Hangi kitabı okuyosun canım?İyi geceler canım bende biraz daha kitap okuyim uyurum..
tebrik ederim canım aferin bozma moralni:)Bu haftaki listen daha iyi olacaktır emin ol :)merhabalar.
diyetisyen kontrolu busefer hayal kirikligi oldu bana. ama moralimi hic bozmayacagim. daha degisik bir listeyle devam ediyorum.
evde 112.5 diyetisyende 111.2 ciktim. iki haftada sadece 1 kg vermisim.
@misslisse hangi tartiyi begenirsen o sonucu yaz:) 26 ocak hedefimde 107 diyorum.
ben senin gibi değilim işte abartmam yani inan ben burda senin gibi beslenseydim şimdi 100 kg olurdum öyle beslenmediğim halde bile nasıl bi meto varsa işte depo ediyor herşeyi hep abur cubur hep mesela bi hamburger menü yeterdi yada bi dilim pasta yersem en çok 1 paket çiko yerdim yada 1 pkt biskviden 2-3 artardır bitiremezdim.Aslında benim işim kolayda kafaya çok taktığım için mi böyleyim acep ?Akşam çikolatalı kek pasta yerdim muzlu süt fln yapıp içerdim.haftanın 4-5günü hamurişi pasta börek yapardm.bol bol yerdim.hatta hamburger sos sağlıksız ne varsa hepsinden abartarak yerdim.yedikçe şekerim yükselir sonra yine yerdim.kısır döngü işte..Allah o günlere döndürmesin tekrar.şimdi sağlıklı hareketliyim ve zayıflıyorum..ama hedef 59 devam inşallahhh
supersin canım da şu sirkeli suyu nasıl içersin anlamadımKizlar gunaydin hemen dunku menumu yazayim.
Sabah benim ayni hergun elmasirkeli su kayisi yesil cay
11 1 meyve 2 ceviz
Oglen dısardaydim tam bugdaylı bir galete buldum kucuk kucuk 65 gr lik onu yedim
4 de sut leblebi
7 de aksam 1 kepce sehriye corbasi 160 gr tavuk cigeri sote salata
8 yesil cay
9 tarcinli yogurt icine iki kayisi dogradim
canım k.bakma kafam karıştı yeni gelenler edenler falan :) teşekkür ederim.yalnız 91.800 baz aldım ben anlaştık :)Mislisse
canım daha önce vermiştim hedef ama yazıyım.
geçen hafta: 91.800
güncel : 91.700
hastayım hanımlar, hem grip hem dönem geldi. bu hafta sorun oldu.
hedef kilomda 86 diyelim canım benim.
aklıma abur cubur geldikçe mi?hiç anlamam desem başka bişey olabilir ama :)
aklıma abur cubur geldikçe mi?hiç anlamam desem başka bişey olabilir ama :)
evet kesinlikleAğzına surdunmu gerisi geliyor iyisimi hiç yeme
inşallah bende atlatırım bu durumu desteğiniz için teşekkürler :)Başka yolu yok cidden sıkıştırmamız lazım.Mislisse canım bak bende aynıydım canım tatlı istedikçe siyah kuru üzüm yedim ilk başlarda sonra aç karnına goji berry çayı içtim (kendim aktardan kuru meyvesini alıyordum) sonra yeşil çay ve kahveye döndüm. Şimdi hiç canım istemiyor adet dönemi hariç eskiye göre orda az tabi eskiden olsa 3-5 çikolata yerdim günde düşün şimdi 1-2 kare bitter. Ağzıma sürmezdim bitteri şimdi favorim
yoklugun belliydi biz mi nazar değdirdik acaba ya üzüldüm canımKızlar ben geldimm iki gündür elektrik kesintisi var ara ara gidiyor su larda bütün gün yoktu gelince işlere giriştim hemen fırsat bulamadım girmeye.bu hafta ki kadar hiç yemedim her gün yeni bir gün olucak diyorum olmuyorartık eminim nazar değdi yinede çok pozitif im dün gece yatmadan yarım saat spor yaptım bugünde yarım saat mekik ip basen hareket leri yaptım inşallah su bir kiloyu telâfi ederim simdi yeşil çay icicem biraz kitap okucam inşallah
tamm canımKalacağız canım yoksa böyle şişko kalacağız ne oluyor sana bi salmışlık görüyorum bak kızacam artık
Sen atıştırmak istedikçe sade kahve içeceksin tamammı biraz bekleyip gör bakalım hala aklın atıştırmdlıklardamı
sıkıştırın sıkıştırn :)
evet ya yokluğu belliBu arada @selin_01 yine kayıplarda rahat durmamış
ben cips sevmiyorum ya o yüzden şanslıyım keşke tatlıdada böyle olsam nefret etsem keşkeİnan bazen ikinci bile fazla geliyor çok ciddiyim.
