insallah hep boyle vererek gider:)Anladim cok guzel bi rakam baslangic icin canm hayirlisi olsun insallah hedefine ulasirsin peki kac yasindasn calisiyormusun evlimisin bekarmisn coluk cocuk varmi ?
Insallah hedefine fazlasiyla ulasirsin rabbim size bagislasin yavrunuzu hayirli uzun omurler nasip etsin insallah...Peki zayifmiydin once nasil aldin kgyu ?insallah hep boyle vererek gider:)
ben 25 yasindayim. ev hanimiyim. 4 senelik evliyim. subatta 2 yasina girecek bi kizim var. ona dogumgununde 90 li kilolarda bi anne hediye etmek istiyorum:)
Az onceki sorumun cevabimi almis oldumbirazkg gecmisimden bahsedeyim:)
evlendigimde 80 kg civariydim. bicoklari icin dpresyon sebebi olan bu kg benim vucut tipime gore idealdi.evet tabi gene versem dsha iyiydi ama fenada degildim. evlendikten sonra aksam yemeklerini abartma ve cay aburcuburlari yavas yavas anlayamadan beni kg aldirmaya basladi. tiroit ve insulin direnciminde oldugunu ogrendim. suan onlar icinde ilac kullaniyorum. yani kisaca boyle. suanda en kararli halim ve donemimdeyim. inaniyorum olacak insallah olmali:)
Insallah hedefine fazlasiyla ulasirsin rabbim size bagislasin yavrunuzu hayirli uzun omurler nasip etsin insallah...Peki zayifmiydin once nasil aldin kgyu ?
sizin soracaginiczi bilmis gibi bende yazmistimInsallah hedefine fazlasiyla ulasirsin rabbim size bagislasin yavrunuzu hayirli uzun omurler nasip etsin insallah...Peki zayifmiydin once nasil aldin kgyu ?
evet oyle oldu:)Az onceki sorumun cevabimi almis oldumInsallah ideal kgna dusersin bizde grup olarak cok kararliyiz bakalim nolcak halimiz zaten o abur cubur ve hareketsiz yasam tarzi degil mi kg aldiran sinsi sinsi vucuda yerlesen onu bi biraksak hayirlisiyla gerisi gelicek insllah burda hep beraber elele verip eriyecegiz
Canım benim 37.günüm.YaşıyorumArkadaslar seker orucu diye bise varmis o diyette bizm hayat mematimiz icin gerekli olan akliniza ne geliyorsa hersey yasak onu yapsak zayiflayacagmz kesin de yasarmiyiz sizce?@tuana31
Evet canım annem 115 kilodan 90 kiloya düştü bu bana yeter dedi öyle kaldı boyuda uzun olunca iyi oldu annemAnladim canm annen kg lumuydu senin verdi bari?
Herşey kafada bitiyor canım maşallah sanaCanım benim 37.günüm.YaşıyorumBenim gibi abur cubur düşkünü ,uyandığında canı çikolata isteyen,pastaya dayanamayan biri dayanıyorsa;herkes dayanır.Bu süreçte önümden neler geçmediki;arkadaş davetlerinde özene bözene yapılmış tatlılar,aile bireylerinin meşhur tatlı zincirlerinde yediği fırın sütlaçlar,profetiroller,oğlumun büyük zevkle yediği wafflelar,künefeler,nişan pastaları.Ama hiç birinden çatalın ucuyla dahi almadım.Çünkü bir çatal alsam,hadise dünkü börek işine dönecekti iyi biliyorum.şimdi haftada birgün yediğim börekleri kesicem.başarabilirsem.
