca menümüzü paylaşalım doğrumuzu yanlışımızı görelim .
Spor yaptınız mı bakalım??
Eeeeveeeeettt yaptik
Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum simdi sizce ben sıkılasma isini hani basen kalca eritme , squat falan bunlari bi kac kg verince mi yapmaliyim yoksa sporumu yaptiktan sonra mi yapim ? Cunku yagim kasa donussun istemiyorum sizce hangisi mantikli?Bi fikir verebilirmisiniz?
Bugunku menum;
Kahvalti 4 dlm tam bugday ekmegi ile tost kucuk dilimler bunlar ,cay
Ara 1 avuc leblebi
Aksam 1 pors.karnabahar graten,1 kase yogurtcorba
2 lt su
1 saat zumba
SpoorNe yaptın canımm
Cok guzel afiyet olsunBugün ki menüm:
Sabah uyandığımda su da beklettiğim 3 kuru kayısı + 1 bardak su
Kahvaltı (yarım saat sonra)
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 parça peynir
2 1/2 dilim hindi salamı
1 acı biber / domates / salatalık/ maydanoz
1 çay bardağı kadar süt
Ara
Şekersiz türk kahvesi
45 dakika Leslie Walk
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
Ara
1 (avuç içi ya var ya yok) leblebi
4 kaşık yoğurt
1/3 trabzon hurması
Akşam
3-4 parça balık
1 kase çorba
Su 2 lt
Leslie + mekik squat basen hareketleri
Zaten kahvatiyi 11 gibi yapiyorum canimÇok güzel canım, az yemişsin öğlen acıkmıyor musun ? Spor da çok güzel
Ben de birqz kg verdikten sonra mi yapsam diye dusunuyordumBence spordan sonra yapabilirsin canım yağlar hemen kasa dönüşmüyor. Bende spor yaptıktan sonra mekik basen hareketleri yapıyorum ama kollarımda basenlerimde sarkmalar var hala ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?