Canım yokluğun çok belli oluyor arada bi inişler oluyor sıkma canını sen halledersinKızlar ben geldimm iki gündür elektrik kesintisi var ara ara gidiyor su larda bütün gün yoktu gelince işlere giriştim hemen fırsat bulamadım girmeye.bu hafta ki kadar hiç yemedim her gün yeni bir gün olucak diyorum olmuyorartık eminim nazar değdi yinede çok pozitif im dün gece yatmadan yarım saat spor yaptım bugünde yarım saat mekik ip basen hareket leri yaptım inşallah su bir kiloyu telâfi ederim simdi yeşil çay icicem biraz kitap okucam inşallah
İyi geceler canım......Hepinize iyi geceler ben yatar artık gözlerim kayıyor
İnşallah canım sizlerinde sayesinde toparlicam tekrarCanım yokluğun çok belli oluyor arada bi inişler oluyor sıkma canını sen halledersin
İyi geceler canım bende biraz daha kitap okuyim uyurum..Bende yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler.....
Akşam çikolatalı kek pasta yerdim muzlu süt fln yapıp içerdim.haftanın 4-5günü hamurişi pasta börek yapardm.bol bol yerdim.hatta hamburger sos sağlıksız ne varsa hepsinden abartarak yerdim.yedikçe şekerim yükselir sonra yine yerdim.kısır döngü işte..Allah o günlere döndürmesin tekrar.şimdi sağlıklı hareketliyim ve zayıflıyorum..ama hedef 59 devam inşallahhhHelal olsun valla tebrik ederim daha once nasil besleniyodun peki ? Aksam atistirmaligin var miydi abur cubur merakin ?
Güzel menü canım.afiyet olsunKizlar gunaydin hemen dunku menumu yazayim.
Sabah benim ayni hergun elmasirkeli su kayisi yesil cay
11 1 meyve 2 ceviz
Oglen dısardaydim tam bugdaylı bir galete buldum kucuk kucuk 65 gr lik onu yedim
4 de sut leblebi
7 de aksam 1 kepce sehriye corbasi 160 gr tavuk cigeri sote salata
8 yesil cay
9 tarcinli yogurt icine iki kayisi dogradim
Canim benim sana tavsiyem öncelikle moralini bozmamerhabalar.
diyetisyen kontrolu busefer hayal kirikligi oldu bana. ama moralimi hic bozmayacagim. daha degisik bir listeyle devam ediyorum.
evde 112.5 diyetisyende 111.2 ciktim. iki haftada sadece 1 kg vermisim.
@misslisse hangi tartiyi begenirsen o sonucu yaz:) 26 ocak hedefimde 107 diyorum.
Canim bence ev tartini baz alalim kontrollerin cunku cumartesi sanirim bizim tarti gunumuz pazartesi tevfukun dedigi gibi rakam farkli olsa da aradki fark ayni olacaktirmerhabalar.
diyetisyen kontrolu busefer hayal kirikligi oldu bana. ama moralimi hic bozmayacagim. daha degisik bir listeyle devam ediyorum.
evde 112.5 diyetisyende 111.2 ciktim. iki haftada sadece 1 kg vermisim.
@misslisse hangi tartiyi begenirsen o sonucu yaz:) 26 ocak hedefimde 107 diyorum.
Canim ben olsam açık açık konuşurum baktım hala duzelmiyir sürdürmezdim keserim görüşmeyi. Arada konuşup arada konusmayarak değil tabi tamamen keserdim çünkü kafada buyutecegime kafadan çıkarmak daha sağlıklı diye düşünüyorum.Kızlar yeni konu açmak istemiyorum. Size danışmam yeterli.
