16 ocak sabahı Maraş'ta olucam.Ne zmn kadar istanbuldasin?
Geçen akşam oğlan yerken canımm çekti yedim 3-5 tane miğdem bulandı. Bu gün yine aldım annemle çok yerdik eskiden yarın az buçuk keyif yapalım dedik ama sanırım yersem yine içim bi tuhaf olacak.Simdi hic yemiyosun dimi ?Cok kotu bi durum bu ya rabbim kimsrnin basina vermesin geceler uzun bide ister istmez bisey cekiyo insanin cani ya ;(
Ben o bi iki kareyle kalamiyorum ama iste ;(Benimde canım abur cubur istediğinde hemen 1-2 kare bitter ve sade bir fincan kahve oluyordu yada beşi bir yerde çayı şartlandırdım kendimi benim abur cuburum bunlat diye.
Cikolata mi ?Geçen akşam oğlan yerken canımm çekti yedim 3-5 tane miğdem bulandı. Bu gün yine aldım annemle çok yerdik eskiden yarın az buçuk keyif yapalım dedik ama sanırım yersem yine içim bi tuhaf olacak.
Bu 1hafta bende deneyecem bakalım canımSonra sonra azalıyor.1hafta sabret canım.sonrası daha kolay
Kalacağız canım yoksa böyle şişko kalacağız ne oluyor sana bi salmışlık görüyorum bak kızacam artıkBen o bi iki kareyle kalamiyorum ama iste ;(
Insallah ama o kdr zor ki sanki saati var nasil oluyor biliyomusn yemk yiyorum ya 1-2 saat sonra canm tatli cekiyor bastirsin diye nescafe iciyorum yok anam dun cok iyiydim bugun o kadar iyi olamadim acikcasiSonra sonra azalıyor.1hafta sabret canım.sonrası daha kolay
Salmak demeyelim de gerci ne diycegimi bende bilmiyorum off offf ;( orucluyken nasil dayaniyosak aslinda oyle davranmamz lazim acaba aksamdan sabaha oruc mu tutsam yemiycem diye yemin mi etsem kiKalacağız canım yoksa böyle şişko kalacağız ne oluyor sana bi salmışlık görüyorum bak kızacam artık
Sen atıştırmak istedikçe sade kahve içeceksin tamammı biraz bekleyip gör bakalım hala aklın atıştırmdlıklardamı
İnan bazen ikinci bile fazla geliyor çok ciddiyim.Ben o bi iki kareyle kalamiyorum ama iste ;(
Yok cips.Cikolata mi ?
Kalacağız canım yoksa böyle şişko kalacağız ne oluyor sana bi salmışlık görüyorum bak kızacam artık
Sen atıştırmak istedikçe sade kahve içeceksin tamammı biraz bekleyip gör bakalım hala aklın atıştırmdlıklardamı
Onu bi 4köşeden sıkıştıralım bakalım ne yapacak duydunmuİnan bazen ikinci bile fazla geliyor çok ciddiyim.
Yok cips.
Aslında bende farkettim bu ara baya salmış gibi kendini takipteydim. Bakalım nereye kadar diye sen benden önce davrandın iyi de ettin.Mislisse kendine gel konuyu açan kişi sen değilmişsin gibi davanıyorsun.
Başka yolu yok cidden sıkıştırmamız lazım.
Kırkbirbin kere maşallah sana. Lafım yok artık sen halledersin:)Kızlar ben geldimm iki gündür elektrik kesintisi var ara ara gidiyor su larda bütün gün yoktu gelince işlere giriştim hemen fırsat bulamadım girmeye.bu hafta ki kadar hiç yemedim her gün yeni bir gün olucak diyorum olmuyorartık eminim nazar değdi yinede çok pozitif im dün gece yatmadan yarım saat spor yaptım bugünde yarım saat mekik ip basen hareket leri yaptım inşallah su bir kiloyu telâfi ederim simdi yeşil çay icicem biraz kitap okucam inşallah
Ağzına surdunmu gerisi geliyor iyisimi hiç yemeBen o bi iki kareyle kalamiyorum ama iste ;(
Canimmm teşekkürlerKırkbirbin kere maşallah sana. Lafım yok artık sen halledersin:)
İyi gecelerHepinize iyi geceler ben yatar artık gözlerim kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?