2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Simdi hic yemiyosun dimi ?Cok kotu bi durum bu ya rabbim kimsrnin basina vermesin geceler uzun bide ister istmez bisey cekiyo insanin cani ya ;(
Geçen akşam oğlan yerken canımm çekti yedim 3-5 tane miğdem bulandı. Bu gün yine aldım annemle çok yerdik eskiden yarın az buçuk keyif yapalım dedik ama sanırım yersem yine içim bi tuhaf olacak.

Geçen akşam oğlan yerken canımm çekti yedim 3-5 tane miğdem bulandı. Bu gün yine aldım annemle çok yerdik eskiden yarın az buçuk keyif yapalım dedik ama sanırım yersem yine içim bi tuhaf olacak.
Cikolata mi ?

Ben o bi iki kareyle kalamiyorum ama iste ;(
Kalacağız canım yoksa böyle şişko kalacağız ne oluyor sana bi salmışlık görüyorum bak kızacam artık
Sen atıştırmak istedikçe sade kahve içeceksin tamammı biraz bekleyip gör bakalım hala aklın atıştırmdlıklardamı

Sonra sonra azalıyor.1hafta sabret canım.sonrası daha kolay
Insallah ama o kdr zor ki sanki saati var nasil oluyor biliyomusn yemk yiyorum ya 1-2 saat sonra canm tatli cekiyor bastirsin diye nescafe iciyorum yok anam dun cok iyiydim bugun o kadar iyi olamadim acikcasi

Salmak demeyelim de gerci ne diycegimi bende bilmiyorum off offf ;( orucluyken nasil dayaniyosak aslinda oyle davranmamz lazim acaba aksamdan sabaha oruc mu tutsam yemiycem diye yemin mi etsem ki

Ben o bi iki kareyle kalamiyorum ama iste ;(
İnan bazen ikinci bile fazla geliyor çok ciddiyim.
Yok cips.

Aslında bende farkettim bu ara baya salmış gibi kendini takipteydim. Bakalım nereye kadar diye sen benden önce davrandın iyi de ettin. Mislisse kendine gel konuyu açan kişi sen değilmişsin gibi davanıyorsun.

Onu bi 4köşeden sıkıştıralım bakalım ne yapacak duydunmu Mislisse

Onu bi 4köşeden sıkıştıralım bakalım ne yapacak duydunmu Mislisse
Başka yolu yok cidden sıkıştırmamız lazım. Mislisse canım bak bende aynıydım canım tatlı istedikçe siyah kuru üzüm yedim ilk başlarda sonra aç karnına goji berry çayı içtim (kendim aktardan kuru meyvesini alıyordum) sonra yeşil çay ve kahveye döndüm. Şimdi hiç canım istemiyor adet dönemi hariç eskiye göre orda az tabi eskiden olsa 3-5 çikolata yerdim günde düşün şimdi 1-2 kare bitter. Ağzıma sürmezdim bitteri şimdi favorim

Kızlar ben geldimm iki gündür elektrik kesintisi var ara ara gidiyor su larda bütün gün yoktu gelince işlere giriştim hemen fırsat bulamadım girmeye.bu hafta ki kadar hiç yemedim her gün yeni bir gün olucak diyorum olmuyorartık eminim nazar değdiyinede çok pozitif im dün gece yatmadan yarım saat spor yaptım bugünde yarım saat mekik ip basen hareket leri yaptım inşallah su bir kiloyu telâfi ederimsimdi yeşil çay icicem biraz kitap okucam inşallah

Kırkbirbin kere maşallah sana. Lafım yok artık sen halledersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…