2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

tebrik ederim canım aferin bozma moralni:)Bu haftaki listen daha iyi olacaktır emin ol :)

ben senin gibi değilim işte abartmam yani inan ben burda senin gibi beslenseydim şimdi 100 kg olurdum öyle beslenmediğim halde bile nasıl bi meto varsa işte depo ediyor herşeyi hep abur cubur hep mesela bi hamburger menü yeterdi yada bi dilim pasta yersem en çok 1 paket çiko yerdim yada 1 pkt biskviden 2-3 artardır bitiremezdim.Aslında benim işim kolayda kafaya çok taktığım için mi böyleyim acep ?

supersin canım da şu sirkeli suyu nasıl içersin anlamadım

Mislisse
canım daha önce vermiştim hedef ama yazıyım.

geçen hafta: 91.800
güncel : 91.700

hastayım hanımlar, hem grip hem dönem geldi. bu hafta sorun oldu.

hedef kilomda 86 diyelim canım benim.
canım k.bakma kafam karıştı yeni gelenler edenler falan :) teşekkür ederim.yalnız 91.800 baz aldım ben anlaştık :)

inşallah bende atlatırım bu durumu desteğiniz için teşekkürler :)

yoklugun belliydi biz mi nazar değdirdik acaba ya üzüldüm canım ama bende senin gibiydim biraz daha iyi sayılırım sanırım havalardan hava kapalı olunca motivem düşüyor benim güneş açınca hava soğuk olsa bile acaip motive oluyorum toparlanmamız lazım:)

ben cips sevmiyorum ya o yüzden şanslıyım keşke tatlıdada böyle olsam nefret etsem keşke

Hiç tınlamazdım emin ol canım herkes kendi yoluna derdim :)Sana yararı olmayanın bence zararı olur örneğin psikoljik olarak yani o yuzden değmez kafaya takmaya bile rabbim başka dert vermesin :)

İşte benim bir problemimde bu kırılacak diye kimsenin yüzüne bişey söyleyemiyorum. Sözde buluşacaktık bi hafta sonu. Hiç ses yok. Hani benimle görüşmek istemesinin sebebi de sanki maddi manevi beni yoklamak. Böyle hissediyorum. Kendi pek bişey anlatmaz hep benim anlatmamı ister.

Canım hiç düşünmeye bile gerek yok belliki o senin dostun değil ben o hatayı birkere yaptım taviz verdim keşke vermeseydim sonunda kavga ederek bitti arkadaşlığımız tabi 3-4 gün yıpranmama sebeb oldu sen böyle birşey yaşamadan kurtul canım....

Canim bence ev tartini baz alalim kontrollerin cunku cumartesi sanirim bizim tarti gunumuz pazartesi tevfukun dedigi gibi rakam farkli olsa da aradki fark ayni olacaktir
Tamam ben ev tartısıyla bıldırım yapayım
Ama msleseef aradakı farklar da farklı. Olsun napalın:/

Kizla simdiden herkesin yeni yilini kutlarim...Umarim yeni yil hepimize saglik mutluluk huzur getirir...Insanlarin olmeyecegi ,cocuklarin aglamayacagi ,savasin olmayacagi,butun iyi dua,dilek ve isteklerimizin kabul olacagi sevdiklerimizi degil sadece kilolarimizi kaybedecegimiz bir yil olmasi dilegiyle ...Mutlu yillar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…