2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Mislisse Yediğimiz kacaklari ciss DİYE yazalim demissin ama o zaman menuleri saglikli yorumlayamayiz canım. Mesela ben bugun iki dilim bitter yedim bunu ciss dersem olmaz ki.. birde sabahtan iki tane bisküvi yedim ciss dersem miktar bilinmeyecek ve menume kötü denilebilir nasıl yapacaz canım

Evet haklisin ama yinede canimiz cekmesin diye dusundum baska fikri olan varsa soylesin

Yemek yapıyorum canım biraz da spor yaptım. Yeni kararlar almissin tebrik ederim canım.
Evet bende abur cubur bagimliligi var ve inan sigaradan farkli degil yani can isteyince kendimi kaybediyorum ona dogru kosuyorum o yuzden en azindan boyle bi karar aldim

Bugunku ilk menu benden olsun..
Sabah 10.00
Kepekli dilimli ekmekten maydonozlu peynirli tost
Zeytin salatalik domates
1 bardak sut
Ara ogun yesil elma
Saat 15.00
Yarimdan biraz daha fazla et doner
Ayran
Ne zaman disari ciksam disardan yiyorum hic iyi olmuyor aslinda ama yemek yapmaya zamanim olmuyor...
Aksam yiyemem mideme oturdu zaten lök gibi ...
Su iciyorum bol bol
Sporda anca 9 dan sonra cocuklar bi uyusun o zaman...

Cok guzel canim afiyet olsun

Menumu vereyim

Sabah:: 2 dilim peynir 1 yumurta, 3 kaşık yulaf ezmesi, maydanoz ve çay bardağı sütten omlet
Salatalık, 3 zeytin

Ara: yeşil çay ve elma, 2 ikram bisküvi

Öğle: 1 kepçe çorba, salata
3 yuvarlak haşlama iclikofte
5 lahana sarması(bitti şükür)

Ara::turk kahvesi 2 dilim bitter

Aksam 18.00:1 tabak pırasa yem
2.5 Baget ve 1 kase yoğurt,salata

Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 kayısı
Bitki çayları, 2.5 litre su

Spor: 5 milin 3 mili (ogleden sonra)
1 saat 15 dk step+pilates(aksam)

Spor çok iyi olmuş cnm.tebrikler.ama ilk ara öğünde ikram bisküvi yerine 1-2 kuru kayısı ya da hurma yesen daha iyi olur bence.diğer ara öğünde öyle yapmışsın ztn.bnlar hem sağlıklı hem de şekerini direkt yükseltmez.nacizane tavsiyem)

Bence iyi gidiyorsun canım.devam..afitet olsn

Bugünkü menüm şöyle
Kahvaltı7.30
1 has yum.1 salatalık.1 kırmızı biber.2 parça köy peyniri.1 dilim kaşar peyniri.10zeytin.
Öğle12.45
2 kepçe sütlü havuç çorbası.3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği. 1 küçük kase zeytinyağlı brokoli salatası.1 tane pişmiş tarçın ve karanfilli ayva(şekersiz)üzerine 1 kaşık kaymak(karatayda yağ serbest olunca abarttım galiba; ()
Akşam 18.40
2 küçük fileto şeklinde fırında sebzeli alabalık.yarım bardak şalgam suyu
Leslie 5 mil yaptım.2.5lt su.şimdi yeşil çay içiyorum.10-12 tane de kaju yiyeceğim.
22.00de bacak egzersizi.

Canım
Mrb hoşgeldin.inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz..

Bugun ku menum;
Saat 12:30
Üc catal yumurta
Kücuk bir kase ciger sote
Yesil cay
Yesil zeytin
3 ćatal patates
Bir ince dilim kepek ekmeģi

13:00
15 dakika leslie

Akşam hafif yedim dengelemek amaclı
18:00
Bir kase kayısılı yulaf
Bir minik mandalina

2 lt ye yakin su

O zaman bugun ne yedim onuda hemen ileteyim :) sizlerede fikir olsun diyetlerinizde
Sabah elma sirkeli suyumu ictim 3 kayisi yedim yesil cay limonlu tarcinli
Sabah kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi arasina ceyrek kasar peyniri dereotu koydum tost yaptim sifir yag ile yaninda 4 zeytin 1 has yumurta
11 de 2 ceviz 1 mandalina
2 de ton balikli sandvic yedim evden goturdum disardaydim
4 de 200 ml sut leblebi 1 kucuk muz
7 de 1 kepce corba 5 kasik sebze susuz
8 de yesil cay limonlu tarcinli
9 da kefirimi iciyorum 2 hurma
3 litre su
Bu aralar kosturuyorum surekli disardayim spor yapamiyorum maalesef

Canm menu super artik tostlari bende yagsiz yapiyorum daha citir oluyo hemde fazla kalori almamis oluyorum birde su ictigin kefir sindirim sistmini duzeltip kabizliga iyi geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…