Hedef derken ? Bir hafta sonra ki hedefimi yazmam gerek ? Cunku normalde asıl hedefim 55 yada 58 karar veremedimcanım menu çok iyi aiyet olsun birde şu 26 ocak için hedef kg nu yazsan diyorum
Cuma telaş ve yorgunluğj üzerine bir de yeni yıl kartı hazırladık.bittim resmenAfiyat olsun canım sadece suyu 2.5 un altına düşme derim canım. Menun harika
Ah bu yavrular hasta olmasa keşkeçok geçmiş olsun canım..
Harika yine Menun canım afiyet olsunnöbetçi miydin okulda ya da klasik cuma telaşı mi :)
Cnm mrb bnde yeniyim aranızda.sana da yazayım dedim.kahvaltı on numara ama kızartmayı diyetine hiç almasan daha iyi olur onun yerine karnabaharı haşla üstüne kaşar rendesi bol.at fırına kızartmadan daha nefisIyi akşamlar gençler:)
Bugün ku menum şu şekilde ;
Sabah 10 :00
Bir bardak şekersiz çay
İki kepekli yumurtalı ekmek
Bir haşlama yumurta
3 catal ton balıgı
Yeşil zeytin
Ara yok
Akşam 18:00
Bir kücük tabak karnabahar kizartması
İki kaşik yoģurt
1 ,5 lt ictim bugun suyu.
(Bu sabah 72.4 tüm azar azarda olsa kilo vermis olmam beni gercekten cok mutlu ediyo .birde 6 lara ulaşsam gerisi kolay Allahım yaa enson ne zaman 60lardaydim bilmiyorum.uzun zamandır amelelik edip taşıyomuşm kiloları. Ama bilemedim yaa cok aşirı kilom yoktu ama sonucta senelerdir fazlam vardi .ve ben zayif olanlari saglıksiz saniyodum ne sacma dimi benim fiziģim böyle yapılıyım kemikliyim saniyodum. Ama kilo verdikce kemik gitmiyo valla yaģlar gidiyo demekki bende ince olabilirmişim:)bu yüzden artık ömür boyu fit bir bayan olmak emelim. eminim hedefime ulaşcam inşallah ilk baslarda diyodum ya birkac kilo verip de umumudu kaybedersem nefsime uyarsam sonra da motivasyonum düserde geri alirsam diye , birde kış vakti insanın iştahı açılyor sanki nasıl kilo vercem diyodum ama hicte iştahım açılmadı aksine midem küculdu sanki ne yesem ağzımda cogaliyo veriyorum iste sadece şu cuma cumartesi pazar biraz düzenimi bozuyo cünku eşim tatilde oluyo calişmiyo şimdi mesela yarin yine dısarda olcaz ve dısarda yemek yemek zorundayim . Hafta sonunu hafta ići telafi ederek dengelemeye calisiyorum . Neyse kusura bakmayin cok yazmışım
Canım makarna dışında menün güzel.onun yerine kıymalı ya da etli sebze yemeği daha iyi olur.afiyet bol eksi olsunHayırlı aksamlar bende ılk menumu paylasayım:
Saat 10
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
Bır dılım tb ekmek
Bır dılım peynır
6\7 tane cerı domates
Bır kupa yesıl cay
Ara:12.30
Bır kupa kıraz saplı cay
14 Ogle
8 kasık makarna
2 kasık yogurt
Ara 16
Bır fıncan sade turk kahvesı
16.30
Bır kupa yesıl cay
18.30 Aksam
2 kepce mercımek corbası
Son ara 20.30
Bır bardak sut
Su: 3 lt
Spor: 30 dk pilates
Hoşgeldin canım aramızaCnm mrb bnde yeniyim aranızda.sana da yazayım dedim.kahvaltı on numara ama kızartmayı diyetine hiç almasan daha iyi olur onun yerine karnabaharı haşla üstüne kaşar rendesi bol.at fırına kızartmadan daha nefisbnde 3 ayda yaklaşık 13 kilo verdim.aynn senin hissettiklerini hissediyordum ilk eksileri gördüğümde.istikrarla devam edeceğiz inşallahh.süpersin
Tesekkur ederım.canım listeyi hazırlıyorum da seni de ekleyeyim sen de azimlisin hem bilgilerini yazar mısın tekrar aşağıdaki gibi?
güncel kg istersen yarın diyetisyene gidince yaz
evli/bekar/çoluk cocuk
ev hanımı7çalışan
26.01.17 hedeflediğin kg
Haftada bır makarna yıyebılıyorum.Canım makarna dışında menün güzel.onun yerine kıymalı ya da etli sebze yemeği daha iyi olur.afiyet bol eksi olsun
Anladım cnm.haftada bir olabilir tabii.hem motive eder seniHaftada bır makarna yıyebılıyorum.
Malesef sebzecı bırı degılım. Bı orta yol bulduk:)
Bnmde hedefim 67 bakalım ne olacak.suan 70.4üm.hiçbişey imkansız değil.ben bile zayıflayabiliyorsamHoşgeldin canım aramızasende süpersin bende on kilo verdim 3 ayda ama daha cok var . Evet kizartma oluyo cok yagda yapmasam da yinede yagda oluyo tabiki ama karnabari baska türlu yiyemiyorum fakat dedign gibi fırinda denemeliyim birde .normalde bu tarz agir yiyecekleri sabah yiyorum sabahları cok kisitlamiyorum ama daha sonrasinda dikkat ediyorum bu sekilde bi duzen kurdum galiba. Ama sporla destekleyince daha hızli veriliyo tabi. İnşallah bakalım bu seferde hedef kilom 67 dedim biraz zor ama imkansız degil
Ay ne kadar güzel canım tebriklerCnm mrb bnde yeniyim aranızda.sana da yazayım dedim.kahvaltı on numara ama kızartmayı diyetine hiç almasan daha iyi olur onun yerine karnabaharı haşla üstüne kaşar rendesi bol.at fırına kızartmadan daha nefisbnde 3 ayda yaklaşık 13 kilo verdim.aynn senin hissettiklerini hissediyordum ilk eksileri gördüğümde.istikrarla devam edeceğiz inşallahh.süpersin
Ben karatay yapıyorum cnm.önce 12 liraya kitabını aldım canan hocanın.13 ekimden beri kaçamaksız uyguluyorum.leslie yapıyorum haftanın 6 günü.yaklaşık 1 saat.ilk lez bu ladar kilo verdim diyebilirim.şişmanlık kaderimiz olmasın artıkAy ne kadar güzel canım tebriklernasıl başardın
Kaç kiloydun canım ve kilo alma sebebini anlatabilirmisin acaba??Ben karatay yapıyorum cnm.önce 12 liraya kitabını aldım canan hocanın.13 ekimden beri kaçamaksız uyguluyorum.leslie yapıyorum haftanın 6 günü.yaklaşık 1 saat.ilk lez bu ladar kilo verdim diyebilirim.şişmanlık kaderimiz olmasın artık
Bahsettigin formulle mi ? Ben pek sevmiyorum turk kahvesini hele sabah ac krnina hic icemem ki ;(
Evet çok faydasını gördüm bende canımCanım yanlış anlamışsın :) Türk kahvesi iç demedim. Türk kahvesi fincanı kadar yulaf ezmesi yeter kabızlık için ama sabahları aç karnına.
Canim ay ay ilerliyoruz ya 26 araliktan 26 ocaga kadar gelmek istedigin yani 1 ay sonra olmak istedigin kg nedir ?Hedef derken ? Bir hafta sonra ki hedefimi yazmam gerek ? Cunku normalde asıl hedefim 55 yada 58 karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?