Yok cips.
Aslında bende farkettim bu ara baya salmış gibi kendini takipteydim. Bakalım nereye kadar diye sen benden önce davrandın iyi de ettin.Mislisse kendine gel konuyu açan kişi sen değilmişsin gibi davanıyorsun.
Canim ben olsam açık açık konuşurum baktım hala duzelmiyir sürdürmezdim keserim görüşmeyi. Arada konuşup arada konusmayarak değil tabi tamamen keserdim çünkü kafada buyutecegime kafadan çıkarmak daha sağlıklı diye düşünüyorum.esin değil çocuğun değil anan baban değil konu açmaya bile değmez. Zamanında arkadaş iliskilerinden çok uuzulmus başı ağrımis biri olarak söylüyorum canım
Hiç tınlamazdım emin ol canım herkes kendi yoluna derdim :)Sana yararı olmayanın bence zararı olur örneğin psikoljik olarak yani o yuzden değmez kafaya takmaya bile rabbim başka dert vermesin :)
Canım hiç düşünmeye bile gerek yok belliki o senin dostun değil ben o hatayı birkere yaptım taviz verdim keşke vermeseydim sonunda kavga ederek bitti arkadaşlığımız tabi 3-4 gün yıpranmama sebeb oldu sen böyle birşey yaşamadan kurtul canım....Kızlar yeni konu açmak istemiyorum. Size danışmam yeterli.
Bi arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ben kaçarak evlendim onun bile haberi yoktu küstü bana haber vermedim diye. Ama haberi olsaydı aileme haber verirdi. Neyse 1 sene sonra Beni aradı barıştık. Şöyle bir durum var kendi görücü usulü evlendi o zaman çocukla görüşmeye başlayacaklardı 2012 de evlenicem deyip duruyordu. Ben ondan önce evlenmiş oldum kaçınca o da 2013 de evlendi. İlk 1,5 senem burnumdan geldi. Dertleşiyorduk. Anneme geldiğimde kendisinin çeyizi evine gidiyordu ilk başta çağırdı beni 5 dakika geç kalmamı bahane ederek beni götürmedi karşıdaydı evi. ( sanırım herkesin içinde ona dert yanacağımı sandı) neyse yine görüşmedik bir süre doğumdan sonra yine buldu beni instagramdan oğlumu filan görmüş ordan yine başladık mesajlaşmaya filan yavaş yavaş konuşmaya ama işin aslı çok içimden gelerek konuşmuyorum ne yalan söyleyim içim çok kırık çok kırdı beni. Neyse görüşecektik yine bu geldiğimde. Hadi ben çocukluyum oğlandan bazen açamıyorum telefonu beni aradığında ertesi günü dönüyorum yada 2 gün sonra o da her seferinde aynısını yapıyor hep ben ne zaman döndüysem o da o kadar gün sonra dönüyor bana. Geçen cumartesi aradım salı günü döndü konuştuk. Sonra aynı gün yada ertesi günü aradım yine açmadı dün aradı bu kez de ben açmadım. İçim zaten çok kırık bide böyle hesaplar gibi hep geç dönmesi hep eşimle aramın iyi olup olmadığını takip etmesi hep bi laf beklemesi. O kadar çok seviyordum ki çok üzülüyorum böyle olmasına ama eskiye göre çok soğudum.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız???
Tamam ben ev tartısıyla bıldırım yapayımCanim bence ev tartini baz alalim kontrollerin cunku cumartesi sanirim bizim tarti gunumuz pazartesi tevfukun dedigi gibi rakam farkli olsa da aradki fark ayni olacaktir
Aslinda diyetisyen tartin iyi olur ama o zmn karisik olucak o yuzden sen bize ev tartindan bahset sanirim ev tartinla diyetisyen arasinda 1 kg fark var dimi?Tamam ben ev tartısıyla bıldırım yapayım
Ama msleseef aradakı farklar da farklı. Olsun napalın:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?