Bugun borek gunundeymissin anlasilan neyse yarin telafi gunudurBugünkü menümü yazıp yazmamakta kararsızım.O kadar saçmaladımki,dengesiz sırf karbonhidrattan oluşan bir menü oldu
Ama ceza olsun diye utana sıkila yazıyorum.
Kahvaltı:
7.00yarım börek 1 bardak portakal suyu
Öğlen:
13.00 1börek
Ara:1 kase bol yeşillikli patates salatası
Yarım börek
Akşam yemem diye düşünmüştüm.kendimi kaybedip 1 börek daha yedim.
Diyete başladığımdan beri bu kadar kendimi kaybetmemiştim.
Su az,spor şimdilik yok.
Menun cok guzel cnm afiyet olaBnde menümü yazayım
Sabah 7.15 1 bardak ılık su
Kahvaltı 7.30
1 haş yum.2 Yeşil biber.20 zeytin.2 parça beyaz peynir.2 salatalık.tere reyhan dereotu 1 tabak
Öğlen 12.45
1 kase tarhana çorbası,1 tabak kıymalı kabak yemeği
3 kaşık yoğurtlu kereviz salatası.3ceviz içi
Akşam 18.45
Öğlenki yemeklerin aynısı ceviz yerine karışık kuruyemiş ve çay.
Gün içinde 2lt su.50dk leslie.10dk dambılla kol çalışması.
Iradenden dolayi seni tebrik ederim nasil dayandin bi catal dami almadin ?Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k.kayısı
Kahvaltı 10.30: 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 yumurta, kk peynir, yarım çay b süt ve maydanozdan omlet.
3 zeytin, 1 kup helva
Yarım dilim ekmek üstüne kaym, bal
Domates, salatalık
Ara: Türk.Kahvesi 2 dilim bitter,yeşil çay
öğle 15.30: 10 karalahana sarması
4 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi ,soda(arkadaslarla buluştuk onlar hamburger patates kızartması hatta waffle yediler)
Aksam 18.15: 2 kepçe pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt, bol salata
Ara çay veya kahve, 2 ceviz, 1 k.kayısı
2.5 litre su
Spor: Leslie 5 mile
Doğumdan sonra ilk kez kullanıyorum. Öncesinde 1,5 sene kullandım.Olabilir belki ne zmndr kullaniyosun yenimi basladn?
Canim arkadaş al falan dedi bende kahveyle bir çatal alırım dedim. Sonra kahve geldi, benim çocuklarla uğraşırken unuttum canım da istemedi :)Iradenden dolayi seni tebrik ederim nasil dayandin bi catal dami almadin ?
Ondan olabilir belki....Doğumdan sonra ilk kez kullanıyorum. Öncesinde 1,5 sene kullandım.
Helal olsun yinedeCanim arkadaş al falan dedi bende kahveyle bir çatal alırım dedim. Sonra kahve geldi, benim çocuklarla uğraşırken unuttum canım da istemedi :)
Gerçekten öyle ve yaş 32 oldu bile 7 senedir bu kiloda iki ileri bir geri takıldım kaldım sana sizlere ve kendime söz bu sefer olacak canımIlk adimi attik ve kilo verme yolunda birlikte ilerliyoruz canim..onemli olanda buydu zaten..arada pes etmeyede kalksak oyle boyle diye diye bu yolu tamamlicaz..birbirimize destek ola ola ...ama sonunda hepimiz basaricaz..iki ay uc ay o kadar az bir sure ki aslinda butun bir omrumuzun yaninda..neden yapamayalim ki sadece dikkatli yicez o kadar ...vericegiz cnm gidicek o kilolar..her verilen 5 kg vucudumuzdan cikan 5 kg ....bizi ne kadar hafifleticek...dusunsene 15 kg 20 kilo suan bosu bosuna tasiyorsun ..verdiginde kuş gibi hafifliceksin canim...
Benim annem diyetisyene gitmişti önce 5/6 kilo verelim ondan sonra spora başlayalım demişti vücûd kendini korumaya geçmesin kilo vermeni yavaşlatır motiven düşer demişti ama bol hareket edelim demişti bende o yolda ilerleyeyim istiyorum canımNeden cnm ?
Aslında alıyorum da çabuk veriyorum şükürValla kg almadigina dua etmelisin vermeyi birak
Günaydın canımm amin inşallahSoguk mu soguk firtinali mi firtinali bir sabahtan herkese simsicak gunaydinlar ...Insallah bu sogukta disarida kalan kimsecikler yoktur rabbim herkesin yardimcisi olsun ...Herseyimize cok sukur bin sukur ....Bol hareketli sifir kacamakli bir gun olmasi dilegitle mutlu gunler
Bence hiç düşünmeye lim fazla yasamayizArkadaslar seker orucu diye bise varmis o diyette bizm hayat mematimiz icin gerekli olan akliniza ne geliyorsa hersey yasak onu yapsak zayiflayacagmz kesin de yasarmiyiz sizce?@tuana31
Anladim canm annen kg lumuydu senin verdi bari?Benim annem diyetisyene gitmişti önce 5/6 kilo verelim ondan sonra spora başlayalım demişti vücûd kendini korumaya geçmesin kilo vermeni yavaşlatır motiven düşer demişti ama bol hareket edelim demişti bende o yolda ilerleyeyim istiyorum canım
Merhaba canim listeye giremesen de aramiza katilmanda paylasim yapmanda problem yok canim kac kgsun kg verebildin mi?selamunaleykum..
gunlerdir bu topigi okuyorum. .cok sevdim cunku neden senelerdir bendr ayni seyden muzdarip ve mesgulum. 17 kasimdan beride diyetisyen kontrolundeyim artik.biliyorum buraya yazan kisi sayisinda bi sinir var. ama yinede sormak istedim. belki sonradan cikan yazmayan biri falan varsa bende burada olmaya talibim diye:)
tesekkur ederim.Merhaba canim listeye giremesen de aramiza katilmanda paylasim yapmanda problem yok canim kac kgsun kg verebildin mi?
Merhaba canim listeye giremesen de aramiza katilmanda paylasim yapmanda problem yok canim kac kgsun kg verebildin mi?
Anladim cok guzel bi rakam baslangic icin canm hayirlisi olsun insallah hedefine ulasirsin peki kac yasindasn calisiyormusun evlimisin bekarmisn coluk cocuk varmi ?tesekkur ederim.
2 hafta once kontrolum vardi. 112 kg idim.baslayali bir ay olmustu ve bir ayda 6 kg verdim. bu cumartesi kontrol um var. hedefimiz 109 idi bakalim oldum mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?