İnsan istedikten sonra başaramayacağı hiçbirşey yok canım o zayıf güzel vücutlu insanlarda bizim gibi Ne farkımız var iradeli olmakta başarmakta bizim elimizde canım benim annemde 115ten 90a indi istersen sende yapabilirsin yaşında küçük daha annem 45 yaşında başardı düşünün...birazkg gecmisimden bahsedeyim:)
evlendigimde 80 kg civariydim. bicoklari icin dpresyon sebebi olan bu kg benim vucut tipime gore idealdi.evet tabi gene versem dsha iyiydi ama fenada degildim. evlendikten sonra aksam yemeklerini abartma ve cay aburcuburlari yavas yavas anlayamadan beni kg aldirmaya basladi. tiroit ve insulin direnciminde oldugunu ogrendim. suan onlar icinde ilac kullaniyorum. yani kisaca boyle. suanda en kararli halim ve donemimdeyim. inaniyorum olacak insallah olmali:)
İnsan istedikten sonra başaramayacağı hiçbirşey yok canım o zayıf güzel vücutlu insanlarda bizim gibi Ne farkımız var iradeli olmakta başarmakta bizim elimizde canım benim annemde 115ten 90a indi istersen sende yapabilirsin yaşında küçük daha annem 45 yaşında başardı düşünün...
Bu arada aramıza hoş geldin canım...
cok tesekkur ederim hosbuldum. irade ve istekle bu isin ustesinden gelebilinecegini dusunuyorum.ve bende artik var bunlardan:)İnsan istedikten sonra başaramayacağı hiçbirşey yok canım o zayıf güzel vücutlu insanlarda bizim gibi Ne farkımız var iradeli olmakta başarmakta bizim elimizde canım benim annemde 115ten 90a indi istersen sende yapabilirsin yaşında küçük daha annem 45 yaşında başardı düşünün...
kalp kalbe karsi misalisizin soracaginiczi bilmis gibi bende yazmistim
Insallah...cok tesekkur ederim hosbuldum. irade ve istekle bu isin ustesinden gelebilinecegini dusunuyorum.ve bende artik var bunlardan:)
Aaaaaa duydunmuuuu caniiiimmmDuydum duydum hatta sana oyle bi soru sormustum ki cevabimi aldim simdi tam cevaplamissin
Cok guzel gerek diyetisyenle gerek kendi kendine cok guzel kg verenler var soevet oyle oldu:)
insallah en buyuk hedefim o. surekli hayal kurup cizelgeler falan yapiyorum. hergun ne yedigimi yaziyorum.sporu yeni ekledi diyetisyenim. onlari yaziyorum ne yaptiysam.ve duzenli beslenmek hayatima girdi cok mutluyum bu acidanda.mesela onceden meyve aklima gelmezse gormedikce yemzdim.ama simdi duzenli olunca cok guzel meyvem sutum etim oh
Masallh vallaİnsan istedikten sonra başaramayacağı hiçbirşey yok canım o zayıf güzel vücutlu insanlarda bizim gibi Ne farkımız var iradeli olmakta başarmakta bizim elimizde canım benim annemde 115ten 90a indi istersen sende yapabilirsin yaşında küçük daha annem 45 yaşında başardı düşünün...
En guzel yaslardasin cnm ...olucak tabii vericez hep birlikte kilolarimizi insallah..Gerçekten öyle ve yaş 32 oldu bile 7 senedir bu kiloda iki ileri bir geri takıldım kaldım sana sizlere ve kendime söz bu sefer olacak canım
Olsun canm vericez insallh sen seker kullaniyomuydun ? Ben kendimi taniyorum benm sorunum yemk degil yemek disi olanlar ve ozellikle aksam ymkten snra abur cubur yemezsem biraz da hareket ettim mi sonuc aliyorum ama 2.yada 3 gun pes eder gibi oluyorum.isteyenler bana katilabilir bugunden itibaren basliyorum kizimn artigi bile olsa yemiycem 1.gunum 2.gunum diye yazicam haftanin 1 gunu odul olcak ama o da gunduz saati tamm mi ? Onun disinda Yok yok yokEvet canım annem 115 kilodan 90 kiloya düştü bu bana yeter dedi öyle kaldı boyuda uzun olunca iyi oldu annem
Ama düşün annen benden 4 kilo fazlaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?