Yemek yapıyorum canım biraz da spor yaptım. Yeni kararlar almissin tebrik ederim canım.Kizlar nasilsiniz napiyosunuz?
Evet haklisin ama yinede canimiz cekmesin diye dusundum baska fikri olan varsa soylesinMislisse Yediğimiz kacaklari ciss DİYE yazalim demissin ama o zaman menuleri saglikli yorumlayamayiz canım. Mesela ben bugun iki dilim bitter yedim bunu ciss dersem olmaz ki.. birde sabahtan iki tane bisküvi yedim ciss dersem miktar bilinmeyecek ve menume kötü denilebilir nasıl yapacaz canım
Evet bende abur cubur bagimliligi var ve inan sigaradan farkli degil yani can isteyince kendimi kaybediyorum ona dogru kosuyorum o yuzden en azindan boyle bi karar aldimYemek yapıyorum canım biraz da spor yaptım. Yeni kararlar almissin tebrik ederim canım.
Cok guzel canim afiyet olsunBugunku ilk menu benden olsun..
Sabah 10.00
Kepekli dilimli ekmekten maydonozlu peynirli tost
Zeytin salatalik domates
1 bardak sut
Ara ogun yesil elma
Saat 15.00
Yarimdan biraz daha fazla et doner
Ayran
Ne zaman disari ciksam disardan yiyorum hic iyi olmuyor aslinda ama yemek yapmaya zamanim olmuyor...
Aksam yiyemem mideme oturdu zaten lök gibi ...
Su iciyorum bol bol
Sporda anca 9 dan sonra cocuklar bi uyusun o zaman...
hosbuldumPamik tesekkur ederimm. prifilinde yazan soz cok hosuma gitti. kimsesiz kalmayalim aminn
Spor çok iyi olmuş cnm.tebrikler.ama ilk ara öğünde ikram bisküvi yerine 1-2 kuru kayısı ya da hurma yesen daha iyi olur bence.diğer ara öğünde öyle yapmışsın ztn.bnlar hem sağlıklı hem de şekerini direkt yükseltmez.nacizane tavsiyemMenumu vereyim
Sabah:: 2 dilim peynir 1 yumurta, 3 kaşık yulaf ezmesi, maydanoz ve çay bardağı sütten omlet
Salatalık, 3 zeytin
Ara: yeşil çay ve elma, 2 ikram bisküvi
Öğle: 1 kepçe çorba, salata
3 yuvarlak haşlama iclikofte
5 lahana sarması(bitti şükür)
Ara::turk kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00:1 tabak pırasa yem
2.5 Baget ve 1 kase yoğurt,salata
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 kayısı
Bitki çayları, 2.5 litre su
Spor: 5 milin 3 mili (ogleden sonra)
1 saat 15 dk step+pilates(aksam)
Bence iyi gidiyorsun canım.devam..afitet olsnBugunku ilk menu benden olsun..
Sabah 10.00
Kepekli dilimli ekmekten maydonozlu peynirli tost
Zeytin salatalik domates
1 bardak sut
Ara ogun yesil elma
Saat 15.00
Yarimdan biraz daha fazla et doner
Ayran
Ne zaman disari ciksam disardan yiyorum hic iyi olmuyor aslinda ama yemek yapmaya zamanim olmuyor...
Aksam yiyemem mideme oturdu zaten lök gibi ...
Su iciyorum bol bol
Sporda anca 9 dan sonra cocuklar bi uyusun o zaman...
Mrb hoşgeldin.inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz..birazkg gecmisimden bahsedeyim:)
evlendigimde 80 kg civariydim. bicoklari icin dpresyon sebebi olan bu kg benim vucut tipime gore idealdi.evet tabi gene versem dsha iyiydi ama fenada degildim. evlendikten sonra aksam yemeklerini abartma ve cay aburcuburlari yavas yavas anlayamadan beni kg aldirmaya basladi. tiroit ve insulin direnciminde oldugunu ogrendim. suan onlar icinde ilac kullaniyorum. yani kisaca boyle. suanda en kararli halim ve donemimdeyim. inaniyorum olacak insallah olmali:)
Evet menu paylasimi gerekli diye yaziyorum birde ornek olabilir dr gitmeyenlere diye :)Sen diyetisyenli oldugun icin senin listene diyecgm hicbisey yok cnm sadece afiyet olsun demk duser bana
Canm menu super artik tostlari bende yagsiz yapiyorum daha citir oluyo hemde fazla kalori almamis oluyorum birde su ictigin kefir sindirim sistmini duzeltip kabizliga iyi geliyor mu?O zaman bugun ne yedim onuda hemen ileteyim :) sizlerede fikir olsun diyetlerinizde
Sabah elma sirkeli suyumu ictim 3 kayisi yedim yesil cay limonlu tarcinli
Sabah kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi arasina ceyrek kasar peyniri dereotu koydum tost yaptim sifir yag ile yaninda 4 zeytin 1 has yumurta
11 de 2 ceviz 1 mandalina
2 de ton balikli sandvic yedim evden goturdum disardaydim
4 de 200 ml sut leblebi 1 kucuk muz
7 de 1 kepce corba 5 kasik sebze susuz
8 de yesil cay limonlu tarcinli
9 da kefirimi iciyorum 2 hurma
3 litre su
Bu aralar kosturuyorum surekli disardayim spor yapamiyorum maalesef
Supersin cnm tesekkur ederiz tabiki ornek oluyorsun tavsiyelerinden yararlaniriz insallahEvet menu paylasimi gerekli diye yaziyorum birde ornek olabilir dr gitmeyenlere diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?