Geliyor evet ama ben ilk basladigimda kabizlik sorunu yasadim belkide her diyet yapan gibi dr bunu ilettigimde bana bir toz sase onerdi probiyotik onu kullaniyorum saat 9 da ictigim kefire yada yogurda katarak iyi geliyor. cok rahatim artik yollarda tikanmiyorum yururken aksamlari cok rahat uyuyorum.tuvalete cikmamda kolaylasti ustelikCanm menu super artik tostlari bende yagsiz yapiyorum daha citir oluyo hemde fazla kalori almamis oluyorum birde su ictigin kefir sindirim sistmini duzeltip kabizliga iyi geliyor mu?
Doktorum ne tavsiye ederse ileticem mutlaka :)Supersin cnm tesekkur ederiz tabiki ornek oluyorsun tavsiyelerinden yararlaniriz insallah
Tostlari yagsiz yapmak isime geldi sabahlari zorlaniyodum kahvalti hazirlamaya sabahlari kahvalti yapan biri degildim onceden bugun denedim daha basit geldi :)Canm menu super artik tostlari bende yagsiz yapiyorum daha citir oluyo hemde fazla kalori almamis oluyorum birde su ictigin kefir sindirim sistmini duzeltip kabizliga iyi geliyor mu?
@Vilma 37 , @kecigibi , @naz5403elizanelizan @kulkedisi30 @Kader456 26 ocak icin hedef kglalrinizi bildirmeniz onemle rica olunur
Sabah aç karnına sade yulaf ezmesi 1 Türk kahvesi fincanı yeter.Canm menu super artik tostlari bende yagsiz yapiyorum daha citir oluyo hemde fazla kalori almamis oluyorum birde su ictigin kefir sindirim sistmini duzeltip kabizliga iyi geliyor mu?
Dinleyecek bi kafam bile yokCocuklar uyuduu...bende slow muzikleri actim ...kafa dinliyorummm...disarda yagmur yagiyor...huzur tamda şuan benim yanimda sanirim...
Gecmis olsun o zamn hadi masallh insallh dusersin 98 eKusura bakmayın kızlar ben malum nedenlerden dolayı uğrayamadım buraya ;( 102.0 dim şimdi artılardayım maalesef. Ekmek ve şeker tüketmemek dışında hiçbir şeye uyumadım beslenmemde.
Yarın itibarı ile kaldığım yerden devam ediyorum inşallah çünkü benim meydan muharebem bitti sayılır :) misafirleri gönderdim. Bir kısmı tekrar geri gelecek olsa da en azından iki haftası var :)
Hedef kilom 103, 6dan 98e inmek bakalım inşallah.
Rica ederimMislisse cnm zencefil önerin işe yaradı galiba.dün yaptım.baya rahatlattı.sağolasın
Menun cok guzel canm afiyet olsunBugünkü menüm şöyle
Kahvaltı7.30
1 has yum.1 salatalık.1 kırmızı biber.2 parça köy peyniri.1 dilim kaşar peyniri.10zeytin.
Öğle12.45
2 kepçe sütlü havuç çorbası.3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği. 1 küçük kase zeytinyağlı brokoli salatası.1 tane pişmiş tarçın ve karanfilli ayva(şekersiz)üzerine 1 kaşık kaymak(karatayda yağ serbest olunca abarttım galiba; ()
Akşam 18.40
2 küçük fileto şeklinde fırında sebzeli alabalık.yarım bardak şalgam suyu
Leslie 5 mil yaptım.2.5lt su.şimdi yeşil çay içiyorum.10-12 tane de kaju yiyeceğim.
22.00de bacak egzersizi.
Menun de sporun da cok iyi canim afiyet olsun masallh masallhMenumu vereyim
Sabah:: 2 dilim peynir 1 yumurta, 3 kaşık yulaf ezmesi, maydanoz ve çay bardağı sütten omlet
Salatalık, 3 zeytin
Ara: yeşil çay ve elma, 2 ikram bisküvi
Öğle: 1 kepçe çorba, salata
3 yuvarlak haşlama iclikofte
5 lahana sarması(bitti şükür)
Ara::turk kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00:1 tabak pırasa yem
2.5 Baget ve 1 kase yoğurt,salata
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 kayısı
Bitki çayları, 2.5 litre su
Spor: 5 milin 3 mili (ogleden sonra)
1 saat 15 dk step+pilates(aksam)
Hoşgeldin canım.Bir ayda çok iyi vermişsin.tebrik ederim.inşallah en yakın zamanda hedeflerimize ulaşırız.tesekkur ederim.
2 hafta once kontrolum vardi. 112 kg idim.baslayali bir ay olmustu ve bir ayda 6 kg verdim. bu cumartesi kontrol um var. hedefimiz 109 idi bakalim oldum mu:)
Bravo cnm.iyi bir başlangıç olmuşBugunku menum
Sabah 10/ 1 has yumurta/kk peynir / 2 tk labne /1 dlm ekmek /5-6 adet mini galeta zeytin/yesillik/ salatalik /1 tk bal /sekersiz cay
Ogle 15:30/ 1 pors.az sutlu meyveli tahil gevregi
Aksam 18/ 1 kase tarhana corba/1 pors tavuklu bezelye/5-6 ymk kasigi bulgr pilavi/1 kase yogurt/turp
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie +45 dk plie+basen +gobek :)
2 fincan bitki cayi
Aburcubursuz 1.gunum
Dışarda yesinde çok yememişsin afiyet olsun.Bugunku ilk menu benden olsun..
