2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Cuma telaş ve yorgunluğj üzerine bir de yeni yıl kartı hazırladık.bittim resmen

Cnm mrb bnde yeniyim aranızda.sana da yazayım dedim.kahvaltı on numara ama kızartmayı diyetine hiç almasan daha iyi olur onun yerine karnabaharı haşla üstüne kaşar rendesi bol.at fırına kızartmadan daha nefis bnde 3 ayda yaklaşık 13 kilo verdim.aynn senin hissettiklerini hissediyordum ilk eksileri gördüğümde.istikrarla devam edeceğiz inşallahh.süpersin

Hayırlı aksamlar bende ılk menumu paylasayım:
Saat 10
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
Bır dılım tb ekmek
Bır dılım peynır
6\7 tane cerı domates
Bır kupa yesıl cay

Ara:12.30
Bır kupa kıraz saplı cay

14 Ogle
8 kasık makarna
2 kasık yogurt

Ara 16
Bır fıncan sade turk kahvesı
16.30
Bır kupa yesıl cay

18.30 Aksam
2 kepce mercımek corbası

Son ara 20.30
Bır bardak sut

Su: 3 lt
Spor: 30 dk pilates

Canım makarna dışında menün güzel.onun yerine kıymalı ya da etli sebze yemeği daha iyi olur.afiyet bol eksi olsun

Hoşgeldin canım aramıza sende süpersin bende on kilo verdim 3 ayda ama daha cok var . Evet kizartma oluyo cok yagda yapmasam da yinede yagda oluyo tabiki ama karnabari baska türlu yiyemiyorum fakat dedign gibi fırinda denemeliyim birde .normalde bu tarz agir yiyecekleri sabah yiyorum sabahları cok kisitlamiyorum ama daha sonrasinda dikkat ediyorum bu sekilde bi duzen kurdum galiba. Ama sporla destekleyince daha hızli veriliyo tabi. İnşallah bakalım bu seferde hedef kilom 67 dedim biraz zor ama imkansız degil

Tesekkur ederım.
Yas 25
Boy 160
Guncel kg 112
Evlıyım
Ev hanımı
Bır yavrucugum var

Yalnız soyle dıyetısyen bans evde tartılmamaı yasakladı. Son gıtmeden once tartılmıstım. Ev tartısıyla baya fark cıkıyp

Ay bugün giremedim aklıma çok takıldı neyaptınız neler yazdınız diye ama sayfalar hiç ilerlememiş neyapıyonuz kızlar kar kış derken anlaşılan kimsenin vakti olmadı...
Ben hiç dikkat edemiyorum çok gerginim yarın sabah kahvaltı yapar yapmaz ilk iş buraya yazmak olacak değilse hiiiiççç dikkat edemicem...

Bnmde hedefim 67 bakalım ne olacak.suan 70.4üm.hiçbişey imkansız değil.ben bile zayıflayabiliyorsam

Ay ne kadar güzel canım tebrikler nasıl başardın

Ay ne kadar güzel canım tebrikler nasıl başardın
Ben karatay yapıyorum cnm.önce 12 liraya kitabını aldım canan hocanın.13 ekimden beri kaçamaksız uyguluyorum.leslie yapıyorum haftanın 6 günü.yaklaşık 1 saat.ilk lez bu ladar kilo verdim diyebilirim.şişmanlık kaderimiz olmasın artık

Kızlar uzun zamandır ilk defa spor yaptım
Niyeyse içimden geldi bi enerjiktim bugün çok mutlu oldum bundan sonra hergün yapacağım 10-15 dakika bile olsa hatta 3dakika bisiklet sürdüm (köşede elbise askısı yerine duruyordu da)düşünün ne kadar hamım 3dskika bisiklet sürmek bile yordu 5dakikada evde koştum ordan oraya 2dakikada zıpladım yetti bana

Kaç kiloydun canım ve kilo alma sebebini anlatabilirmisin acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…