Bi arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ben kaçarak evlendim onun bile haberi yoktu küstü bana haber vermedim diye. Ama haberi olsaydı aileme haber verirdi. Neyse 1 sene sonra Beni aradı barıştık. Şöyle bir durum var kendi görücü usulü evlendi o zaman çocukla görüşmeye başlayacaklardı 2012 de evlenicem deyip duruyordu. Ben ondan önce evlenmiş oldum kaçınca o da 2013 de evlendi. İlk 1,5 senem burnumdan geldi. Dertleşiyorduk. Anneme geldiğimde kendisinin çeyizi evine gidiyordu ilk başta çağırdı beni 5 dakika geç kalmamı bahane ederek beni götürmedi karşıdaydı evi. ( sanırım herkesin içinde ona dert yanacağımı sandı) neyse yine görüşmedik bir süre doğumdan sonra yine buldu beni instagramdan oğlumu filan görmüş ordan yine başladık mesajlaşmaya filan yavaş yavaş konuşmaya ama işin aslı çok içimden gelerek konuşmuyorum ne yalan söyleyim içim çok kırık çok kırdı beni. Neyse görüşecektik yine bu geldiğimde. Hadi ben çocukluyum oğlandan bazen açamıyorum telefonu beni aradığında ertesi günü dönüyorum yada 2 gün sonra o da her seferinde aynısını yapıyor hep ben ne zaman döndüysem o da o kadar gün sonra dönüyor bana. Geçen cumartesi aradım salı günü döndü konuştuk. Sonra aynı gün yada ertesi günü aradım yine açmadı dün aradı bu kez de ben açmadım. İçim zaten çok kırık bide böyle hesaplar gibi hep geç dönmesi hep eşimle aramın iyi olup olmadığını takip etmesi hep bi laf beklemesi. O kadar çok seviyordum ki çok üzülüyorum böyle olmasına ama eskiye göre çok soğudum.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız???
Peki ama senin diyetisyen kontrolün ne zamn pzartesi mi? tartı günümz pzrtesi biliyosun yanlışlık olmasın sonra olurmu?102.8 yaz cnm en son diyetisyende oyle ciktim evdeki tarti 101.9 du diyetisyen kilomu yazalim
canım grubumuz dolu malesef üzgünümKızlar bende diyete girmek istiyorum da whatsapp grubu kurmak falan numara paylaşmak yasak değil mi bilemedim eğer değilse beni de ekleyin
Hiç tınlamazdım emin ol canım herkes kendi yoluna derdim :)Sana yararı olmayanın bence zararı olur örneğin psikoljik olarak yani o yuzden değmez kafaya takmaya bile rabbim başka dert vermesin :)Kızlar yeni konu açmak istemiyorum. Size danışmam yeterli.
Bi arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ben kaçarak evlendim onun bile haberi yoktu küstü bana haber vermedim diye. Ama haberi olsaydı aileme haber verirdi. Neyse 1 sene sonra Beni aradı barıştık. Şöyle bir durum var kendi görücü usulü evlendi o zaman çocukla görüşmeye başlayacaklardı 2012 de evlenicem deyip duruyordu. Ben ondan önce evlenmiş oldum kaçınca o da 2013 de evlendi. İlk 1,5 senem burnumdan geldi. Dertleşiyorduk. Anneme geldiğimde kendisinin çeyizi evine gidiyordu ilk başta çağırdı beni 5 dakika geç kalmamı bahane ederek beni götürmedi karşıdaydı evi. ( sanırım herkesin içinde ona dert yanacağımı sandı) neyse yine görüşmedik bir süre doğumdan sonra yine buldu beni instagramdan oğlumu filan görmüş ordan yine başladık mesajlaşmaya filan yavaş yavaş konuşmaya ama işin aslı çok içimden gelerek konuşmuyorum ne yalan söyleyim içim çok kırık çok kırdı beni. Neyse görüşecektik yine bu geldiğimde. Hadi ben çocukluyum oğlandan bazen açamıyorum telefonu beni aradığında ertesi günü dönüyorum yada 2 gün sonra o da her seferinde aynısını yapıyor hep ben ne zaman döndüysem o da o kadar gün sonra dönüyor bana. Geçen cumartesi aradım salı günü döndü konuştuk. Sonra aynı gün yada ertesi günü aradım yine açmadı dün aradı bu kez de ben açmadım. İçim zaten çok kırık bide böyle hesaplar gibi hep geç dönmesi hep eşimle aramın iyi olup olmadığını takip etmesi hep bi laf beklemesi. O kadar çok seviyordum ki çok üzülüyorum böyle olmasına ama eskiye göre çok soğudum.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız???
Kesinlikle bende çok çektim o arkaTAŞ lardan :) o yuzden artık mesafemi koruyorum kim olursa olsun :)Canim ben olsam açık açık konuşurum baktım hala duzelmiyir sürdürmezdim keserim görüşmeyi. Arada konuşup arada konusmayarak değil tabi tamamen keserdim çünkü kafada buyutecegime kafadan çıkarmak daha sağlıklı diye düşünüyorum.esin değil çocuğun değil anan baban değil konu açmaya bile değmez. Zamanında arkadaş iliskilerinden çok uuzulmus başı ağrımis biri olarak söylüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?