Sabah 10.00
Kepekli dilimli ekmekten maydonozlu peynirli tost
Zeytin salatalik domates
1 bardak sut
Ara ogun yesil elma
Saat 15.00
Yarimdan biraz daha fazla et doner
Ayran
Ne zaman disari ciksam disardan yiyorum hic iyi olmuyor aslinda ama yemek yapmaya zamanim olmuyor...
Aksam yiyemem mideme oturdu zaten lök gibi ...
Su iciyorum bol bol
Sporda anca 9 dan sonra cocuklar bi uyusun o zaman...
Güzel menü canım.sporda çok iyiMenumu vereyim
Sabah:: 2 dilim peynir 1 yumurta, 3 kaşık yulaf ezmesi, maydanoz ve çay bardağı sütten omlet
Salatalık, 3 zeytin
Ara: yeşil çay ve elma, 2 ikram bisküvi
Öğle: 1 kepçe çorba, salata
3 yuvarlak haşlama iclikofte
5 lahana sarması(bitti şükür)
Ara::turk kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 18.00:1 tabak pırasa yem
2.5 Baget ve 1 kase yoğurt,salata
Ara: Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 kayısı
Bitki çayları, 2.5 litre su
Spor: 5 milin 3 mili (ogleden sonra)
1 saat 15 dk step+pilates(aksam)
Çok iyi canım afiyet olsun.dengeli bir menüBugünkü menüm şöyle
Kahvaltı7.30
1 has yum.1 salatalık.1 kırmızı biber.2 parça köy peyniri.1 dilim kaşar peyniri.10zeytin.
Öğle12.45
2 kepçe sütlü havuç çorbası.3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği. 1 küçük kase zeytinyağlı brokoli salatası.1 tane pişmiş tarçın ve karanfilli ayva(şekersiz)üzerine 1 kaşık kaymak(karatayda yağ serbest olunca abarttım galiba; ()
Akşam 18.40
2 küçük fileto şeklinde fırında sebzeli alabalık.yarım bardak şalgam suyu
Leslie 5 mil yaptım.2.5lt su.şimdi yeşil çay içiyorum.10-12 tane de kaju yiyeceğim.
22.00de bacak egzersizi.
Hafif menü canım.afiyet olsun.Bugun ku menum;
Saat 12:30
Üc catal yumurta
Kücuk bir kase ciger sote
Yesil cay
Yesil zeytin
3 ćatal patates
Bir ince dilim kepek ekmeģi
13:00
15 dakika leslie
Akşam hafif yedim dengelemek amaclı
18:00
Bir kase kayısılı yulaf
Bir minik mandalina
2 lt ye yakin su
O zaman bugun ne yedim onuda hemen ileteyim :) sizlerede fikir olsun diyetlerinizde
Sabah elma sirkeli suyumu ictim 3 kayisi yedim yesil cay limonlu tarcinli
Sabah kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi arasina ceyrek kasar peyniri dereotu koydum tost yaptim sifir yag ile yaninda 4 zeytin 1 has yumurta
11 de 2 ceviz 1 mandalina
2 de ton balikli sandvic yedim evden goturdum disardaydim
4 de 200 ml sut leblebi 1 kucuk muz
7 de 1 kepce corba 5 kasik sebze susuz
8 de yesil cay limonlu tarcinli
9 da kefirimi iciyorum 2 hurma
3 litre su
Bu aralar kosturuyorum surekli disardayim spor yapamiyorum maalesef
Canım menün sporun çok güzel.nice şekersiz 21lere 41lere inşBugunku menum
Sabah 10/ 1 has yumurta/kk peynir / 2 tk labne /1 dlm ekmek /5-6 adet mini galeta zeytin/yesillik/ salatalik /1 tk bal /sekersiz cay
Aksam 18/ 1 kase tarhana corba/1 pors tavuklu bezelye/5-6 ymk kasigi bulgr pilavi/1 kase yogurt/turp
Su 2 lt
2 fincan bitki cayi
Aburcubursuz 1.gunum
Superr superr supersiiiiinnnnnnn iste bu boyle devam edesen 1 ayda 5 kilo garantiii canimBugunku menum
Su 2 lt
2 fincan bitki cayi
Aburcubursuz 1.gunum
Geçmiş olsun canım.Bu iki haftada hedefine odaklanırsan,sonrası kolay olur.Kusura bakmayın kızlar ben malum nedenlerden dolayı uğrayamadım buraya ;( 102.0 dim şimdi artılardayım maalesef. Ekmek ve şeker tüketmemek dışında hiçbir şeye uyumadım beslenmemde.
Yarın itibarı ile kaldığım yerden devam ediyorum inşallah çünkü benim meydan muharebem bitti sayılır :) misafirleri gönderdim. Bir kısmı tekrar geri gelecek olsa da en azından iki haftası var :)
Hedef kilom 103, 6dan 98e inmek bakalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?