2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Bugun borek gunundeymissin anlasilan neyse yarin telafi gunudur

Menun cok guzel cnm afiyet ola

Iradenden dolayi seni tebrik ederim nasil dayandin bi catal dami almadin ?

Iradenden dolayi seni tebrik ederim nasil dayandin bi catal dami almadin ?
Canim arkadaş al falan dedi bende kahveyle bir çatal alırım dedim. Sonra kahve geldi, benim çocuklarla uğraşırken unuttum canım da istemedi :)

Soguk mu soguk firtinali mi firtinali bir sabahtan herkese simsicak gunaydinlar ...Insallah bu sogukta disarida kalan kimsecikler yoktur rabbim herkesin yardimcisi olsun ...Herseyimize cok sukur bin sukur .... Bol hareketli sifir kacamakli bir gun olmasi dilegitle mutlu gunler

Gerçekten öyle ve yaş 32 oldu bile 7 senedir bu kiloda iki ileri bir geri takıldım kaldım sana sizlere ve kendime söz bu sefer olacak canım

Benim annem diyetisyene gitmişti önce 5/6 kilo verelim ondan sonra spora başlayalım demişti vücûd kendini korumaya geçmesin kilo vermeni yavaşlatır motiven düşer demişti ama bol hareket edelim demişti bende o yolda ilerleyeyim istiyorum canım

Valla kg almadigina dua etmelisin vermeyi birak
Aslında alıyorum da çabuk veriyorum şükürbak kaçamakta yapsam kaç hafta dir verdim ama bu hafta aldım ya gece yediğim için yada antibiyotik ,c vitamini kullanıyorum o yüzdenama pazartesi ye artidan kurtulup eksiye düşmüş olucam inşallah

Günaydın canımm amin inşallah

Anladim canm annen kg lumuydu senin verdi bari?

selamunaleykum..
gunlerdir bu topigi okuyorum. .cok sevdim cunku neden senelerdir bendr ayni seyden muzdarip ve mesgulum. 17 kasimdan beride diyetisyen kontrolundeyim artik.biliyorum buraya yazan kisi sayisinda bi sinir var. ama yinede sormak istedim. belki sonradan cikan yazmayan biri falan varsa bende burada olmaya talibim diye:)

Merhaba canim listeye giremesen de aramiza katilmanda paylasim yapmanda problem yok canim kac kgsun kg verebildin mi?

Kizlar ben 29 ekimde gecenin bi yarisi mtelefonuma yazi yasmistim kgdan dolayi ve bi takvim yapmistim guya her ay bes kg vericektim soyleki 85 kg oldugumu varsayip kasim sonu 81 aralik sonu 76 ocak sonu 71 falan diye.... su an hala 82 yim cok yavasim hic ilerlemiyorum ..... Bu boyle giderse hedefime ilerleyemeyecegim o yuzden artik gercekten biseyler yapmam lazim sekersiz caya kahveye basladim cok sukur ekemegi de azalttim spora da basladim her nkdr bir haftadir yapamasamda dun basladim yine 26 ocakta 77 olmam lazim kendimi kastigik icin mi veremiyorum bilmiyorum ama artik ciddi ciddi bisyler yapmama lazim kg vermk bu kadar zor olmamali ya

Merhaba canim listeye giremesen de aramiza katilmanda paylasim yapmanda problem yok canim kac kgsun kg verebildin mi?
tesekkur ederim.
2 hafta once kontrolum vardi. 112 kg idim.baslayali bir ay olmustu ve bir ayda 6 kg verdim. bu cumartesi kontrol um var. hedefimiz 109 idi bakalim oldum mu:)

tesekkur ederim.
2 hafta once kontrolum vardi. 112 kg idim.baslayali bir ay olmustu ve bir ayda 6 kg verdim. bu cumartesi kontrol um var. hedefimiz 109 idi bakalim oldum mu:)
Anladim cok guzel bi rakam baslangic icin canm hayirlisi olsun insallah hedefine ulasirsin peki kac yasindasn calisiyormusun evlimisin bekarmisn coluk cocuk varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…