2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canm menu super artik tostlari bende yagsiz yapiyorum daha citir oluyo hemde fazla kalori almamis oluyorum birde su ictigin kefir sindirim sistmini duzeltip kabizliga iyi geliyor mu?
Geliyor evet ama ben ilk basladigimda kabizlik sorunu yasadim belkide her diyet yapan gibi dr bunu ilettigimde bana bir toz sase onerdi probiyotik onu kullaniyorum saat 9 da ictigim kefire yada yogurda katarak iyi geliyor. cok rahatim artik yollarda tikanmiyorum yururken aksamlari cok rahat uyuyorum.tuvalete cikmamda kolaylasti ustelik

Yalniz sunu da belirteyim hemen elma sirkeli suyu dr onermedi ben kendim faydali olduguna inandigim icin iciyorum sirkeyi organik aldim icine cok cok az bal koyuyorum iciyorum sabah ac karnina aksam yatmadan
Gecen kontrolumde 1 kg yagdan gitmis bu sefer gittigimde bakalim ne olacak faydali olmusmu anlayacagiz artik

Canm menu super artik tostlari bende yagsiz yapiyorum daha citir oluyo hemde fazla kalori almamis oluyorum birde su ictigin kefir sindirim sistmini duzeltip kabizliga iyi geliyor mu?
Tostlari yagsiz yapmak isime geldi sabahlari zorlaniyodum kahvalti hazirlamaya sabahlari kahvalti yapan biri degildim onceden bugun denedim daha basit geldi :)

@Vilma 37 , @kecigibi , @naz5403 elizanelizan @kulkedisi30 @Kader456 26 ocak icin hedef kglalrinizi bildirmeniz onemle rica olunur

Kusura bakmayın kızlar ben malum nedenlerden dolayı uğrayamadım buraya ;( 102.0 dim şimdi artılardayım maalesef. Ekmek ve şeker tüketmemek dışında hiçbir şeye uyumadım beslenmemde.
Yarın itibarı ile kaldığım yerden devam ediyorum inşallah çünkü benim meydan muharebem bitti sayılır :) misafirleri gönderdim. Bir kısmı tekrar geri gelecek olsa da en azından iki haftası var :)

Hedef kilom 103, 6dan 98e inmek bakalım inşallah.

Sabah aç karnına sade yulaf ezmesi 1 Türk kahvesi fincanı yeter.
Cocuklar uyuduu...bende slow muzikleri actim ...kafa dinliyorummm...disarda yagmur yagiyor...huzur tamda şuan benim yanimda sanirim...
Dinleyecek bi kafam bile yok

Bugunku menum
Sabah 10/ 1 has yumurta/kk peynir / 2 tk labne /1 dlm ekmek /5-6 adet mini galeta zeytin/yesillik/ salatalik /1 tk bal /sekersiz cay

Ogle 15:30/ 1 pors.az sutlu meyveli tahil gevregi

Aksam 18/ 1 kase tarhana corba/1 pors tavuklu bezelye/5-6 ymk kasigi bulgr pilavi/1 kase yogurt/turp

Su 2 lt

Spor 45 dk leslie +45 dk plie+basen +gobek :)

2 fincan bitki cayi

Aburcubursuz 1.gunum

Gecmis olsun o zamn hadi masallh insallh dusersin 98 e

Menun cok guzel canm afiyet olsun

Menun de sporun da cok iyi canim afiyet olsun masallh masallh

tesekkur ederim.
2 hafta once kontrolum vardi. 112 kg idim.baslayali bir ay olmustu ve bir ayda 6 kg verdim. bu cumartesi kontrol um var. hedefimiz 109 idi bakalim oldum mu:)
Hoşgeldin canım.Bir ayda çok iyi vermişsin.tebrik ederim.inşallah en yakın zamanda hedeflerimize ulaşırız.

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
11.00 1portakal
Kahvaltı için vakit yoktu

Öğlen:
14.30 yoğurtlu kereviz salatası(tavuk ilaveli)
3ceviz

Akşam:
18.00 2parça haşlanmış tavuk
Yoğurtlu kereviz salatası
2,3tane badem kaju

Su:1.5 litre
Spor:5mil leslie

Bravo cnm.iyi bir başlangıç olmuş

Dışarda yesinde çok yememişsin afiyet olsun.
Güzel menü canım.sporda çok iyi

Çok iyi canım afiyet olsun.dengeli bir menü
Hafif menü canım.afiyet olsun.
Mislisse nin dediği gibi sana diyecek sözümüz yok.zaten sana en uygun olandır.ne güzel listene uyuyorsun.
Canım menün sporun çok güzel.nice şekersiz 21lere 41lere inş

Superr superr supersiiiiinnnnnnn iste bu boyle devam edesen 1 ayda 5 kilo garantiii canim

Geçmiş olsun canım.Bu iki haftada hedefine odaklanırsan,sonrası kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…